Jump to content

Μάικλ Τζάκσον

nio1975
 Κοινοποίηση

Μάικλ Τζάκσον  

136 members have voted

1. 1. Μάικλ Τζάκσον

• ΕΝΟΧΟΣ
      51
    • ΑΘΩΟΣ
      14
    • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ
      21
    • ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ
      50

Recommended Posts

Τη δύναμη του Internet, αποφάσισε να αξιοποιήσει ο Μάικλ Τζάκσον για να επικοινωνήσει με τους θαυμαστές του από όλον τον κόσμο. Ο βασιλιάς της pop, δημιούργησε ένα δικτυακό τόπο στον οποίο θα δίδονται στη δημοσιότητα όλες οι επίσημες θέσεις του για την υπόθεση παρενόχλησης ενός 12χρονου παιδιού. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, οποιαδήποτε δήλωση, που δεν υπάρχει στο online γραφείο Τύπου του, δεν φέρει την εξουσιοδότηση του και επομένως δεν είναι ακριβής.

''Θα λάμψει η αλήθεια''

Στο δικτυακό τόπο mjnews.us ο Μαίκλ Τζάκσον, ξεκαθαρίζει προκαταβολικά στους θαυμαστές του ότι δεν θα μπορεί να τους ενημερώνει καθημερινά για όλες τις λεπτομέρειες της υπόθεσης που όπως υπογραμμίζει θα κριθεί στην αίθουσα του δικαστηρίου.

Παράλληλα, ευχαριστεί όλους όσοι στέκονται στο πλευρό του τις τελευταίες μέρες εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι σύντομα θα λάμψει η αλήθεια.

Το Σαββατοκύριακο, χιλιάδες θαυμαστές του, πραγματοποίησαν εκδηλώσεις υποστήριξης, εντός αλλά και εκτός των αμερικανικών συνόρων.

Με το σύνθημα " ο Μάικλ είναι αθώος μέχρι το δικαστήριο να αποφανθεί το αντίθετο" χιλιάδες Γάλλοι φίλοι του βγήκαν στους παριζιάνικους δρόμους για να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους στο αγαπημένο τους μουσικό είδωλο.

Στο Λος Αντζελες, Αμερικανοί fan του αγρύπνησαν δίπλα από το "αστέρι" του ειδώλου τους στην περίφημη Λεωφόρο της Δόξας.

Η εκδίκαση της υπόθεσης Τζάκσον, θα γίνει στις 9 Ιανουαρίου του 2004. Ο Μάικλ Τζάκσον αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος την περασμένη βδομάδα, καταβάλλοντας εγγύηση 3 εκατομμυρίων δολαρίων.

Πάντως το θέμα έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις και καταρίπτετε έτσι σαν καθρέπτης που σπάει όλη η εικόνα του βασιλιά της ποπ.

Εσείς τί γνώμη έχετε επάνω στο θέμα?είναι αθώος η ένοχος ο Μάικλ Τζάκσον?

Υπογραφή εκτός ορίων. 420Χ150 και 16Κ μέγιστο.

• Απαντήσεις 61
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ενοχος , καλα να παθει ο παλιομ@λ@κ@ς , οπως ολοι οι υπολοιποι που νομιζουν επειδη εχουν καποιο Χ ποσο μπορουν να εξαγωρασουν οποιον και οτι θελουνε οποτε θελουνε , επισης πρεπει να γινει μαθημα αυτο σε ολους τους "πλανηταρχες" του κοσμου οτι δεν εισαι πανω απο τον νομο επειδη σε λενε Jakson / Bush / Clinton κτλ
Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Εγώ θα συμφωνήσω με το παλιό, κλασικό ανέκδοτο:

- Τι είναι μαύρο και το βρίσκεις στο σώβρακο ενός παιδιού;

- Το χέρι του Μάικλ Τζάκσον :D :D :lol: :D :D

Divide by cucumber error

http://dtsomp.blogspot.com

Παιδιά εγώ δεν ξέρω αν είναι αθώος ή ένοχος. Ξέρω όμως δύο άλλα πράγματα: 1. Ενα άτομο που θέλει ν'αλλάξει τα μαύρα κύτταρά του και να γίνει λευκός σίγουρα δεν στέκει καλά διανοητικώς άρα είναι ικανός για τ'οτιδήποτε και 2. δεν υπάρχει πουθενά καπνός χωρίς φωτιά.

Μιχάλης :alien:

Αρχικό Μήνυμα από τον teras

Εγώ θα συμφωνήσω με το παλιό, κλασικό ανέκδοτο:

- Τι είναι μαύρο και το βρίσκεις στο σώβρακο ενός παιδιού;

- Το χέρι του Μάικλ Τζάκσον :D :D :lol: :D :D

Πόσο σίγουρος είσαι ότι είναι μαύρο; :lol: Άστε με μωρέ με τον μεταλλαγμένο, που μου έχει γίνει και αστέρι... :mad:

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

βρε ιεροσυλοι.... πως μιλατε ετσι για τον παιδαρο :geek:

http://media.dagospia.com/public_html/images/j/jackson_michael.jpg

http://briefcase.pathfinder.gr/download/WilliamBlake/18998/362856/0/d.jpg

:eek: :blink: :blink: :wacko: :cry: μπλιαχ παναγια μου... το τερας της φυσης! :alien: :alien:

"What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow

ΚΩΣΤΑΣ

Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell

Θα συμφωνήσω με τον Michpan ότι "ένα άτομο που θέλει ν'αλλάξει τα μαύρα κύτταρά του και να γίνει λευκός σίγουρα δεν στέκει καλά διανοητικώς άρα είναι ικανός για τ'οτιδήποτε".

Δεν ξέρω αν είναι ένοχος ή όχι αλλά σίγουρα στα καλά του δεν είναι και μόνο για αυτό δεν θα έπρεπε να του επιτρέπεται η "υιοθεσία" παιδιών.

Η φωτογραφια που βλεπετε παραπανω ειναι απο τις καλες...

Που να δειτε πως εχει γινει χωρις τα make up!

Σαν σεληνιακο τοπιο ειναι!

Το ατομο εχει μεγαλο προβλημα γενικως,στο μυαλο!

Μερικοι λενε οτι ζηλευει την janet και ηθελε να της μοιασει!

Εγω να σας πω περισσοτερο τον λυπαμαι ετσι οπως εχει καταντησει!

Ειδα στην tv το στιγμιοτυπο που ελεγε οτι ειναι αθωος,και ητανε σαν να μιλαει κουκλα εγκαστριμηθου!

....

Απελευθερωση τηλεπικοινωνιων ειπατε??!

burn burn burn pederasti:p

eroto! ta pedia tou jaco giati bgikan aspra? den alazi to dna i egxirisi alagis xromatos! :p

Τα γονίδια μάλλον έχουν μεταλαχτεί και αυτά αν και αμφιβάλω αν είταν δικά του.....τα παιδιά!!
Υπογραφή εκτός ορίων. 420Χ150 και 16Κ μέγιστο.

Απαράδεκτη η όλη στάση ζωήs του. Kρίμα διοτι τα πρώτα καλλιτεχνικά του χρόνια εωs αντε και το 1997, εδωσε πολλα στο τραγούδι.

Ολίγον με ενδιαφέρει το θέμαν!

Ότι θέλει ας γίνει! Ας τον κλείσουν, ας τον θανατώσουν , ας τον αφήσουν ελεύθερο εμένα δεν με νοιάζει...ποτέ δεν μου άρεσε έτσι κι αλλιώς!

Πάντα φιλικά! ;) :D

Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away..

Αρχικό Μήνυμα από τον aimilios Πόσο σίγουρος είσαι ότι είναι μαύρο; :lol:

Τι να σου πω.... το ανέκδοτο πρέπει να είναι όντως παλιό :lol:

Όσο για τα παιδάκια του.... λέτε να είναι αγορασμένα; ;)

Divide by cucumber error

http://dtsomp.blogspot.com

Δεν πιστεύω να είναι αλήθεια αυτή τη φορά.

Καλά την πρώτη Ναι, το έκανε τώρα όμως μάλλον θα προσπαθούν να του φάνε λεφτά.

Πάντως, είναι μια από τις πιο τρομακτικές φιγούρες που έχω δει.... :(

Ειδικά η φώτο πιο πάνω, μπρρρρρρ, θα βλέπω εφιάλτες...

Αρχικό Μήνυμα από τον DrGus

:eek: :blink: :blink: :wacko: :cry: μπλιαχ παναγια μου... το τερας της φυσης! :alien: :alien:

Η φύση μια χαρά τον έφτιαξε. Το ηλίθιο μυαλό του και η υπερμετρη ματαιοδοξία τα χάλασαν όλα.

HTC Desire Root User

To θέμα είναι ότι δεν έχει κάνει μία, αλλά πάρα πολλές απανωτές εγχειρήσεις. Θα λεγα ότι με τις 2-3 πρώτε εγχειρήσεις ήταν καλύτερος απο ότι το original. Λίγο μύτη, λίγο χείλη κλπ. Αλλα μετά το χεσε το θέμα. Έγινε σαν alien. Αυτη την στιγμή πιστεύω πως είναι ένας παααρα πολύ δυστηχισμένος άνθρωπος.

Σιγουρα οι μαύροι δεν θα τον συμπαθούν πολύ αφού δεν του άρεσε η "μαύρη" φύση του, και ήθελε να την αλλάξει.

HTC Desire Root User

Εμένα μου είναι τελείως αδιάφορος πλέον

Ανήκει σε προηγούμενες εποχές... Ηθελε και τα έπαθε οπότε δεν αλλάζει κάτι όσο και να ασχολούμαστε με τον κυριούλη (??? μεταλλαγμένο ίσως..) αυτόν....

:X

ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΑΙΔΑΙΡΑΣΤΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕ ΑΦΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΣΑΝ ΚΑΛΙΤΕΧΝΗΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΚ..ΤΑ!!! :angry: ΕΧΕΙ ΣΑΛΤΑΡΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ

ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ!!!!!

Και έχεις και κάτι πανηλήθια γαλλάκια να κάνουν διαδήλωση Free Michael και έτσι!!!

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★