sophia_triadafil Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 Δεν συμφωνώ καθόλου μαζί σου. Πρώτον γιατί όταν στέλνω το καμάρι μου για αρκετά ψώνια, του δίνω λίστα, ΓΡΑΜΜΕΝΑ στο χαρτί και δεύτερον γιατί κυκλοφορεί η "αρρώστια" της εποχής η οποία ονομάζεται Διάσπαση Ελλειματικής Προσοχής και Υπερκινητικότητα (Δ.Ε.Π.Υ), που μαστίζει τα παιδιά μας, και ιδιαίτερα τα αγόρια. Είναι μια ιδιαιτερότητα (δεν το θεωρώ αρρώστια, προς Θεού), που δημιουργεί πολλά προβλήματα στα παιδιά, όσον αφορά το συμμάζεμα του μυαλού τους και το διάβασμα, και ακόμα περισσότερο στην εφηβεία, καθώς και στην οικογένειά τους. Δεν ξέρω αν γνωρίζεις για το θέμα, εγώ όμως ξέρω γιατί το ζω 15 χρόνια (τόσο είναι ο γιός μου) και δυστυχώς μόνο τώρα τελευταία έμαθα κάποια πιο υπεύθυνα πράγματα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Workman Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 Δεν την ηξερα αυτη την παθηση, ομολογω. Αμα ομως του τα δινεις γραμμενα στο χαρτι, και παλι δεν στα φερνει, τοτε οντως πρεπει να υπαρχει θεμα. :wacko: Παράθεση No Rest for the Wicked Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 Δεν συμφωνώ καθόλου μαζί σου. Πρώτον γιατί όταν στέλνω το καμάρι μου για αρκετά ψώνια, του δίνω λίστα, ΓΡΑΜΜΕΝΑ στο χαρτί και δεύτερον γιατί κυκλοφορεί η "αρρώστια" της εποχής η οποία ονομάζεται Διάσπαση Ελλειματικής Προσοχής και Υπερκινητικότητα (Δ.Ε.Π.Υ), που μαστίζει τα παιδιά μας, και ιδιαίτερα τα αγόρια. Είναι μια ιδιαιτερότητα (δεν το θεωρώ αρρώστια, προς Θεού), που δημιουργεί πολλά προβλήματα στα παιδιά, όσον αφορά το συμμάζεμα του μυαλού τους και το διάβασμα, και ακόμα περισσότερο στην εφηβεία, καθώς και στην οικογένειά τους. Δεν ξέρω αν γνωρίζεις για το θέμα, εγώ όμως ξέρω γιατί το ζω 15 χρόνια (τόσο είναι ο γιός μου) και δυστυχώς μόνο τώρα τελευταία έμαθα κάποια πιο υπεύθυνα πράγματα. Και τι σχέση έχει αυτό με την εποχή που ζούμε; Καθένας είναι υπύθυνος για το πως θα μεγαλώσει τα παιδιά του. Δε φταίει η εποχή και η ανάπτυξη της τεχνολογίας για την αποβλάκωση, αλλά εσύ (δεν απευθύνομαι σε σένα προσωπικά) που αφήνεις το παιδί σου να παίζει όλη μέρα Counterstrike. Τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες. Btw, αυτή τη στιγμή κόβουν βόλτες 5-6 παιδιά με τα ποδήλατα κάτω από το μπαλκόνι μου, όπως ακριβώς έκανα εγώ πριν 10 χρόνια... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 Ολη μερα στους δρομους τοτε. Παιζαμε μπαλα,φτιαχναμε γηπεδο του μπασκετ και του βολει στη γειτονια. Ποδοσφαιρο μεσα στο χιονι,στις βροχες στις λασπες. Πετροπολεμος,ακομα εχω σημαδια. Ξυλο μεταξυ γειτονιων.Το ελα να δεις. Μαναδες να φωναζουν,αλλοι να κλαινε. Κουδουνια ολη τη νυχτα. Αξεχαστα σκηνικα. Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sophia_triadafil Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 Σχετικά με το θέμα της Δ.Ε.Π.Υ., δεν είναι πάθηση, είναι ιδιαιτερότητα που σε εμποδίζει να συγκεντρωθείς σε αυτό που κάνεις, διάβασμα, διάλογος, κλπ. Φυσικά υπάρχουν λύσεις, όχι 100% "θεραπεία". Βέβαια μεγαλώνοντας το παιδί και ωριμάζοντας καλυτερεύουν τα πράγματα. Πολλοί γνωστοί έπασχαν από Δ.Ε.Π.Υ όπως ο Αινστάιν και άλλοι που δεν θυμάμαι. Το πρόβλημα είναι όταν οι δάσκαλοι και οι καθηγητές έχουν άγνοια για το θέμα και οι μεν πρώτοι δεν έχουν τη δυνατότητα να το διαγνώσουν, για να βοηθήσουν το παιδί και να ενημερώσουν τους γονείς εγκαίρως και οι δεύτεροι, τις περισσότερες φορές θεωρούν το παιδί τεμπέλη, με κακή/προβληματική συμπεριφορά και διάφορα άλλα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pzapad Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 Και τι σχέση έχει αυτό με την εποχή που ζούμε; Καθένας είναι υπύθυνος για το πως θα μεγαλώσει τα παιδιά του. Δε φταίει η εποχή και η ανάπτυξη της τεχνολογίας για την αποβλάκωση, αλλά εσύ (δεν απευθύνομαι σε σένα προσωπικά) που αφήνεις το παιδί σου να παίζει όλη μέρα Counterstrike. Τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες. Btw, αυτή τη στιγμή κόβουν βόλτες 5-6 παιδιά με τα ποδήλατα κάτω από το μπαλκόνι μου, όπως ακριβώς έκανα εγώ πριν 10 χρόνια... Εχει και μεγαλη μαλιστα, γιατι σημερα δεν υπαρχουν οι αλανες να παιζουν τα παιδια, δεν μπορουν να βγουν στο δρομο,1ον τολμας να αφησεις παιδι στο δρομο η σε οικοπεδο να παιξει σημερα? και 2ον ειτε θα τα κυνηγησουν οι γειτονες, μην τους ακουμπησουν το αυτοκινητο, ειτε για τη φασαρια, αναγκαστικα μενουν στο σπιτι, και τι να κανουν στο σπίτι? και computer και playstation θα παιξουν, οσο για εμας που εχουμε παιδια, το πως τα μεγαλωνουμε, εμεις βαζουμε τις βασικες αρχές , σαν γονεις ομως στο σχολειο? εχεις ακουσει πως μιλανε μεταξυ τους τα σημερινα παιδια? εχεις ακουσει τα κοσμητικα επιθετα που σερνει το ενα στο αλλο? εμεις δεν μιλαγαμε ετσι. Παράθεση It&C My Company Dpt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 Εχει και μεγαλη μαλιστα, γιατι σημερα δεν υπαρχουν οι αλανες να παιζουν τα παιδια, δεν μπορουν να βγουν στο δρομο,1ον τολμας να αφησεις παιδι στο δρομο η σε οικοπεδο να παιξει σημερα? και 2ον ειτε θα τα κυνηγησουν οι γειτονες, μην τους ακουμπησουν το αυτοκινητο, ειτε για τη φασαρια, αναγκαστικα μενουν στο σπιτι, και τι να κανουν στο σπίτι? και computer και playstation θα παιξουν, οσο για εμας που εχουμε παιδια, το πως τα μεγαλωνουμε, εμεις βαζουμε τις βασικες αρχές , σαν γονεις ομως στο σχολειο? εχεις ακουσει πως μιλανε μεταξυ τους τα σημερινα παιδια? εχεις ακουσει τα κοσμητικα επιθετα που σερνει το ενα στο αλλο? εμεις δεν μιλαγαμε ετσι. Μιλαγαμε και χειροτερα απ'οτι θυμαμαι. Γιατι ολη μερα στους δρομους ακουγαμε,και τι δεν ακουγαμε. Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 Εχει και μεγαλη μαλιστα, γιατι σημερα δεν υπαρχουν οι αλανες να παιζουν τα παιδια, δεν μπορουν να βγουν στο δρομο,1ον τολμας να αφησεις παιδι στο δρομο η σε οικοπεδο να παιξει σημερα? και 2ον ειτε θα τα κυνηγησουν οι γειτονες, μην τους ακουμπησουν το αυτοκινητο, ειτε για τη φασαρια, αναγκαστικα μενουν στο σπιτι, και τι να κανουν στο σπίτι? και computer και playstation θα παιξουν Υπάρχουν γήπεδα 5x5, ακαδημίες basket κι ένα σωρό άλλα πράγματα να ασχοληθούν τα παιδιά. Το PC και το Playstation είναι πάντα η εύκολη λύση. Πάντως και στην εποχή σας, τα ίδια σας έλεγαν οι μεγαλύτεροι... Μια ζωή έτσι θα πηγαίνει. οσο για εμας που εχουμε παιδια, το πως τα μεγαλωνουμε, εμεις βαζουμε τις βασικες αρχές , σαν γονεις ομως στο σχολειο? εχεις ακουσει πως μιλανε μεταξυ τους τα σημερινα παιδια? εχεις ακουσει τα κοσμητικα επιθετα που σερνει το ενα στο αλλο? εμεις δεν μιλαγαμε ετσι. Και στην εποχή μου υπήρχαν παιδιά που στο σχολείο μιλούσαν έτσι και χειρότερα. Όπως υπήρχαν και παιδιά που δεν έβριζαν καθόλου στο ίδιο πάλι σχολείο. Δε φταίνε λοιπόν οι δασκάλοι και οι καθηγητές, αλλά όλα ξεκινάν από την οικογένεια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sophia_triadafil Δημ. July 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2006 Αχιλλέα μαζί σου 100%. Τις βρισιές που ακούω στο πάρκο δεν τις ακούσει ποτέ στη ζωή μου!. Στα νιάτα μου θυμάμαι, μαζευόμασταν σε πλατείες, παίζαμε παιχνίδια-ακόμα και στην εφηβεία-.... τώρα; Ούτε οικόπεδα υπάρχουν για τα παιδιά μας, ούτε αλάνες. Ακόμα και τα γήπεδα για basket ή για ποδόσφαιρο, εγώ αν δεν ξέρω με ποιούς θα είναι ούτε εκεί δεν τον αφήνω. Που να παίξει το παιδί; Που θα βγάλει την ενέργειά του; Στην αυλή; που θα φωνάξουν οι γείτονες ότι ενοχλούνται; ή μήπως στους δρόμους; ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epilas Δημ. August 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2006 Genitheis to 1981 se mia geitonitsa pisw apo tin fititiki estia tis patision thimame kai mpala kai na tsirizoun oi geitones kai podilato kai voltes sto parkaki. Orees epoxes, 79o dimotiko kai meta Kaisariani, skopeytirio mpala stis "plakes" podilato ,skateboard (tis modas tote na tsakizomaste sinexos gia na kanoume mouri sta koritsia) kai ayto pou mou leipei pio poli ap'ola.TA PARTY. Alitheia kserei kaneis simera na xorevei blues?Me ta xeria tentwmena kai antikrista o enas me ton allo i kollita gia tous pio "tolmirous". Xorepsate pote blues?Oi palioteroi tha to thimountai akoma ti einai. Na dw se posous ksipnisa mnimes omorfes twra.Megali douleia ta blues e paidia? Παράθεση Under a pale grey sky we shall arise!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sophia_triadafil Δημ. August 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2006 Καλημέρα σε όλους. Τα μπλουζ........Τι μου θύμησες!!!!!!! Το πρώτο μου party σε ηλικία 16 ετών, σκαστή από το σπίτι.Πήγα με ένα παπάκι, πρώτη μου φορά ανέβαινα και για να το παίξω και έξυπνη-τρομάρα μου-όταν έστριβε αριστερά,εγώ μετακινούσα το βάρος μου δεξιά. Πως και δεν σκοτωθήκαμε, Άγιο είχαμε. Θυμάμαι, ακόμα το πρώτο τραγούδι που χόρεψα. Patty Smith "because the night belongs to lovers", κι έτρεμα από τον φόβο μου μη με ανακαλύψει η μάνα μου ότι έλειπα και γιατί μου άρεσε ο συνοδός μου, αλλά ήταν μεγαλύτερος και ήταν δύσκολα τα πράγματα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. August 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2006 Genitheis to 1981 se mia geitonitsa pisw apo tin fititiki estia tis patision thimame kai mpala kai na tsirizoun oi geitones kai podilato kai voltes sto parkaki. Orees epoxes, 79o dimotiko kai meta Kaisariani, skopeytirio mpala stis "plakes" podilato ,skateboard (tis modas tote na tsakizomaste sinexos gia na kanoume mouri sta koritsia) kai ayto pou mou leipei pio poli ap'ola.TA PARTY. Alitheia kserei kaneis simera na xorevei blues?Me ta xeria tentwmena kai antikrista o enas me ton allo i kollita gia tous pio "tolmirous". Xorepsate pote blues?Oi palioteroi tha to thimountai akoma ti einai. Na dw se posous ksipnisa mnimes omorfes twra.Megali douleia ta blues e paidia? Άστα να πάνε! Χόρεψα πρόσφατα blues στο γάμο μιας κολλητής όπου όλοι φερόμασταν λες και είμασταν 13χρονών:p Πάντως καμία σχέση με το πως είμασταν εμείς τότε... Εγώ θυμάμαι πάντως ότι είμασταν πιο ελεύθεροι σαν παιδιά, φεύγαμε από το σπίτι και γυρνούσαμε ότι ώρα να'ναι και δεν ανησυχούσε κανείς, αφού ως συνήθως είμασταν κάπου στην γειτονιά και παίζαμε "κλέφτες κι αστυνόμοι":) Παράθεση "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epilas Δημ. August 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2006 Kala den girnagame kai oti wra nanai apla itan pio athoes oi epoxes.An kai mena sta Pathsia me ta punkia den itan toso irema ta pramata.Olo katalipseis se ktiria kai evlepes kati palikaria ena kai ena pou na me afisei i mana mou mono.Sto parkaki apo katw kai poli itan:) Oson afora ta blues kai genika tis sxeseis mousikis-kamakiou na min ksexasoume fisika kai tis istorikes mix tapes.Kasetoula 90ara kai na einai kala o Bon Jovi kai oi Guns n Roses.Pou mp3 tote.Me xartaki mesa me afierosoula "gia ta pio glika matia tou kosmou" kai to diname sta krifa mi mas dei kanena allo paidaki kai mas parei sto psilo.Astarti eisai tixeri.Makari na mou kathotan kai mena skiniko na xoreva blues.Oxi sa 13xrono, akoma ligotero tha ekana. Παράθεση Under a pale grey sky we shall arise!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. August 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2006 Κάποια από αυτά τα έχω ζήσει κι εγώ. Στο σπίτι είχαμε πικάπ με κασέτα και ακούγαμε μουσική, είχαμε ασπρόμαυρη τηλεόραση στην κουζίνα και έγχρωμη του '84 στο σαλόνι, παίρναμε κασέτες για το αυτοκίνητο, παίζαμε στο δρόμο με τα άλλα παιδιά. Βέβαια από ένα σημείο και μετά έπαψαν κάποια να είναι έτσι. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. August 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2006 Kala den girnagame kai oti wra nanai apla itan pio athoes oi epoxes. Εγώ πάντως έφευγα από το σπίτι και ξεχνούσα να γυρίσω.....συνήθεια που μου έχει μείνει ακόμη.:cool: Παράθεση "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epilas Δημ. August 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2006 Εγώ πάντως έφευγα από το σπίτι και ξεχνούσα να γυρίσω.....συνήθεια που μου έχει μείνει ακόμη.:cool: Kali sinitheia ayti.Kai egw tin exw pleon.:ninja: Kai kati teleytaio gia ta neiata mas kai gia osous theloun na mathoun kati gia tote. http://www.retroland.com/home.php EInai amerikaniko to site alla pios den evlepe Transformers i Dukes of Hazard i 21 jump street i...... 1002 pou tha vreite ekei. Alithia astarti exeis kanena mix tape apo kana palio erwta? Παράθεση Under a pale grey sky we shall arise!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astarti Δημ. August 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2006 Μπααα:( ....μόνο αφιερώσεις στο ραδιόφωνο μου έκαναν τα ρεμάλια :p Παράθεση "Ακόμα κι όταν θα νομίζεις πως μου πήρες την ψυχή, θα σε καίω. Κι όταν ακόμη θα νομίζεις πως για πάντα έχω χαθεί, θα ανατέλλω..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epilas Δημ. August 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2006 To ekana kai ayto mia fora.Megali rompia.To egrapse kai i tote kolliti mou sto radio kai mou to evaze sinexeia.Ase sou lew kseftila.Apo mix tapes eixa grapsei kamia 10ria Παράθεση Under a pale grey sky we shall arise!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. August 1, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2006 Τι μου λέτε τώρα; Εμείς ντρεπόμασταν να χορέψουμε blues και οι μικροί σήμερα στα πάρτυ "κλείνουν" απο πρίν τα υπνοδωμάτια του σπιτιού σε "φιλικά" ζευγαράκια. Και μιλάμε για 14-15άρηδες. Ίντα τζιαιρούς εφτάσαμέν! Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. August 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2006 Εγώ πάντως έφευγα από το σπίτι και ξεχνούσα να γυρίσω.....συνήθεια που μου έχει μείνει ακόμη.:cool: Δεν ξερω αν το εκανε κανεις αυτο. Πηγαιναμε σε φιλικα σπιτια οταν φευγανε οι γονεις και γινοτανε για 2-3 μερες το ελα να δεις. Καημενες μαναδες. Αλλα ποτε δε καναμε ζημιες η μα....ες. Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sophia_triadafil Δημ. August 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 Υπάρχει κανένας μεγαλύτερος στην παρέα; Από 35 και πάνω; Ποιός θυμάται τις παλιές disco και το βερμούτ; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princess Δημ. August 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 αληθεια εκεινο το βερμουτ... (το χυμα απο το μπακαλη) τι ωραιο πραγμα... Θυμαμαι το εβγαζε η μαμα μου στις γιορτες μαζι με το λικερ το πρασινο (Peppermint) απο το μπακαλη επισης, και σοκολατακια μαργαριτες... Που θα το ξαναβρουμε ρε παιδια αυτο; (το κοκκινο μαρτινι καμμια σχεση κι ας γραφει βερμουτ επανω!) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg Lord, let me be the person my dog thinks I am Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. August 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 Τα στεκια που ειχαμε τοτε. Μαζευοτανε ολη η παρεα εκει(ufo rules):lol: Οχι οπως τωρα. 2 ατομα μπουρναζι,5 στα μπουζουκια και 1 μονος. Τοτε πραγματικα καταλαβαινες τι σημαινει παρεα. Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Workman Δημ. August 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 Θερινο σινεμα πηγαινε κανεις? Για ελληνικο κινηματογραφο λεω. Εγω στο τελος προλαβα κατι Παπαναστασιου, κατι Βουτσαδες και κατι Τσακωνες. Τα early 80s με Σταθη Ψαλτη και Γαρδελη, δεν τα προλαβα στο σινεμα, αλλα θα φανταζομαι πως ηταν. Γελιο μεχρι δακρυων. Οχι οπως τωρα που καθεσαι να δεις μια ελληνικη κωμωδια, και καταληγεις να γελας... απο τα νευρα. Ειλικρινα ο προσφατος ελληνικος κινηματογραφος ειναι για τα μπαζα. :( Παράθεση No Rest for the Wicked Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. August 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 Θυμαμαι που περιμεναμε το πρωι εξω απο τα ufaδικα,για να ανοιξουν. Street figther,pacman,buble,καμια φορα και ρουλετιτσα:X Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts