Jump to content

[Επίσημο] Nokia E50

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κανεις αναζητηση συσκευης και οταν βρεις το ακουστικο το επιλεγεις, εαν σου ζητησει κωδικο δοκιμασε να βαλεις 0000

Εαν θελεις μπορουμε να συνεχισουμε στο σχετικο θεμα:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=87159

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

• 1 month later...
  • Απαντήσεις 759
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα στο φόρουμ!

Είμαι σε φάση ανανέωσης κινητού και καθότι κλασσικός τύπος βρίσκω το συγκεκριμένο κινητό.

Θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις για να μην σκαλίζω όλο το θέμα και εύχομαι να βρεθεί κάποιος να απαντήσει..

1.το κινητό έχει full screen caller ή έστω να φαίνεται φωτογραφία του καλούντος?

2.Mπορείς σε μία επαφή να αποθηκεύσεις παραπάνω από 1 τηλέφωνο?

3.Έχει εύχρηστο μενου?

4.Καθυστερεί?Τελευταία μου επαφή με σύμπιαν τηλέφωνο ήταν το 6600 το οποίο ήταν σπαστικά αργο...

5.παίζει mp3 γως ήχο κλήσης?

6.αυτονομία μπαταρίας με μέτρια χρήση?

7.επιλογή να μεγαλώνεις τα γράμματα στο μενού?

8.αναπαραγωγή mp3?

9.εσωτερική μνήμη,αναβαθμίζεται και αν ναι με τι καρτα?

Ευχαριστώ πολύ και ελπιζω να μην σας ζάλισα...

Φιλικά

Χρήστος

ΑΜ: 9936 (ευτυχώς κάτω από 10.000)

Εγγραφή στον ΔΣΘ 22-2-2010

1.Μπορείς να του βάλεις το full screen caller και να βλέπεις μεγάλη φωτο.

2.Εννοείται. Απεριόριστα επίπεδα. Κινητά, φαξ, σταθερά, e-mail, γενέθλια, σημειώσεις, διευθύνσεις και οτι άλλο μπορείς να φανταστείς.

3.Πάρα πολύ εύχρηστο. Μόλις μάθεις τον τρόπο λειτουργίας του, θα το χρησιμοποιείς απροβλημάτιστα.

4.Τα 3rd edition έχουν βελτιωθεί σημαντικά σε θέμα ταχύτητας.

5.Εννοείται.

6.2 μέρες.

7.Όχι.

8.Εννοείται.

9.Δέχεται κάρτες μνήμης microSD.

Μιας και σκέφτεσαι να πάρεις το Ε50, θα σου πρότεινα να κοιτάξεις και το Ε51. Επειδή τα είχα και τα 2 τηλέφωνα, έχω να σου πω οτι το Ε51 είναι ανώτερο στα σημεία 4 (μεγάλη διαφορά, το ταχύτερο Series 60), 6, 7 και 9, και έχει και wi-fi (πάρα πολύ σημαντικό).

οσο για την ερωτηση 7 που εκανες για τα γραμματα του μενου υπαρχει μια εφαρμογη που τα μεγενθυνεις.ονομαζεται psiloc font magnifier.δεν ειμαι σιγουρος οτι "παιζει" στο ε50

οσο για την ερωτηση 7 που εκανες για τα γραμματα του μενου υπαρχει μια εφαρμογη που τα μεγενθυνεις.ονομαζεται psiloc font magnifier.δεν ειμαι σιγουρος οτι "παιζει" στο ε50

Στην επισημη σελιδα λεει οτι τρεχει κανονικα στο E50 :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

• 1 month later...

Καλησπέρα,

προσπαθώ να συγχρονίσω τις επαφές του Ε50 με το multimedia σύστημα που έχω στο αυτοκίνητο (pioneer avic f900bt) και σταματάει την διαδικασία φορτωσής των δεδομένων βγάζοντας το μνμ"δεν υπάρχει αριθμός τηλεφώνου". Κλήσεις δέχομαι και κάνω κανονικά.Με άλλα κινητά που δοκίμασα(htc p3300,sony ericsson z610i)συγχρονίζεται κανονικά εκτός από το samunsung E250 που αποδείχθηκε ασυμβατό,οσο αφορα τις επαφές.Γνωρίζει κάποιος γιατί συμβαίνει αυτό;Να σημειώσω οτι όταν είναι συνδεδεμένο το Ε50 στην οθόνη του pioneer δεν εμφανίζει το λογότυπο της κινητής τηλεφωνίας(wind ή vodafone)ενώ με τα υπόλοιπα το εμφανίζει.

Παιδιά εγώ τις τελευταίες μέρες χάνω πολύ εύκολα το σήμα και μετά το ξαναβρίσκω!!Είναι λίγο εκνευριστικό,παίζει λέτε να έπαθε κάτι το κινητό ή μπορεί κ να γρατζουνίστηκε πχ η sim κ να φταίει αυτό?

• 1 year later...

Να κανω και εγω μερικες ερωτησουλες

1)πως μπορω να βρω το product code που εχω

2)το ν-γκατζε παιζει?

3)πως μπορω να κανω αναβαθμιση λογισμικου απο το κινητο?

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″