Jump to content

Νέος Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ,κλήσεις αστυνομίας)

MIB
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εχεις δικιο,αλλα οταν εχεις τα κοννε ετσι ειναι..κατι τετοια παιδια οσο παραξενο και αν σας φαινεται δεν τα ζηλευω..εχουν τρελα λευτα(σε σημειο να μην του λειπει τιποτα και να ειναι ενα παλιοπαιδο και χοντρο ψωνιο) και του χει ταξει πολλα ο μπαμπας του..(αν περασει φεραρι αν οχι porsche)..τα σχολια δικα σας...

Με μια Ferrari δεν τη βγάζει πάνω από χρόνο ένας πιτσιρικάς.

Θα τον κλαίμε σύντομα. Τουλάχιστον να μην κλάψουμε και άλλους ανυποψίαστους που θα πάρει στο λαιμό του.

Anyway κανένας πατέρας δεν είναι τόσο ηλίθιος για να πάρει στο παιδί του Ferrari αν περάσει κάπου.

Αυτές τις μ@λακίες τις λένε τα παιδάκια στο σχολείο για να πουλήσουν μαγκιές στα άλλα παιδάκια. Εδώ απευθύνεσαι σε ανθρώπους που σκέφτονται και οδηγούν οπότε αυτά που λέτε να τα λέτε μεταξύ σας γιατί εκτίθεστε, και εσύ μαζί kostaki που τα πιστεύεις.

• Απαντήσεις 851
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

My respect @ johner!

Επιτέλους κάποιος μιλάει έξω από τα δόντια ενάντια στα φίδια που έχουν κατακλήσει το forum :)

Με μια Ferrari δεν τη βγάζει πάνω από χρόνο ένας πιτσιρικάς.

Θα τον κλαίμε σύντομα. Τουλάχιστον να μην κλάψουμε και άλλους ανυποψίαστους που θα πάρει στο λαιμό του.

Anyway κανένας πατέρας δεν είναι τόσο ηλίθιος για να πάρει στο παιδί του Ferrari αν περάσει κάπου.

Αυτές τις μ@λακίες τις λένε τα παιδάκια στο σχολείο για να πουλήσουν μαγκιές στα άλλα παιδάκια. Εδώ απευθύνεσαι σε ανθρώπους που σκέφτονται και οδηγούν οπότε αυτά που λέτε να τα λέτε μεταξύ σας γιατί εκτίθεστε, και εσύ μαζί kostaki που τα πιστεύεις.

Μπραβο φιλε μου..ετσι ειναι ωπως τα λες..τα ειπα και εγω πριν σε πιο χαλρο τονο αλλα προσθεσες κι'εσυ αυτα που παρελειψα..;) :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έντονες αντιδράσεις στους κόλπους των συνδικαλιστών της Ελληνικής Αστυνομίας προκαλούν οι προτάσεις του υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών για μεγάλη αύξηση των προστίμων στον υπό αναμόρφωση Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Όπως αναφέρει την Τρίτη η εφημερίδα Έθνος, οι αστυνομικοί έχουν ήδη ετοιμάσει σχετική επιστολή, την οποία και θα αποστείλουν το αμέσως επόμενο διάστημα στα αρμόδια υπουργεία.

Σε αυτήν θα επισημαίνουν, μεταξύ άλλων, ότι «τα υψηλά πρόστιμα θα γίνουν αιτία καθημερινής σύγκρουσης των πολιτών με τους τροχονόμους και δεν αποκλείεται να έχουμε επεισόδια».

Ενδεικτικά, στις προθέσεις του υπουργείου Μεταφορών είναι το πρόστιμο για παραβίαση του στοπ να φτάσει τα 700 ευρώ, για την παραβίαση σιδηροδρομικών διαβάσεων επίσης 700 ευρώ, για την παράνομη στάθμευση από 61,5 ευρώ να φτάσει τα 80, ενώ η μη χρήση της ζώνης ασφαλείας και του κράνους, από 83 ευρώ που είναι σήμερα, να φτάσει τα 350 ευρώ.

«Σε μια τόσο δύσκολη οικονομικά περίοδο που διανύουμε, δεν είναι δυνατόν να πολλαπλασιάζεις τα πρόστιμα» υποστηρίζουν οι συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ., τονίζοντας επίσης ότι ο κόσμος δεν γνωρίζει πως τα πρόστιμα τα παίρνουν οι δήμοι και οι περιφέρειες, αλλά νομίζουν ότι τα χρήματα πηγαίνουν στην Τροχαία.

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,

ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."

[sIGPIC][/sIGPIC]

το βρήκα στο mail μου.. :p

ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ

Οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ: 200-1200 ευρώ (από 83-668 που ισχύει στον τωρινό Κ.Ο.Κ.), αφαίρεση άδειας οδήγησης μέχρι 6 μήνες.

Παραβίαση STOP: 700 ευρώ (από 167).

Παραβίαση ερυθρού σηματοδότη: 700 ευρώ (από 167), αφαίρεση άδειας οδήγησης για δύο μήνες.

Αφύλακτη σιδηροδρομική διάβαση: 700 ευρώ (από 167)

Μη χρήση ζώνης ασφαλείας: 350 ευρώ (από 83), αφαίρεση άδειας οδήγησης για 10 ημέρες.

Μη χρήση κράνους: 350 ευρώ (από 83), αφαίρεση άδειας οδήγησης για 10 ημέρες.

Χρήση κινητού στη διάρκεια της οδήγησης: 100 ευρώ (από 33), αφαίρεση άδειας οδήγησης ως 30 ημέρες.

Άσκοπη χρήση «μεγάλης» σκάλας φώτων: 20-700 ευρώ (από 17-33).

Κίνηση στο αντίθετο ρεύμα: 200 ευρώ (από 83).

Παραβίαση προτεραιότητας: 200 ευρώ (από 83).

Στάθμευση σε χώρο για άτομα με ειδικές ανάγκες: 151 ευρώ (από 61,5).

Δηλαδή: Αν φύγεις από το "Βοτανικό" σουρωμένος (1200), με αναμμένους προβολείς (700) και περάσεις αέρα-πατέρα τη διασταύρωση Κων/πόλεως-Ιεράς Οδού (3Χ700=2100+200), χωρίς να φοράς ζώνη ή κράνος (350) και μιλάς στο κινητό (100),παρκάρεις για τσιγάρα στο απέναντι περίπτερο (200), στη θέση για ΑΜΕΑ μπροστά στην τράπεζα (151) και σε σταματήσει μπάτσος, συμφέρει να ...τον σκοτώσεις επιτόπου. Η εξαγορά ποινής για ανθρωποκτονία είναι φθηνότερη

Αυτο τα λεει ολα... ;)

Τι λενε ρε οι φωστηρες??? Μα ειναι δυνατον....?!?!?! :mad: :mad:

αυτα μου τα παν φιλοι(συγκεκριμενα μια πρωην μου,για εναν απο το σχολειο της)..ειναι στην παρεα τους..εγω τον ειδα μια φορα..δεν ξερω αν ειναι αληθεια η ψεμματα παντως..θα μπορουσε ολοκληρη παρεα να καταλαβει αν λεει αληθεια η οχι ο τυπος...

Οι Τούρκοι δεν κατάφεραν 400 χρόνια να τιθασεύσουν τον Ελληναρά… θα το κάνουν τα νέα πρόστιμα?

Και όμως λέω ΝΑΙ στα νέα πρόστιμα γιατί σίγουρα από φόβο θα σωθούν πολλές ψυχές που τόσο άδικα σβήνουν στην Ελλάδα…

Όσο αναφορά την οδηγική μας παιδία ούτε λόγος και σύγκριση με βόρεια Ευρώπη όπως αναφέρθηκε σωστά.

Όταν κρατάμε από το χέρι στη διασταύρωση το παιδί μας για να περάσουμε απέναντι στο δρόμο και περνάμε με κόκκινο (το Σταμάτη) – και μας τη λέει ακόμη και το ίδιο μας το παιδί ότι στο σχολείο τους λένε να μην περνούν με κόκκινο μπλα μπλα-, για πια παιδία μιλάμε; Εμείς οι ίδιοι καταστρέφουμε ακόμη και τα παιδιά μας… Αν όμως το πρόστιμο είναι τσουχτερό, θα περάσω με κόκκινο???

Η διαφορά μας με ένα βιντεάκι που πρόσφατα πήρα στο email μου και λέγεται circulation, είναι μόνο ότι είμαστε πιο λευκοί εμείς!

• 2 weeks later...

Απόσπασμα από

http://www.eleftheria.gr/?SCREEN=article&themeID=0&news=1713&rec=2&control_id=38171

Ο οδηγός συνελήφθη και το αλκοολόμετρο έδειξε στις δύο μετρήσεις που έγιναν 0,87 και 0,97 τοις χιλίοις. Ελήφθησαν όμως ποσότητες αίματος και ούρων για περαιτέρω εργαστηριακές εξετάσεις. Το μεσημέρι οδηγήθηκε στον εισαγγελέα υπηρεσίας, ο οποίος διέταξε συμπληρωματική προανάκριση από την Τροχαία Λάρισας, όπου και επεστράφη ο φάκελος. Ο οδηγός αφέθηκε ελεύθερος.

Και θέλω να ρωτήσω...

Ποιο είναι το όριο και ποια τα πρόστιμα για κάποιον που βρέθηκε μεθυσμένος???

Ειδικά όταν οδηγεί χωρίς δίπλωμα, αφού του το έχουν πάρει επειδή βρέθηκε σε έλεγχο πάλι μεθυσμένος(πριν περίπου δυο εβδομάδες), και αφού σκότωσε και μια κοπέλα???

Ελπίζω να είναι το σωστό μέρος που κάνω την ερώτηση.

Ευχαριστώ

Θέλω διακοπές!

[sIGPIC][/sIGPIC]

στη κρεμάλα όποιος κάνει παρανομία.

αν κάνεις λάθος απο απροσεξία,αν ξεχάσεις τίποτα θα το πληρώσεις χρυσό.

μπράβο,πολύ σωστά τα μέτρα.τα επόμενα που θα θεσπιστούν θα είναι απαγχονισμός και εκτέλεση.:lol: :lol:

κι όλοι εσείς που λέτε για βόρειες χώρες(επειδή κι εγώ έμεινα σουηδία πολύ καιρό) εκτός απο τις σουηδέζες το μόνο που αξίζει- ο λαός έχει επίπεδο νοημοσύνης κάτω απο το μηδέν.

πραγματικά καμία σχέση με τους έλληνες.κανονικά ρομπότ.δέχονται και εκτελούν εντολές χωρίς καμία κριτική ικανότητα και δυνατότητα αμφισβήτησης.

δεν είναι χρόνια μπροστά,αλλά χιλιετίες πίσω.

εγώ λέω ευτυχώς που ζούμε στην ελλάδα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

everything good in life is either illegal, immoral or fattening!!

• 3 weeks later...

Apo 01/01/07 8a isxyoun ta nea prostima.

Me epiasan xwris kranos (83euro kai 3 pontous sto diplwma) kai rwthsa ton astynomiko pote kai mou eipe apo 01/01/07 opote exoume akoma ligo kairo.

Kati allo, me posous pontous mas pernoun to diplwma????

----<<<<T H E R I S>>>>----

Το βαζω εδω γιατι δεν ηξερα που αλλου να το βαλω.

απλα μου φανηκε περιεργο και ειπα να το γραψω.

Γυρναω απο Λαυριου και βιαζομουν, ειχα ενα ραντεβου σημερα.

παραδεχομαι οτι ετρεχα λιγακι και εκανα προσπερασεις με το σμαρτακι μου, οσπου περασα και ενα περιπολικο και μου αναβει φωτα :rolleyes:

σταματαω και μου λεει

-τι εκανες?

-τι εκανα?

-δεν καταλαβες τι εκανες?

-τι? την προσπεραση λετε?

-ναι

-γιατι απαγορευεται να προσπερνας?

-στον συγκεκριμενο δρομο ναι και εκτος του οτι ετρεχες πολυ προσπερνας και σε δρομο με διαχωριστικη λωριδα.

-που ειναι η διαχωριστικη?

-δεν την βλεπεις?

-οχι, που ειναι?

-νατη!

-πουντη? (οσοι εχετε περασει τελευταια θα εχετε προσεξει οτι στην Λαυριου οχι γραμμη δεν εχει ουτε δρομο καλα καλα πρεπει να κανεις ζικ ζακ να μην πεσεις στις τρυπες που εχουν ανοιξει)

-Τέλος παντων να εισαι πιο προσεχτικη οταν οδηγεις να φορεσεις και ζωνη

-οκ θα βαλω τωρα ζωνη και θα προσεχω

-θα προσεχεις ειδικα οταν ειναι περιπολικο μπροστα σου!!:wacko:

Μου ρθε να του πω "μπα? γιατι? εχει διαφορα με το αν ειναι αλλο αυτοκινητο?αν ειναι να γινει ατυχημα θα γινει ουτος η αλλος"

αλλα κρατηθηκα εχε χαρη που με περιμενανε..:rolleyes:

δεν το καταλαβα το υφακι ειλικρινα, ενταξει δεν λεω δεν μου ζητησαν χαρτια κτλ ουτε με γραψαν για τπτ αλλα μεχρι να φτασω και να στριψω για το σπιτι με ειχαν παρει απο πισω.

Πρεπει να εισαι και ευχαριστημενη,ισως εαν ησουν αντρας να το ειχες φαει το προστιμο και τους βαθμους του point system.

Υ.Γ.μακαρι και εμενα οταν με σταματανε να μου μειλανε ειρωνικα και να γλιτωνω το προστιμο! :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...

Ταχύτητα 148 σε δρόμο με όριο 90, άμεσως αφαίρεση πινακίδων, άδειας κυκλοφοράς και διπλώματος για 30 ημέρες + δικαστήριο (..κάποια στιγμή..)

Εκτός από υπομονή μπορώ να κάνω κάτι για να μειώσω/εξαγοράσω την ποινη? Γνωρίζετε?

Δεν φτανει που δεν σε εγραψαν ζητας και τα ρεστα....

Αληθεια τι ηθελες να σε πουν μπραβο που προσπερασες ΚΑΙ μπροστα τους?

Απλα σου ειπαν οτι ησουν προκλητικη....

Έτσι πληροφοριακά.......στα δικαστήρια δεν μιλάνε τα "Στρουμφ"...αλλά οι δικηγόροι!!!!Για το ότι είναι αντιπρόσωπος.....άλλο αντιπρόσωπος και άλλο να είναι "Χωμένος" μέσα στην BMW!!!!Δεν έχουν την ίδια οικονομική επιφάνεια (αλλά και πάλι αυτό είναι άσχετο με το θέμα μας!!!)!!

Όσο και να πληρώσεις,ότι κονέ και να έχεις σε τέτοια θέματα δεν μπορεί να ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!Και πάλι πληροφοριακά....να οδηγάς ΧΩΡΙΣ δίπλωμα συν ότι είασι ΑΝΗΛΙΚΟΣ είναι ΕΓΚΛΗΜΑ!!!Και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό να φέρεις.....δεν μπορεί να κάνει και πολλά!!!

Ama exeis kone ta panta ginontai...Apla ta panta...

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8915burberry.jpg

Ταχύτητα 148 σε δρόμο με όριο 90, άμεσως αφαίρεση πινακίδων, άδειας κυκλοφοράς και διπλώματος για 30 ημέρες + δικαστήριο (..κάποια στιγμή..)

Εκτός από υπομονή μπορώ να κάνω κάτι για να μειώσω/εξαγοράσω την ποινη? Γνωρίζετε?

πολύ ασυτηρά έγιναν τα μέτρα.δε σε γράφουν απλά για υπέρβαση ορίου ταχύτητας??

[sIGPIC][/sIGPIC]

everything good in life is either illegal, immoral or fattening!!

Kalimera se oles kai olou

Xthes to vrady me egrapsan gia paravasi tou oriou. To radar me epiase me 123 xlm me orio 70. Epitopou mou afairesan pinakides kai diploma gia 30 meres kai mou edosan kanonika to xarti tis klishs. To xarti den grafei kapoio prostimo, mou eipan oti to prostimo tha to kathorisei to plhmelliodikio. Kserete peripou poso einai to koustoumaki tou dikastiriou?

αυτες τις μερες μ ηρθε το 1ο αυτοκινητο μ!

διπλωμα δεν εχω,τι μπορουν να μ κανουν τα χαζοστρουμφακια που κυκλοφορουν αν με σταματησουν?

Ξέρω γω..? Και μένα πρώτη φορά με σταμάτησαν και φαρμακερή... Τώρα τι να κάνω δεν ξέρω..

διπλωμα δεν εχω,τι μπορουν να μ κανουν τα χαζοστρουμφακια που κυκλοφορουν αν με σταματησουν?

Μόνο τα στρουμφάκια είναι το πρόβλημα;:confused:

http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif

Δυστυχώς μόνο κλήση.:(

Εγώ θα σε έστελνα στο αναμορφωτήριο!:p

προβλημα σου :lol:

αυτοφορα κ τετοια δεν παιζουν ε?

η κληση ποσο ειναι?ισχυει οπως κ με το μηχανακι που το δικαστηριο γινετε μετα απο ενα χρονο?

To "ωραίο" είναι να εμπλακείς σε κάτι πιο σοβαρό και να μην έχεις δίπλωμα, και όχι κάποιον απλό έλεγχο.

Εκεί να δεις "γλέντια".:!:

Γνώμη μου καλοτάξιδο μεν αλλά καλοοδήγητο με την παραλαβή του διπλώματος και μόνο!;)