Jump to content

Samsung SGH-D900

eNeRGy
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Kαλημερα παιδια ...

εχω ενα D900 , αθικτο ακομη στο κουτι του , αλλα μου εχει παρει τα μυαλα το P310 ...

εαν τυχον γνωριζετε καποιον που να διαθετει το Ρ310 και να τον ενδιαφερει ανταλλαγη με το D900 , ας μου στειλει ενα ΠΜ ...

ευχαριστω

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά μια ερώτηση. Όταν πάω να σβήσω όλα μαζί τα contacts είτε στην SIM είτε στην μνήμη του τηλεφώνου, μου ζητάει έναν κωδικό! Ποιός είναι αυτός ο κωδικός;
Live the moment

νομιζω οτι πρεπει να ειναι τα 8 μηδενικα(00000000).αυτος ειναι ο εργοστασιακος κωδικος ασφαλειας.πρεπει να δουλεψει.αλλιως δοκιμασε τα 6 ¨η 4 μηδενικα,η το 12345(που νομιζω ειναι των νοκια).τεσπα,τα 8 μηδενικα θα δουλεψουν.ελπιζω :worry:

Back to basics

[sIGPIC][/sIGPIC]

νομιζω οτι πρεπει να ειναι τα 8 μηδενικα(00000000).αυτος ειναι ο εργοστασιακος κωδικος ασφαλειας.πρεπει να δουλεψει.αλλιως δοκιμασε τα 6 ¨η 4 μηδενικα,η το 12345(που νομιζω ειναι των νοκια).τεσπα,τα 8 μηδενικα θα δουλεψουν.ελπιζω :worry:

Σ'ευχαριστώ, τα 8 μηδενικά δούλεψαν:D

Live the moment

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ... ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΕΛΑΓΩΣΕΙ... ΑΓΟΡΑΣΑ ΜΟΛΙΣ ΤΟ D900, Κ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΠΟ ΤΟ Κ800 ΜΕ BLUETOOTH... KAI ΕΝΩ ΕΠΙΛΕΓΩ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΟΛΩΝ, ΤΟ D900 ΔΕΧΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ... ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?

TO PROBLHMA METAΦΟΡΑΣ ΕΠΑΦΩΝ ΛΥΘΗΚΕ...ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΜΝΗΜΗΣ... ΕΧΩ ΜΙΑ 1GB, ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΒΑΛΩ ΜΕΣΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑΡΩ, ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ "ΣΦΑΛΜΑ".. ΕΝΩ ΣΤΟΝ Η/Υ Η ΚΑΡΤΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.... ΗELP!

Υπαρχει καποιος που να ειχε το Χ820 και να μετεβει σε 900 ?

Ρωταω γιατι εχω το 820 εν χρηση και το 900 αχρησιμοποιητο στο κουτι του ...

Αξιζει η αλλαγη η πανω κατω ειναι τα ιδια και τσαμπα η διαδικασιες ?

ευχαριστω

Υπαρχει καποιος που να ειχε το Χ820 και να μετεβει σε 900 ?

Ρωταω γιατι εχω το 820 εν χρηση και το 900 αχρησιμοποιητο στο κουτι του ...

Αξιζει η αλλαγη η πανω κατω ειναι τα ιδια και τσαμπα η διαδικασιες ?

ευχαριστω

Η κάμερα διαφέρει φίλε μου και ότι με το d900 θα έχεις τη δυνατότητα να έχεις μελωδία+ δόνηση ταυτόχρονα.

Άλλες σημαντικές διαφορές δεν υπάρχουν από ότι ξέρω...

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

thanks ...

το θεμα δονηση και μελωδια δεν με ενδιαφερει ...

η καμερα ειναι οντως ενα θεμα , αλλα προφανως μονο στη νυχτα , γιατι στην μερα και κατω απο ιδανικες συνθηκες δεν νομιζω να υπαρχε τοσο μεγαλη διαφορα ....

άκουσα κάποιον με d900 να λέει κάτι για αριθμούς security και καλά ότι αν κάποιος κλέψει το κινητό του και αλλάξει ο κλέφτης sim τότε λαμβάνουν όλοι οι αριθμοί security το νούμερο της νέας sim και άρα μπορεί να βρεθεί ο κλέφτης.

εξαιρετικά τραβηγμένο. αλλά είπα να το αναφέρω μπας ...

μα το ποιο εύκολο φίλε μου είναι να βρεθεί μια συσκευή χωρίς καν να γίνει αυτό που λες .

τώρα γιατί δεν γίνεται?

μα εδώ σου δίνουν τεστ ντραιβ σε συσκευές οι εταιρίες θα καθίσουν να βρουν μια κλεμμένη συσκευή?

http://briefcase.pathfinder.gr/download/509679

Α.Ε.Λ = Αγάπη Έρωτας Λατρεία

thanks ...

το θεμα δονηση και μελωδια δεν με ενδιαφερει ...

η καμερα ειναι οντως ενα θεμα , αλλα προφανως μονο στη νυχτα , γιατι στην μερα και κατω απο ιδανικες συνθηκες δεν νομιζω να υπαρχε τοσο μεγαλη διαφορα ....

Όχι οτι το d900 το βράδυ είναι κανένα αστέρι...

kalhspera,exw ena samsung d900 kai otan h suskeuh einai se katastash xamhlhs fortishs anavosvhnei h o8onh se takta diasthmata kai gia arketes wres mexri telika na svhsei apo mpataria kai deinei thn endeiksh xamhlhs mpatarias,pragma pou to vriskw entelws axrhsto dedomenou oti apaitei kapoia katanalwsh energeias xwris logo kai ekneuristiko.mhpws gnwrizei kapoios katoxos tou sugekrimenou kin ean kai pws mporw na apenergopoihsw auth th leitourgia?euxaristw gia th voh8eia:)

νομιζω αυτο δεν μπορεις να το αλλαξεις φιλε μου.

Διάβασα σχεδόν όλο το τοπικ αλλά δεν κατάλαβα τι συμβαίνει με τα εξής:

1) Πόση ώρα διαρκεί η φόρτιση?

2) Το ς (σίγμα τελικό) υπάρχει στη γραμματοσειρά?

3) Πόσα μηνύματα χωράει το κινητό (έχω ένα νόκια και έχω 2500 μηνύματα- μπορεί να γίνει κάτι αντίστοιχο με το samsung?)

4) Από σήμα πως πάει?

5) Όταν γράφεις ένα μήνυμα αυτό γράφεται με κεφαλαία ή με μικρά γράμματα?:shifty:

1-Πανω απο 2 μερες αναλογα την χρηση

2-νομιζω δεν υπαρχει

3-200 το τηλεφωνο και οσα χωρα η σιμ

4-απο σημα κανενα προβλημα

5-επιλεγεις ειτε με μικρα ειτε με κεφαλαια

to s teliko ousiastika einai to s to aggliko.opote mporeis na to vazeis,afou to kinhto vgazei prwta tous ellhnikous kai sth sunexeia tous agglikous xarakthres.apla 8a xreistei na pathseis 3-4 fores epipleon to plhktro.......

Παιδια μια ερωτηση...Εχω sharp v 903.Και θα ηθελα αν καποιος το ειχε να μου πει αν η οθονη του D900 και η καμερα ειναι καλυτερη ισαξια η χειροτερη. Επισης κατι ακομα...Υπαρχει οντως προβλημα με τα mp3 οταν μπουν σαν ηχος κλησης οτι ακουγονται αρκετα σιγα?

Παιδια μια ερωτηση...Εχω sharp v 903.Και θα ηθελα αν καποιος το ειχε να μου πει αν η οθονη του D900 και η καμερα ειναι καλυτερη ισαξια η χειροτερη. Επισης κατι ακομα...Υπαρχει οντως προβλημα με τα mp3 οταν μπουν σαν ηχος κλησης οτι ακουγονται αρκετα σιγα?

Ισάξια θα την έλεγα την οθόνη,σίγουρα δεν θα σε απογοητεύσει.

Το πρόβλημα με τα mp3 είναι οτι ο ήχος για 1-2 δευτερόλεπτα είναι σιγανός και μετά δυναμώνει στην ένταση που το έχεις ρυθμίσει.

H κάμερα του samsung ειναι πολλά επίπεδα κάτω απο αυτη του 903 που έχεις.

Η οθόνη ειναι πιο σκοτεινή πάντως του samsung.

Αν θες ενα ωραίο και λεπτο τηλ, καλό ειναι.

Το μενου δεν ξέρω πως θα σου φανεί.

Αν και το μενου του d900 ειναι αρκετά βελτιωμένο,αλλα και πάλι δεν λεει και πολλά.

Το ωραίο ειναι οταν γραφεις ενα νουμερο,που βγαινει ενα μολυβι και απο πάνω η ακρόπολη ή οταν διαβάζεις ενα μήνυμα ο τρόπος που το βγάζει,.

χαζη και ισως απαντημενη ερωτηση , αλλα pls help ...

ο τονος πληκτρολογιου πως απενεργοποιειται ?

Στις ρυθμισεις ηχου , η επιλογη "τονος πληκτρολογιου" ειναι σκιωδης και δεν μου επιτρεπει την εισοδο στο μενου της ....

χαζη και ισως απαντημενη ερωτηση , αλλα pls help ...

ο τονος πληκτρολογιου πως απενεργοποιειται ?

Στις ρυθμισεις ηχου , η επιλογη "τονος πληκτρολογιου" ειναι σκιωδης και δεν μου επιτρεπει την εισοδο στο μενου της ....

Δοκίμασε τα πλαινά πλήκτρα έντασης σε κατάσταση αναμονής.:)

Εγω σκευτομαι να το παρω..μετα απο ολους τους μηνες που εχει βγει..τι λετε αξιζει?η να κοιταξω κατι αλλο?ειχα το κ800 αλλα το βαρεθηκα και δεν με βολευε το μεγεθος του..

• The title was changed to Samsung SGH-D900