antonis_wrx Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 τελευταίο firmware ποιό είναι; εμένα έχει μέσα την R1EF Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiasabotaz Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 Μια κάρτα microSD 1 gb πόσο κάνει περίπου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 Μια κάρτα microSD 1 gb πόσο κάνει περίπου; Γυρω στα 30 ευρο,ομως μπες εδω και θα βρεις αυτο που σε συμφερει.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_05 Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 παιδια καλησπερα! απο χθες η αδερφη μου ειναι κατοχος του z710i. ειναι πολυ ευχαριστημενη, αλλα εχει μια απορια? δεν βγαζει τις επαφες κατα αλφαβητικη σειρα ή μαλλον απο οτι καταλαβα βγαζει πρωτα τους κοινους χαρακτηρες με το λατινικο αλφαβητο και μετα στην σειρα βγαζει τους ελληνικους χαρακτηρες. το εχετε κι εσεις παρατηρησει?ή ειναι καποια λαθος ρυθμιση στο τηλεφωνο. υπαρχει καποια λυση? ευχαριστω! Το ίδιο είχα παρατηρήσει κι εγώ όταν πέρασα τον τηλεφωνικό κατάλογο από το προηγούμενο κινητό μου (Siemens CX65) στο Ζ710. Ωστόσο παρατήρησα ότι όταν προσέθετα μια επαφή ή επεξεργαζόμουν το ονοματεπώνυμο μιας παλιάς, την εμφάνιζε στη σωστή αλφαβητική σειρά. Μέχρι στιγμής δεν έχω καταλάβει γιατί συνέβαινε αυτό (κάποια ασυμβατότητα ανάμεσα στο CX65 και το Ζ710?). Το σίγουρο είναι ότι αναγκάστηκα να ξαναγράψω τα ονόματα σε όλες τις επαφές (ευτυχώς δεν ήταν πάρα πολλές). Βέβαια δεν είχα ανακαλύψει το "My Phone Explorer", το οποίο ίσως να έκανε πιο εύκολη τη ζωή μου. Ελπίζω να σε βοήθησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythos Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 Μια κάρτα microSD 1 gb πόσο κάνει περίπου; Γυρω στα 30 ευρο,ομως μπες εδω και θα βρεις αυτο που σε συμφερει.:) Σχετικα με καρτα για το Ζ710 λετε ? Μονο Memory Stick M2 Micro δε παιρνει το Ζ710, ή κανω λαθος ?? :confused: Παράθεση Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black Huawei Watch GT4 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2006 Αν ρωτας εμενα,θα σου απαντησω οτι δεν εχω ιδεα,ειναι το μονο κινητο που δεν εχω πιασει ακομη στα χερια μου :lol: :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FestoNero Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 Σχετικα με καρτα για το Ζ710 λετε ? Μονο Memory Stick M2 Micro δε παιρνει το Ζ710, ή κανω λαθος ?? :confused: Σωστα τα λες, μονο Memory Stick M2 micro παιρνει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbi Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 Το ίδιο είχα παρατηρήσει κι εγώ όταν πέρασα τον τηλεφωνικό κατάλογο από το προηγούμενο κινητό μου (Siemens CX65) στο Ζ710. Ωστόσο παρατήρησα ότι όταν προσέθετα μια επαφή ή επεξεργαζόμουν το ονοματεπώνυμο μιας παλιάς, την εμφάνιζε στη σωστή αλφαβητική σειρά. Μέχρι στιγμής δεν έχω καταλάβει γιατί συνέβαινε αυτό (κάποια ασυμβατότητα ανάμεσα στο CX65 και το Ζ710?). Το σίγουρο είναι ότι αναγκάστηκα να ξαναγράψω τα ονόματα σε όλες τις επαφές (ευτυχώς δεν ήταν πάρα πολλές). Βέβαια δεν είχα ανακαλύψει το "My Phone Explorer", το οποίο ίσως να έκανε πιο εύκολη τη ζωή μου. Ελπίζω να σε βοήθησα. ευχαριστω για την απαντηση σου. δεν νομιζω βεβαια να χαρει με την απαντηση, αλλα ειναι μια λυση. και παλι ευχαριστω. Παράθεση www.katametritis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiasabotaz Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 Σήμερα το πήρα, και ω ναι Μ2 παίρνει. Εμένα για κάποιο λόγο μου είχε κάτσει ότι έπαιρνε microSD. Πολύ ωραίο είναι το κινητό και από κοντα. Το μόνο που με χαλάει είναι που δεν έχει φλας και αυτό το εξόγκωμα στην πίσω μεριά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. December 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2006 εγώ έχω το εξής πρόβλημα με τον τηλφωνικό κατάλογο, όταν κάνω αναζήτηση μπορώ να χρησιμοποιήσω μόνο το πρώτο γράμμα. Δηλαδή έστω ότι ψάχνω Γιάννη. Πατάω το Γ και πάει κανονικά στο πρώτο όνομα που αρχίζει από Γ (Γεωργία). Μετά πατάω I ή οποιοδήποτε άλλο γράμμα δεν υπάρχει κάποια αλλαγή. Τον τηλεφωνικό κατάλογο τον πέρασα από outlook (αρχικά τον είχα φτιάξει σε nokia 3230) Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillas Δημ. December 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2006 Μόλις το πήρα και εγώ και φαίνεται πολύ καλό. Οι φωτογραφίες το αδικούν, το δείχνουν πολύ μεγάλο. τελευταίο firmware ποιό είναι; εμένα έχει μέσα την R1EF Kαι εμένα την ίδια έχει. Υπάρχει επιλογή από ποιόν φάκελο να παίζει μουσική όταν έχει κλειστό το καπάκι και πιέζεις το πλήκτρο play? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillas Δημ. December 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2006 Kαι κάτι ακόμα. Μέχρι τι μέγεθος μνήμη δουλεύει καλά στο κινητό. Γιατί στο κ750 που είχα πρίν μέχρι 256 ήταν γρήγορο. Μετά γινόταν αργό. Αυτό σαν ταχύτητα ανάγνωσης είναι το ίδιο; Μια 512 που σκέφτομαι δηλαδή είναι οκ; Eγώ έχω το εξής πρόβλημα. Όταν συνδέω το κινητό με τον υπολογιστή και επιλέγω μεταφορά αρχείων το κινητό κάνει επανεκκίνηση!!! Όταν επιλέγω λειτουργία τηλεφώνου δεν δουλεύει το πρόγραμμα μεταφοράς μουσικής στο κινητό και μου λέει να συνδέσω την συσκευή. Το κ750 το διάβαζε σαν αφαιρούμενο δίσκο ενό αυτό όχι. Κανείς έχει καμιά πρόταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. December 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2006 δεν το έχω συνδέσει ποτέ με USB (προτιμώ το bluetooth) αλλά νομίζω πρέπει να πας από το τηλέφωνο settings --> connectivity --> USB --> USB Connection Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillas Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 δεν το έχω συνδέσει ποτέ με USB (προτιμώ το bluetooth) αλλά νομίζω πρέπει να πας από το τηλέφωνο settings --> connectivity --> USB --> USB Connection Δεν είναι απαραίτητο γιατί όταν το συνδέεις με τον υπολογιστή σου βγάζει επιλογή για mode σύνδεσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_05 Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 Eγώ έχω το εξής πρόβλημα. Όταν συνδέω το κινητό με τον υπολογιστή και επιλέγω μεταφορά αρχείων το κινητό κάνει επανεκκίνηση!!! Αν δεν κάνω λάθος, αυτό προβλέπεται να συμβαίνει. Όταν επιλέγω λειτουργία τηλεφώνου δεν δουλεύει το πρόγραμμα μεταφοράς μουσικής στο κινητό και μου λέει να συνδέσω την συσκευή. Το κ750 το διάβαζε σαν αφαιρούμενο δίσκο ενό αυτό όχι. Κανείς έχει καμιά πρόταση; Για να μεταφέρεις mp3 με το Disc2Phone, πρέπει να έχεις επιλέξει προηγουμένως τη "μεταφορά αρχείων". Εγώ δεν χρησιμοποιώ το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Επιλέγω "λειτουργία τηλεφώνου", οπότε εμφανίζεται το κινητό ως αφαιρούμενος δίσκος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillas Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 Tελικά όλα δούλεψαν με μια επανεκκίνηση του υπολογιστή. Το Disc2Phone είναι χρήσιμο γιατί μετατρέπει τα τραγούδια στην ποιότητα που θέλεις. Δεν το ήξερα ότι όταν μπαίνει σε mode μεταφοράς αρχείων δεν μπορεί να κάνει τίποτα άλλο το κινητό. Γενικά είναι πολύ καλό κινητό για τα χρηματά του. Στο μόνο που υστερεί από το Κ750 είναι στην κάμερα και στο φλας. Τα κουμπάκια στην οθόνη βολεύουν πολύ για μουσική. Δεν καταλαβαίνω τον λόγο ύπαρξης του ίδιου σε wallman. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gorillas Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 Kαι κάτι ακόμα. Μέχρι τι μέγεθος μνήμη δουλεύει καλά στο κινητό. Γιατί στο κ750 που είχα πρίν μέχρι 256 ήταν γρήγορο. Μετά γινόταν αργό. Αυτό σαν ταχύτητα ανάγνωσης είναι το ίδιο; Μια 512 που σκέφτομαι δηλαδή είναι οκ; Δεν έχει δοκιμάσει κανείς άλλη μνήμη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sp14 Δημ. December 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2006 Το πήρα τελικά εχθές! Πολύ καλό μέχρι στιγμής. Α! Και για να μην την πατήσει κανείς άλλος όπως εγώ, σας λέω πως στην συσκευασία περιλαμβάνεται καλώδιο σύνδεσης με PC. Πήρα κι έναν αντάπτορα για card reader, κι όλα καλά! :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aromeo Δημ. December 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2006 sp14 μεγια το κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_vts Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Εγω σημερα επεξεργαστηκα το W710i το οποιο ειναι ιδιο με το Ζ710. Ειχε καταπληκτικο τρισδιαστατο μενου! Πως γινεται να εχουμε και μεις τετοιο μενου ρε παιδια ξερει κανεις;;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Εγω σημερα επεξεργαστηκα το W710i το οποιο ειναι ιδιο με το Ζ710. Ειχε καταπληκτικο τρισδιαστατο μενου! Πως γινεται να εχουμε και μεις τετοιο μενου ρε παιδια ξερει κανεις;;;;;; τι εννοείς; δεν έχω δεί W710i από κοντά αλλά όπως το έχει στο site της SE ακριβώς το ίδιο με το δικό μας είναι (αν εξαιρέσεις το πορτοκαλί theme και το walkman) Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dj_vts Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 Aν δεις ενα W710 απο κοντα θα καταλαβεις! Δεν μπορω να το εξηγησω απο δω αλλα δεν ειναι σαν τα δικα μας με τα 9 εικονιδια δηλ... Νομιζω καπως ετσι ειναι και του Κ800. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mamis Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Kalispera kai euxomai oti kalytero gia to 2007 se olous!Eimai kainourgios sto my phone kai tha ithela na episimanw tin poly kali kai swsti douleia pou ginetai edw mesa.Pragmatika voithaei para poly ton ypopsifio agorasti. Meta apo poly psaksimo sto site kai katoxos tou K700i,apofasisa meta apo arketo kairo na agorasw kainourgio kinito!Kai mesa se auta pou zitaw kai kiriws sta lefta mou,pisteuw pws einai to SE-Z710.Tha ithela loipon na mou peite (kathws aurio,to poly methaurio tha paw na to agorasw) pio einai to megalitero tou meionektima kai pleonektima gia na parw tin oristiki apofasi.I en katakleidi aksizei ta lefta tou??(as simeiwsw pws exw diavasei ola ta proigoumena post,opote tha ithela kati diaforetiko). Episis tha ithela na mou peite pou mporw na valw aggelia sto site,kathws oso epsaksa den to vrika.Euxaristw ek twn proterwn!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Με ποιο προγραμμα μπορω να παρω backup τον τηλεφωνικο μου καταλογο στο pc μεσω του καλωδιου usb; Με το pc-suite δεν βρηκα επιλογη για να κανει transfer τον καταλογο στο pc. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Kalispera kai euxomai oti kalytero gia to 2007 se olous!Eimai kainourgios sto my phone kai tha ithela na episimanw tin poly kali kai swsti douleia pou ginetai edw mesa.Pragmatika voithaei para poly ton ypopsifio agorasti. Meta apo poly psaksimo sto site kai katoxos tou K700i,apofasisa meta apo arketo kairo na agorasw kainourgio kinito!Kai mesa se auta pou zitaw kai kiriws sta lefta mou,pisteuw pws einai to SE-Z710.Tha ithela loipon na mou peite (kathws aurio,to poly methaurio tha paw na to agorasw) pio einai to megalitero tou meionektima kai pleonektima gia na parw tin oristiki apofasi.I en katakleidi aksizei ta lefta tou??(as simeiwsw pws exw diavasei ola ta proigoumena post,opote tha ithela kati diaforetiko). Episis tha ithela na mou peite pou mporw na valw aggelia sto site,kathws oso epsaksa den to vrika.Euxaristw ek twn proterwn!:) Εγω θα σου προτεινα το z610i πιο ομορφο κινητο.για να βαλεις αγγελια στο φορουμ θα πρεπει να εχεις στο προφιλ σου 75 post(δημοσιευεσεις).:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts