konstantinos_bei Δημ. June 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 plz delete Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. June 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 Ε άντε, ας βάλω! Είναι από τα παλιά μέλη του φόρουμ (αν κρίνω από την ημερομηνία εγγραφής). Μέχρι πρόσφατα ήταν στο ναυτικό ενώ τώρα είναι πια... στο σπίτι του! Σύμφωνα με το προφίλ του πάντα! Αυτό που ξεχώρισα σ' αυτόν είναι το χιούμορ του! Σε φωτογραφία ενός θέματος με τρομακτικές ιστορίες, ενώ άλλοι βλέπαν έναν βαρκάρη, άλλοι τον διάβολο, άλλοι μια απλή σκιά, αυτός είδε κάποια σαν τη Βίσση να κάνει ηλιοθεραπεία. Πρόσφατα πανικοβλήθηκε λόγω της αναμενόμενης... "δευτέρας παρουσίας" που θα γινόταν σήμερα και θα έτρεχε να ραφτεί για να έχει καθώς πρέπει εμφάνιση στο κοινωνικό γεγονός (άσχετα που τελικά δεν έγινε) :lol: Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. June 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 O mplip ειναιιιιιιιιιιιιιιιιιιι :lol: standar ειμαι σιγουρος!!! οποτε βαζω και επομενο!! λοιπον.......... ειναι πολυ συμπαθεις...ειναι επισης πολυ τυπικη...ειδικα με τους ΟΠΧ για να βοηθησω λιγο παραπανω...εχει και αβαταρ ενα samsung.... και συνηθως κανεις εφοδους μετα τις 2-3πμ Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. June 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 O mplip ειναιιιιιιιιιιιιιιιιιιι :lol: standar ειμαι σιγουρος!!! οποτε βαζω και επομενο!! λοιπον.......... ειναι πολυ συμπαθεις...ειναι επισης πολυ τυπικη...ειδικα με τους ΟΠΧ για να βοηθησω λιγο παραπανω...εχει και αβαταρ ενα samsung.... και συνηθως κανεις εφοδους μετα τις 2-3πμ Η nelly? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. June 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 O mplip ειναιιιιιιιιιιιιιιιιιιι :lol: standar ειμαι σιγουρος!!! οποτε βαζω και επομενο!! λοιπον.......... ειναι πολυ συμπαθεις...ειναι επισης πολυ τυπικη...ειδικα με τους ΟΠΧ για να βοηθησω λιγο παραπανω...εχει και αβαταρ ενα samsung.... και συνηθως κανεις εφοδους μετα τις 2-3πμ Ναι, αλλά πως ήσουν σίγουρος;;; Θα μου πεις, εγώ πώς είμαι σίγουρος ότι ο jog το βρήκε; :p Jog βάζεις τον επόμενο ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. June 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 Ήταν στον στρατό σε μια φάση -νομίζω πως ακόμα είναι και έχουμε καιρό να τον δούμε (ευτυχώς).Του αρέσει το pwnarisma και είναι φανατικός γαύρος.Έχει πολλά ποστς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. June 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 Bayern7 ?? Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. June 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 Μέσα είσαι :p συνεχίζεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. June 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 Χμμ Λοιπον Του αρεσουν τα nokia smartphones ειναι στην ηλικια μου. Εχει πολλα ποστς αλλα ειναι και πολυ αναποφασιστος για ενα θεμα. Ποιος ειναι? οεο?? :D Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. June 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 Ναι, αλλά πως ήσουν σίγουρος;;; Θα μου πεις, εγώ πώς είμαι σίγουρος ότι ο jog το βρήκε; :p Jog βάζεις τον επόμενο ;) Ευχαριστω Πετρακο που με τιμησες :D Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. June 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 Χμμ Λοιπον Του αρεσουν τα nokia smartphones ειναι στην ηλικια μου. Εχει πολλα ποστς αλλα ειναι και πολυ αναποφασιστος για ενα θεμα. Ποιος ειναι? οεο?? :D O kostakiss για το αν θα ξυρίσει το στήθος του ή οχι; :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 μοδερατορα μαλλον δεν θυμασαι καλα..δεν ειχα πει για ξυρισμα,αλλα κατι αλλο...:D τεσπα..:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. June 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 Αυτος ειναι !! Συνεχιζεις εσυ gkr41! Οχι αλλο θεμα μου ηρθε εμενα στο μυαλο! Για το αν θα βαλει σκουλαρικι στο φρυδι ή οχι :p Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 o kostakiss φταει που εχει πολλα ερωτηματα?? (μια για την αποτριχωση,μια με τα πιρσινγκ,μια με τις καρτες για την καλη του) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. June 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 Ας βάλει άλλος. Σχεδόν στην τύχη το είπα btw :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. June 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 H Freak of nature να βάλει :) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 αν βαλει η freak_of_nature θα κανεις μια βδομαδα να το βρεις και μετα 8α ζητησεις και βοη8εια... γιαυτο ας βαλει αλλος :p :) Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. June 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 αν βαλει η freak_of_nature θα κανεις μια βδομαδα να το βρεις και μετα 8α ζητησεις και βοη8εια... γιαυτο ας βαλει αλλος :p :) Άντε βάλε κάτι δύσκολο, όλοι εύκολα βάζουμε και τα βρίσκουμε με τη μία... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2006 λοιποον μελος του φορουμ λιγοτερο απο ενα χρονο.. εχει γυρω στα 30 ποστς κατηγορη8ηκε οτι ειναι το διπλο account μου αλλα δεν ειναι ;) ασχολουμαστε με τα ιδια πραγματα(και αναμεταξυ μας) ποιος ειναι??αν δε το βρειτε σε 1 μερα ας βαλει καποιος αλλος κα8ως δε πολυπαρακολου8ω το θεμα Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. June 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2006 botsix? και γι'αλλα σε κατηγορησαn?? :lol: :lol: Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2006 οοοοχι! Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. June 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2006 doc_MariaG? Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2006 οχι βιλλακος γιατι ειχαν πει πως και η βοτσιχ ειμαι εγω?? καλα μαλλον καποιοι δεν εχουν με τι να σκεφτουν... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. June 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2006 οχι βιλλακος γιατι ειχαν πει πως και η βοτσιχ ειμαι εγω?? καλα μαλλον καποιοι δεν εχουν με τι να σκεφτουν... στο IRC ενας το ειχε πει μια φορα... με ενα σπαστικο νικ δεν θυμαμαι καλα... τον ξερεις κιολας. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. June 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2006 mhpws enas sourvaivor? Παράθεση http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts