pavlidisc Δημοσιεύτηκε May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 23, 2006 Υπάρχει κάποιος τρόπος να μπορέσω να βρώ ή να διαγράψω τον κωδικό πρόσβασης ενός Administrator σε έναν υπολογιστή; ή μπορώ εγώ ο GUEST να γίνω με κάποιον τρόπο Administrator; Κάτι ακόμη: Απο το iphone κατέβασα το LIST OF APPLICATIONS FOR S60 AT i-phone του dashin και έκανα ένα .doc αρχείο με όλες τις δυνατότητες των εφαρμογών μεταφρασμένες στα Ελληνικά. Να "ανεβάσω" το αρχείο στο myphone για να το χρησιμοποιήσουν και όλλοι ώς βοήθεια, ή δεν έχω ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ; Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 Υπάρχει κάποιος τρόπος να μπορέσω να βρώ ή να διαγράψω τον κωδικό πρόσβασης ενός Administrator σε έναν υπολογιστή; ή μπορώ εγώ ο GUEST να γίνω με κάποιον τρόπο Administrator; Κάτι ακόμη: Απο το iphone κατέβασα το LIST OF APPLICATIONS FOR S60 AT i-phone του dashin και έκανα ένα .doc αρχείο με όλες τις δυνατότητες των εφαρμογών μεταφρασμένες στα Ελληνικά. Να "ανεβάσω" το αρχείο στο myphone για να το χρησιμοποιήσουν και όλλοι ώς βοήθεια, ή δεν έχω ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ; Με το hiren's boot cd κανεις τα παντα :) Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnt Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 Απο το iphone κατέβασα το LIST OF APPLICATIONS FOR S60 AT i-phone του dashin και έκανα ένα .doc αρχείο με όλες τις δυνατότητες των εφαρμογών μεταφρασμένες στα Ελληνικά. Να "ανεβάσω" το αρχείο στο myphone για να το χρησιμοποιήσουν και όλλοι ώς βοήθεια, ή δεν έχω ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ;Δεν ξέρω αν έχεις τα πνευματικά δικαιώματα, αν μπορείς σε παρακαλώ στείλτο μου όμως. Παράθεση #insta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opus Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 Υπάρχει κάποιος τρόπος να μπορέσω να βρώ ή να διαγράψω τον κωδικό πρόσβασης ενός Administrator σε έναν υπολογιστή; ή μπορώ εγώ ο GUEST να γίνω με κάποιον τρόπο Administrator; Κάτι ακόμη: Απο το iphone κατέβασα το LIST OF APPLICATIONS FOR S60 AT i-phone του dashin και έκανα ένα .doc αρχείο με όλες τις δυνατότητες των εφαρμογών μεταφρασμένες στα Ελληνικά. Να "ανεβάσω" το αρχείο στο myphone για να το χρησιμοποιήσουν και όλλοι ώς βοήθεια, ή δεν έχω ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ; μπορεις να το στειλεις και σε μενα pleaseeeee!!!1:) :) :) thanks Παράθεση ---------------- VW GOLF V 1.4 TSi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. May 25, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 Λοιπόν παιδιά... Εγώ να σας το στείλω. Έλα όμως που δεν ξέρω πως κάνεις επισύναψη αρχείου σε "προσωπικό μύνημα".:O Πού θα βρώ το hiren's boot cd;:rolleyes: Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 Να "ανεβάσω" το αρχείο στο myphone για να το χρησιμοποιήσουν και όλλοι ώς βοήθεια, ή δεν έχω ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ; Ανέβασέ το με post εδώ, με την προϋπόθεση ότι θα γράψεις πού το βρήκες. Πού θα βρώ το hiren's boot cd;:rolleyes: Σε κάποιο file sharing πρόγραμμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AquaSonic Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 my dear friends δεν χρειαζεται το hirens boot cd :) Εχω ενα floppy στο οποιο τρεχει μια ειδικη εκδοση linux :) Αυτο αυτοματα κανει delete το αρχειο με τους κωδικους των windows και το κανει replace με ενα "καθαρο" δηλαδη user : administrator και χωρις κωδικο :) Καλο? :) Παράθεση http://www.metalplanet.gr/templates/smartDark/images/logo_phpBB.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. May 25, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 my dear friends δεν χρειαζεται το hirens boot cd :) Εχω ενα floppy στο οποιο τρεχει μια ειδικη εκδοση linux :) Αυτο αυτοματα κανει delete το αρχειο με τους κωδικους των windows και το κανει replace με ενα "καθαρο" δηλαδη user : administrator και χωρις κωδικο :) Καλο? :) Καλό...Καλό!!! Πούντο πούντο το flopaki; ... οεο ... Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. May 25, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 Λοιπόν παιδιά επειδή το αρχείο είναι πάνω απο 128KB (είναι 850KB περίπου) δεν μπορώ να το ανεβάσω ούτε να το στείλω μέσω του myphone.:( Δώστε mail για να σας το στείλω.:shifty: Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 Λοιπόν παιδιά επειδή το αρχείο είναι πάνω απο 128KB (είναι 850KB περίπου) δεν μπορώ να το ανεβάσω ούτε να το στείλω μέσω του myphone.:( Δώστε mail για να σας το στείλω.:shifty: ανεβασε το στο rapidshare, η στο pathfinder, η οπως σου ειπε ο Elektrik_Eye κανε το copy paste σε ενα post εδω Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts