szzs Δημ. November 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2006 ξέρει κανείς αν στο flight mode μπορεί να χρησιμοποιηθεί και το ραδιόφωνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2006 ξέρει κανείς αν στο flight mode μπορεί να χρησιμοποιηθεί και το ραδιόφωνο; Δυστηχως δεν γινεται αυτο.παντως θα ηταν καλο tip ;) :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythos Δημ. November 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2006 Ε νομιζω λογικο ειναι να μην γινεται!!! Υποτιθεται ο σκοπος του flight mode ειναι να το μετατρεψει σε "αυτονομη" συσκευη χωρις μεταδοση/ληψη σηματος γενικα. Αλλωστε, υπαρχει περιπτωση να πιασεις ραδιοφωνο στα 10000ποδια? :blink: :shock: Για τον δεικτη SAR δε θυμαμαι ακριβως την τιμη (ισως 0.95!), αλλα τον ειχα θεωρησει ικανοποιητικο. Παράθεση Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black Huawei Watch GT4 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lupus_Hegemonia Δημ. November 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 Όντως, φίλε "ταξιδιώτη", περιμένω τη ΠΟΥ**ΝΑ την επιδότηση! Για να δούμε... ακόμα! Το κινητάκι σε "Metallic Sand" version, ΔΕ το έχει δει ακόμα κάποιος, έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FestoNero Δημ. November 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2006 Κριμα που στο flight mode δε μπορεί να χρησιμοποιηθεί το ραδιόφωνο.. Για τις ωρες που απλα θες να ακουσεις μουσικη χωρις να σε ενοχλει κανεις.. Γμτ! Ποιο να παρω; Το Ζ η το W;;; Ιδιως τωρα που ειναι στα 60Ε η διαφορα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Προσωπικά το w710 μου αρέσει πιο πολύ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
robotech Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Σήμερα πήγα σε κατάστημα και τα είδα και τα 2 κλειστά. Πολύ όμορφα και τα δύο.Το Ζ είναι πιο σοβαρό τηλέφωνο.Στο w με ανησυχεί το ότι είναι σκληρά τα μπροστινά κουμπιά για τον player και χρειάζεται αρκετό πάτημα.Δεν ξέρω αν αυτό θα μπορούσε να δημιουργήσει πρόβλημα στο καπάκι. Βέβαια η μεγάλη διαφορά είναι η χωριτηκότητα της κάρτας που έχουν τα δύο πακέτα.Αλλά με τα 70 ευρώ διαφορά που έχουν παίρνεις αμα θες καρτούλα 1GB. Βουρ για Ζ510 λοιπόν και παρέα μια καρτούλα 512 ή 1024. Παράθεση Robotech Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Μπορειτε να μου πειτε εαν παιζει video 3gp? Και γενικα τι αλλου τυπου video κανει αναπαραγωγη; Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Μπορειτε να μου πειτε εαν παιζει video 3gp? Και γενικα τι αλλου τυπου video κανει αναπαραγωγη; Παιζει 3gp και MPEG4:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Ο.κ το παράγγειλα μόλις τώρα. Θέλω να πιστεύω ότι θα μείνω ευχαριστημένος :) Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barry Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Μπορεί κάποιος να μας πει πως παει η συσκευη από διάρκεια μπαταρίας? Ελπίζω καλύτερα από το k700..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Μπορεί κάποιος να μας πει πως παει η συσκευη από διάρκεια μπαταρίας? Ελπίζω καλύτερα από το k700..... Μετα απο κανονικες 4 φορτισεις η μπαταρια μου κραταει 4 μερες με ραδιο πρωι μεσημερι,κανα 30 λεπτο κληση την ημερα,λιγο ΒΤ ,κανα μυνημα και ανοιχτο πρωι βραδυ.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
szzs Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 μόλις το χτύπησα και γω το κινητάκι :D να ρωτήσω κάτι βρε παιδιά, όταν το βάλατε να φορτίσει για πρώτη φορά, η μπαρα της μπαταρίας ήταν ήδη στο μισό; :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 μόλις το χτύπησα και γω το κινητάκι :D να ρωτήσω κάτι βρε παιδιά, όταν το βάλατε να φορτίσει για πρώτη φορά, η μπαρα της μπαταρίας ήταν ήδη στο μισό; :blink: πάντα τα κινητα ειναι μισοφορτισμενα παντα. Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lupus_Hegemonia Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Γεια χαρά παίδες... Τελικά... στο ΑΛΛΟ χρώμα "metallic sand" το έχει "ΠΕΤΥΧΕΙ" κάποιος κάπου;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodoroGR Δημ. November 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2006 Το κινητο εχει καλη εξωτερικη εμφανιση αλλα τελικα ειναι οτι κ ολη η ζ σειρα δηλαδη ενα κινητο μετριων αποδοσεων σε ολα .Το τεσταρω δυο εβδομαδες κ το δυνατοτερο σημειο του τελικα ειναι η ταχυτητα στην πλοηγηση λογω edge. Για χρηστες με απαιτησεις ειναι μια μετρια εως κ κακη επιλογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexref Δημ. November 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2006 Παιδια καλημερα.....Εχτες εγινα κατοχος και εγω του κινητου αλλα απογοητευτηκα και ελιζω προσωρινα......το κινητο ειναι ωραιο μεν αλλα το δικο μου εχει καποιο προβλημα. Συγκεκριμενα στην καμερα ενω το κεντρο της φωτογραφιας που παω να τραβηξω εχει τα κανονικα χρωματα στο γυρω γυρω της ειναι αλλοιωμενα.......πηγα σημερα και οι ανθρωποι μου ειπαν για αλλαγη αλλα και αυτο το καινουργιο που θα επαιρνα εχει το ιδιο προβλημα οποτε μαλλον ειναι θεμα παρτιδας. Περιμενω την νεα παραλαβη το απογευμα για να δω τι θα κανω........ Αν χρειαστει να το αλλαξω, για το Ζ610 τι λετε? Σημειωτεον οτι μου ειπαν πως το θεμα με το ραδιοφωνο που δεν εχει το 610 θα λυθει γιατι η Erricson γυρω στις 15 Δεκεμβριου θα βγαλει hands free με ραδιοφωνο το οποιο θα εχει γυρω στα 15-20 ευρω....... Παντως μακαρι να μην εχει προβλημα η νεα παρτιδα γιατι το κινητο μου αρεσει πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexref Δημ. November 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2006 Για του λογου το αληθες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lupus_Hegemonia Δημ. November 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2006 Το κινητο εχει καλη εξωτερικη εμφανιση αλλα τελικα ειναι οτι κ ολη η ζ σειρα δηλαδη ενα κινητο μετριων αποδοσεων σε ολα .Το τεσταρω δυο εβδομαδες κ το δυνατοτερο σημειο του τελικα ειναι η ταχυτητα στην πλοηγηση λογω edge. Για χρηστες με απαιτησεις ειναι μια μετρια εως κ κακη επιλογη. Ρε συ μεγάλε, δηλαδή ΤΙ ακριβώς περίμενες από το κινητάκι;;; Να "κοντραρίζεται" με το Nokia N91;;; Με 230 euro, ΤΙ περίμενες να έχει, ΤΙ περίμενες ν' αγοράσεις, "Ferrari";;; Για τα λεφτά του (που αν κάποιος έχει μια επιδότηση π.χ. 100-120 euro, με 100 euro-πουλα παίρνει ένα "κανόνι" κινητό για τη κατηγορία του), ΜΙΑ ΧΑΡΑ κινητό είναι... ... Φίλε "Alexref", μάλλον "γκαντέμης" ήσουν, απ' ότι φαίνεται... Η παρτίδα που "έπεσες" θα 'ταν ελλατωματική... Συμβαίνουν και στα ΚΟΡΥΦΑΙΑ & ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ κινητά, μη νομίζεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexref Δημ. November 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2006 Φίλε "Alexref", μάλλον "γκαντέμης" ήσουν, απ' ότι φαίνεται... Η παρτίδα που "έπεσες" θα 'ταν ελλατωματική... Συμβαίνουν και στα ΚΟΡΥΦΑΙΑ & ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ κινητά, μη νομίζεις... Μιλησα κ με ericsson και μου ειπαν οτι με αναβαθμιση μαλλον φτιαχνεται......εσυ τι πιστευεις. Σχετικα με την παρτιδα κ εγω το ιδιο λεω γιατι για να ειναι 2 κινητα στο καταστημα με το ιδιο προβλημα.......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lupus_Hegemonia Δημ. November 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2006 Καλά... μπορεί να φταίει ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ! Από που το πήρες (δε χρειάζεται να βάλεις "φίρμα", "σκιαγράφισέ" το απλώς...); Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ θα φτιάξει το πρόβλημα με τη κακή απόδοση (χρωματική) της ΚΑΜΕΡΑΣ του κινητού;;; Μάλλον "πίπες" σου είπαν. Με τα γραφικά ΜΙΑ ΖΩΗ ασχολούμαι, γνωρίζω από monitors, οθόνες, κάμερες κτλ... ΤΕΤΟΙΟ πρόβλημα που βλέπω στη φωτό, μάλλον bad pixel rendering θα έλεγα ότι είναι... Πρόβλημα ΦΑΚΟΥ πιθανόν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodoroGR Δημ. November 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2006 Μιλησα για απαιτητικους κ οχι για ολους.αλλα κ λεπτομερως να το δεις μη μου πεις οτι καμερα κ η διαρκεια μπαταριας σε ικανοποιει.η ακομα κ η αποδοση ηχου?-κ αναφερω ηχο κ καμερα που ειναι δυνατα σημεια της εταιριας.συγκριτικα μοντελα που κυκλοφορησαν σε αναλογες τιμες κ ιδια κατηγορια αναφερω panasonic sa6-moto l7-nokia xpress κ παει λεγοντας. Οταν ενα κινητο τεσταρεται δεν κρινεται μονο απο το σχεδιασμο..(ο οποιος ειναι αρτιος εκτος του καπακιου μπαταριας αλλα εκει ισως να φταιει το made in malaysia) . Ολα αυτα σε μια εποχη που τα τηλεφωνα κρινονται σε λεπτομερειες. ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. November 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2006 Lock μέχρι να το "καθαρίσω". Edit: Συνεχίζουμε και παρακαλώ να μην υπάρχουν προσωπικές επιθέσεις προς τους άλλους χρήστες. Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stixima Δημ. November 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2006 Το παρελαβα το κινητο και μεχρι στιγμης ειμαι αρκετα ευχαριστημενος. Το μενου γνωριμο για μενα γιατι ειχα το W800i (το αντικατεστησα λογω βλαβης του). Το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι το εξης. Την καρτα την ειχα σε κινητο samsung και τα τηλεφωνα στην σιμ τα ειχα περασει απο το samsung. Τωρα η καρτα ειναι στο z710 τα τηλεφωνα εμφανιζονται μεν αλλα οταν παω στις επαφες και πατησω π.χ το Τ εμφανιζονται ονοματα απο το Φ. Παταω Κ πηγαινει στο Λ. Εχετε να προτεινετε καμια ευκολη λυση ετσι ωστε μην ξανα περναω ολα τηλεφωνα απο την αρχη; Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/grlansin.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodoroGR Δημ. November 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2006 Κι αλλο χτυπημα για το κινητο - το ζ550 που επεσε στα χερια μου για ενα συντομο τεστακι ειναι κλασεις ανώτερο κ πιο φθηνο,κ ας εχει 1,3 αναλυση καμερας . Οθονη αψογη,πληκτρα καλυτερα κ λιγοτερο σκληρα , πολυ καλο για την κατηγορια του αν κ εξωτερικα το 710 θα προσελκυσει πιο πολλους θα ελεγα να το σκεφτει λιγο καλυτερα οποιος ειναι να το αγορασει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts