Jump to content

[Επίσημο] Nokia E50

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 759
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ρε παιδια πως διαγραφω ενα theme απο το τηλεφωνο? Δεν βρισκω ακρη.

Καλησπέρα. Εγώ έχω το Ν73 και έχω παρατηρήσει ότι κάποια θέματα (δια μαγείας) εξαφανίζονται. Ενώ δεν μπορείς να τα κάνεις ξανά εγκατάσταση ("η εγκατάσταση είναι αδύνατη") δεν μπορείς και πουθενά να τα βρεις. Επίσης μου έχει τύχει σε εφαρμογή η οποία δεν φαινόταν πουθενά να μου γράφει όταν την έκανα εγκατάσταση "αντικατάσταση 1.00 με 1.00?. Άρα κάπου υπήρχε. Έχω προσπαθήσει και με card reader και με format στην κάρτα και πάλι τα ίδια. Οπότε έχω βγάλει το συμπέρασμα πως κάπου μάλλον μένουν κάποια ghost. Βλέπουμε σε μελλοντική αναβάθμιση...

Aπό το περίσσευμα της καρδιάς μιλάει το στόμα...;)

Καλησπέρα. Εγώ έχω το Ν73 και έχω παρατηρήσει ότι κάποια θέματα (δια μαγείας) εξαφανίζονται. Ενώ δεν μπορείς να τα κάνεις ξανά εγκατάσταση ("η εγκατάσταση είναι αδύνατη") δεν μπορείς και πουθενά να τα βρεις. Επίσης μου έχει τύχει σε εφαρμογή η οποία δεν φαινόταν πουθενά να μου γράφει όταν την έκανα εγκατάσταση "αντικατάσταση 1.00 με 1.00?. Άρα κάπου υπήρχε. Έχω προσπαθήσει και με card reader και με format στην κάρτα και πάλι τα ίδια. Οπότε έχω βγάλει το συμπέρασμα πως κάπου μάλλον μένουν κάποια ghost. Βλέπουμε σε μελλοντική αναβάθμιση...

Δεν εχω καταληξει τι φταιει .Ισως και η μη 100 της 100 συμβατοτητα των εφαρμογων symbian 9.1 .Τα ιδια ισχυουν και για το Ν80 τουλαχιστον ,που εχω.

Ναι οκ σαφως και δοκιμασα να παω απο εκει. Το θεμα ειναι οτι δεν εμφανιζεται πουθενα.

Δες αυτο ,τα ιδια ισχυουν .

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1310384#post1310384

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Δες αυτο ,τα ιδια ισχυουν .

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1310384#post1310384

nernous δεν υπαρχει το 10207114 > import ουτε το sys\install\sisregistry\a0000eb

Σαν λυση βλεπω το format. Αλλα ουτε αυτο γνωριζω πως κανουμε. Καμια οδηγια?

SV9PFY

nernous δεν υπαρχει το 10207114 > import ουτε το sys\install\sisregistry\a0000eb

Σαν λυση βλεπω το format. Αλλα ουτε αυτο γνωριζω πως κανουμε. Καμια οδηγια?

Που το εχεις κανει εγκατασταση το θεμα ,στην μνημη της συσκευης ή σε καρτα?

Εαν σε καρτα ,με card reader θα τα βρεις .

Στο φορματ δεν εχει αλλαξει κατι

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=102578

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Που το εχεις κανει εγκατασταση το θεμα ,στην μνημη της συσκευης ή σε καρτα?

Εαν σε καρτα ,με card reader θα τα βρεις .

Στο φορματ δεν εχει αλλαξει κατι

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=102578

To εβαλα στη μνημη τηλεφωνου. Εκει τι κανουμε?

SV9PFY

To εβαλα στη μνημη τηλεφωνου. Εκει τι κανουμε?

Δυστυχως τα αρχεια της συσκευης στο C:\ δεν μπορουν να διαβαστουν ακομα :(

Οποτε μαλλον προς φορματ παει η κατασταση ..

iPhone 5S Space Grey

Παιδια το Ε50 παροτι δεν εχει 3G σεσχεση με τα υπολοιπα οπως το Ε60 και ταο Ε61 που εχει το ιδιο μενου μπορειτε να μου πειτε ποιες εφαρμογες δουλευουν καλα και ειναι αξιοποιησιμες?

Δεν ειναι κακο να ρωτας ,αλλα,

Τελικα μετα απο τοσο καιρο και τοσα ερωτηματα ,επρεπε να ειχες ηδη καταληξει στο ποια συσκευη να παρεις και να την ειχες ηδη δοκιμασει ....:rolleyes:

iPhone 5S Space Grey

Σωστο αλλα αν ακους προβληματα και την λειτουργια καποιων εφαρμογων που μπορεις να δουλψεις ανετα παιζουν ρολο στην τελικη σου επιλογη. Π.χ. σκεφτομαι να παρω ή το Ε50 ή το Ε60 ή το 6233 και προσπαθω να συκγρινω χαρακτηριστικα και φυσικα λειτουργιες.

Σωστο αλλα αν ακους προβληματα και την λειτουργια καποιων εφαρμογων που μπορεις να δουλψεις ανετα παιζουν ρολο στην τελικη σου επιλογη. Π.χ. σκεφτομαι να παρω ή το Ε50 ή το Ε60 ή το 6233 και προσπαθω να συκγρινω χαρακτηριστικα και φυσικα λειτουργιες.

Το 6233 είναι ένα κινητό γενικής χρήσης χωρίς τις άπειρες δυνατότητες επέκτασης μέσω προγραμμάτων που υπάρχουν για το symbian, ενώ τα Ε είναι καθαρά επαγγελματικά. Αν θες wifi η λύση είναι Ε60 και πάνω. Το Ε50 είναι μια πολύ τίμια πρόταση σε πολύ λογική τιμή γι'αυτά που προσφέρει... Είναι η 3η έκδοση symbian οπότε πιθανό να μην δουλεύουν κάποιες εφαρμογές για την παλιότερη έκδοση. Αυτό θα λυθεί σταδιακά.

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

παδιά ΣΟΣ! η φωνητική κλήση επαφών δεν μου δουλεύει. δηλαδή όταν πατάω παρατεταμένα το κουμπί πάνω απ'το κουμπί με το μολυβάκι στο πλάι και λέει μιλήστε τώρα, σχεδόν σε όλες τις επαφές που του λες να καλέσει γράφει δεν βρέθηκε αντιστοιχία. έχω παρατηρήσει ότι σε μερικές επαφές μου έχει βγάλει το σύμβολο της φβνητικής κλήσης και σε άλλες όχι. σε αυτές που έχει βγάλει το σύμβολο δουλεύει, αλλα αυτές είναι ελάχιστες. παρακαλώ βοήθεια. ευχαριστώ

προσπαθώ να διαγράψω μια εφαρμογή επιλέγοντας "αφαίρεση" στις επιλογές" της εφαρμογής, αλλα παίρνω μύνημα "αδυναμια διαγραφης ονομα_εφαρμογης"

υπάρχει άλλος τρόπος για απεγκατάσταση; Η εγκατάσαση έγινε στη μνήμη του τηλεφώνου...

Ευχαριστώ

Never argue with an idiot. They drag you down to their level then beat you with experience!

παδιά ΣΟΣ! η φωνητική κλήση επαφών δεν μου δουλεύει. δηλαδή όταν πατάω παρατεταμένα το κουμπί πάνω απ'το κουμπί με το μολυβάκι στο πλάι και λέει μιλήστε τώρα, σχεδόν σε όλες τις επαφές που του λες να καλέσει γράφει δεν βρέθηκε αντιστοιχία. έχω παρατηρήσει ότι σε μερικές επαφές μου έχει βγάλει το σύμβολο της φβνητικής κλήσης και σε άλλες όχι. σε αυτές που έχει βγάλει το σύμβολο δουλεύει, αλλα αυτές είναι ελάχιστες. παρακαλώ βοήθεια. ευχαριστώ
Τις επαφές που δουλεύουν οι φωνητικές κλήσεις μήπως τις πέρασες χειροκίνητα;
προσπαθώ να διαγράψω μια εφαρμογή επιλέγοντας "αφαίρεση" στις επιλογές" της εφαρμογής, αλλα παίρνω μύνημα "αδυναμια διαγραφης ονομα_εφαρμογης"

υπάρχει άλλος τρόπος για απεγκατάσταση; Η εγκατάσαση έγινε στη μνήμη του τηλεφώνου...

Ευχαριστώ

Το κάνει σε όλες τις εφαρμογές; Επανεκκίνηση έκανες;

Τις επαφές που δουλεύουν οι φωνητικές κλήσεις μήπως τις πέρασες χειροκίνητα;Το κάνει σε όλες τις εφαρμογές; Επανεκκίνηση έκανες;

Οχι, νομιζω ειναι ασχετο γιατι μολις περασα μια καινουργια επαφη και παλι δεν βγαζει φωνητική κλήση. τι συμβαινει?

Οχι, νομιζω ειναι ασχετο γιατι μολις περασα μια καινουργια επαφη και παλι δεν βγαζει φωνητική κλήση. τι συμβαινει?
Ρίξε μια ματιά και σε αυτό. Ενδεχομένως να μη δουλέψει ακριβώς έτσι, αλλά να θέλει και φορματ πριν την αντιγραφή απο την κάρτα στη μνήμη του τηλεφώνου :O

Ρίξε μια ματιά και σε αυτό. Ενδεχομένως να μη δουλέψει ακριβώς έτσι, αλλά να θέλει και φορματ πριν την αντιγραφή απο την κάρτα στη μνήμη του τηλεφώνου :O

euxaristw poly alla den nomizw pws einai auto afou an dhmiourgisw mia nea epafh pali den bgazei fwnhtiki klhsh

προσπαθώ να κάνω hard format *#7370#

μετα την επιλογή στον κωδικό που μου ζητάει βάζω το pin2 και μου βγάζει λάθος. το ίδιο και για το pin1

υπάρχει κάποιος άλλος κωδικός που πρέπει να εισάγω;

Never argue with an idiot. They drag you down to their level then beat you with experience!

προσπαθώ να κάνω hard format *#7370#

μετα την επιλογή στον κωδικό που μου ζητάει βάζω το pin2 και μου βγάζει λάθος. το ίδιο και για το pin1

υπάρχει κάποιος άλλος κωδικός που πρέπει να εισάγω;

Δεν βαζεις τα πιν αλλα τον κωδικο ασφαλειας της συσκευης ,ο οποιος

ειναι 12345 ,αν δεν τον εχεις αλλαξει .

iPhone 5S Space Grey

Δεν βαζεις τα πιν αλλα τον κωδικο ασφαλειας της συσκευης ,ο οποιος

ειναι 12345 ,αν δεν τον εχεις αλλαξει .

ευχαριστώ για την απάντηση.

δεν γνώριζα πως υπάρχει τέτοιος αριθμός...

μήπως μπορείς να μου πεις που βρίσκεται αυτός ο αριθμός στο μενού;

ευχαριστώ για την απάντηση.

δεν γνώριζα πως υπάρχει τέτοιος αριθμός...

μήπως μπορείς να μου πεις που βρίσκεται αυτός ο αριθμός στο μενού;

Να'σαι καλα :)

Για να τον αλλαξεις ?

Ρυθμισεις ,ρυθμισεις ασφαλειας ,κωδικος κλειδωματος .

Ριξε και μια ματια στο manual της συσκευης ...

iPhone 5S Space Grey

ρε παιδια μια ερωτηση και απο εμενα.εκανα συνχρονισμο και ολα οκ εκτος απο ενα πεδιο για δευτερο κινητο που το αλλο τηλεφωνο (qtek) to περναγε σαν τηλ. αυτοκινητου ενω το ε50 δεν εχει τετοιο πεδιο με αποτελεσμα ναμην περασει αυτο το πεδιο.ξερει κανεις τη λυση να μην τα περναω ενα ενα με το χερι?ευχαριστω