danton Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Αυτόφωρο είχε και έχει συνοδευόμενο από στέρηση δικαιώματος για άδεια οδήγησης για τα επόμενα 3 χρόνια. Κλήση των 15 ευρώ παίρνεις όταν έχεις δίπλωμα αλλά δεν το έχεις μαζί σου. edit:http://www.yme.gov.gr/imagebank/categories/ctg249_12_1141383420.pdf?PHPSESSID=1f06ab9573bd9fb0252ae4a6c0886863 Εδώ έχει τα πρόσθιμα. Η τροχαία βεβαιώνει το μισό από αυτό που αναφέρεται, σε περίπτωση δικαστηρίου το παίρνεις ολόκληρο συν κάτι άλλες προσαυξήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 αυτες τις μερες μ ηρθε το 1ο αυτοκινητο μ! διπλωμα δεν εχω,τι μπορουν να μ κανουν τα χαζοστρουμφακια που κυκλοφορουν αν με σταματησουν? Δηλαδή και κάνουμε τη μ@λ@κία μας και βρίζουμε και από πάνω..... :blink: Τι να πεις...... :mad: Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 αυτες τις μερες μ ηρθε το 1ο αυτοκινητο μ! διπλωμα δεν εχω,τι μπορουν να μ κανουν τα χαζοστρουμφακια που κυκλοφορουν αν με σταματησουν? Και έχεις ακόμα 1 χρόνο+ για να βγάλεις δίπλωμα οπότε ούτε το δικαστήριο δεν προλαβαίνεις(αν δεν σε χώσουν απ'ευθείας μέσα). Τα "χαζοστρουμφάκια" πάντως κάνουν - και θα συνεχίσουν να κάνουν αν σε πιάσουν - κανονικά την δουλειά τους αν και μερικές φορές(πάρα πολλές θα έλεγα) μας την χαρίζουν Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 το δικαστηριο μετα απο ποσο καιρο γινετε? αν ειναι ενα χρονο,προλλαβαινω χαααλαρα! αυτο το αυτοφωρο με προβληματιζει... NickTG δεν καταλαβα τι εννοεις?εβρισα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 NickTG δεν καταλαβα τι εννοεις?εβρισα? τα χαζοστρουμφακια Εμένα αυτό για βρισιά μου κάνει. Εσένα αν σε πω χαζό δεν είναι βρισιά;;; :confused: Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 το δικαστηριο μετα απο ποσο καιρο γινετε? αν ειναι ενα χρονο,προλλαβαινω χαααλαρα! αυτο το αυτοφωρο με προβληματιζει... NickTG δεν καταλαβα τι εννοεις?εβρισα? Εγω λεω να σοβαρευτεις λιγακι... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 αμα πεις χαζοκοριτσια δεν θα το εκλαβω ως βρισια γιατι δεν παει μονο σε μενα. αμα πεις χαζοπαναγιωτα θα τα παρω παααρα πολυ...ελεος! τελικα δεν εχει αυτοφωρο,μιλησα με αστυνομικο! amelidis στο υποχομαι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. November 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2006 Κρίμα...! Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 Kalimera se oles kai olou Xthes to vrady me egrapsan gia paravasi tou oriou. To radar me epiase me 123 xlm me orio 70. Epitopou mou afairesan pinakides kai diploma gia 30 meres kai mou edosan kanonika to xarti tis klishs. To xarti den grafei kapoio prostimo, mou eipan oti to prostimo tha to kathorisei to plhmelliodikio. Kserete peripou poso einai to koustoumaki tou dikastiriou? ΤΑΧΥΤΗΤΑ πάνω από 40 km/h υπέρβαση ή >140 km/h σε αυτ/δρομο, ή >130 km/h σε ταχείας, ή >120 km/h στο λοιπό οδικό δίκτυο 167€ Διοικητικό πρόστιμο - 5 βαθμοί επί τόπου Στοιχεία κυκλοφορίας οχήματος + Αδεια οδήγησης ΤΑΧΥΤΗΤΑ πάνω από 60 km/h υπέρβαση του όριου Πλημέλλημα 9 βαθμοί επί τόπου Στοιχεία κυκλοφορίας οχήματος + Αδεια οδήγησης λογικά πρέπει να είναι πάνω απο 250€ Εμενα με γραψανε σημερα - 2η φορα σε ενα μηνα - και μου πηραν πινακιδες, αδεια αμαξιου+οδηγησης και παω για πλημελημα. Το θεμα ειναι οτι επρεπε να μπρει χρηματικο προστιμο (€167) γιατι πηγαινα με 136 στο "λοιπο οδικο δικτυο" και οχι για υπερβαση πανω απο 60. Αλλα ο αστυνομικος ηταν τοσο κομπλεξικος που σε λιγο θα με πηγαινε και αυτωφορο. + €167 που μου εβαλε για ΚΤΕΟ που αν επιτρέπεται, για να έχουμε το νου μας; Εμενα με πιασανε στο Riba's Βαρκιζα στην ευθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 πωπω!και ποτε θα τα παρεις πισω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. November 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2006 30 ημερες, αλλα εχω μεγαλο προβλημα γιατι δε μπορω να πουλησω τα αμαξι μου τωρα :( Και δε μπορω να νοικιασω λογω διπλωματος. θα παω στο δοικητη της τροχαις ελληνικου αυριο, μηπως και μπορεσω να κανω κατι. Για να δειτε τη κομπλεξιλα του αστυνομικου παντως, σταματησε μια κοπελα σε ενα RAV και εκτος απο τη ταχυτητα την εγραψε επειδη δεν ειχε αδεια για τη κεραια τηλεφωνου!!!:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 εμμ τι τα θελετε τα "alhthria" τα μερη:P edit:http://www.yme.gov.gr/imagebank/categories/ctg249_12_1141383420.pdf?PHPSESSID=1f06ab9573bd9fb0252ae4a6c0886863 Εδώ έχει τα πρόσθιμα. Η τροχαία βεβαιώνει το μισό από αυτό που αναφέρεται, σε περίπτωση δικαστηρίου το παίρνεις ολόκληρο συν κάτι άλλες προσαυξήσεις. για εξηγησε λιγο..λογικα θα λες κατι τιμες π εχει 2η σελιδα δεξια κατω.μεχρι το 166ε ειναι η κληση ...μετα πλημελλημα κ στο δικαστηριο μια απο τις παραπανω απο το 166ε?-κ απ οσο ξερω στο 1000ρικο παιζουν- για την κοπελα με το νεο της αυτοκινητο χωρις διπλωμα... πιο πολυ απορω με τον αστυνομικο π στο ειπε...στα χαρτια,ειναι κ αυτοφωρο...απλα πλεον ειναι στην κριση του αστυνομικου π σε σταματησε(μιας κ κοριτσι...σιγα μην σε πανε:P).κ δεν υπαρχει στανταρτ ημερ/νια για εκδικαση,συνηθως ναι κανουν περισσοτερο κ απο χρονο... τεσπα το ολο σκηνικο παιζεται αν τρακαρεις κ φταις που εννοειται θα τα πληρωσεις ολα εσυ...κ αν γινει κατι πιο σοβαρο την γ(*&)(*.:P ti car peires? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 εμμ τι τα θελετε τα "alhthria" τα μερη:P Τι ακριβως εννοείς? Πια αλητηρια μερη και σε ποιον αναφερεσαι pal? :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Μπορεί σ' αυτά τα μέρη να συχνάζουν κοντράκιδες...:p Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasj Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Μπορεί σ' αυτά τα μέρη να συχνάζουν κοντράκιδες...:p Κοιτα να δεις αγορι μου. Στις αποθηκες μου πηγαινα στο Λαυριο. Καταλαβες? Τους κοντρακηδες και τους λοιπος, τα αφηνω για τους κομπλεξικους αστυνομικους:mad: Και είναι λιγο δύσκολο να κανεις κοντρα 11 το πρωι με τον εαυτο σου :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danton Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 εμμ τι τα θελετε τα "alhthria" τα μερη:P για εξηγησε λιγο..λογικα θα λες κατι τιμες π εχει 2η σελιδα δεξια κατω.μεχρι το 166ε ειναι η κληση ...μετα πλημελλημα κ στο δικαστηριο μια απο τις παραπανω απο το 166ε?-κ απ οσο ξερω στο 1000ρικο παιζουν- Ναι αυτά είναι τα ποσά. Για να δεις σε ποιά περίπτωση προβλέπεται το καθένα πρέπει να διαβάσεις τον ΚΟΚ. Από τα ποσά αυτά και αυτά που γράφει ο ΚΟΚ, η τροχαία βεβαιώνει το μισό. Για παράδειγμα παραβίαση ορίου ταχύτητας κατά 20 km/h είναι στον 10000 δρχ και με την αναπροσαρμογή του 34,50€, η τροχαία βεβαιώνει 16,50€. Αν όμως πας πταισματοδικείο επειδή δεν πλήρωσες την κλήση και καταδικαστείς θα πληρώσεις 34,50 (όπως είναισ τον ΚΟΚ) και μερικά ακόμα για διακαστικά έξοδα και υπέρ κάποιων ταμείων. Επίσης και εγώ απορώ με τον αστυνομικό, που είπε μόνο για κλήση. Δεν διαφωνώ, δεν υπάρχει τρόπος να διαπιστώσει επι τόπου αν έχεις δίπλωμα ή όχι για να σε πάει αυτόφωρο αλλά όχι οτι δεν προβλέπεται. Βέβαια, αν αληθεύει αυτό που ειπώθηκε παραπάνω οτι η κοπέλα που ρωτάει είναι 17, τότε αν την σταματήσουν δεν το γλυτώνει το αυτόφωρο μαζί με τους γονείς της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. November 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2006 Κοιτα να δεις αγορι μου. Στις αποθηκες μου πηγαινα στο Λαυριο. Καταλαβες? Τους κοντρακηδες και τους λοιπος, τα αφηνω για τους κομπλεξικους αστυνομικους:mad: Και είναι λιγο δύσκολο να κανεις κοντρα 11 το πρωι με τον εαυτο σου :!: Δεν καταλαβαίνω γιατί θίχτηκες απο το μήνυμα μου;:confused: Δεν την ξέρω την περιοχή και έκανα μια απλή υπόθεση για το τι μπορεί να εννοούσε ο kage... Τώρα απο που έβγαλες το συμπέρασμα ότι εννοούσα ότι έκανες κόντρα...:wacko: Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celica1972 Δημ. November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 Οσον αφορα τα φωτα,επειδη οδηγω και εγω χαμηλο αυτοκινητο απο το εργοστασιο (ενα απο τα σπορ τα χαμηλα),οταν ειναι ενας με SUV απο πισω μου με φωτα Xenon (σηνηθως cayenne και X5) παιδια δεν βλεπω την τυφλα μου με το ποσο στραβωμα τρωω απο τους καθρεπτες.κατι δεν πρεπει να γινει γι'αυτο?Επισης επειδη καποιος ειπε οτι οδηγει με τα προβολακια ανοιχτα και τον βολευουν αυτον,εγω ειχα παει στον ηλεκτρολογο να μου ρυθμισει τα φωτα και τα εβαλε να δειχνουν στον θεο.οταν του το ειπα αυτο λεει,και τι σε νοιαζει,εσυ θα βλεπεις.ναι μεν βλεπω καλυτερα αλλα ξερω οτι ενοχλω τους αλλους και πρεπει να παω το συντομοτερο να τα φτιαξω.αλλα με το σκεπτικο του φιλου με τα προβολακια,αφου με βοηθανε,δεν με ενδιαφερει για τους αλλους.....αντε λοιπον σβηστε την νυχτα αυτες τις λαμακιες τα προβολακια γιατι μας εχετε τυφλωσει ολους.δεν ειναι δυνατον να σε βοηθανε αφου δειχνουν κατω στον δρομο πολυ χαμηλα.στην ομιχλη αναψτε τα απλα μετα να εχετε το νου σας να τα σβησετε.επισης τωρα τελευταια εχω προσεξει εδω στην θεσ/νικη οτι με την βροχη(ελεος),συνηθως οι γυναικες και οι πιτσιρικαδες αναβουν το πισω φως της ομιχλης το οποιο σε καποια αυτοκινητα ειναι πολυ δυνατο και μετα οταν σταματησει η βροχη,ξεχνανε να το σβησουν.εεε μου εχουν σπασει τα νευρα.οδηγικη παιδεια σου λεει μετα.οταν οδηγας πρωτα σεβεσαι τον συναθρωπο σου και μετα πουλας μουρη με το αυτοκινητο σου.αμαν ποια.εχω καταντησει για σπασιμο μεχρι να το καταλαβουν να ειμαι κολλημενος απο πισω τους με τα μεγαλα(που οπως ειπαμε,προς το παρον, φεγγουν στον θεο).Ξερω οτι ειναι λαμακια αλλα τελικα ειναι πολυ λιγοι αυτοι που σε σεβονται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. November 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2006 Ε, καλα.. Το πισω φως ομιχλης δεν νομιζω οτι ειναι "μουρη"!! Αν και στην βροχη βοηθαει παρα πολυ, τις περισσοτερες φορες οι πιτσιρικαδες και οι γυναικες το αναβουν γιατι νομιζουν οτι αναβουν τα προβολακια... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celica1972 Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 Δεν εννοω ρε φιλε οτι ειναι το πισω ομιχλης μουρη.καταλαβαινεις τι θελω να πω.σε τι βοηθαει το πισω φως ομιχλης στην βροχη?δουλευω πανω στον δρομο των Ν.Μουδανιων και το βραδυ οταν γυριζω σπιτι και βρεχει,οι πιο πολυ με αναμενο το πισω φως της ομιχλης.μα καλα πλακα μου κανετε?δεν μπορεις να δεις μπροστα σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. November 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2006 Αν η βροχη ειναι δυνατη και βρισκεσαι σε ενα δρομο οπως ο δρομος Θεσσ/νικης-Μουδανιων γνωμη μου ειναι οτι ναι, το πισω φως ομιχλης βοηθαει... Αν η βροχη ειναι ψιλοβροχο και δεν υπαρχει θεμα ορατοτητας τοτε μαλλον περισσοτερο ενοχλει! Εγω το αναβω αναλογα με τις περιστασεις και κρινοντας την καθε περιπτωση ξεχωριστα.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celica1972 Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 Φιλε η γνωμη σου πανω σε αυτο το θεμα δεν ειναι και η καταλληλη.οταν μιλαμε για το πισω φως της ομιχλης(το λεει και το ονομα του) το οποιο δεν προοριζεται για να βοηθεισει εσενα σαν οδηγο να οδηγας καλυτερα αλλα το να σε βλεπουν οι υπολοιποι οδηγοι απο μακρυα σε δρομους χαμηλης ορατοτητας π.χ. πανω στα βουνα που συνηθως με την βροχη εχει και ομιχλη και γενικοτερα η ορατοτητα δεν ειναι καλη,τοτε εκει αναψε το καθως βοηθας τον απο πισω σου στο να βλεπει τι γινετε μπροστα του.αλλα το να αναβεις το φως(εσυ και οι υπολοιποι οδηγοι) σε δρομους οπως ο παραπανω οπου και η φωτηνοτητα ειναι καλη λογω του οτι σε ολο το μηκος του σχεδον απο το κοσμος προς θεσ/νικη οπου υπαρχουν οι λαμπες στην μεση του δρομου τοτε δεν βοηθαει αλλα μαλλον κακο κανει καθως ομως ειπα ειναι για να σε βλεπουν οι απο πισω σου.τωρα εαν εσυ θεωρεις καλο το να τον τυφλωνεις τον αλλον που σε ακολουθει αυτο μονο εξοργιστικο μπορει να θεωρηθει.επισης το φως αυτο τραβαει την προσοχη του οδηγου με τα ματια του να καρφωνοντε στην πηγη χωρις να το θελει.τωρα εαν εσυ πατησεις φρενο ενω ταυτοχρονα ο πισω οδηγος εχει συνηθησει στο φως της ομιχλης,μαλλον ο απο πισω θα αργησει να αντιδρασει(μου εχει τυχει πολλες φορες προσωπικα)και φανταζομαι να ξερεις τι συμβαινει σε αυτην την περιπτωση με τους δρομους που εχουμε.το τελευταιο ισχυει και για μεσα στην πολη.με λιγα λογια μην αναβετε τα φωτα ομιχλης οταν η ορατοτητα ειναι καλη καθως κανουν πολυ μεγαλη ζημια.επιτελους πρεπει να αλλαξει αυτη η νοοτροπια.δεν ξερω βεβαια κατα ποσο ειναι νομιμο το να αναβεις το πισω φως ομιχλης οταν δεν χρειαζετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. November 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2006 Κανεις λαθος φιλε... Συμφωνα με τον ΚΟΚ το πισω φως ομιχλης μπορει να χρησιμοποιηθει ειτε σε καταστασεις ομιχλης ειτε σε καταστασεις χαμηλης ορατοτητας (εντονη βροχοπτωση, εντονη χιονοπτωση κλπ κλπ)! Ειδικα δε, σε αυτοκινητα που εχουν χρωματα παρομοια με αυτα της ομιχλης (ασημι, γαλαζια) επιβαλλεται η χρηση του καθως με το σπρει που αφηνουν τα λαστιχα πολλες φορες τα φωτα θεσης δεν ειναι αρκετα!! Φυσικα ολα τα παραπανω δεν εχουν να κανουν με καταστασεις μεσα στην πολυ αλλα σε επαρχιακο και εθνικο οδικο δυκτιο... Και σου επαναλαμβανω οτι ολα τα παραπανω ειναι θεμα προσωπικης κρισης του καθενος μας! Οταν λοιπον εγω δω οτι τον μπροστινο μου δεν τον βλεπω καθαρα ενω θα επρεπε να το βλεπω τοτε πολυ απλα αναβω το πισω φως ομιχλης!! Ακομα δεν μιλαω για ψιλοβροχο η απλα για μια βροχη.. Εκει τα φωτα θεσης ειναι υπεραρκετα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celica1972 Δημ. November 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2006 Ωραια.τωρα συμφωνουμε με τις καταστασεις που περιεγραψες.αλλα με την χθεσινοβραδυνη βροχη η οποια δεν ηταν και κατι σπουδαιο,παλι ειδα ποσα αυτοκινητα με το φως της ομιχλης ανοιχτο στον δρομο που σου ειπα.εεεε ενταξει δηλαδη ουτε χιονιζε ουτε τιποτα.μια βροχουλα ηταν.με το παραμικρο αναβουν το φως.με τυφλωσαν και οχι μονο εμενα.αλλα για εσενα προσωπικα με καλυψε αυτο που ειπες οτι εαν δεν μπορεις να διακρινεις εσυ ο ιδιος καθαρα το μπροστινο σου τοτε το αναβεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. November 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2006 Ε, ναι.. Αν μιλαμε για ψιλοβροχο τοτε μαλλον ειναι και παρανομο μιας και ο ΚΟΚ αναφερει συνθηκες χαμηλης ορατοτητας αλλα και ενοχλητικο!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts