trifilli Δημ. July 26, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2007 Ούτε κι εγώ!:( Πήγε ο αδερφός μου, όμως. Ο Ρόσα υπέγραφε τους τόμους και μάλιστα με αφιέρωση, οπότε έγραψε και το δικό μου όνομα! Χι χι! Πρέπει να είχε γίνει χαμός όταν ήρθε! Είχαν στριμωχτεί πάρα πολλοί θαυμαστές του! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2007 Όταν είχε έρθει στην Ελλάδα ο Ντον Ρόσα, είχατε πάει αν τον δείτε από κοντά, όταν υπέγραφε τους τόμους "Βίος και πολιτεία"; Φυσικά! Στην Ελληνοαμερικανική Ένωση που μου υπέγραψε δύο από τα βιβλιαράκια που είχε βγάλει το Μίκυ Μάους για τα 2000 τεύχη, στο ένα πάνω από τη φωτογραφία του και στο άλλο πάνω από την εικόνα με τον Σκρουτζ να σηκώνει το σβώλο χρυσού, ως "Don Rosa". Στον Ελευθερουδάκη τώρα γινόταν απίστευτος χαμός και μας είπαν όσοι θέλαμε να αφήσουμε το βιβλίο μας και τι θέλαμε να μας γράψει πάνω και θα το παραλαμβάναμε υπογεγραμμένο. Έτσι το «Βίος και Πολιτεία...» μου γράφει πάνω "To Constantinos, Don Rosa". :happy: Υ.Γ. Στην Ελληνοαμερικανική Ένωση είδα και τα Ημισκούμπρια, είναι γνωστοί φίλοι των κόμικς... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2007 Διάβασε κανείς σας Το πιο πλούσιο παπί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. August 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2007 Διάβασε κανείς σας Το πιο πλούσιο παπί; Καινούριο είναι ή το παλιό :O?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2007 Από τα μεγάλα σήριαλ είναι. Δεν έχω και scanner εδώ να σου δειχνα ποιο λέω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. August 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2007 Ήταν καλό :rolleyes:?? Θα κοιτάξω αύριο μπας και το βρω πουθενά :). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TRIADAFYLLIDIS Δημ. August 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2007 Η καλύτερη ιστορία κατά την γνώμη μου είναι αυτή στο Κόμιξ νούμερο τρία που είχε βγει-το ξέχασα πώς λέγεται-. Τώρα βγήκε και ο τόμος των χαμένων επεισοδίων του βίου και της πολιτείας του σκρούτζ μακ ντακ Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. August 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2007 Τώρα βγήκε και ο τόμος των χαμένων επεισοδίων του βίου και της πολιτείας του σκρούτζ μακ ντακ Έχει βγει από τις 13 Νοέ. 2006 ;)... δες στην δεύτερη σελίδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifilli Δημ. August 25, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2007 Η καλύτερη ιστορία κατά την γνώμη μου είναι αυτή στο Κόμιξ νούμερο τρία που είχε βγει-το ξέχασα πώς λέγεται-. Νομίζω ότι είναι "Ο δρόμος για την Τσιμπόλα". Όντως, πολύ καλή!:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekCharmed Δημ. August 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2007 Ασχολείται κανείς με comics απο σειρές? ΠΧ ψάχνω στην Ελλάδα τα comics του 8ου κύκλου της Buffy The Vampire Slayer και βρήκα ένα μαγαζί στην Γλυφάδα που τα φέρνει και λέει γίνονται ανάρπαστα. Παράθεση Namaste! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TRIADAFYLLIDIS Δημ. August 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2007 κόναν ο βάρβαρος Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifilli Δημ. August 28, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Το καινούργιο ΚΟΜΙΞ το αγόρασε κανείς; Πώς σας φάνηκε; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Το καινούργιο ΚΟΜΙΞ το αγόρασε κανείς; Πώς σας φάνηκε; Το κορυφαίο ήταν αυτό με την Ούνα, τη Νταίζυ και την Μάτζικα. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
friends_6 Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Το κορυφαίο ήταν αυτό με την Ούνα, τη Νταίζυ και την Μάτζικα. :p +1000!Τρελό γέλιο:lol: Παράθεση And so Sally can wait, she knows it's too late as we're walking on by Her soul slides away, but don't look back in anger I heard you say :music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. August 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2007 Το κορυφαίο ήταν αυτό με την Ούνα, τη Νταίζυ και την Μάτζικα. :p Όλα τα λεφτά ήταν η συγκεκριμένη ιστορία :lol: :lol:. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2007 Την προηγούμενη βδομάδα αγόρασα τον Βίο και Πολιτεία του Σκρουτζ Μακ Ντακ και σήμερα αγόρασα και τα Χαμένα Επεισόδια. Το Σάββατο που θα ανέβω Θεσσαλονίκη θα το διαβάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifilli Δημ. September 1, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2007 Ξαναδιάβασα τις ιστορίες του Ρόσα "Μυθολογική ζωολογία" και "Τα πρώτα μετάλλια". Απολαυστικές, ε; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 Το Μεταλλαγμένο Ποντίκι το διάβασε κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 Το Μεταλλαγμένο Ποντίκι το διάβασε κανείς; Πω πω, τώρα που το σκέφτομαι έχω καιρώ να πάρω το κόμιξ :O.. ίσος πρέπει να πεταχτώ καμία βόλτα στο περίπτερο :D! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 Ξαναδιάβασα τις ιστορίες του Ρόσα "Μυθολογική ζωολογία" και "Τα πρώτα μετάλλια". Απολαυστικές, ε; Τις διάβασα κι εγώ ξανά πριν 5-6 μέρες... Ήταν λες και τις διάβαζα για πρώτη φόρα, άψογες και απολαυστικές όπως πάντα... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 Αρκας βεβαιως - βεβαιος ... Πολυ ωραια κομικς :happy: ! Μοντεχρηστος - Ισοβιτης :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 Αρκας βεβαιως - βεβαιος ... Πολυ ωραια κομικς :happy: ! Μοντεχρηστος - Ισοβιτης :happy: Πολύ καλός ο Αρκάς! Επίσης πολύ γέλιο έχουν και τα "Πειραματόζωα" …αν δεν το έχεις διαβάσει πάρτο :). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifilli Δημ. November 2, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 Το Μεταλλαγμένο Ποντίκι το διάβασε κανείς; Ναι!:) Καλή! Ωραία ήταν και του Μπαρκς, με τα.. τσακάλια της ερήμου! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 Στην Κύπρο ακόμη να έρθει το Κόμιξ... :( Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 Ναι!:) Καλή! Ωραία ήταν και του Μπαρκς, με τα.. τσακάλια της ερήμου! Είμαι τόσο πιεσμένος αυτή την περίοδο που Κομιξ διαβάζω μόνο στην τουαλέτα...:O Οπότε όπως καταλαβαίνεις δεν το χω διαβάσει ακόμα όλο...Άσε που βγαίνει και το Harry Potter αύριο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts