Jump to content

noob192

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by noob192

  1. Μεγαλε το ιδιο επαθα και εγω...το πηγα στην vodafone για επισκευη και υστερα απο 2 βδομαδες μου ειπαν πως ειχε πεσει το τηλεφωνο και ειχε σπασει καποιο εξαρτημα.Το επισκευασαν για 35ευρω(+μου ειχε βγει το πλαστικο καλυμα).Αλλα και παλι διαπιστωνω πως αμα κλεισω το καπακι μου σβηνει μερικες φορες.Τωρα τοσταματησε...Διαπιστοσα πως αμα το κλεινω αργα αργα δεν σβηνει
  2. Για σας παιδες...εχω το W710i και το αναβαθμισα στο R1JC002 MEDITTER με το προγραμμα της sony...ομως μου σβηστηκαν τα ελληνικα και οι αλλες γλωσσες που υπηρχαν εκτος των αγγλικων!SMS μπορω να γραψω με ελληνικα και της αλλες γλωσσες...Ομως ολα τα αλλα ειναι στα αγγλικα.Η sony μου ειπε να ξανακανω την αναβαθμιση αλλα και παλι τιποτα...μετα μου ειπε να το παω το μαγαζι της Sony στην πολη μου για να μου βαλει το firmware.Μου ειπε να φαιρω και την αποδηξη αγορας ομως εγω δεν το πηρα απο εκει!Θα με χρεοσουν?Υπαρχει αλλος τροπος να ξαναβαλω ελληνικα?
  3. Για σας παιδες...εχω το W710i και το αναβαθμισα στο R1JC002 MEDITTER με το προγραμμα της sony...ομως μου σβηστηκαν τα ελληνικα και οι αλλες γλωσσες που υπηρχαν εκτος των αγγλικων!SMS μπορω να γραψω με ελληνικα και της αλλες γλωσσες...Ομως ολα τα αλλα ειναι στα αγγλικα.Η sony μου ειπε να ξανακανω την αναβαθμιση αλλα και παλι τιποτα...μετα μου ειπε να το παω το μαγαζι της Sony στην πολη μου για να μου βαλει το firmware.Μου ειπε να φαιρω και την αποδηξη αγορας ομως εγω δεν το πηρα απο εκει!Θα με χρεοσουν?Υπαρχει αλλος τροπος να ξαναβαλω ελληνικα?
×
×
  • Create New...