Jump to content

Φορητές τηλεοράσεις

t300
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και εγώ σε αναζήτηση φορητής τηλεόρασης κατά προτίμηση με ψηφιακό δέκτη.

Προς το παρόν έχω σταμπάρει την Schaub Lorenz LT7 356DB στα 139 ευρώ. Αν έχετε υπόψιν σας κάποια άλλη πρόταση...

• 2 weeks later...
Πολύ καλή προσφορά αλλά, δυστυχώς, την πήρα πριν καμία εβδομάδα στα 119 ευρώ. Πάρα πολύ καλή τηλεορασίτσα. Καλή οθόνη και μπόλικες επιλογές όπως αναγνώριση divx αρχείων μέσω της θύρας usb, ραδιόφωνο κτλ Γενικά απλό αλλά πλήρες μενού και πακέτο αγοράς που έχει αντάπτορες για εξωτερική κεραία, βάση στήριξης, φορτιστή αυτοκινήτου κτλ. Την συνιστώ ανεπιφύλακτα για αγορά.

Πολύ καλή προσφορά αλλά, δυστυχώς, την πήρα πριν καμία εβδομάδα στα 119 ευρώ. Πάρα πολύ καλή τηλεορασίτσα. Καλή οθόνη και μπόλικες επιλογές όπως αναγνώριση divx αρχείων μέσω της θύρας usb, ραδιόφωνο κτλ Γενικά απλό αλλά πλήρες μενού και πακέτο αγοράς που έχει αντάπτορες για εξωτερική κεραία, βάση στήριξης, φορτιστή αυτοκινήτου κτλ. Την συνιστώ ανεπιφύλακτα για αγορά.

καλησπερα φιλε. Σημερα πηρα και εγω την ιδια τηλεοραση και δεν μπορω να συντονισω με τιποτα τα καναλια. Για την ακριβεια δεν βρισκω κανενα καναλι

πως γινεται να με βοηθησεις αν θες?

Στο πληκτρολόγιο κάτω δεξιά έχει ένα πλήκτρο band. πατώντας το αλλάζεις από τον ψηφιακό στον αναλογικό δέκτη. Σε κάθε δέκτη, θα κάνεις αυτόματο συντονισμό καναλιών και θα αποθηκευτούν όλα, ψηφιακά και αναλογικά. Ρίξε μια ματιά και στο manual, είναι ελληνικό και τα γράφει αναλυτικά.

• 1 month later...

Καλησπέρα! :) Θα ήθελα να μου προτείνετε φορητές τηλεόρασεις.

Αυτά που θέλω να έχει είναι :

1) Ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη mpeg-4

2) Τηλεχειριστήριο και

3) usb για να μπορώ να βλέπω από το στικάκι videos σε διάφορα format

αλλα κυρίως avi.

ΥΓ. Αν είναι εκτός απο τηλεόραση και dvd δεν θα με χαλούσε :-Ρ Η τιμή δεν με απασχολεί.

Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!

WIND :D

• 2 weeks later...

Καλησπέρα! Χρειάζομαι τη βοήθειά σας..

Θέλω να αγοράσω ένα φορητό dvd με ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη mpeg-4.

Κατέληξα σε αυτά τα δυο :

FUNAI και CRYPTO.

Ενω το δεύτερο φαίνεται καλύτερο "κολλάω" στην εταιρεία.

Είναι ελληνική κ η funai νομίζω ιαπωνική. Δεν με ενδιαφέρει η τιμή αλλα η ποιότητα. Τι να διαλέξω τελικά??

Καλησπέρα! Χρειάζομαι τη βοήθειά σας..

Θέλω να αγοράσω ένα φορητό dvd με ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη mpeg-4.

Κατέληξα σε αυτά τα δυο :

FUNAI και CRYPTO.

Ενω το δεύτερο φαίνεται καλύτερο "κολλάω" στην εταιρεία.

Είναι ελληνική κ η funai νομίζω ιαπωνική. Δεν με ενδιαφέρει η τιμή αλλα η ποιότητα. Τι να διαλέξω τελικά??

η funai ειναι νομιζω κορεατικη.

και τα crypto ειναι πολυ καλα. δεν πας καπου που τα εχουν να δεις πως παιζουν και την ποιοτητα απο κοντα?

Το crypto το εχω δει σε βιντεακι στο youtube και φαίνεται εκπληκτικό. Αλλά είναι ελληνική εταιρεία κ φοβάμαι να την εμπιστευτώ.

το πρωτο που δειχνεις δεν ειναι funai αλλα F&U. (δε γνωριζω αν ειναι ιδια εταιρια).

προσωπικα θα επελεγα το crypto

Το crypto το εχω δει σε βιντεακι στο youtube και φαίνεται εκπληκτικό. Αλλά είναι ελληνική εταιρεία κ φοβάμαι να την εμπιστευτώ.

αντι να εμπιστευομαστε τα ελληνικα προιοντα θα τα μπουκοταρουμε για χαρη των κορεατικων ρε παιδια ? παπουτσι απο τον τοπο σου... :cool:

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

αντι να εμπιστευομαστε τα ελληνικα προιοντα θα τα μπουκοταρουμε για χαρη των κορεατικων ρε παιδια ? παπουτσι απο τον τοπο σου... :cool:

Δεν εχεις αδικο σε αυτο που λες αλλα αλλο να αγοράσεις ροδάκινα απο την Ιαπωνια/Κορέα κ αλλο ηλεκτρονικα στα οποια απλα δεν πιανονται. Δεν ξερω. Ακομη δεν εχω καταλήξει.. Απ οτι βλεπω όμως στις απαντησεις σας ολοι το crypto θα επιλεγατε οποτε μαλλον αυτο θα επιλέξω :-)

Γνωριζει κανεις που το εχει δοκιμασει αν παιζει μεσα στο αυτοκινητο?

Για την tv μιλαω μεσω ψηφιακου δεκτη.