Jump to content

ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΟΥ ΑΓΙΕ ΒΑΣΙΛΗ

basmati
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αγαπημένε μου Αι Βασίλη ,

είμαι πολύ στεναχωρημενη... :(

Θέλω διακαώs να ανταλλαξω το E-125 Cassiopia με το 7650 PRRRRRESIASM , αλλά κάνειs δε με παίζει , όλοι με σνομπαρουνε το κοριτσάκι , αγαπημένε μου Αι Βασίλη.... :( :( :(

Αχ σε παρακαλώ!!!!! Κάνε κάτι !!!!!!!!!! :o Εσύ που αγαπάs και φροντίζειs ooooooλα τα παιδάκια , φέρε μου κι εμένα το 7650 ΠΡΡΡΡΡΡΡΕΣΙΑΖΜ!!!

Θα είμαι καλό κουρτσούδι , στο υπόσχομαι, δε θα γκρινιάζω , θα τρώω οοοοολο το φαί μου , δε θα κάμω σκανδαλιέs , θα είμαι αγγελούδι.

Αλήθεια καλέ μου Αγιε Βασίλη!!!! Μα την αλήθεια :D

Θα το κάμειs αυτο για μένα???? Ε? Ε? :o π π π

Με αγάπη και μεγάαααλη προσμονή Βasmati . M. :o

Aλήθεια , εσείs τι θα θέλατε να σαs φέρει φέτοs ο Αγιοs Βασίληs ????

Προηγειται το 76 PRRRRESIASM , μη ξεχνιομεθα :p

http://www.myphone.gr/gallery/data/514/2578sleeping-thumb.jpg

• Απαντήσεις 71
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αγαπημένε μου Άγιε Βασίλη

Φέτος τα χριστούγεννα θέλω να μου φέρεις το Siemens SX1!

Το περιμένω απο τον Ιούνιο, αλλά ακόμη δεν έχει έρθει!

Εγώ σου υπόσχομαι να είμαι καλό αγοράκι, να πηγαίνω στα μαθήματά μου(αν είναι μετά τις 12 το μεσημέρι :p ), να αγαπάω τους γονείς μου και να μην σκοτώνομαι με τα υπόλοιπα μέλη στο myphone! :D

Γιάννης

ΑΧΧΧ basmati basmati,εισαι 26 χρονων και πιστευεις ακομα στον αγιο βασιλη?(δεν ξερω αν γνωριζεις το ανεκδοτο με τον Α.Β. και το καζινο?)

Παρεπιμπτοντως,εχουμε τα γενεθλεια μας κοντα!

Λοιπον εγω θα σου παρω το 7650 PRRRRRESIASM,και εσυ ενα YAMAHA FZ6 FAZER 600!

Παει?

Απελευθερωση τηλεπικοινωνιων ειπατε??!

Αρχικό Μήνυμα από τον After

ΑΧΧΧ basmati basmati,εισαι 26 χρονων και πιστευεις ακομα στον αγιο βασιλη?(δεν ξερω αν γνωριζεις το ανεκδοτο με τον Α.Β. και το καζινο?)

Παρεπιμπτοντως,εχουμε τα γενεθλεια μας κοντα!

Λοιπον εγω θα σου παρω το 7650 PRRRRRESIASM,και εσυ ενα YAMAHA FZ6 FAZER 600!

Παει?

χεχε , αν μπορούσα να σου πάρω τη YAMAHA καλέ μου , θα έπαιρνα και το 76 PRRRRRESIASM , δε θα εκλιπαρουσα τον Αι Βασίλη :p

Δε γνωρίζω το ανέκδοτο , για λέει :D

http://www.myphone.gr/gallery/data/514/2578sleeping-thumb.jpg

Αρχικό Μήνυμα από τον basmati

Aλήθεια , εσείs τι θα θέλατε να σαs φέρει φέτοs ο Αγιοs Βασίληs ????

Προηγειται το 76 PRRRRESIASM , μη ξεχνιομεθα :p

Μια PLASMA 50' :lol:

Ένα SX1 και σε μένα ρε Άγιε Βασίλη!

Δεν αντέχω να το περιμένω άλλο! :(

Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them.

Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας

Αγαπητέ Αι Βασίλη,

Φέτος ήμουν καλό παιδί και το ξέρεις, πέρασα στην Ηλεκτρολογία, δούλεψα όλο το καλοκαίρι, τα χάλασα με την πατσαβούρα(χάρη δηλαδή της έκανα) για να χαμουρευτώ με κανα δυο μωρά το καλοκαίρι, έγλυψα ένα μόνο κώλο για να πάρω την μετεγγραφή για Πάτρα και φυσικά δεν έφαγα καμία κλήση για κράνος.

Αφού κι εσύ διαπιστώνεις οτι είμαι καλό παιδί απο τα παραπάνω, θέλω φέτος για δώρο μια Suzuki GSX-R 1000 + Bonus μια στολή DAINESE για να κάνω ταξίδια και όχι μόνο.. την είδα να κάνει endo σε κεντρική οδό στην πόλη μου και θέλω να μάθω κι εγώ να κάνω τέτοια.. Επείδη ξέρω όμως οτι δεν χωράει κάτω απο το δέντρο μου (αν στήσω φέτος) θα ήταν καλύτερα να το στείλεις με Group4 και να το αφήσουν στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο που θα στήσουν στην πλάτεια με το όνομα σου στην Τρίπολη, ναι, αυτή του Αγίου Βασιλείου και αν μπορείς, πέστους να την φυλάνε μέχρι να έρθω.. θα σου πρότεινα να μου τα βάλεις σε μια κάλτσα πάνω απο το τζάκι αλλά όλες μου οι κάλτσες είναι τρύπιες και δεν έχω τζάκι, αλλά τι λέω; το πρόβλημα είναι οτι δεν χωράνε όλα αυτά σε κάλτσα..

Σε ευχαριστώ πολύ 'Αγιε μου Βασίλη που θα με ακούσεις και φέτος,

ΜΙΚΕ

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Αγιε Βασίλη...

μπορείς να κάνεις ΟΛΟΥΣ αυτούς που χρωστάω να μου χαρίσουν τα χρέη και να μου δώσουν και λίγα ακόμη για να περάσω και εγώ Χριστούγεννα μια φορά χωρίς ανχος?

Αν μπορείς να μου φέρεις και ένα δωράκι θα το εκτιμούσα... κατι φτηνό, μικρό, το στυλό της ΝΟΚΙΑ πχ.

Αυτά

+

(είμαι αγράμματος και υπογράφω με σταυρό)

Βλεπω οτι ολοι εχετε καποιο υλικο αγαθο να ζητησετε......εγω Αγιε Βασιλη θα ηθελα να........γυρισεις λιγο το χρονο πισω και να ξαναζησω το διαστημα που ημουν με την πρωην μου κι αν σου ειναι δυσκολο κατι τετοιο να την κανεις να γυρισει σε μενα και να μην ξαναφυγει ποτε πια!

NO ROTOR-NO MOTOR!!!

MUNCH MUNCH PISTONS FOR LUNCH!!!

MAZDA RX7-FD3S

Εγω θα ηθελα να ειμουν εισοδηματιας :) :D

Αφου ο Αγγλος δεν γραφει :

“ Χάου αρ γιου”

ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

“ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;;

ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH!

Εγώ θα ήθελα να μου δώσει κάποιος την δυνατότητα να αποδείξω οτι τα πολλά χρήματα δεν είναι ευτυχία :p

Κατα τα άλλα το κινητό που έχει ο babis στο image του δέν με χαλάει καθόλου ;)

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

Πρώτα απ'όλα να περάσω Πληροφορικής κ Τηλεποικινωνίων κ σε ότι αφορά κινητά/υπολόγιστη όλα ευπρόσδεκτα είναι!

Αλλά παιδιά θα σας πω κάτι που θα σας απογοητεύσει... Δεν ξέρω πώς να σας το πω ώστε να μην σας έρθει απότομο κ πληγωθείτε... Σύμφωνα με έγκυρες επίστημονικές έρευνες, υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις ότι δεν υπάρχει αγίος βασίλης...

Αγιε μου βασίλη...φέρε μου την κόρη του Ωνάση...που είναι όλα τα λεφτά στην κυριολεξία και τα άλλα άστα πάνω μου! ;) :p :happy: :whistle:

Όχι καλέ...ενα car-100 φέρε και τα άλλα άμα τα σκεφτώ τα φέρνεις και τον Μάιο...δεν υπάρχει πρόβλημα :p :D

Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away..

εμμμμ αγαπητέ αη βασίλη.. :o

πως παν τα κέφια; ξερώ πως δεν υπαρχεις , μα σου γράφω όπως άλλα τα παιδάκια για να μην λεει η μαμα οτι ειμαι παράξενος! =ρ

ειλικρινά εγώ θέλω ενα Ε700 και μια digital 4 megapixels =p

It's what you do to me..

Αγαπημενε μου Αη Βασιλη,δεν μου εχεις φερει δωρο τα τελευταια χρονια.Αν και ημουν καλο παιδι,αν και δουλευα σκληρα,αν και παντα κρατουσα μεσα μου ολες τις κακες,φθονερες και σεξουαλικες σκεψεις που εκανα για τον εργοδοτη μου,αν και πηρα μονο την μιση αδεια απ οτι δικαιομουν,αν και δεν εχω πληρωθει τισ υπερωριες των τελευταιων 6 μηνων,αν και πηρα τελικα την νομιμη αυξηση που ζητησα,εντουτοις αναγκαζομαι να σου ζητησω φετος ενα δωρο.Θελω φετος ενα μεγαλο δωρο.Οχι ομως για μενα.Για το αφεντικο μου το θελω.Θελω να του φερεις ενα εισητηριο χωρις επιστροφη για το Αφγανισταν.Για το οτι ειναι αμερικανος υπηκοος θα φροντισω εγω να μαθευτει αν δεν μπορεις να το κανεις εσυ.Α και που εισαι,αν εχεις χρονο και δεν σου κανει κοπο ανηφορησε και προς Παιανια μερια μαζι με την κουπα γιατι τα τελευταια 7 χρονια ολο τον δρομο χανεις και κατηφοριζεις προς Πειραια.Σέυχαριστω πολυ καλε μου αγιε.Αν παρεπιπτοντως με αγνοησεις,ε τοτε Αη Βασιλη,αει..

Dust in the wind

http://briefcase.pathfinder.gr/download/snatch13/15577/183644/0/pao13.gif

Άη βασίλη, επειδή (Δυστυχώς) ξέρω ότι δεν υπάρχεις, θα σου ζητήσω κάτι απραγματοποίητο! ;)

Θέλω φέτος να πάρει το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός...

Άη-Βασίλης:

Αυτό δεν πρόκειται να γίνει ποτέ!!! :wacko: Ούτε εγώ δεν μπορώ να το καταφέρω... :p

Οκ, τότε, θέλω.... :whistle:

Ένα bug-free και virusproof λειτουργικό... :lol: :lol: :lol:

Άη Βασίλης:

:cry: Πώς είπαμε ότι την λένε την ομάδα??? :confused:

Αγαπητέ Άγιο Βασίλη,

Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος, έκανα Χριστούγεννα με την οικογένεια μου, μακριά από το pc μου. Και επειδή στυλό για να γράψω κείμενο έχω να πιάσω από την τελευταία τάξη του λυκείου, τώρα που επέστρεψα, αποφάσισα να σου γράψω έστω και καθυστερημένα.

Θέλω λοιπόν κι εγώ όπως όλος ο κόσμος να σου ζητήσω ένα δυο δωράκια, δωράκια όμως που πιστεύω ότι μου αξίζουν και θα δικαιολογηθώ αμέσως. Πέρασα μια ολόκληρη χρονιά χωρίς να φάω πάνω από πενήντα χιλιάρικα το μήνα από τους γονείς μου. Πέρασα όλα τα μαθήματα μου, σαν καλός φοιτητής. Χάρισα ατέλειωτες ώρες ξενοιασιάς στα άτομα που με συναναστράφηκαν και ήταν πολλές οι φορές που έκατσα να ακούσω τα προβλήματα τους. Πάντα πάταγα το καζανάκι αφού τελείωνα ότι έκανα στις κοινές τουαλέτες εδώ στην εστία και χρησιμοποιούσα πάντα όταν έπρεπε τον σκατοσπρώχτη. Δεν στράβωσα πάνω από τρία πιρούνια και ένα κουτάλι από αυτά της φοιτητικής λέσχης. Έδωσα τέλος στον πόνο ενός ετοιμοθάνατου περιστερακίου αποτελειώνοντας το με μια κοτρόνα στο κεφάλι. Άφησα ένα μεγάλης έκτασης συγγραφικό έργο προς χρήση όλης της ανθρωπότητας μέσω των άρθρων του WebSloth. Πιστεύω ότι σε κάλυψα.

Για όλα τα παραπάνω πιστεύω ότι δεν θα μου αρνηθείς όλα τα παρακάτω. Καταρχάς λοιπόν, θα ήθελα ένα καινούργιο pc γιατί η εστία μας παρέχει μόνο νερό και ρεύμα και όχι λιγνίτη που καίει το pc μου. Μία ιδιαίτερη κλίση έχω κι εγώ(μετά από το σεξ βέβαια) και πάει χαράμι. Από το '97 το ίδιο pc. Έλεος. Και μην ακούσω ότι είναι ακριβό δώρο, να κάνεις γραμμάτια, να πάρεις δάνειο, να το χρεώσεις στην πιστωτική, δεν με νοιάζει. Επίσης φρόντισε να φέρεις το δώρο αυτό και τα άλλα που θα σου ζητήσω παρακάτω στην εστία και όχι στο σπίτι μου στην Αθήνα. Πρώτον γιατί θα πρέπει να πληρώνω μεταφορικά και επιπλέον παίζει οι γονείς μου να μου πάρουν pc κοντά στο Πάσχα άλλα όπως λένε και στο χωριό μου, καλύτερα δύο pc παρά ένα. Οπότε τώρα που το σκέφτομαι βάλε και μια lan κάρτα μέσα πριν το πακετάρεις για καλό και για κακό.

Θέλω επίσης ένα αμάξι, τουλάχιστον 1600 κυβικά, τετράπορτο και με air condition γιατί τα ΚΤΕΛ στην Πάτρα την έχουν δει κρουαζιερόπλοια και χρεώνουν τα κέρατα τους μέσω του εισιτηρίου. Και μην ακούσω ότι και αυτό είναι ακριβό δώρο γιατί μέχρι τώρα δεν σου έχω στείλει ποτέ γράμμα για να σου ζητήσω κάτι. Σκέψου. Έστω ένα παιδάκι που από τα τρία του χρόνια που αρχίζει να καταλαβαίνει μέχρι τα δέκα του που θα αρχίσει να αμφιβάλει για την ύπαρξη σου, σου στέλνει ένα γράμμα κάθε χρόνο δηλαδή οχτώ γράμματα στο σύνολο. Ένα αυτοκινητάκι τη μία ή μία κουκλίτσα ή ένα επιτραπέζιο ή δεν ξέρω κι εγώ τι σου κοστίζει παιδάκι και διακόσια χιλιάρικα. Δεδομένου όμως ότι σχεδόν κανείς μεγάλος δεν πιστεύει ότι υπάρχεις οπότε αγοράζουν από μόνοι τους τα δώρα για τα παιδιά τους, από το κεφάλαιο που έχεις υπολογίσει για δέκα παιδάκια σπαταλάται μόλις το ένα δέκατο και πολύ λέω ενώ το άλλο το βάζεις στην τσέπη. Και μην ακούσω "συκοφαντίες", "ποιος τα λέει αυτά" ή "λίγο ακόμα και θα κηρύξω πτώχευση" γιατί θα σου στείλω τους ράμπο της εφορίας να τσεκάρουν τα βιβλία σου, θα σε κάνουν ρόμπα και θα σου κοπούν όλες οι επιχορηγήσεις και θα χάσεις όλους τους σπόνσορες ακόμα και την coca cola. Α ναι. Το αμάξι δεν θέλω να είναι μινιατούρα. Το λέω αυτό γιατί ξέρω ότι καταβάθος είσαι καρμιράκος και γυφτάκος. Μου τα λέει η Αγιο Βασίλενα από το τηλέφωνο.

Τέλος θέλω μια γκόμενα. Ξέρεις πως την θέλω οπότε να μην γράφω τσάμπα. Και που 'σαι. Μην δω καμιά φουσκωτή κούκλα να κρέμεται από το τζάκι με ανοιχτό το στόμα γιατί μαύρο φίδι που σε 'φαγε. Ούτε η δικαιολογία ότι ούτε η γκόμενα ούτε κάποιο από τα παραπάνω δώρα χωράει στις κάλτσες που κρέμονται στο τζάκι πιάνει. Εν ανάγκη θα βάλω σκουπιδοσακούλες.

Βασικά τώρα που είπα τζάκι θυμήθηκα ότι δεν έχω. Κοίτα λοιπόν τι θα γίνει. Θα αφήσω τα κλειδιά κάτω από το χαλάκι. Άκυρο. Τώρα που το σκέφτομαι δεν έχω ούτε χαλάκι έξω από την πόρτα οπότε φέρε και ένα χαλάκι καθώς έρχεσαι. Θα βάλω τα κλειδιά κάτω από την πόρτα στο τεράστιο κενό που έχει από το πάτωμα. Βασικά τώρα που το θυμήθηκα φέρε κι ένα σωληνάριο σιλικόνης για να το κλείσω κάποια στιγμή γιατί μου τελείωσε το προηγούμενο. Η μάλλον, άσε, μην στα λέω ένα ένα, θα σου στείλω μαζί με το γράμμα και μια λίστα από πράγματα που θέλω από το Super Market και το Makro να μου τα κρατάς σαν τέταρτη χάρη. Κλείνει η παρένθεση. Παίρνεις λοιπόν τα κλειδία, μπαίνεις μέσα. Αφήνεις τo pc δίπλα από τα παλιό(προσοχή, μην πάρεις το παλιό μαζί σου, το θέλω για ζαρντινιέρα) και την γκόμενα στο κρεβάτι. Το αμάξι άσ' το στην εστία απ' έξω κάπου όμως να μην το βαρέσει ο ήλιος το πρωί ενώ φρόντισε να είναι γεμάτο το ρεζερβουάρ. Τα ψώνια άστα στο γραφείο πάνω, θα τα φτιάξω εγώ το πρωί αλλά αν μπορείς βάλε ότι θέλει ψυγείο στην συντήρηση ή στην κατάψυξη να μην χάλασει κι όλας μέχρι το πρωί. Και κάνε ότι είναι να κάνεις ήσυχα για να μην ξυπνήσω γιατί μετά με παίρνει δύσκολα πάλι ο ύπνος.

Α, α, α. Κι άλλη αναλαμπή. Μια χάρη εντελώς ανέξοδη αυτή τη φορά. Αν μπορείς βρε Αγιο Βασίλη καθώς έρχεσαι να κάνεις και μια στάση από τον γείτονα μου, αυτόν με τα λαδωμένα μαλλιά που περνάει από δίπλα σου και βρωμάει κωλίλα κι απλυσιά, και φέρ' του την κιθάρα του κολάρο. Κι αν σε ρωτήσει γιατί, μην μιλήσεις, παρά μόνο βγάλε ένα σουγιά, ακούμπα τον λίγο στη σόμπα αλογόνου που έχει μέχρι να πυρώσει και ύστερα χάραξε του τις ώρες κοινής ησυχίας στο κούτελο.

Και για άλλη μια φορά μην ακούσω δικαιολογίες ότι σε βάζω να τρέχεις και άλλες ******** περί λήξης της προθεσμίας αποστολής των γραμμάτων γιατί ξέρουμε πολύ καλά και οι δύο ότι αν εξαιρέσεις μια μέρα, που εντάξει, το παραδέχομαι, σου βγαίνει η πίστη, όλον τον άλλον χρόνο κωλοβαράς. Και επειδή ξέρω τι κουμάσι είσαι και είμαι σίγουρος ότι αυτή τη στιγμή είσαι έτοιμος να δώσεις αυτό το γράμμα να το φάνε οι τάρανδοι σου στέλνω δυο φωτογραφίες στον ίδιο φάκελο, τραβηγμένες η μία την ώρα που παρακολουθούσες "filmnet" τις προάλλες με την τσουτσού στο χέρι και άλλη μία με σένα και έναν από τους ταράνδους σου σε μία έξαλλη, αεροπλανική στάση. Αν δεν δω τα δώρα στο δωμάτιο μου σε δυο μέρες από τώρα, δύο ζευγάρια πανομοιότυπων φωτογραφιών θα πάνε το ένα στη γυναίκα σου και το άλλο στον Τριανταφυλλόπουλο. Αλήτη κτηνοβάτη.

Με ατέρμονη αγάπη,

klidge

ΥΓ 1. Άσχετο. Τελικά είσαι από την Λαπωνία ή την Καισαρεία; Απλά είχα αυτή την απορία από καιρό και από ότι έχω καταλάβει κανείς δεν ξέρει ακριβώς να μου πει. Επίσης στο "Άγιος Βασίλης" ποιο είναι το όνομα και ποιο το επίθετο; Ή μήπως είναι το καλλιτεχνικό σου αυτό οπότε ποιο είναι το πραγματικό σου όνομα;

ΥΓ 2. Οι τάρανδοι εν έτη 2002 είναι πια μπας κλας και άουτ οφ φάσιον, τους έχει βαρεθεί πια ο κόσμος. Βάλε κάτι άλλο να σέρνει το έλκυθρο για αλλαγή όπως για παράδειγμα ιπποπόταμους ή πέστροφες να κάνεις και εφέ. Αλλά θα μου πεις έχεις... "βολευτεί" με τους ταράνδους και "δεθεί" μαζί τους "συναισθηματικά", ε, πονηρούλη; (το 'πιασες, το 'πιασες;)

ΥΓ 3. Βασικά έχω άλλη μια απορία. Ναι μεν κυκλοφορείς την πρωτοχρονιά του πολιτικού μας έτους αλλά τι γίνεται με τις πρωτοχρονιές των διαφορετικά ορισμένων ετών; Του τροπικού, του αστρικού ή του ανωμαλιακού; Και με το Ιουλιανό σύστημα χρονολόγησης τι γίνεται για παράδειγμα; Με τους παλιοημερολογήτες; Μπέρδεμα.

ΥΓ 4. Φιλιά στην Αγιο Βασίλενα, να μου την προσέχεις και να μην μου την στεναχωρείς, καθώς επίσης να της διαβιβάσεις τις καλύτερες ευχές για το νέο έτος 2002. Από τον Γιώργο πες της. Θα καταλάβει αυτή.

ΥΓ 5. Και μην ξεχάσεις αυτά που είπαμε περί φωτογραφιών.

ΥΓ 6. Ο χρόνος σου ξενικά από... ΤΩΡΑ.

ΥΓ 7. Όχι, δεν μπλοφάρω.

ΥΓ 8. Ακόμα εδώ είσαι; Τρέχουμε.

OMFG websloth rulezzz ;)

Αγιε Βασιλακη μου...και εγω με την σειρα μου θελω πρωτα απ'ολα να βαλεις και συ το δακτυλακι σου να περασω στις εξετασεις και να μπω στην Πατρα ή στο ΕΜΠ....

Αν σου περισευει και λιγακι χρονος ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ παρε και κανα aptop ετσι για περνα και η ωρα.... :whistle: :cool:

http://tbn0.google.com/images?q=tbn:lEYIzMDZH05CHM:http://www.boston.com/ae/movies/blog/surfer.gif

SuRf to the EdGe!!!!

xm.. ylistes eiste oloi sas kale??ta ulika pragmata me ligo glupsimo(me thn kalh enoia)sth mama h sto mpampa 8a ta parete...giayto ki ego 8a zhthso ayta pou de mporei na mou dosei h mama kai o mpampas...kai epeidh agie basilh ksero oti eisai polu typas,kai ksereis ti 8elo,de 8a sou ta grapso..perimeno na mou ta doseis(kai prin ta xristougenna an ginete...:)
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

exmanos kata th gnomh moy la8os pragmata zhtas apo ton agio...ante kai sthn kanei thn xarh!!mh se akouso tou xronou ta xristoygenna na parakalas na se afhsei!!! :)
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Κάλε μου άγιε Βασίλη. Θέλω φέτος την Πρωτοχρονιά να φέρεις ευτιχία σε όοοολο το κόσμο, ακόμη και στα παιδιά που πεινάνε στην Αιθιοποία. Θέλω να σταματήσουν οι πόλεμοι, και να ξαναγελάσουν τα παιδάκια στο Ιρακ.

Θέλω, να σταματήσει η Βία..........

Τι σκατά? Σε καλλιστεία είμαι? Πες μου τους αριθμούς για το ΛΟΤΤΟ και τα κανονίζω.

Απλό ε?

Καλε μουΑγιε Βασιλη,

Ολα τα καλα τα εχω,μονο 3-4 πραγματακια θελω απο σενα.

1ον)να αγορασει επιτελους καποιος το κινητο μου για να παρω το 6600,

2ον)να περασω στις πανελλαδικες

3ον)να μου φερεις την Subaru Impreza WRC!:blink:

...αν θελεις φερε μου και καμια κοπελα...:p :lol:

Ευχαριστω!

kai ego kati aplo tha zitiso:

to autokinitaki stin ipografi mou se mauro me mia kali zantoula,dvd player se 7intsi othoni me 6 ixia kai enisxiti

kai sto aerodromio kathos perimeneis tsimpa ena P900 me 2 128mb kartoules kathos den plironeis kai forous :whistle:

kai auta giati eimoun kalo pedi:

perasa 1 mathima to septemvrio apo ta 8 pou xrostao

otan girnao spiti kai o father feugei gia tin douleia ton leo kai kalimera

den zitao prokatavoles

plirono apo to xartziliki mou tin gamimeni tin vodafone

pigeno sta misa mathimata stin sxoli

odigao prosektika :confused:

den koutsompoleuo kai den sxoliazo kanenan otan eimai me filous :whistle:

kai prospatho na peiso ton father oti to adsl den einai akrivo :o

kai kathisterise akomi ena xrono to SX1 :shifty: :music:

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...