sakaflias Δημοσιεύτηκε November 26, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 26, 2003 Φιλοι μου παρτε (αν δεν το κανατε ηδη) το τελευταιο περιοδικο RAM που εχει ενα καλο αφιερωμα στις εταιρειες σταθερης τηλεφωνιας για να δειτε τι ειναι καλο και τι οχι. Τα εχει πολυ αναλυτικα και βγαζει στατιστικα και μικρα κρυφα πραγματα που μας ενδιαφερουν. Πεστε μου την γνωμη σας οταν το διαβασετε Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. November 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2003 το προηγούμενο τεύχος τα έχει αυτά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. November 27, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2003 Εστω το προηγουμενο τευχος (αν και νομιζω του Νοεμβριου). Ειναι πολυ αναλυτικο γι'αυτους που ψάχνουν τις διαφορες και τις τιμες μεταξυ των εναλλακτικων. Τελικα καμια δεν τα εχει ολα. Καθεμια υπερτερει και σε κατι αλλα υπολειπετε σε κατι αλλο. Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. November 30, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2003 Είναι αρκετά πραγματα που πρέπει να προσέξει κάποιος και τοσα πολλα στο περιοδικο που μπερδευεσαι τελικα. :wacko: Απ'ότι καταλαβα αξιζει για υπεραστικα να βάλεις κατω απο κάποιες προυποθεσεις telepassport καθως και κινητα μαζι με ACN και αγαπημενους αριθμους της forhtnet. :blink: Vivodi για περιαστικους και ADSL :rolleyes: καθως και καποιες αλλες εταιρειες :!: που κανουν συνδιασμό και σου δινουν απο τα καλυτερα αποτελέσματα :whistle: Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2003 Βαζεις ΟΤΕ και ησυχαζεις! Σκεψου ολο αυτο το μπαχαλο... Αποψη μου βεβαια. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2003 Βαζεις ΟΤΕ και ησυχαζεις! Σκεψου ολο αυτο το μπαχαλο... Αποψη μου βεβαια. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. December 2, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον elteo Βαζεις ΟΤΕ και ησυχαζεις! Σκεψου ολο αυτο το μπαχαλο... Αποψη μου βεβαια. Δυστυχώς έχω κι εγώ την ίδια άποψη. Και λέω δυστυχώς διότι έτσι δεν θα επιβιώσουν οι εναλλακτικοί... Όμως εγώ δεν είχα αυτό ακριβώς στο μυαλό μου όταν μου έλεγαν για "απελευθέρωση"... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. December 2, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2003 Παντου στο εξωτερικο ετσι εγινε. Εμεις θα κανουμε πισω. Νομιζω πρεπει να κοιταμε μπροστα :cool: Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. December 4, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2003 OTE ke pali OTE. An ine na kerdizo elaxista ton elaxiston afiste kalitera ti taleporia.... I katastasi ine apli. An kapios dosi pragmatika kales times tote afton tha protimisume. Oxi 1cent ligotero ta 10' omilias (leme twra...) Papajohn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. December 6, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2003 Που θα πάει, δεν θα βγάλουν αυτόματο δρομολογητή ενναλακτικών ανάλογα με την φτηνότερη χρέωση με αυτόματη ενημέρωση από το internet; Ώπα, τρέχω να το καταχωρήσω σαν ευρεσιτεχνία αυτό! :) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaflias Δημ. December 7, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον papajohn OTE ke pali OTE. An ine na kerdizo elaxista ton elaxiston afiste kalitera ti taleporia.... I katastasi ine apli. An kapios dosi pragmatika kales times tote afton tha protimisume. Oxi 1cent ligotero ta 10' omilias (leme twra...) Papajohn Υπάρχουν κάποιοι που πάνε και βάζουν βενζίνη απο το πιο φτηνό αν ακι καλο πρατήριο για το αυτοκινητο τους. Τί κερδίζουν; περίπου 50.000δραχ το χρόνο! Τότε γιατι να μή βάλω ενα εναλλακτικο που εχω περίπου 15%-20%εκπτωση και να πληρωνω για ακριβως το ιδιο περισσότερα! Αποψη μου βέβαια Παράθεση :X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. December 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2003 δεν ανεβαζεται κανα πινακα να δουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Αρχιμήδης Δημ. December 10, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kage δεν ανεβαζεται κανα πινακα να δουμε? Για τιμές, δες στο mylibrary... :) Παράθεση Είμαστε όλοι εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts