dimant Δημοσιεύτηκε May 26, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 26, 2006 Καλησπέρα! Έχω μια ολίγον παλαβή απορία... μπορώ να προσθέσω έναν σκληρό δίσκο στο σύστημα μου αλλά ο επιπλέον χώρος να είναι αθροισμένος στον C?? Έχω ξεμείνει απο χώρο (μόνο προγράμματα) στον C και θέλω κι άλλο χώρο για προγράμματα... Σκεφτόμουνα μήπως γίνεται κάτι σαν το ανάποδο του partition?! Όποιος με κοροϊδέψει θα τον καρφώσω στον admin! :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. May 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2006 Δεν νομίζω να γίνεται...είναι δύο διαφορετικοί φύσικοί δίσκοι... Εξ άλλου γιατι να το κάνεις αυτό;:confused: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibaxevan Δημ. May 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2006 Γίνεται αυτό που ζητάς, αλλά είναι λίγο μπέρδεμα και είναι και επικίνδυνο αν χτυπήσει ο ένας απ' τους δύο δίσκους. Αν θέλεις κοίτα εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες. Επίσης, αν έχεις το πρόγραμμα partition magic, επίλεξε εκεί που λέει partition την επιλογή merge και είσαι έτοιμος. Παράθεση προγράμματα & παιχνίδια για P910i wallpapers & screensavers για P910i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. May 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2006 Wirelessly posted (Nokia6680/1.0 (2.04.14) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Raid :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. May 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2006 Wirelessly posted (Nokia6680/1.0 (2.04.14) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Raid :) Τι σχεση εχει το raid? Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azzazel Δημ. May 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2006 Γίνεται αυτό που ζητάς, αλλά είναι λίγο μπέρδεμα και είναι και επικίνδυνο αν χτυπήσει ο ένας απ' τους δύο δίσκους. Ο προλαλησαντας εχει απολυτο δικιο. Εγω εχω κατι αλλο να σου προτεινω. Γιατι δεν περνεις εναν μεγαλυτερο δισκο (στην χωρητηκοτητα που σε βολευει) για να κανεις Ghost. Ετσι δεν χανεις δεδομενα ουτε και προκειται να συμβει αυτο που αναφερει ο ibaxevan Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. May 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2006 Ο προλαλησαντας εχει απολυτο δικιο. Εγω εχω κατι αλλο να σου προτεινω. Γιατι δεν περνεις εναν μεγαλυτερο δισκο (στην χωρητηκοτητα που σε βολευει) για να κανεις Ghost. Ετσι δεν χανεις δεδομενα ουτε και προκειται να συμβει αυτο που αναφερει ο ibaxevan Η καλύτερη λύση είναι αυτή. Με το Ghost δε χάνεις τίποτα - ο δίσκος σου μένει ως έχει - και απλά αυξάνεις τη χωρητικότητά του. Επίσης, αυξάνεις και την ταχύτητα του δίσκου που έχει το λειτουργικό σου (καθ' ότι ο νέος δίσκος θα είναι ταχύτερος) άρα και τις επιδόσεις του συστήματος. Τέλος, σου μένει και ο παλιός δίσκος για backup. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. May 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2006 Η πιο απλή λύση είναι αυτή που αναφέρεται στο link που έδωσε ο ibaxevan και συγκεκριμένα εδώ: http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showpost.php?p=33221&postcount=4 Το NTFS επιτρέπει να κάνεις mount έναν δίσκο σαν folder ενός άλλου. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimant Δημ. May 27, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2006 Καταρχάς να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ για τις απαντήσεις! Ας μείνουμε λίγο στο Ghost. Φαντάζομαι μιλάμε για το Norton Ghost Utility. Για πειτε μου τι να κανω με αυτό το ρημάδι γιατί μου είχε βγάλει την πίστη πριν κανα τετράμηνο που το προσπαθούσα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts