Jump to content

Sony Ericsson Z710i

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε ευχαριστώ Μύθε... σκέφτομαι να το πάρω με την επιδότηση...

και έλεγα να το έχω για κυρίως κινητό... αξίζει...;;;

και με το παραπανω..δεν εχω ακουσει ακομη προβλημα.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 527
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ρε παιδιά διάβασα στο thread αυτό ότι το κινητό ανοίγει για να χτυπήσει το ξυπνητήρι όταν το έχεις απενεργοποιημένο....

Είδα ότι κάποιοι παραπονέθηκαν ότι παίζει δύο νότες μόνο και μετά κλείνει.

Εμένα ούτε καν ανοίγει...!!:blink:

Απλά όταν το ανοίγω αργότερα μου βγάζει το ξυπνητήρι κάτω αριστερά σαν να μην έχει χτυπήσει.

Μήπως μου διαφεύγει καμία κρυφή ρύθμιση πουθενά? Πρέπει μήπως να αλλάξω firmware? Η απλά να το πάω πίσω στην vodafone από όπου το πήρα να μου δώσουν άλλο...!?!?:mad:

I was looking back to see if you were looking back to me to see me looking back at you.....

Eμένα πάντως χτυπάει κανονικά και όταν είναι κλειστό. Μήπως φταίει ο επιλεγμένος ήχος; Μήπως δεν το ακούς;;;!!!

paidia oso anafora to xypnitiri kai egw antimetwpizw to idio provlima.Opoion ixo kai na valw xtypaei gyrw 15 deuterolepta,meta kleinei kai meta apo ligi wra xanaxtypa alla 15 deutera.Ti mporei na ftaiei,gnwrizei kaneis???

Kata ta alla to kinito einai apla.......APAIXTO!!!!!!!!!

Paidia to pira xtes gia tin kopela mou. Den tis arese kai toso poli:mad:

Erotisi, ti karta mnimis eixe mesa to paketo? To diko mou eixe 64mb. sosto einai auto? pou mporo na bro kartoula me 1giga se kali timi?

Euxaristo

Paidia to pira xtes gia tin kopela mou. Den tis arese kai toso poli:mad:

Erotisi, ti karta mnimis eixe mesa to paketo? To diko mou eixe 64mb. sosto einai auto? pou mporo na bro kartoula me 1giga se kali timi?

Euxaristo

:lol:

καλά τα λές.

1gb έχει πχ στο πλαίσιο 49€

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Γειά σας και από μένα!Έχω το κινητό 2 μήνες περίπου και είμαι αρκετά ευχαριστημένη!Ήθελα να ρωτήσω αν έχει κανείς 1gb μνήμη και κατά πόσο επηρεάζεται η ταχύτητα του κινητού γιατί σκεφτόμουν να αγοράσω αλλά φοβάμαι μήπως σέρνεται μετά το κινητο.

Γειά σας και από μένα!Έχω το κινητό 2 μήνες περίπου και είμαι αρκετά ευχαριστημένη!Ήθελα να ρωτήσω αν έχει κανείς 1gb μνήμη και κατά πόσο επηρεάζεται η ταχύτητα του κινητού γιατί σκεφτόμουν να αγοράσω αλλά φοβάμαι μήπως σέρνεται μετά το κινητο.

Μια χαρα θα δουλευει,το εχει μια φιλη μου και το κινητο δεν "κρασαρει" καθολου,(μονο mp3 και λιγες φωτογραφιες).:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

AngelPrincess έχω και εγώ 1gb μνήμη και θα ήθελα να σου πω πως δεν μου κρασάρει καθόλου.Χρησιμοποιόντας το πάντα σε φυσιολογικά επίπεδα...Διότι άμα την γεμίσεις είναι λογικό να κρασάρει (σκέψου κάτι ανάλογο όταν γεμίσεις τον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σου).

Και επανέρχομαι εγώ στο θέμα μου...Με το ξυπνητήρι δεν αντιμετωπίζει κανείς άλλος πρόβλημα?????Εμένα χτυπάει καμια 10αρια δευτερόλεπτα και μετα κλείνει (βάζοντας ως ήχο κλήσης ολόκληρο mp3).Τι μπορεί να φταίει ρε παιδιά,κοντεύω να σκάσω και το βασικότερο δεν το ακούω κάθε πρωί..!!!:wacko:

Εγώ που την εχω φορτωμένη με 750mb δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα.

Μηπως εχει δει κανενας αν εχει αναβαθμιση μεσω usb και αν ναι την εχει περασει κανενας να μας πει εντυπωσεις???

Τελικα μου απανταω ο ιδιος!!! Μολις εκανα update. Ευκολο και γρηγορο θα ελεγα. Κατεβασα το αναλογο προγραμμα απο την Sony Ericsson περασα τους drivers για το usb καλωδιο εκανα αυτο που ελεγαν οι οδηγιες του software update και ετοιμο χωρις να χαθει και τιποτα πανω απ' ολα!

Τωρα να σας πω το προβλημα μου που ελπιζω να λυθηκε.

Εγω το τηλεφωνακι αυτο το εχω για δευτερο με what's up για να μιλαω με την κοπελια μου. Χθες του εβαλαγια καποιες ωρες μια καρτα vodafone και απο τοτε οταν ξανα εβαλα το what's up αρχισε το τηλεφωνο να κλεινει μονο του στα καλα καθουμενα. Δεν εκανε restart αλλα εκλεινε τελειως. Θα δω τωρα τι θα γινει με την αναβαθμιση και ελπιζω να λυθει το θεμα.

Αν εχει καποιος αλλος αναλογο προβλημα ας το μοιραστει μαζι μου!

Ευχαριστω!

Για σας , έχω το συγκεκριμένο τηλέφωνο εδώ , και πρέπει να πω ότι πριν 30 λεπτά το έβαλα να κάνει update , αλλά δεν έχει τελειώσει ... Τι να κάνω;
http://www.imageshack.gr/files/sazwsmc2u6io8pdczlh2.gif

Είμαι νυν κάτοχος Siemens ΜΕ75, συσκευής στιβαρής (δεν καταλαβαίνει τίποτα!), με πολύ καλή μπαταρία, σταθερή σαν λειτουργία, με τα απολύτως απαραίτητα αξεσουάρ σε άψογη τιμή...

Είπα λοιπόν να "μεταπηδήσω" στα clamshell και νομίζω ότι μια αντίστοιχη συσκευή είναι το Z710i...

Συσκευή που είναι πιο "sport" και πιο "business" ταυτόχρονα με πολύ καλή μπαταρία και απολύτως (πλέον..) απαραίτητα..

Κάτι βασικό που με απασχολεί είναι η στιβαρότητα της κατασκευής της συσκευής...

Tι εμπειρίες έχετε σε πτώσεις της συσκευής;

Είμαι νυν κάτοχος Siemens ΜΕ75, συσκευής στιβαρής (δεν καταλαβαίνει τίποτα!), με πολύ καλή μπαταρία, σταθερή σαν λειτουργία, με τα απολύτως απαραίτητα αξεσουάρ σε άψογη τιμή...

Είπα λοιπόν να "μεταπηδήσω" στα clamshell και νομίζω ότι μια αντίστοιχη συσκευή είναι το Z710i...

Συσκευή που είναι πιο "sport" και πιο "business" ταυτόχρονα με πολύ καλή μπαταρία και απολύτως (πλέον..) απαραίτητα..

Κάτι βασικό που με απασχολεί είναι η στιβαρότητα της κατασκευής της συσκευής...

Tι εμπειρίες έχετε σε πτώσεις της συσκευής;

Το Ζ710 είναι πιο στιβαρό ως κατασκευή από το CX65 (που κατείχα μέχρι πριν λίγους μήνες). Στις λίγες "ελεύθερες" πτώσεις στις οποίες έχει "υποβληθεί" ανταπεξήλθε με πλήρη επιτυχία. Το μόνο σημείο στο οποίο το CX65 υπερείχε από το Ζ710 είναι το μενού (δεν εννοώ ότι το Ζ710 έχει δύσκολο μενού, αλλά απλώς θεωρώ ότι το CX65 ήταν ανώτερο στο συγκεκριμένο τομέα).

AngelPrincess έχω και εγώ 1gb μνήμη και θα ήθελα να σου πω πως δεν μου κρασάρει καθόλου.Χρησιμοποιόντας το πάντα σε φυσιολογικά επίπεδα...Διότι άμα την γεμίσεις είναι λογικό να κρασάρει (σκέψου κάτι ανάλογο όταν γεμίσεις τον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σου).

Και επανέρχομαι εγώ στο θέμα μου...Με το ξυπνητήρι δεν αντιμετωπίζει κανείς άλλος πρόβλημα?????Εμένα χτυπάει καμια 10αρια δευτερόλεπτα και μετα κλείνει (βάζοντας ως ήχο κλήσης ολόκληρο mp3).Τι μπορεί να φταίει ρε παιδιά,κοντεύω να σκάσω και το βασικότερο δεν το ακούω κάθε πρωί..!!!:wacko:

τι σημαίνει να κρασάρει?

Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat:

τι σημαίνει να κρασάρει?

να κολλαει..να αργει..να εκτελεσει την εντολη,πρωτη φορα τον ακους αυτον τον "ορο"? :blink:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Από σήμερα είμαι και εγώ κάτοχος ενός Ζ710. Είναι το πρώτο sony ericsson που είχα και μπορώ να πω οτί οι πρώτες εντυπώσεις είναι αρκετά θετικές.

Το πακετο είναι full με usb καλώδιο, handsfree και καρτούλα μνήμης έστω και 64mb και σε πολύ καλή τιμή. Πήρα και μια Μ2 512mb με 30€.

Περισσότερες εντυπώσεις και ερωτήσεις από ένα νέο στην sony, later... :)

Στις ρυθμισεις οθονης, στο φοντο συγκεκριμενα, εχει μια επιλογη "Εφαρμογη". Ξερει κανεις περι τινος προκειται; Οταν το επιλεγω μου λεει "Ο φακελος ειναι αδειος"...

Πρώτες εντυπώσεις πάρα πολύ καλές. Η οθόνη αρκετά καλή για 176Χ220 αν και νομίζω οτί το brightness της θα έπρεπε να ανεβαίνει περισσότερο, όχι πως υπάρχει πρόβλημα αλλά θα ήθελα να υπάρχει περιθώριο. Βluetooth άψογο, δεν μου δημιούργησε κανένα πρόβλημα με 2 usb dongle και 2 handsfree που το συνέδεσα. Ράδιο πάρα πολύ καλό με πολύ δυνατό και καθαρό ήχο και bonus το rds. Το mp3 player δεν το έχω δοκιμάσει αλλά είμαι σίγουρος οτί θα ακούγεται πολύ καλά, αν είχε και τα καλύτερα ακουστικά της σειράς W θα ήταν τέλειο (βέβαια τοτε θα ήταν Walkman και που θα χόραγε το W710?). Η κάμερα την νύχτα έχει πολύ θόρυβο και δεν την έχω δοκιμάσει σε πρωινές λήψεις ακόμα. Οφείλω να ομολογήσω οτί σε γενικές γραμμές είναι ένα πάρα πολύ καλό κινητό, με καλό μενού και αρκετές δυνατότητες. Εμένα πάντως για την ώρα η sony με κέρδισε. :)

Μερικές πρώτες ερωτήσεις:

1) Δεν υπάρχει επιλογή να ρυθμίζεις τον χρόνο που θα μένει φωτιζόμενη η οθόνη (εσωτερική και εξωτερική);

2) Όταν γράφεις μνμ πως μπορείς να δεις πόσους χαρακτήρες έχεις ακόμα;

3) Δεν υπάρχει δυνατότητα να ρυθμίσεις το equalizer για το ράδιο και mp3; Ή αυτό είναι προνόμιο μόνο των W;

4) Το bluetooth της συσκευής είναι 1.2 ή 2.0; Στο mobile review λέει οτι έιναι 2.0 αλλά δεν είδα τις αναμενόμενες ταχύτητες με ένα usb bluetooth 2.0 που έχω.

5) Μπορείτε να μου δώσετε κάποια link για themes και πως τα περνάμε;

Α και για να μην το ξεχάσω. Η κάρτα μνήμης μόνο 512ΜΒ δεν είναι. 455ΜΒ μου διαβάζει, μιλάμε για μεγάλη διαφορά... :mad:

1) Μονο το κοντραστ της εξωτερικης μπορεις να ρυθμισεις, οχι το χρονο

2) Οταν πλησιαζεις στους τελευταιους χαρακτηρες για να γινουν 2 μηνυματα σου βγαζει ενα μετρητη

3) Υπαρχει μεσα στον Music player

5) Να ξερεις για μεγαλυτερη ποικιλια θεματων, ψαχνε για θεματα απο Κ750/W800... http://www.myw800.lasyk.net http://www.zedge.net/?p=themes&zd=784-0-0-1-

Οσον αφορα την καρτα μνημης σε ολους ετσι ειναι... Δεν ειναι κατι λαθος απλα ειναι θεμα Bits & bytes. Δεν θυμαμαι να σου απαντησω ακριβως.

H κάμερά του είναι άθλια πάντως μπροστά στο K750. Το μόνο πράγμα που μου την σπάει στο κινητό. Της λείπει και το auto focus.

1) Μονο το κοντραστ της εξωτερικης μπορεις να ρυθμισεις, οχι το χρονο

2) Οταν πλησιαζεις στους τελευταιους χαρακτηρες για να γινουν 2 μηνυματα σου βγαζει ενα μετρητη

3) Υπαρχει μεσα στον Music player

5) Να ξερεις για μεγαλυτερη ποικιλια θεματων, ψαχνε για θεματα απο Κ750/W800... http://www.myw800.lasyk.net http://www.zedge.net/?p=themes&zd=784-0-0-1-

Οσον αφορα την καρτα μνημης σε ολους ετσι ειναι... Δεν ειναι κατι λαθος απλα ειναι θεμα Bits & bytes. Δεν θυμαμαι να σου απαντησω ακριβως.

Τhnx για την απάντηση και το link. :)

Για την εσωτερική οθόνη πάλι ισχύει το ίδιο, δεν έχει ρύθμιση χρόνου;

Όσον αφορά το bluetooth γνωρίζει κανένας τι version είναι;

• The title was changed to Sony Ericsson Z710i