mobo Δημοσιεύτηκε May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 25, 2006 Προσπαθώ να ακούσω κάποιους σταθμούς στο e-radio, αλλα μου ανοίγει ο windows media player και δεν κάνει απολύτως τίποτα. Το πρόβλημα παρουσιάστηκε εντελώς ξαφνικά. Υπάρχει περίπτωση να είναι κάποια ρύθμιση του media player? Δοκίμασα και τον 10 και τον 11 αλλα δεν γίνεται τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 Δοκίμασες να ανοίξεις τους σταθμούς αυτούς με κάποιον άλλον player; Ίσως να μην είναι πρόβλημα ρυθμίσεων του media player αλλά κάποιο πρόβλημα στο δίκτυο του σταθμού. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. May 25, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 Δέν ξέρω πώς να το κάνω αυτό. Ανοίγει όλους τους σταθμούς με τον media player by default Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnt Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 Copy/paste το stream url στον winamp. Παράθεση #insta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. May 26, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2006 Δεν γράφει πουθενά το stream url Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpartsi Δημ. May 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2006 Δεξί κλικ στο link του σταθμού -> properties και κάνεις copy το address (url). Mετά ανοίγεις το Winamp -> File -> Play url -> και κάνεις paste την διεύθυνση. Παράθεση -iPod Nano Chromatic 8 GB Red [product] -iPhone 3G 16GB black -MacBook Pro 15,4'', 2.53GHz, 4GB, HDD 500GB, NVIDIA GeForce 9400M+9600M GT 512MB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. May 26, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2006 Ρε παιδιά το έχετε κάνει εσείς και είδατε το url? γιατί εμένα δεν μου τη δείχνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. May 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2006 Προσφατα έβαλα γραμή DSL 384. Μπορώ με κάποιο πρόγραμμα, ενώ ακούω ραδιόφωνο, να γράφω και τα τραγούδια σε mp3; Αν ναι πoιό και πού μπορώ να το βρώ free; Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. May 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2006 Προσφατα έβαλα γραμή DSL 384. Μπορώ με κάποιο πρόγραμμα, ενώ ακούω ραδιόφωνο, να γράφω και τα τραγούδια σε mp3; Αν ναι πoιό και πού μπορώ να το βρώ free; http://www.rmbsoft.com/recording-radio.asp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. May 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2006 Σε ευχαριστώ φίλε μου. Το δοκίμασα αλλα στους περισσότερους σταθμούς δεν δουλεύει. Δεν μπορεί καν να τους ανοίξει. Ανοίγουν με το winamp αλλα με το Audiostreamer τζίφος. Και αν δεν ανοίξει ο σταθμός... πώς να κάνεις ηχογράφηση! Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. May 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2006 Σε ευχαριστώ φίλε μου. Το δοκίμασα αλλα στους περισσότερους σταθμούς δεν δουλεύει. Δεν μπορεί καν να τους ανοίξει. Ανοίγουν με το winamp αλλα με το Audiostreamer τζίφος. Και αν δεν ανοίξει ο σταθμός... πώς να κάνεις ηχογράφηση! ... Δεν θα το 'λεγα για μένα, παίζουν αρκετά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
21century Δημ. May 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2006 Για δοκιμαε και αυτο που εχει αρκετες επιλογες http://all-streaming-media.com/record-audio-stream/mp3-audio-stream-rippers-grabbers-Download-live-Icecast-Shoutcast-compatible-radio-stations.htm και αμα θες μπες στο onradio.gr να δεις τους καλυτερους σταθμους.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azzazel Δημ. May 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2006 Δοκιμασε με το Winamp, πηγαινοντας : options -> preferences -> plug ins -> output -> waveOut output. Το συγκεκριμενο plug in απ' οσο ξερω "ηχογραφει" ο,τι παιζει το Winamp σε αρχειο wav. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts