Jump to content

Κόμικς

trifilli
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μην σε χαλάει, είναι πολύ καλές οι ιστορίες.

Θα το έχω στα υπ' όψιν τότε...

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

• Απαντήσεις 521
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έχετε διαβάσει τους τόμους "Τα μεγάλα σήριαλ"; Π. χ. "Παπιομυστήριο", "Ο μεγάλος Σπλας", "Φθόνος και απληστία"; Αυτά δημοσιεύονταν και στο Μίκυ Μάους.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχετε διαβάσει τους τόμους "Τα μεγάλα σήριαλ"; Π. χ. "Παπιομυστήριο", "Ο μεγάλος Σπλας", "Φθόνος και απληστία"; Αυτά δημοσιεύονταν και στο Μίκυ Μάους.

Έχω διαβάσει "Φθόνος και απληστία" και "Τα μεγάλα σήριαλ"!

Έχω διαβάσει το Παπιομυστήριο.

Πολύ καλό.Από τα αγαπημένα μου κόμιξ!Ο Σκρουτζ δίνει ρέστα :)

Αξίζει για μένα :)

Έχω διαβάσει το Παπιομυστήριο.

Πολύ καλό.Από τα αγαπημένα μου κόμιξ!Ο Σκρουτζ δίνει ρέστα :)

Αξίζει για μένα :)

Κι αυτό το διάβασα!

"Ο Μεγάλος Σπλας" είναι εντελώς διαφορετικός! Μιλάμε για... παρανοϊκές καταστάσεις. Η μία έκπληξη διαδέχεται την άλλη! Αλλά εκεί είναι και η πλάκα του!
[sIGPIC][/sIGPIC]

Οσοι διαβαζετε ΚΟΜΙΞ, ξερετε μηπως ποια ειναι η αγγλικη ονομασια του ή σε ποιο περιοδικο δημοσιευονται οι ιστοριες με τα παπια?

Βρηκα τις προαλλες ενα τορρεντ με κλασσικες ιστοριες των παπιων (χαμενοι στις ανδεις και ετσι), και συγκινηθηκα ρε γμτ.. :(

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι,όλα!Αγαπημένο μου το Παπιομυστήριο:p Η Σίλβια Τζίκε δίνει ρέστα και στο σχέδιο και στην πλοκή:up:

And so Sally can wait, she knows it's too late as we're walking on by

Her soul slides away, but don't look back in anger

I heard you say

:music:

Το Περιοδικό ΚΟΜΙΞ παρουσιάζει "ΜΥΘΟΣ: Η οργή των Θεών"

132 Σελίδες > Μεγάλο μέγεθος > Πολυτελής Έκδοση > Τιμή: 7.50 ευρώ.

Κυκλοφορεί... Αθήνα: 28 Ιουνίου, Υπόλοιπη Ελλάδα: 26 Ιουλίου.

http://www.imageshack.gr/images/c1tyyyqtz1zzzddgmeqy.jpg

:rolleyes: Το αγόρασε κανένας? Από ιστορία τι έλεγε ήταν καλό? Τελικά είχε και των Σκρούτζ, Ντόναλντ & ανιψάκια μέσα??

Veco εσύ το πείρες?

Τα «Φθόνος και Απληστία» και «Παπιομυστήριο», :respect: και για τα δύο!

Οσοι διαβαζετε ΚΟΜΙΞ, ξερετε μηπως ποια ειναι η αγγλικη ονομασια του ή σε ποιο περιοδικο δημοσιευονται οι ιστοριες με τα παπια?

Δεν έχει αγγλική ονομασία, καθ' ότι είναι ελληνικό περιοδικό. Μπορείς να βρεις αγγλικά περιοδικά που να δημοσιεύουν Κομιξ με παπιά, με μία αναζήτηση στο Γούγλη...

:rolleyes: Το αγόρασε κανένας? Από ιστορία τι έλεγε ήταν καλό? Τελικά είχε και των Σκρούτζ, Ντόναλντ & ανιψάκια μέσα??

Veco εσύ το πείρες?

Όχι, το ξέχασα ότι κυκλοφόρησε (πήξιμο με τις εξεταστικές). Παίζει να το βρω πουθενά;

Όχι, το ξέχασα ότι κυκλοφόρησε (πήξιμο με τις εξεταστικές). Παίζει να το βρω πουθενά;

Ή σε κανένα περίπτερο "ξεχασμένο", ή το ζητάς από κανέναν περιπτερά να σου το φέρει ;), ή σε κανένα βιβλιοπωλείο…

έχω την εντύπωση ότι μερικά φέρνουν τέτοιου είδους κόμικς (δες κ στoν Παπασωτηρίου).

(Tο ποιο βασικό: η εξεταστική πήγε καλά; :))

Ή σε κανένα περίπτερο "ξεχασμένο", ή το ζητάς από κανέναν περιπτερά να σου το φέρει ;), ή σε κανένα βιβλιοπωλείο…

έχω την εντύπωση ότι μερικά φέρνουν τέτοιου είδους κόμικς (δες κ στoν Παπασωτηρίου).

(Tο ποιο βασικό: η εξεταστική πήγε καλά; :))

Απ' ότι βλέπω στην υπόλοιπη Ελλάδα κυκλοφορεί τέλη Ιούλη, οπότε μάλλον θα το τσιμπήσω από Κύπρο μόλις κατέβω.

Υ.Γ.

Η πρώτη μια χαρά, βουρ για τη δεύτερη τώρα... :wacko: :p

Παντως οσοι θελετε ιστοριες του don rosa, καντε μια αναζητηση με το ονομα τους στις τορεντομηχανες... θα βρειτε μερικα σε μορφη .cbz
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παντως οσοι θελετε ιστοριες του don rosa, καντε μια αναζητηση με το ονομα τους στις τορεντομηχανες... θα βρειτε μερικα σε μορφη .cbz

Τι αρχεία είναι αυτά;

Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

Τι αρχεία είναι αυτά;

Ουσιαστικά αρχειά zip που θέλουν ξεζιπάρισμα.

Με το winrar κάνεις άνετα την δουλειά σου :)

Veco εσύ το πείρες?

Ο Μύθος? Μέτριο εως συμπαθητικό... Καμία σχέση βεβαια με τους περσινούς άρχοντες των δράκων...!Εκείνο ήταν φοβερό!!!

Στην ιστορία έχει και τα παπιά και τους ήρωες του Μικυ Σίτυ, και συναντιουνται.

Τι; Συμμαχία Μίκυ-Σκρουτζ; Με μπερδεύουν αυτά... Όταν διαβάζω μια ιστορία με τα παπιά, παύει να... "υπάρχει" ο Μίκυ και οι φίλοι του... Ή τουλάχιστον ζουν μακριά και δεν έχουν καμία σχέση οι μεν με τους δε.

Η μόνη περιπέτεια που έχουμε σύμπραξη Μίκυ-Σκρουτζ και μου άρεσε, ήταν στη "Ζωδιακή πέτρα".

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ο Μύθος? Μέτριο εως συμπαθητικό... Καμία σχέση βεβαια με τους περσινούς άρχοντες των δράκων...!Εκείνο ήταν φοβερό!!!

Στην ιστορία έχει και τα παπιά και τους ήρωες του Μικυ Σίτυ, και συναντιουνται.

Στους "άρχοντες των δράκων" ποιοι έπαιζαν... Σκρούτζ? Μίκυ?

Η μόνη περιπέτεια που έχουμε σύμπραξη Μίκυ-Σκρουτζ και μου άρεσε, ήταν στη "Ζωδιακή πέτρα".

Και μένα μου άρεσε η "Ζωδιακή Πέτρα" :rolleyes:.

Ωραία η Ζωδιακή... Το 1991 είχε βγει, νομίζω όμως ότι ξανακυκλοφόρησε, ή κάνω λάθος;

Καλό ήταν και τα "7 θαύματα των Πάπιων".

Όσο για συμπράξεις Μίκυ-Σκρουτζ, νομίζω ότι και τα "Παπιομυστήριο" και "ο Μεγάλος Σπλας" είχαν, και ήταν καλά!

Θυμάται κανείς την "Ιστορία & Δόξα της Δυναστείας των Ντακ" ;

Στους "άρχοντες των δράκων" ποιοι έπαιζαν... Σκρούτζ? Μίκυ?

Οι Ντακ παίζανε...

Αδιάφορο...άμα έχεις διαβάσει τον βίο και την πολιτεία του μεγάλου Don Rosa:respect: .Σωστά?;)

Αυτό ήταν με τα νομίσματα που είχε κρύψει ο Σκρουτζ σε ένα πλανήτη; Ένα από κάθε χρονική περίοδο; Πάρα πολύ ωραία ιστορία!

Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

Αδιάφορο...άμα έχεις διαβάσει τον βίο και την πολιτεία του μεγάλου Don Rosa:respect: .Σωστά?;)

Καλά δεν συγκρίνονται τα δύο με καμία Παναγία... Πάντως ήταν συμπαθητική ιστορία απ' όσο θυμάμαι...

Καλά δεν συγκρίνονται τα δύο με καμία Παναγία... Πάντως ήταν συμπαθητική ιστορία απ' όσο θυμάμαι...

Ακριβώς, δεν συγκρίνονται. Ήταν και σε τελείως άλλο πνεύμα από κάθε άποψη, και από άλλη σχολή (ιταλική).

Αυτό ήταν με τα νομίσματα που είχε κρύψει ο Σκρουτζ σε ένα πλανήτη; Ένα από κάθε χρονική περίοδο; Πάρα πολύ ωραία ιστορία!

Ναι, αυτό ήταν.

Παιδια μολις βρηκα στο μπλεασπροτζιτι, ολα (EDIT: σχεδον ολα) τα παλια τευχη του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ κομιξ!

Αναφερω ενδεικτικα οτι υπαρχουν ολα τα τευχη απο 1 μεχρι 75, το 182, ολες οι ιστοριες απο τον βιο και πολιτεια του μακ ντακ (χωρις τα χαμενα τευχη δυστηχως), το κομιξ 80, και τα τευχη 176-178, 185, 207-213!

Οσοι προλαβετε να γραφτειτε και να τα κατεβετε! Να καντε και seed ομως :p

[sIGPIC][/sIGPIC]