panoseco Δημοσιεύτηκε May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 25, 2006 Θέλω να μου λύσετε δύο απορίες: 1) Θέλω να κατεβάσω το Win Rar, να κατεβάσω την 3.6Beta ή την προηγούμενη έκδοση 2) Έχω πάρει το Power Dvd και προσπαθώ για εγκατάσταση και μου λέει ότι To directx είναι παλιό και να βάλω την έκδοση 9.0 αλλά επειδή έχω Windows Xp όχι γνήσια θα κατεβεί ή όχι. 3) Θέλω να κατεβάσω την έκδοση win Zip 10.00 αλλά την έκδοση 9.0 πρέπει να την διαγράψω ή οχι. ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Ρούξι Ψυχάρα για πάντα Τριφυλλάρα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 1. Κατεβασε την προηγουμενη εκδοση. 2. Απο το site της Microsoft δεν θα κατεβει (εκτος και αν εχεις βαλει το καταλληλο dll αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια). Με μια αναζητηση στο Google θα βρεις site οπου θα μπορεις να κατεβασεις. 3. Καλυτερα να διαγραψεις την παλια και να βαλεις την καινουργια. Αλλα και απο πανω να την περασεις, δεν πιστευω να εχεις προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 Θέλω να μου λύσετε δύο απορίες: 1) Θέλω να κατεβάσω το Win Rar, να κατεβάσω την 3.6Beta ή την προηγούμενη έκδοση 2) Έχω πάρει το Power Dvd και προσπαθώ για εγκατάσταση και μου λέει ότι To directx είναι παλιό και να βάλω την έκδοση 9.0 αλλά επειδή έχω Windows Xp όχι γνήσια θα κατεβεί ή όχι. 3) Θέλω να κατεβάσω την έκδοση win Zip 10.00 αλλά την έκδοση 9.0 πρέπει να την διαγράψω ή οχι. ευχαριστώ πολύ. Μαζί με τον Viper γράψαμε το μήνυμα (τώρα το είδα) οπότε με κάλυψε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 Aν βάλεις το winrar, δεν υπάρχει κανένας λόγος να βάλεις το winzip. Το πρώτο ανοίγει αρχεία zip και μπορεί να συμπιέσει κατά αυτό το πρότυπο. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azzazel Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 Σχετικα με τα προγραμματα (απο)συμπιεσης εγω παλι εχω να προτεινω το 7 7zip ( http://www.7-zip.org/ ), το οποιο: 1ον ειναι freeware 2ον υποστηριζει "σχεδον" ολα τα format Supported formats: * Packing / unpacking: 7z, ZIP, GZIP, BZIP2 and TAR * Unpacking only: RAR, CAB, ISO, ARJ, LZH, CHM, Z, CPIO, RPM, DEB and NSIS Το δουλευω εδω και πολυ καιρο και ειμαι πολυ ευχαριστημενος Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoseco Δημ. June 1, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 Βρήκα ένα τρόπο να κατεβάσω το Directx 9.0 αλλά ρωτάω να κατεβάσω το Full Downloaded και είναι 52.0 MB και με σύνδεση απλή είναι διάρκειας 2 hr 7 min που το προτείνει για αυτούς που θα το κατεβάσουν χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο ή να κατεβάσω το άλλο που το προτείνουν για αυτούς που έχουν σύνδεση στο διαδίκτυο κατά την διάρκεια του κατεβάσματος και είναι ίο μικρό σχετικά το αρχείο και είναι από 41 KB - 24.1 MB και είναι διάρκειας 30 min.Πές τε μου πιο είναι το καλύτερο να κατεβάσω απο πλευράς λειτουργικότητας. Ευχαριστώ πολύ. :lol: Παράθεση Ρούξι Ψυχάρα για πάντα Τριφυλλάρα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 Afou to Windows XP me to SP2 exei idi to Direct X 9.. Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoseco Δημ. June 6, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Εγκατέστησα το Power Dvd την έκδοση 6 την Deluxe, αλλά όταν παίζει κάποια Dvd εμφανίζει κάποια προβλήματα. 1) Ο ήχος κάποιες φορές είναι αλλοιωμένος 2) Η εικόνα κολλάει και μερικές φορές παίζει η εικόνα είναι πιο αργή. 3) Τελικά κολλάει και μερικές φορές. Τι φταίει για αυτά τα προβλήματα; ευχαριστώ πολύ. :confused: Παράθεση Ρούξι Ψυχάρα για πάντα Τριφυλλάρα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. June 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 1. Gia ton ixo "paixe" me ta settings tou PowerDVD oso afora ton ixo.. exei polla gia na deis kai na allaxeis.. 2. Afou kolla i eikona tote simenei prepei na kaneis update ta drivers tis kartas grafikwn sou. Kai emena etsi ekane meta apo kathe format pou den eixa kanei update tin karta. 3. Telika.. ti na sou pw.. xerw? Mipws den exeis arketi RAM? Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoseco Δημ. June 6, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 1. Gia ton ixo "paixe" me ta settings tou PowerDVD oso afora ton ixo.. exei polla gia na deis kai na allaxeis.. 2. Afou kolla i eikona tote simenei prepei na kaneis update ta drivers tis kartas grafikwn sou. Kai emena etsi ekane meta apo kathe format pou den eixa kanei update tin karta. 3. Telika.. ti na sou pw.. xerw? Mipws den exeis arketi RAM? Όπως κοίταξα πριν απο λίγο η μνήμη Ram είναι 128 νομίζω. Και αν φταίει αυτό τότε φτιάχνεται γιατί έχω παραγγείλει μια καινούργια και όσο αφορά την κάρτα γραφικών μήπως χρειάζεται ενημέρωση και αν απο πού απο το επίσημο site ή μήπως απο καπού αλλού. Παράθεση Ρούξι Ψυχάρα για πάντα Τριφυλλάρα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreddyRx7 Δημ. June 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 Κάτι μου λέει πώς το Pc σου είναι παλιό...P3? Celeron? Πάντως πρέπει να είναι κάτω από 1ghz Κάνω λάθος? Παράθεση Ναι..Είμαι αιμοδότης... 2006 Modenas Dinamik 71mm.... 1998 Seat Ibiza S4 Turbo 1992 Suzuki RGV-Γ 250cc 2001 Suzuki FX 68.5mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. June 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2006 To PowerDVD exei kapoia standards.. PIII 500Ghz nomizw einai to minimum kai ta 256mb einai to minimum apo pleyras RAM. Tote nai prepei epigontws na kaneis upgrade stin mnimi sou. Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts