dgeorge4 Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 (edited) λέω και γώ να πάρω ενα scooteraki γιατι η αθηνα δεν οδηγιέται πλεον....beverly 300,yamaha x-max 250,kymco downtown 300.....ποιο απο τα 3? μεταχειρισμενα τα βρισκω περι τα 3000(2-3τίας)...το 90% χρηση μεσα στην πολη.... Edited May 29, 2011 by dgeorge4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. May 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2011 λέω και γώ να πάρω ενα scooteraki γιατι η αθηνα δεν οδηγιέται πλεον....beverly 300,yamaha x-max 250,kymco downtown 300.....ποιο απο τα 3? μεταχειρισμενα τα βρισκω περι τα 3000(2-3τίας)...το 90% χρηση μεσα στην πολη.... φιλε ριξε μια ματια στο car.gr:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Remali1986 Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 εχω αποφασισει να προβω στην αγορα scooter.το πρωτο πραμα που με αφορα ειναι η αξιοπιστια και επετε η οδικη συμπεριφορα και το κοστος χρησης.εννοειτε θελω μεγαλους τροχους.κυβισμος 200 εως 250 κυβικα κατα προτιμηση.και εχω καταληξει αναμεσα σε στο sym symphony 150(δυστυχως) και το kymco agility 200.κλεινω προς το kymco λογω κυβισμου.καινουριο η μεταχειρισμενο και ποιο απ τα 2?α!το piaggio beverly αποκλειετε λογω αξιοπιστιας και ακριβης χρησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2011 εχω αποφασισει να προβω στην αγορα scooter.το πρωτο πραμα που με αφορα ειναι η αξιοπιστια και επετε η οδικη συμπεριφορα και το κοστος χρησης.εννοειτε θελω μεγαλους τροχους.κυβισμος 200 εως 250 κυβικα κατα προτιμηση.και εχω καταληξει αναμεσα σε στο sym symphony 150(δυστυχως) και το kymco agility 200.κλεινω προς το kymco λογω κυβισμου.καινουριο η μεταχειρισμενο και ποιο απ τα 2?α!το piaggio beverly αποκλειετε λογω αξιοπιστιας και ακριβης χρησης. να ξερεις οτι το piaggio beverly ειναι απο τα πιο αξιοπιστα σκουτερ στην αγορα.το βλεπεις και στους δρομους.η μιση ελλαδα οδηγαει beverly.βεβαια η συντηρηση στο σκουτερ ειναι πανω/κατω η ιδια.εγω στην θεση σου θα παιρνα μεταχειρησμενο beverly.αλλιως gillera. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deathclocker Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Καλημερα. Βρηκα ενα ΣΥΜ gts 250 του 2007 με 11.000 χιλιομετρα στα 2000 ευρω. Ειναι καλη τιμη για το πακετο αυτο>? Ειναι καλα τα ΣΥΜ γενικοτερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Καλημερα. Βρηκα ενα ΣΥΜ gts 250 του 2007 με 11.000 χιλιομετρα στα 2000 ευρω. Ειναι καλη τιμη για το πακετο αυτο>? Ειναι καλα τα ΣΥΜ γενικοτερα? πολλα λεφτα.με τοσα χρηματα παιρνεις beverly ;) αν επιμενεις γι'αυτο το σκουτερ η τιμη του παιζει στα 1500 ευρο, Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deathclocker Δημ. May 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2012 Καταλαβα. Τι προτεινεις σε μεταχειρισμενο μεχρι 2 χιλιαρικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 Καταλαβα. Τι προτεινεις σε μεταχειρισμενο μεχρι 2 χιλιαρικα? Συν 1 για το Beverly. Πήρα πριν 2 χρόνια ένα του 2006 στα 2.100€, οπότε βρίσκεις άνετα του 2007 ή και του 2008 με πολύ ξάψιμο κοντά στα 2.000€. Καθημερινή χρήση μέσα στην πόλη, κανένα πρόβλημα μόνο τα service του. :) 1000% ευχαριστημένος από την χρήση του. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deathclocker Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 Το ξερω οτι τα beverly γενικα ειναι πολυ καλα αλλα εχουν γινει κοινα. Ολοι εχουν beverly. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 Το ξερω οτι τα beverly γενικα ειναι πολυ καλα αλλα εχουν γινει κοινα. Ολοι εχουν beverly. ειναι και σκυλια ομως.τι να σου πω..εγω τα σκουτερ τα ιταλικα δεν τ'αλλαζω.παρε τζιλερα ραννερ.μηχανακι επισης πολυ καλο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 ειναι και σκυλια ομως.τι να σου πω..εγω τα σκουτερ τα ιταλικα δεν τ'αλλαζω.παρε τζιλερα ραννερ.μηχανακι επισης πολυ καλο. Για το sh 150cc &300cc ποια ειναι η γνωμη σου ρε φιλε..; Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Για το sh 150cc &300cc ποια ειναι η γνωμη σου ρε φιλε..; θα σου πω κατι.ενω ειμαι "κολλημενος" στα ιταλικα καικυριως στα ευρωπαικα μηχανακια,τα honda μου αρεσουν.εχω οδηγησει το 300αρι νομιζω 270 πρεπει να ειναι και εχει γκαζι καλο και σουπερ φρενα.το μονο που με χαλαει ειναι οτι ο ψηλος αναβατης (εγω) δεν με βολευει καθολου.επισης στα πολλα χλμ δεν μου εδειξε σταθεροτητα. σε αυτα τα κυβικα..για μενα ειναι μονοδρομος η επιλογη του beverly 350 με μοτερ πολυ καλο..γκαζι επισης πολυ..και συντηρηση επισης λιγη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts