xenophon74 Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Paidia thanks gia tis apanthseis. To kinhto to gyrisa paketo sto eshop point kai mou eipan pws kata 99 % 8a to allaxoun.Opote anamenw nea . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2006 πολυ καλα το εκανες και ζητησες αντικατασταση,δεν ειναι λογικο αυτο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenophon74 Δημ. November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 Paidia pros enhmerwsh sas ,epistrafhkan ta xrhmata pisw. Eyxaristw poli gia tis apanthseis sas.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 Μια βδομαδα δινει ο Γερμανος για αντικατασταση συσκευης;;; Η Vodafone δινει 1 μηνα αν δεν κανω λαθος! Φιλε αφου σου εδωσαν τα χρηματα πισω πηγαινε παρε ενα k750i.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iugin Δημ. December 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2006 kalispera kai xronia polla se olous! exo ena provlima me to kin pou se pollous apo edo ap oti vlepo tha fanei geloio alla emena mou fenete vouno...:( sas parakalo peite mou pos stelnoume mp3,themes,eikones ktl sto kin... exo egatastisei to pcsuite alla den vlepo fos.... euxaristw ek ton proteron kai kales giortes Παράθεση girisa kai ti katalava...?:( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2006 kalispera kai xronia polla se olous! exo ena provlima me to kin pou se pollous apo edo ap oti vlepo tha fanei geloio alla emena mou fenete vouno...:( sas parakalo peite mou pos stelnoume mp3,themes,eikones ktl sto kin... exo egatastisei to pcsuite alla den vlepo fos.... euxaristw ek ton proteron kai kales giortes καλησπερα.Απεγκαταστησε το υπατρχον προγραμμα και κατεβασε το myphone explorer απο εδω.καν'το εγκατασταση αυτο και μετα θα εισαι μια χαρα.πιο κατανοητο προγραμμα απο το παραπανω δεν θα βρεις.ολοι με αυτο δουλευουμε..:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iugin Δημ. December 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2006 ekana opos mou eipes :) ipotheto pos ta themes ta mp3s stelnontai apo tin apostoli arxeion? to ekana kai auto kai mou vgazei protokolo obex den einai rithmismeno:mad: Παράθεση girisa kai ti katalava...?:( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iugin Δημ. December 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2006 episis den anagnorizei kan to kin....:( :( :( Παράθεση girisa kai ti katalava...?:( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. December 29, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 :) Ένα νέο Review από το MobilMania.cz, με πολλές φωτογραφίες: Page.1 • Page.2 • Page.3 • Page.4 - galerie Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. December 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2006 Σαν Walkman καλό είναι για τα χρήματά του,αλλά από ποιότητα επικοινωνίας και φωτογραφική μηχανή,βλέπω ότι υστερεί σε σχέση με το ελλειπές αδελφάκι του,Ζ610i. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jason1983 Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 to trackid kalh fash,alla poso xrewnetai?mesa leei oti einai dwrean.auto vevaia apokleietai.. kserei kaneis poso paei h xrewsh? Παράθεση Where is your star? Is it far? Is it far? Faaaar? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipnotistis Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Εγω έχω το πρόβλημα ότι αναγνωρίζει το κινητο μου με το PCsuite αλλα όταν το γυρνάω σε File Transfer mode, δεν αναγνωρίζει το USB μορφης κινητό. Τι να κάνω? Προσπάθησα να εγκαταστήσω τους drivers αλλά δεν βρίσκω τον σωστό! Σημειώνω ότι ακυρώνω τις εγκαταστάσεις των drivers για modem και gia Ethernet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 paidia epidi thelei na to parei i aderfi mou kai einai anamesa se auto kai sto w850 pio lete na parei tin endiaferei na paizei dinata kai na exei kali kamera. Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 paidia epidi thelei na to parei i aderfi mou kai einai anamesa se auto kai sto w850 pio lete na parei tin endiaferei na paizei dinata kai na exei kali kamera. Το w850i με το αναλογο κοστος! εχει και flash και 1gb καρτα μνημης στην βασικη του συσκευασια.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. January 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2007 1) Από πλευράς ποιότητας κατασκευής τι λέει; Έχει μήπως κάποια μέρη που τρίζουν ή να παίζουν τα πλαστικά του; 2) Η μπαταρία του πόσα mAh είναι και πόσο περίπου κρατάει; 3) Τι περιλαμβάνει το πακέτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
botsix Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 1) Από πλευράς ποιότητας κατασκευής τι λέει; Έχει μήπως κάποια μέρη που τρίζουν ή να παίζουν τα πλαστικά του; 2) Η μπαταρία του πόσα mAh είναι και πόσο περίπου κρατάει; 3) Τι περιλαμβάνει το πακέτο; 1) Τιποτα δεν παίζει τίποτα δεν τρίζει ! ! ! :happy: 2) Μου κρατάει τουλάχιστον 24 ωρες στο πακέτο θα βρείς 1 μνήμη 512, handsfree stereo, usb cable + software, kai to sxetiko documentation. Παράθεση "We all have the ability, our choices make the difference ":baby: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jason1983 Δημ. January 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2007 1) Τιποτα δεν παίζει τίποτα δεν τρίζει ! ! ! :happy: 2) Μου κρατάει τουλάχιστον 24 ωρες στο πακέτο θα βρείς 1 μνήμη 512, handsfree stereo, usb cable + software, kai to sxetiko documentation. epeidh krataei kai emena toso peripou kai me anhsyxei auto,den einai ligo 24 wres?milame me meso oro thn hmera 1,5 wra radio,1 wra omilia,30 lepta java,15 lepta bluetooth Παράθεση Where is your star? Is it far? Is it far? Faaaar? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. January 16, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2007 Υπάρχουν τίποτα "κολπάκια" για εξοικονόμηση ενέργειας στην μπαταρία; Μπορεί να γίνει κάτι με τα δίκτυα όπως σε κάποια άλλα κινητά; Δεν ξέρω αν λέω βλακείες αλλά νομίζω πως σε κάποια κινητά αν τους πειράξεις λίγο τις ρυθμίσεις σχετικά με τα δίκτυα ούτως ώστε να μην ψάχνει το καλύτερο δίκτυο (που έτσι κι αλλιώς είναι ανώφελο) κάνει εξοικονόμηση στην ενέργεια της μπαταρίας. Γίνεται κάτι τέτοιο με το W710i; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. January 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2007 epeidh krataei kai emena toso peripou kai me anhsyxei auto,den einai ligo 24 wres?milame me meso oro thn hmera 1,5 wra radio,1 wra omilia,30 lepta java,15 lepta bluetooth Κάνεις αρκετά μεγάλη χρήση της συσκευής σου. Ωστόσο,η μπαταρία θα έπρεπε όντως να διαρκεί περισσότερο.Η Sony Ericsson έχει δημοσιεύσει πως ο χρόνος ομιλίας του W710 είναι ίσος με 10 ώρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barts Δημ. February 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2007 Μόλις έκανα αναβάθμιση στο W710i και από τότε η οθόνη σβήνει μόνη της για ένα χρονικό διάστημα και η συσκευή δεν δέχεται εντολές. Επίσης όταν το διπλώσω και το ανοίξω ξανα, δεν ανάβει η οθόνη. Επιπλέον παρουσιάζει μία μικρή καθυστέρηση στην εκτέλεση των εντολών. Χρησιμόποίησα τον updater ver 2.6.11.7. Η αναβάθμιση έγινε με USB Cable. Το software version που εγκαταστάθηκε είναι το ακόλουθο: CXC1250433 R1GB001 061129 Έκανα : 1. Επανα-εγκατάσταση 2. Master Reset αλλά τίποτα. Τι κάνουμε ? Help !!! Bart. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barts Δημ. February 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2007 Μετά από περισσότερο ψάξιμο. Η οθόνη καθυστερεί περίπου 15 δευτερόλεπτα να ανοίξει. Δηλαδή, μόλις ανοίξεις το καπάκι, η οθόνη δεν ανάβει αμέσως αλλά μετά από 15 δευτερα. Το ίδιο συμβαίνει και μετά από screen saver mode όπου όταν πατήσεις ένα πλήκτρο, η οθόνη δεν ανάβει αμέσως αλλά μετά από 15 δευτερα. Βοήθεια κανείς ? Πώς μπορώ να ακυρώσω την αναβάθμιση και να επιστρέψω στήν προηγούμενη version ? Bart. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noob192 Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 Για σας παιδες...εχω το W710i και το αναβαθμισα στο R1JC002 MEDITTER με το προγραμμα της sony...ομως μου σβηστηκαν τα ελληνικα και οι αλλες γλωσσες που υπηρχαν εκτος των αγγλικων!SMS μπορω να γραψω με ελληνικα και της αλλες γλωσσες...Ομως ολα τα αλλα ειναι στα αγγλικα.Η sony μου ειπε να ξανακανω την αναβαθμιση αλλα και παλι τιποτα...μετα μου ειπε να το παω το μαγαζι της Sony στην πολη μου για να μου βαλει το firmware.Μου ειπε να φαιρω και την αποδηξη αγορας ομως εγω δεν το πηρα απο εκει!Θα με χρεοσουν?Υπαρχει αλλος τροπος να ξαναβαλω ελληνικα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noob192 Δημ. August 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2007 Μεγαλε το ιδιο επαθα και εγω...το πηγα στην vodafone για επισκευη και υστερα απο 2 βδομαδες μου ειπαν πως ειχε πεσει το τηλεφωνο και ειχε σπασει καποιο εξαρτημα.Το επισκευασαν για 35ευρω(+μου ειχε βγει το πλαστικο καλυμα).Αλλα και παλι διαπιστωνω πως αμα κλεισω το καπακι μου σβηνει μερικες φορες.Τωρα τοσταματησε...Διαπιστοσα πως αμα το κλεινω αργα αργα δεν σβηνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. August 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2007 Η απόδειξη αγοράς είναι για να τσεκάρουν την εγγύηση σου... Κάνενα πρόβλημα που δεν το αγόρασες απο εκεί..ή αποδείξη ισχύει σε όλα τα Se centers.. *Εννοείτε ότι ισχύει ή εγγύηση,εφόσω είσαι νόμιμος κι'εσύ...και δεν έχεις κανά debranded.... Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NotEver Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 Καλησπέρα! Ερώτηση: Με ποιο τρόπο (αν υπάρχει) μπορώ να μεταφέρω τα αποθηκευμένα στη sim εισερχόμενα μηνύματα στη μνήμη του W710i; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts