argi_7 Δημ. August 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2007 οops οκ ρε παιδια συμπαθατε με Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. August 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2007 Δεν πειραζει:)Εξαλου βρηκα ακρη με τους εξομοιωτες οπου υπαρχουν ΑΠΕΙΡΑ παιχνιδια:D Α και κατι αλλο,το Ν91 και ας ειναι λιγο παλιο δεν νομιζω οτι παιζει ρολο που δεν υπαρχουν παιχνιδια για αυτο γιατι και το 6600 ειναι ακομα πιο παλιο και τα παιχνιδια ρεουν αν δεν κανω λαθος;) Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. August 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2007 Δηλαδή αναπτύσσονται καινούρια παιχνίδια για το 6600; Μου φαίνεται απίθανο κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
interseptoras Δημ. August 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2007 Δηλαδή αναπτύσσονται καινούρια παιχνίδια για το 6600; Μου φαίνεται απίθανο κάτι τέτοιο. μερικα καινουργια java δουλευουν και στο 6600 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]AEK FC. FUN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. August 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2007 Τα Java παιχνίδια διαφέρουν ριζικά από τα Symbian. Ανήκουν σε διαφορετικές πλατφόρμες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
interseptoras Δημ. August 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2007 Τα Java παιχνίδια διαφέρουν ριζικά από τα Symbian. Ανήκουν σε διαφορετικές πλατφόρμες. μα δεν μιλησα για symbian.για java μιλησα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]AEK FC. FUN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ralakos Δημ. August 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2007 Καμια ιδεα γιατι δεν παιζει το Global race στο 3250 μου? Μολις παει να ξεκινησει ο αγωνας βγαζει σφαλμα και κανει restart το κινητο :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. August 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2007 Καμια ιδεα γιατι δεν παιζει το Global race στο 3250 μου? Μολις παει να ξεκινησει ο αγωνας βγαζει σφαλμα και κανει restart το κινητο :/ Προφανως δεν υποστηριζεται απο την συσκευη σου Το global race ειναι για 3rd editon συσκευες και ειδικοτερα με 3D acceleration hardware (N95, N93,N93i,Ε90 κ.α) . Εχει δοκιμαστει και σε Ν73 και παει πολυ αργα. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. August 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2007 μα δεν μιλησα για symbian.για java μιλησα. Ναι,κι εγώ ανάφερθηκα στα παιχνίδια Symbian 9.1, τα οποία αφορούν άμεσα το θέμα και σχετίζονται με την αρχική ερώτηση του vgnFE31h. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. August 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2007 ρε παιδες υπαρχει καποιος με Ν80 που να ασχολειται με παιχνιδια να μου δωσει ενα λινκ με παιιχνιδια αποκλειστικα για Ν80?γιατι μου φαινεται εμεις οι Ν80αδες ειμαστε οι losers στο θεμα games λογω της "καλυτερης" αναλυσης οθονης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gabroulis1970 Δημ. August 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2007 καλησπερα ψαχνω να βρω παιχνιδια για το n80 μου που να παιζουν σε πληρη οθονη. αν ξερετε καποιο site για free περιμενω νεα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. August 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2007 @gabroulis1970 υπαρχει κ η Aναζητηση, εφαρμογες κ παιχνιδια για το κινητο σου μπορεις να κατεβασεις απο εδω αφου προτα κανεις μια εγγραφη. :) xxxxxxxxxxxxxxxx Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
automan Δημ. August 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2007 paidia epaiksa to tomb raider sto n73 kai epatha plaka.poli kalo........ Παράθεση nokia n73-nokia 6120c(sold)-nokia n82 black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kos Δημ. August 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2007 paidia epaiksa to tomb raider sto n73 kai epatha plaka.poli kalo........ Ναι αλλά μετά από κάποιο σημείο γίνετε βαρετό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. August 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2007 Έχω παρατηρήσει πως όλα τα παιχνίδια στο κινητό τηλέφωνο καταντούν βαρετά από ένα σημείο και μέτα,ακόμα και το PCMan. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
automan Δημ. August 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2007 isws sou thimizoun ta paixnidia sto pc kai xenerwneis........:O Παράθεση nokia n73-nokia 6120c(sold)-nokia n82 black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kos Δημ. August 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2007 Και σκέφτομαι πριν λίγα χρόνια έπαιζα φιδάκι στο κινητό και τώρα μου φαίνονται βαρετά τέτοια παιχνίδια:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mak_27 Δημ. August 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2007 Εχω την γνωμη οτι τα παιχνιδια των κινητων ειναι για να περνας την ωρα σου σε καποιο ταξιδι η περιμενοντας καπου και μη εχοντας κατι αλλο για να περασει η ωρα σου. Αλλιως υπαρχουν οι υπολογιστες και οι παιχνιδομηχανες. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. August 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2007 Εχω την γνωμη οτι τα παιχνιδια των κινητων ειναι για να περνας την ωρα σου σε καποιο ταξιδι η περιμενοντας καπου και μη εχοντας κατι αλλο για να περασει η ωρα σου. Αλλιως υπαρχουν οι υπολογιστες και οι παιχνιδομηχανες. μην το λες εδω η νοκια ειχε βγαλει το N-GAGE για παιχνιδομηχανη.γιατι οχι?? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 βρε παιδια με το c2doom?το βαζω και μου ζηταει εναν κωδικο,ποιος ειναι αυτος? Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 @vgnFE31h μεσα στο αρχειο μηπος εχει και ενα .txt η .nfo? αν εχει λογικα εκει θα γραφει και τον κωδικο :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 Δεν εχει τιποτα!Το κατεβασα απο τα γνωστα μαγαζακια,αν ξερεις που μπορω να το βρω μαζι με καποιον κωδικο θα μπορουσες να μου πεις σε παρακαλω?(εννοειται οτι εχω ψαξει οσο μπορω!) Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 Πιο αρχειο κατεβασες? δωσε το link να το δουμε.. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. October 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2007 Exei kaneis to atlandix redux?einai pexnidara Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgnFE31h Δημ. October 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2007 Πιο αρχειο κατεβασες? δωσε το link να το δουμε.. Αμα θελετε το link θα το δωσω... αλλα ευτηχως βρηκα το σωστο αρχειο και το κατεβασα:D Ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια!:) Παράθεση Απο 1/9/2009 απαγορεύονται τα greeklish. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts