Jump to content

περιοδικο RAM για σταθερη

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φιλοι μου παρτε (αν δεν το κανατε ηδη) το τελευταιο περιοδικο RAM που εχει ενα καλο αφιερωμα στις εταιρειες σταθερης τηλεφωνιας για να δειτε τι ειναι καλο και τι οχι.

Τα εχει πολυ αναλυτικα και βγαζει στατιστικα και μικρα κρυφα πραγματα που μας ενδιαφερουν.

Πεστε μου την γνωμη σας οταν το διαβασετε

:X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.

Εστω το προηγουμενο τευχος (αν και νομιζω του Νοεμβριου).

Ειναι πολυ αναλυτικο γι'αυτους που ψάχνουν τις διαφορες και τις τιμες μεταξυ των εναλλακτικων.

Τελικα καμια δεν τα εχει ολα. Καθεμια υπερτερει και σε κατι αλλα υπολειπετε σε κατι αλλο.

:X«'Έλληνες ενωθείτε εναντίον του κοινού εχθρού, εναντίον του μίσους, της διχόνοιας και της διαίρεσης, που είναι ό ίδιος μας ο εαυτός» - Θ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ.

Είναι αρκετά πραγματα που πρέπει να προσέξει κάποιος και τοσα πολλα στο περιοδικο που μπερδευεσαι τελικα. :wacko:

Απ'ότι καταλαβα αξιζει για υπεραστικα να βάλεις κατω απο κάποιες προυποθεσεις telepassport καθως και κινητα μαζι με ACN και αγαπημενους αριθμους της forhtnet. :blink:

Vivodi για περιαστικους και ADSL :rolleyes: καθως και καποιες αλλες εταιρειες :!: που κανουν συνδιασμό και σου δινουν απο τα καλυτερα αποτελέσματα :whistle:

Αρχικό Μήνυμα από τον elteo

Βαζεις ΟΤΕ και ησυχαζεις!

Σκεψου ολο αυτο το μπαχαλο...

Αποψη μου βεβαια.

Δυστυχώς έχω κι εγώ την ίδια άποψη. Και λέω δυστυχώς διότι έτσι δεν θα επιβιώσουν οι εναλλακτικοί... Όμως εγώ δεν είχα αυτό ακριβώς στο μυαλό μου όταν μου έλεγαν για "απελευθέρωση"...

Παντου στο εξωτερικο ετσι εγινε. Εμεις θα κανουμε πισω.

Νομιζω πρεπει να κοιταμε μπροστα :cool:

OTE ke pali OTE.

An ine na kerdizo elaxista ton elaxiston afiste kalitera ti taleporia....

I katastasi ine apli. An kapios dosi pragmatika kales times tote afton tha protimisume. Oxi 1cent ligotero ta 10' omilias (leme twra...)

Papajohn

Που θα πάει, δεν θα βγάλουν αυτόματο δρομολογητή ενναλακτικών ανάλογα με την φτηνότερη χρέωση με αυτόματη ενημέρωση από το internet; Ώπα, τρέχω να το καταχωρήσω σαν ευρεσιτεχνία αυτό! :)

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Αρχικό Μήνυμα από τον papajohn

OTE ke pali OTE.

An ine na kerdizo elaxista ton elaxiston afiste kalitera ti taleporia....

I katastasi ine apli. An kapios dosi pragmatika kales times tote afton tha protimisume. Oxi 1cent ligotero ta 10' omilias (leme twra...)

Papajohn

Υπάρχουν κάποιοι που πάνε και βάζουν βενζίνη απο το πιο φτηνό αν ακι καλο πρατήριο για το αυτοκινητο τους. Τί κερδίζουν; περίπου 50.000δραχ το χρόνο! Τότε γιατι να μή βάλω ενα εναλλακτικο που εχω περίπου 15%-20%εκπτωση και να πληρωνω για ακριβως το ιδιο περισσότερα! Αποψη μου βέβαια

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kage

δεν ανεβαζεται κανα πινακα να δουμε?

Για τιμές, δες στο mylibrary... :)

Είμαστε όλοι εδώ