IVIetaCreatoR Δημ. June 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2006 Aπέκτησε ξαφνική δημοσιότητα όταν η τότε acn του έκοψε τη σύνδεση επειδή κατέβαζε "παράνομο υλικό" Είναι 22 ετών και μέλος απο Ιούλιο 2003. EDIT: /correct answer detected Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorphis Δημ. June 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2006 Finn... (αλλά ας βάλει άλλος...δε μου ρχεται...θα σας το χρωστάω) Παράθεση "In the morning u know u won't remember a thing.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. June 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2006 είχε παλιά στην υπογραφή του ένα "robot",δύσκολος στην επιλογή κινητού και είχε για χρόνια avatar ένα siemens SL45. Νομίζω είναι και απο Πύργο ευκολο, εύκολο!!! :p Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. June 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2006 Trobocop ® (το R είναι πολύ σημαντικό :p) Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. June 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2006 Yeap :) BTW πότε εφτασες 8000 posts??? :worry: bayernίζεις μου φαίνετε... :p Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2006 Yeap :) BTW πότε εφτασες 8000 posts??? :worry: bayernίζεις μου φαίνετε... :p Aκυρο ψαρά... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. June 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2006 Δικό μου: Είναι ένας περήφανος ΑΕΚτζής, και πλέον δεν αγοράζει μόνο Nokia. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorphis Δημ. June 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2006 bomber21? όχι, ε;! Παράθεση "In the morning u know u won't remember a thing.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. June 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2006 Kανένας; Όχι, δεν είναι ο bomber. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. June 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2006 Kανένας; Όχι, δεν είναι ο bomber. SakisPlayer; :rolleyes: Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 SakisPlayer; :rolleyes: Όχι, Videomix! :lol: Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. June 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2006 Ποιος ειναι ο ανθρωπος που συνεχως ισουται και ενσωματωνει σε καθε του ποστ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. June 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2006 denior... EDIT : Bάλτε κάποιος άλλος. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. June 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2006 denior... EDIT : Bάλτε κάποιος άλλος. Ας βάλω για πρώτη φορά κι εγώ...:D Είναι κάτοχος του V903 και εκθειάζει τη Sharp,όποτε βρει ευκαιρία. Το νικ του υποδηλώνει ποιο κινητό τηλέφωνο είχε παλαιότερα. Ποιος είναι ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2006 georgegx20vf..καπως ετσι..:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. June 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2006 georgegx20vf..καπως ετσι..:p Πολύ σωστά :) . Συνεχίζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 Δικό μου: Είναι ένας περήφανος ΑΕΚτζής, και πλέον δεν αγοράζει μόνο Nokia. Τι να πω ρε παιδιά, κανείς δε σκέφτηκε τον jois21... Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 ειναι κολημενος με την ΤΙΜ...και ειναι απο σαλονικα!! :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 ειναι κολημενος με την ΤΙΜ...και ειναι απο σαλονικα!! :shifty: billakos?as synexisei allos.. edit: siga min eimai kai diafimistis tis sharp re denior gia na psaxno kai eykairies!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk750iok Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 Ας συνεχίσει κάποιος:) :wink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 ποια ειναι αυτη η κοπελιτσα η οποια παλια εγραφε στην τιμ και τωρα ειναι chat&fun και τα τελευταια της ποστ ειναι μεσα στους γριφους και βαζει ολο spoiler :lol: :lol: Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk750iok Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 ποια ειναι αυτη η κοπελιτσα η οποια παλια εγραφε στην τιμ και τωρα ειναι chat&fun και τα τελευταια της ποστ ειναι μεσα στους γριφους και βαζει ολο spoiler :lol: :lol: angelina_22 ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekaa Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 Η angelina_22 ειναι σιγουρα αλλα δεν την περιεγραψες σωστα billakosss... Επρεπε να πεις ποια ειναι αυτη που ειναι ΤΡΕΛΛΗ κ παλαβη με το μωρο της... Κ ειναι σε ολα τα θεματα μεσα...?ποια ειναι αυτη που θα τα σχολιασει ολα με διακριτικοτητα αλλα και φανατισμενα... Παράθεση http://www.bravo.ru/images/crazy-frog-wallpaper-1280x1024-1-small.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 billakosss τελικά είναι η angelina_22; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 ναι η angelina ειναι. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts