xtrmsnpr Δημ. March 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2010 Μπορούμε να κάνουμε update το firmware; Το firmware μου: KG800GOP64-EUR-V10b-XXX-XX OCT 04 2007 Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpempoulinos Δημ. April 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2010 χαίρεται.. για συγχρονισμό μέσω bluetooth με τον υπολογιστή, τί έχουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 Επειδή έγινε ένα ατύχημα όταν άλλαζα τις προσόψεις,και έκοψα καταλάθος ενα καλώδιο,που ειναι στα κουμπιά on/off και κάμερας .Υπάρχει τρόπος να τα κολήσω πάλι;Με κόλιση και κολιτίρι θα κάνω δουλειά;Αν όχι,,υπάρχει περίπτωση να βρω όλη την πλακέτα που είναι της sim ;Εκεί πάνω είναι το καλώδιο που έκοψα...Για να το αλλάξω.Το υπόλοιπο τηλέφωνο ζει :P Έχω βρει ένα site που έχει μόνο την οθόνη να παραγγείλω,αλλά δεν θέλω αυτό. Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sottos64 Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 ανακαινώ το θέμα! Θα βγάλει η lg νέο chocolate? θέλουμε την αναβίωση του θρυλικού! :P ξέρουμε τίποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts