Jump to content

1Mbit 1 ΧΡΟΝΟ 117 EURO!!

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αμεσως οι θεωριες συνομωσιας...

Ολοι απατεωνες...

Ηρεμηστε ρε παιδια, ενα λαθος κανανε οι ανθρωποι. So what?

Be the change you want to see in the world.

Mahatma Gandhi

• Απαντήσεις 54
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ολοι απατεωνες...

Ο καθένας έχει προσωπική άποψη που δεν μπορεί να την κρίνει κανείς....;)

Μα....όταν με ενημέρωσαν μου φάνηκε εντελώς απίθανο και αφύσικο αυτό ;) που δεν το πίστεψα γιατί θα ήταν εντελώς παράλογη αυτή η προσφορά...:shifty:

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

Ολοι απατεωνες...

Ενα λαθος ? Μπορεις να μου εξηγησεις πως μπερδεψαν τους 6 μηνες 384 με τον 1 χρονο 1024 και μαλιστα εστειλαν και εκτακτο newsletter? :rolleyes: Αν δεν δωσουν τα πακετα σε οσους προλαβαν ουτε hit δεν θα δουν ξανα :mad:

Ενα λαθος ? Μπορεις να μου εξηγησεις πως μπερδεψαν τους 6 μηνες 384 με τον 1 χρονο 1024 και μαλιστα εστειλαν και εκτακτο newsletter? :rolleyes: Αν δεν δωσουν τα πακετα σε οσους προλαβαν ουτε hit δεν θα δουν ξανα :mad:

What he said. Το λάθος δεν μπορώ να το πιστέψω με τίποτα. Το έκτακο newsletter ήταν ξεκάθαρο.... μια ματιά σ'αυτό αρκεί -- παραθέτω screenshot:

http://hifiblog.com/wp-content/uploads/eshopforhtnetoffer.png

Ε, τώρα αν επιμένετε ότι αυτό ήταν απλώς ένα λάθος.. τι να πω, πάω πάσο.

Η πιο πιθανή θεωρία για μένα --αν όντως η προσφορά δεν ισχύει-- είναι ότι το μετάνοιωσαν.

Σε αυτή τη χώρα πρέπει επιτέλους ο καθένας να αναλαμβάνει τις ευθύνες του! Από την πιο μικρή (όπως η παραπάνω προσφορά) μέχρι άλλα μεγαλύτερα και σοβαρότερα θέματα. Εγώ δυστυχώς δεν θα πω ένα λάθος έκαναν οι άνθρωποι γιατί 1. ήταν γραπτή και επίσημη ανακοίνωση και 2. έγινε Σάββατο βράδυ! Αμέσως είπα τα χαρμόσυνα νέα σε 3 φίλους μου, τώρα όμως που με απογοήτευσαν θα το πω σε 23! Αυτή είναι δυστυχώς η δύναμη (ίσως η μοναδική) του έλληνα καταναλωτή!

Λυπάμαι όσους ενθουσιάστηκαν και έτρεξαν να το αγοράσουν χωρίς να βεβαιωθούν ότι ισχύει, και βρέθηκαν με το κανονικό ADSL in a Box.

Στο να πιάσει κορόιδα κάτι τέτοιους αποσκοπούσε πιστεύω, αν κρίνω από το πόσο γρήγορα εξαντλήθηκε.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ πήρα το Σάββατο τηλέφωνο στη forthnet και μου είπαν ότι δεν έχουν πληροφορίες ακόμη και να πάρω Δευτέρα. Αύριο λοιπόν θα πάρω και αν μου πουν ότι ήταν λάθος θα το φάνε το κράξιμό τους... :mad:

pantos aschimo paichnidi epekse to eshop, i forthnet i kai oi dio mazi (kathoson den ksero pos "epeze" auti i prosfora)

an eimastan agglia to "which?" (kati san to diko mas INKA) tha tous eiche kanei romba...den mporei ti mia etsi kai tin alli giouvetsi...

Αν όντως έκανε λάθος πάντως θέλω να πιστεύω ότι θα επιστρέψει τα λεφτά σε αυτούς που αγόρασαν το κουτί, γιατί αλλιώς θα φύγουν πολλές καταγγελίες!

thema lathous os pros tin diatiposi tis prosforas pantos to vlepo ligo diskolo kathos den kathese na kaneis mia "eikona" kai na tin stileis se merikes ekantotades/chiliades email choris na min ksereis ti stelneis...

pantos apo kataggelies gia na eime eilikrineis elpizo na fane....paroti den echo tipota me tin eteria...alla einai kairos o ox'aderfismos na tin kanei "gia limania ksena"

γι αυτο μην πεφτεται να με φατε γιατι λαθος δεν ειναι κι εμενα απο το eshop αυτο ακριβως το newsleter μου ηρθε...κριμα...αυτα δεν ειναι σοβαρα πραγματα ρε παιδια.
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

Ρε παιδια δε νομιζω (αφου εχετε κ το newsletter) να σας αναγκασουν να το παρετε αφου δεν ειναι αυτο που παραγγειλατε. Περιμενετε μεχρι την Πεμπτη παντως και ποιος ξερει, μπορει να ειστε και τυχεροι.

Παντως εμ πληρωνεις εμ σε κανουν να νιωθεις σαν σκουπιδι

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

Μου αρέσει που το eshop έχει βραβευτεί φέτος με το

Βραβείο "Ηλεκτρονικού Επιχειρείν"

http://www.eshop.gr/ebea.phtml

Να το πάρουν πίσω εδώ και ΤΩΡΑ !!!

telika i prosfora isxiei gia 512 kai oxi gia 1024!( http://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10008544 )mia xara einai! me 9 evra to mina perneis 512!poli kala!:p

Απάντηση σε σχετικό email μου από τη Forthnet:

Αγαπητέ Κύριε ................,

Σας ευχαριστούμε πολύ που επικοινωνήσατε μαζί μας καθώς και

το ενδιαφέρον σας προς τις υπηρεσίες της εταιρείας μας.

Σας ενημερώνουμε ότι για την 1η Ιουνίου 2006,θα ισχύει η παρακάτω

προσφορά.

''Με την αγορά κάθε ADSL in a Box και ADSL in a Box Plus στις ισχύουσες

τιμές μας,η διάρκεια των πακέτων θα είναι για 1 έτος (12 μήνες συνδρομής)''.

Η παραπάνω προσφορά θα ισχύσει για μία μόνο ημέρα και μόνο για ταχύτητες

συνδρομής 384 Kbps και 512 Kbps.

Οτιδήποτε διαφορετικό της παραπάνω ενημέρωσης,δεν ισχύει.

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε άλλη συμπληρωματική πληροφορία ή

διευκρίνηση,

Με Εκτίμηση,

Έφη Καραπανάγου.

Μπορει να ναι μια χαρα φιλε mikel αλλα γιατι λενε 1024 ενω ειναι 512?Μας θεωρουν βλακες?Ωραια τακτικη...
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

Μπορει να ναι μια χαρα φιλε mikel αλλα γιατι λενε 1024 ενω ειναι 512?Μας θεωρουν βλακες?Ωραια τακτικη...

afto vgike mono gia liges wres to savato kai molis katalavan tin patata tous to katevasan!den to thewrw da kai toso tromero!posa tetoia lathi exoume dei na ginodai.....

Emena ligei i syndromi mou 7 Iouliou..

To kalokairi den 8a eimai A8ina..

Ean parw to paketo kai energopoihsw tin grammi stospiti mou sti Naxo,kai to Septemvri kanw metafora stin A8ina 8a paizei??

Xerete an yparxei kapoia prosfora 512 sto programma diodos gia foitites...?

Ενημέρωση: με πήρε χθες τηλέφωνο ένας ευγενέστατος υπάλληλος του E-shop και μου είπε τα εξής:

1. Ότι η προσφορά των 1024kbps δεν ήταν λάθος... Η FORTHnet τους έδωσε πολύ λιγότερα κομμάτια απ'όσο υπολόγιζαν κι έτσι εγώ, παρά το γεγονός ότι πρόλαβα τη σελίδα κι έκανα την παραγγελία, δεν είμαι μέσα στη λίστα εκείνων που πήραν 1024kbps.

2. Αντ'αυτού όμως, έχω το μέγιστο προνόμιο να είμαι στη λίστα εκείνων που μπορούν να πάρουν την προσφορά με τα 512kbps... Μίλησε για λίστα αναμονής και περιορισμένη διαθεσιμότητα ακόμα και για τα 512kbps, και με ρώτησε αν θα με ενδιέφερε η προσφορά αυτή. Δυστυχώς δεν είχα άμεση πρόσβαση στο Internet τη στιγμή που μιλούσαμε για να τσεκάρω αν όντως ισχύει η περιορισμένη διαθεσιμότητα της προσφοράς (που δεν ισχύει, καθώς διαβάζα σήμερα ότι την έχουν όλα τα μεγάλα καταστήματα του χώρου...).

Ένα ερώτημα έχω: υπάρχει κάποιος που πήρε 1024kbps; Κάτι μου λέει πως η ιστορία του υπαλλήλου ήταν ένα παραμύθι...

και μένα τα ίδια. Εγώ πήρα βέβαια το 512, γιατί έχω ακούσει καλά λόγια για την Forthnet. Αλλά δεν νομίζω οτι υπήρξε κανείς που πήρε 1024.. .
Ότι αρχίζει, πάντα πρέπει να τελειώνει. Είναι φυσικός νόμος...:yinyang:

Υπήρχε κάποια ανακοίνωση στο site της Forthnet για το 1024; Αν όχι τότε ήταν προφανώς πατάτα του e-shop και τώρα λένε ιστορίες. Αν υπήρχε έστω και για λίγο, τότε σίγουρα η πατάτα ήταν της 4net.

Wirelessly posted (Nokia6680/1.0 (2.04.14) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1)

Ts ts ts.. Exasa polla.. Kati den phgaine kala. . . Too good to be true :p kai ap oso diavasa ta latest posts auto epibebaiwnetai :(