Jump to content

Samsung SGH-D900

eNeRGy
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

den me enoxlei toso an einai dinatos o hxos alla piotikos...:)

Σχετικά με την ποιότητα ήχου δεν έχουν ακουστεί παράπονα.Από το λίγο που το άκουσα μου φάνηκε καλό.

Υπάρχει, από όσο έχω ψάξει και τρόπος να αυξήσεις την έντασή του.Δεν ξέρω αν δουλέυει, δεν έχω το κινητό επαναλαμβάνω.

Προσωπικά δεν μου άρεσε τελικά το slide που αν και πολύ καλό(όπως και όλα τα slide της εταιρίας) έχει όμως λίγο τζόγο που γίνεται αισθητός όταν τοποθετήσεις το κινητό ανοιχτό στο αυτί σου για να μιλήσεις.

Δεν ξέρω αν δεν γίνεται να κατασκευαστούν τα slide καλύτερα,(παρεπιπτώντος είναι από τα ποιοτικότερα της αγοράς) πάντως προς το παρόν slide δεν αγοράζω.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

simera piga to eida k mallon apo deutera 8a paw na to parw.genika mou fanike poli wraio eksoterika kai se ena prospektous pou mou edwse o germanos grafei oti exei k java alla poio panw eseis mou lete pws den exei..mipos to kanane kamia anaba8misi to kinito?-orestis- o hxos den einai dinatos apo to hxeio..apo to akoustiko panw-katw ola ta idia einai..;)
KeepWalking

εχει java αλλα δεν ειναι ευκολο να περασεις μια εφαρμογη/παιχνιδι οπως ειναι πχ σε ενα se. Αυτο εννοουν τα παιδια αν δεν κανω λαθος. :O

εχει java αλλα δεν ειναι ευκολο να περασεις μια εφαρμογη/παιχνιδι οπως ειναι πχ σε ενα se. Αυτο εννοουν τα παιδια αν δεν κανω λαθος. :O

Σχετικά με τα java έδωσα ένα link στην προηγούμενη σελίδα.

Κανείς δεν το πρόσεξε?:( ?

Το πάλεψα αλλά με δυσκολεύουν αρκετά πράγματα και δεν τα κατάφερα.

Ελπίζω με τη δεύτερη να τα καταφέρω. Αν όμως κάποιος το καταφέρει ας

βοηθήσει.

Ευχαριστώ

εγω το ειδα αλλα και παλι δεν μου φανηκε τοσο απλο... :O

εγω το ειδα αλλα και παλι δεν μου φανηκε τοσο απλο... :O

Είναι όμως το μόνο σχετικό που βρήκα:O

kai kati allo..autoi pou exoun to d900 mp3 pernei gia hxo kliseis sta minimata???

Νομίζω όχι.

Έχει μόνο 10 προκαθορισμένους ήχους.

δεν νομιζεις απλα,να εισαι σιγουρος φιλε μου δεν παιρνει,ειναι ετσι οπως τα λες 10 προκαθορισμενοι ηχοι.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Παιδια καλημερα και απο τον παγωμένο Βόλο...

Μια ερωτηση: Μπορω να περνάω αρχεια του Office απο τον Η/Υ στο κινητό και να τα βλέπω στη οθόνη του κινητού?Η διαδιακασία αυτη ειναι περιπλοκη η όχι??Ευχαριστώ...

είδα σε διαφημιστικό φυλλάδιο ότι έπεσε στα 400€. αν όντως είναι έτσι είναι πολύ καλή τιμή και σκέφτομαι να το αγοράσω.μηπως ξέρει κάποιος ποια είναι η μέγιστη χωρητικότητα για τις κάρτες μνήμης?

δεν γνωριζω αν επεσε η τιμη του μπορει ομως και να επεσε.

παιρνει micro sd 1gb χωρις κανενα προβλημα.ειδα ομως οτι συντομα βγαινει και micro sd 2gb αλλα δεν ξερω αμα την δεχεται το τηλ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα..

Είμαι κάτοχος του D900 εδώ και 2 εβδομάδες αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος με το τηλέφωνο.. Προς θεού,όχι πως έχω βρεί κάποιο ελλάτωμα αλλά δεν με εντυπωσίασε όσο περίμενα.. Μάλλον είχα βολευτεί το κ750 μου..

Θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι και αν είναι λάθος τόπος για αυτή την ερώτηση παρακαλώ απαντήστε μου με pm..

Που μπορώ να το πουλήσω???? Υπ'όψιν, οτι έχει μία κάρτα μνήμης 1GB...

Αν ενδιαφέρεται κανεις,ας μου στείλει...

Σας ευχαριστώ...

Φίλε jara δεν ξέρω τι ακριβώς να σου πώ.. Απλά δεν με ενθουσίασε... Αυτό είναι όλο..Απλά ακουγα τα καλύτερα και δεν ήταν έτσι όπως το περίμενα..

Παιδιά γεια σας...μια εβδομάδα το κινητό γενικά ευχαριστημένος. Λίγο δύσχρηστο στο φακέλωμα αρχείων τα πάει απ' ευθείας στο κινητό και μετά πρέπει να τα μετακινήσεις στην κάρτα. Εκτός και δεν έχω καταλάβει-βρει τρόπο. Επίσης μου σπασε τα νεύρα η μεταφορά πχ φωτογραφίων ομαδικά από το τηλέφωνο σε ένα νέο φάκελο...στην κάρτα...με τίποτα δεν πανε...κάνει δήθεν τη μετακίνηση και μετά από ώρα πάλι ακούνητα είναι. Επίσης η μετακίνηση μέσα στην κάρτα είναι πολύ αργή...

Ακόμα το ψάχνω το τηλέφωνο, έχω πάντως την εντύπωση πως την ευχρηστία και την παραμετροποίηση αλλά και την ποιότητα φώτο δεν μπορεί να φτάσει την SonyEricsson και το Κ750 ή ακόμα και το Κ800

Παιδιά γεια σας...μια εβδομάδα το κινητό γενικά ευχαριστημένος. Λίγο δύσχρηστο στο φακέλωμα αρχείων τα πάει απ' ευθείας στο κινητό και μετά πρέπει να τα μετακινήσεις στην κάρτα. Εκτός και δεν έχω καταλάβει-βρει τρόπο. Επίσης μου σπασε τα νεύρα η μεταφορά πχ φωτογραφίων ομαδικά από το τηλέφωνο σε ένα νέο φάκελο...στην κάρτα...με τίποτα δεν πανε...κάνει δήθεν τη μετακίνηση και μετά από ώρα πάλι ακούνητα είναι. Επίσης η μετακίνηση μέσα στην κάρτα είναι πολύ αργή...

Ακόμα το ψάχνω το τηλέφωνο, έχω πάντως την εντύπωση πως την ευχρηστία και την παραμετροποίηση αλλά και την ποιότητα φώτο δεν μπορεί να φτάσει την SonyEricsson και το Κ750 ή ακόμα και το Κ800

Δεν ξέρω για τις φώτο, αλλά για τα υπόλοιπα, τα είπα και εγώ πιο πάνω.

Αλλά το design και η αξιοπιστία κυρίως ισιφαρίζουν πιστεύω.

Το k800 το έχεις, το βλέπεις και δεν ξέρεις αν σε 5 λεπτά θα δουλεύει ή θα πετάξει λευκή οθόνη και τέλος.

έχω την εντύπωση ότι τελικά όσο ζητάμε πολλά από ένα κινητό τόσο πιο χάλια είναι. Δηλαδή αν δε ζήταγα φωτογραφίες δε θα είχα και θέμα να συζητάω. Αν είχα δηλαδή μια καλή ψηφιακή φωτογραφική (με 200 ευρώ παίρνεις μια πολύ λεπτή SONY Cybershot 5.1MP) δε θα είχα και θέμα να απαιτώ από το τηλέφωνο κάτι. Όμως το θέμα της παραμετροποίησης και γενικότερα των "πολλών" μαζί νομίζω ότι δύσκολα εταιρεία θα ξεπεράσει τη SONY. Για να σας δώσω ένα δείγμα αν κάποιος θέλει το τηλέφωνο μιας εβδομάδας με απόδειξη από το ΠΛΑΙΣΙΟ τα γόρασα μαζί με κάρτα 512ΜΒ 476,50 ευρώ. Με 450 και δικά μου έξοδα σας το στέλνω...Δύο φορτίσεις έχει κάνει...

To αγορασα κι εγώ εδώ και 4 μέρες...απλά ότι καλύτερο μπορούσα να περιμένω από ένα κινητό...με έχει ενθουσιάσει χωρίς να είναι τέλειο! Και βέβαια απαλλάχτηκα από το ρίσκο -θα κολλήσει ή όχι- των SE... αισθητική απλά κορυφαία...κάμερα πολύ πολύ καλή ...οθόνη κορυφαία...στις 4 μέρες που το έχω ξεσκίσει είμαι απόλυτα ευχαριστημένος [χωρίς να το θεωρώ τέλειο όπως προείπα].

Κάποιες απορίες..ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να περάσω τον κατάλογο από το κ750..με αντιγραφή στη sim ή με bluetooth ; Και επίσης ..υπάρχει κάποια ένδειξη για το ποσοστό της εναπομείνουσας μπαταρίας;Τέλος υπάρχει δυνατότητα σίγασης όταν δέχομαι εισερχόμενη [χωρίς να κάνω απόρριψη];

ευχαριστώ

To αγορασα κι εγώ εδώ και 4 μέρες...απλά ότι καλύτερο μπορούσα να περιμένω από ένα κινητό...με έχει ενθουσιάσει χωρίς να είναι τέλειο! Και βέβαια απαλλάχτηκα από το ρίσκο -θα κολλήσει ή όχι- των SE... αισθητική απλά κορυφαία...κάμερα πολύ πολύ καλή ...οθόνη κορυφαία...στις 4 μέρες που το έχω ξεσκίσει είμαι απόλυτα ευχαριστημένος [χωρίς να το θεωρώ τέλειο όπως προείπα].

Μια ερώτηση..ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να περάσω τον κατάλογο από το κ750..με αντιγραφή στη sim ή με bluetooth ; Και επίσης ..υπάρχει κάποια ένδειξη για το ποσοστό της εναπομείνουσας μπαταρίας;

ευχαριστώ

καλοριζικο!!!!φοτο βγαζει καλες αλλα υπαρχουνε και αλλα τηλ.που βγαζουνε πολυ καλυτερες.το τηλ.καταλογο περνα το μεσο bluettoth εγω ετσι κανω σε ολα τα τηλ.και τα παιρναει ακριβως οπως τα εχω.για την ενδειξη μπαταριας δεν υπαρχει κατι για να δεις,μονο στο κλασικο σημειο της οθονης.:rolleyes: :rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τέλος υπάρχει δυνατότητα σίγασης όταν δέχομαι εισερχόμενη [χωρίς να κάνω απόρριψη];

ευχαριστώ

Υπαρχει φιλε... απλα πατα το κατω βελακι στο αριστερο πλαι του τηλεφωνου, το ιδιο πληκτρο λειτουργει και για τη σιγαση του πληκτρολογιου (οταν το πατησεις σε κατασταση αναμονης φυσικα)

Παιδια καλημερα και απο τον παγωμένο Βόλο...

Μια ερωτηση: Μπορω να περνάω αρχεια του Office απο τον Η/Υ στο κινητό και να τα βλέπω στη οθόνη του κινητού?Η διαδιακασία αυτη ειναι περιπλοκη η όχι??Ευχαριστώ...

Μπορεις... αρκει να τα βαλεις στον φακελο "αλλα αρχεια"

• The title was changed to Samsung SGH-D900