Jump to content

Είμαστε τελείως αδιάφοροι πια;

KostasV
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γνωστός παρκάρει το Smart του έξω από τη Media Markt, μισοκρυμενο πίσω από το κάθισμα είναι το λαπτοπ του. Ο κόσμος που περνάει είναι ατελείωτος. ΣΙΓΟΥΡΑ κάποιος είδε το κλεφτρόνι που άνοιξε με κατσαβίδι το αυτοκίνητο και το βούτηξε. Κανείς δεν είπε τίποτα.

Τόσο αδιάφοροι είμαστε πια για ότι συμβαίνει διπλά μας????

Be the change you want to see in the world.

Mahatma Gandhi

Κανεις δε ρισκαρει το κεφάλι του για την περιουσια του αλλου.

Αλλς φορές πρόκειτε για ωή κι όχι για αντικειμενο και δε κάνει κανείς τίποτα...

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Να σας θυμίσω ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα:

Πριν λίγα χρόνια είχε δείξει στις ειδήσεις ότι σε μια πόλη της Βουλγαρίας, σε κεντρική πλατεία-πάρκο κάποιος κυνηγούσε μια κοπέλα για να την βιάσει και ενώ η κοπέλα ούρλιαζε και καλούσε βοήθεια οι περαστικοί αδιαφορούσαν.... :worry:

Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

Πριν λίγα χρόνια είχε δείξει στις ειδήσεις ότι σε μια πόλη της Βουλγαρίας, σε κεντρική πλατεία-πάρκο κάποιος κυνηγούσε μια κοπέλα για να την βιάσει και ενώ η κοπέλα ούρλιαζε και καλούσε βοήθεια οι περαστικοί αδιαφορούσαν.... :worry:

ναι το θυμαμαι αυτο το ειχαν κανει και εδω και θυμαμαι οτι το σατυριζε μετα ο Μητσηκωστας

Οσο για το laptop KostasV πες στον φιλο σου να προσεχει καλυτερα

Ναι, ακριβώς...όπως και αυτό που λένε πως αν κινδυνεύεις ή κάποιος πάει να σε βιάσει κτλ τότε φώναξε "Φωτιάάά" και όχι "Βοήήήθεια" καθώς στη 2η περίπτωση δε θα έρθει κανένας ενώ στην 1η όλοι !!! Τραγικό...:blink:

"In the morning u know u won't remember a thing.."

Βασικα τι εννοεις το ανοιξε με το κατσαβιδι? Θελω να πω πως?

Παντως ο κανονας ειναι, ο,τι εχουμε απο κινητα, τσαντες (που μπορει να μην εχουν τιποτα, αλλα να αφηνουν υπονοια οτι εχουν κατι οπως καμερα, ψηφιακη, laptop whatever) τα κρυβουμε κατω απ'το καθισμα ή στο πορτμπαγκαζ.

Γνωστου του σπασαν το τζαμι για να του παρουν κατι ψιλα που ειχε μπροστα απο τον λεβιε. Κ μιλαμε για ψιλα, βια 3 ευρω συνολο.

Κ δεν ειναι θεμα αδιαφοριας πιστευω, εκτος του οτι μπορει να μην τον προσεξαν, οπως ειπαν κ πανω, ποιος ρισκαρει για αντικειμενα κ μαλιστα ξενα?

ναι το θυμαμαι αυτο το ειχαν κανει και εδω και θυμαμαι οτι το σατυριζε μετα ο Μητσηκωστας

Προς θεού, δεν σατύριζε την υποθεση του βιασμού ο Μητσικώστας, αλλα την αναπαράσταση που έκανε το αλτερ σε δημόσιο χώρο για να κόψουν αντιδράσεις στην Ελλαδα :)

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

Κώστα να πεις στο γνωστό σου ότι ποτέ δεν αφήνουμε αντικείμενα αξίας στην καμπίνα του αυτοκινήτου.

Συνήθως αυτοί που ανοίγουν αυτοκίνητα με κατσαβίδι είναι επαγγελματίες και όχι κάποια τυχαία κλεφτρόνια που θα σπάσουν το τζάμι για να κλέψουν, οπότε η όλοι διαδικασία δεν πρέπει να πήρε πάνω από ένα λεπτό, το λέω αυτό γιατί ακόμα και αν είδε κάποιος κάτι θα είδε κάποιο κύριο που προσπαθούσε να ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου του;)

ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.

ένα απλό: Αυτοπροστασία.Παίρνουμε μέτρα προφύλαξης για να αποφεύγουμε όσο γίνεται τις κακοτοπιές και τα δυσάρεστα.

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,

ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νομίζω είχε γίνει στην Γερμανία κι όχι στη Βουλγαρία. Ίσως γι' αυτό δεν αντιδρούσε κανένας καθώς οι Γερμανοί φημίζονται για την ψυχρότητά τους ως λαός. :lol: :p Anyway.

Η πλάκα είναι ότι όταν προσπαθούσε να τη βιάσει, κανένας δεν ενδιαφέρθηκε να τους χωρίσει. Αν όμως η κοπέλα έδειχνε να το φχαριστιέται, τότε όλοι θα προσπαθούσαν να τους χωρίσουν :lol: :lol: :p (ιδιαίτερα κάτι κυράτσες που μόλις δούν ένα ζευγαράκι να φιλιέται αρχίζουν τα πικρόχολα σχόλια :p ). Ηθικό δίδαγμα λοιπόν: κορίτσια, σε αυτές τις περιπτώσεις, αν δεν μπορείτε να το αποφύγετε, απολαύστε το... :lol: :p

Τώρα, όσον αφορά το θέμα μας, πριν 2 περίπου χρονάκια μας είχαν σπάσει το τζάμι του τουτού για να μας πάρουν κάτι ψιλά. Πόσο μάλλον όταν υπάρχει και κάτι πολύ μεγαλύτερης αξίας όπως ολόκληρο laptop ή κινητό.

Πάντως, για να λέμε και του στραβού το δίκιο, ούτε κι εγώ θα διακινδύνευα τη ζωή μου για ένα υλικό αντικείμενο που ανήκει σε κάποιον που ούτε καν γνωρίζω (αν και θα προσπαθούσα να βοηθήσω κάποιον που κινδυνεύει, έστω κι αν είναι άγνωστος). Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις το ποιόν του καθένα που προβαίνει σε τέτοιες ενέργειες. ;)

http://www.smileyhut.com/smileys/blob6.gif

Νομίζω είχε γίνει στην Γερμανία κι όχι στη Βουλγαρία. Ίσως γι' αυτό δεν αντιδρούσε κανένας καθώς οι Γερμανοί φημίζονται για την ψυχρότητά τους ως λαός. :lol: :p Anyway.

Άδικα. Όσοι έχουν πάει Γερμανία ξέρουν.

Άδικα. Όσοι έχουν πάει Γερμανία ξέρουν.

Έτσι ακριβώς

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

Που εισαι minovg να πεις για τον Γερμαναρα που καλεσε την αστυνομια για το...πλυντηριο :lol: :lol: :lol:

Εδώ είμαι. :p Στη Γερμανία είναι γνωστό ότι απαγορεύεται η χρήση του πλυντηρίου μετά τις 20.00 το βράδυ για το χειμώνα και μετά τις 21.00 το βράδυ για το καλοκαίρι. (εκεί οι περισσότεροι τα πλυντήρια τα έχουν στο υπόγειο, όλα μαζί, θα έχετε δει από ταινίες άλλωστε. Λίγοι είναι αυτοί που έχουν στο σπίτι πλυντήριο...)

Ε λοιπόν στις αρχές όταν είχαμε πρωτοπάει δεν το γνωρίζαμε αυτό. Οπότε ένα βραδάκι όταν είχαμε βάλει πλυντήριο κατά τις 22.00 το βράδυ (ω τι έγκλημα Θεέ μου!) σκάει μύτη η Αστυνομία με σύσσωμη την πολυκατοικία (2 ένοικοι...) :w00t: Εντάξει ευτυχώς αρκέστηκαν στην επίπληξη, αν το ξανακάναμε θα είχαμε χειρότερα ξεμπερδέματα.

Οπότε ίσα-ίσα νομίζω ότι οι Γερμανοί είναι ιδιαίτερα ευαίσθητοι σε θέματα που αφορούν τους άλλους αλλά και την ησυχία τους.

το καλό με τους γερμανούς είναι ότι οι νόμοι εφαρμόζονται. εντάξει έχουν και κάτι κουλούς νόμους, αλλά καλύτερα να εφαρμόζονται και αυτοί, παρά κανένας όπως εδώ.

για το θέμα ψυχρότητας-θερμότητας των γερμανών, είναι καθαρά υποκειμενικό και εξατομικευμένο. είχα πέσει σε "παγοκολώνες" αλλά και σε πολύ εγκάρδιους γερμανούς.

επί του θέματος, δε χρειάζεται να επέμβεις άμεσα σε μια τέτοια περίπτωση. αρκεί να πεις κάτι ώστε να κατανοήσει ο κλέφτης ότι κάποιος τον πήρε είδηση.

μην ξεχνάτε, ότι κατά την ώρα της κλοπής, ο κλέφτης δεν είναι και ο πιο cool και ψύχραιμος άνθρωπος. επομένως, οτιδήποτε τον βγάλει από τον αρχικό του σχεδιασμό, μπορεί να τον αποτρέψει από την ολοκλήρωση του σχεδίου του.

Γνωστός παρκάρει το Smart του έξω από τη Media Markt, μισοκρυμενο πίσω από το κάθισμα είναι το λαπτοπ του. Ο κόσμος που περνάει είναι ατελείωτος. ΣΙΓΟΥΡΑ κάποιος είδε το κλεφτρόνι που άνοιξε με κατσαβίδι το αυτοκίνητο και το βούτηξε. Κανείς δεν είπε τίποτα.

Τόσο αδιάφοροι είμαστε πια για ότι συμβαίνει διπλά μας????

Πόσο σίγουρος είσαι ότι ήταν κατσαβίδι ???

Έχουν δει τα μάτια μου απίστευτα "κλειδιά"....

(οι mercedoκλειδαριές ΔΕΝ παραβιάζονται με κατσαβίδι)

Αν η αστυνομία δεν βρει ίχνη παραβίασης από την κλειδαριά, τότε μάλλον το άνοιξαν από το τζάμι...

Το άλλο bold είναι για το μισοκρυμμένο....;)

Σιγουρα η βλακεια ειναι του φιλου μου, τοπαραδεχεται και ο ιδιος. Δεν αφηνεις λαπτοπ 2000 ευρω στο αυτοκινιτο (απο το οποιο δεν εχεις κανει και μπακαπ προσφατα :p)...

ουτε εγω θα πηγαινα να παιξω ξυλο με το κλεφτορνι, αλλα θα εβαζα μια φωνη... Κριμα ειναι να αδιαφορουμε...

Για το ραδιωφονο που κλεβει καποιος, για το σπιτι του απεναντι που κελβουνε για τη κοπελα που βιαζουνε... Γιατι εκει παμε....

Be the change you want to see in the world.

Mahatma Gandhi

Εγω πριν απο μερικα χρονια ειχα σταματησει ενα τσαντακια ο οποιος μολις ειχε βουτηξει την τσαντα μιας ωραιοτατης δεσποινιδος :) με αποτελεσμα να τραυματιστω ελαφρως.Οι περισσοτεροι απο αυτους που εμαθαν για το συμβαν μου ειπαν οτι ειμαι κοροιδο.Εγω παντως αμα χρειαστει θα το ξανακανω

Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου

http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html

ε και τα κλεφτρονια την δουλεια τους κανουν.

τα κλεβουν απο τα αμαξια και μετα μολις βγαινεις...."φιλαρακι να σε δειξω κατι?"

επειτα οσο για το αν το εβλεπα δεν ξερω αν θα ημουν αδιαφορος...

αλλα για το κοινο,ολοι σκεφτονται την παρτη τους.....τι τους νοιαζει αν το ανοιγουν αν το καψουν....

Ελλαδα δυστηχως..

Never Give Up:!:

Join friend!

Οπότε ίσα-ίσα νομίζω ότι οι Γερμανοί είναι ιδιαίτερα ευαίσθητοι σε θέματα που αφορούν τους άλλους αλλά και την ησυχία τους.

Γεγονός :)

"We all have the ability, our choices make the difference ":baby:

Αδυνατώ να πιστέψω ότι τον τύπο τον είδαν και δεν έκαναν τίποτα. Μάλλον ήταν γάτος και έδρασε γρήγορα και δεν τον πήραν χαμπάρι. Κρίμα πάντως.

Και μια σχετική ερώτηση: Το MediaMarkt έχει ωραιότατο υπόγειο δωρεάν parking (αφύλακτο μεν - parking δε). Γιατί όλοι αφήνουν απέξω το αμάξι τους;

Γιατί έτσι έχουν συνηθίσει από τα parking που πληρώνεις. Έχει γίνει συνήθιο πια να υπάρχει parking και όλοι να παρκάρουν έξω από αυτό. :rolleyes:

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Αδυνατώ να πιστέψω ότι τον τύπο τον είδαν και δεν έκαναν τίποτα. Μάλλον ήταν γάτος και έδρασε γρήγορα και δεν τον πήραν χαμπάρι. Κρίμα πάντως.

Και μια σχετική ερώτηση: Το MediaMarkt έχει ωραιότατο υπόγειο δωρεάν parking (αφύλακτο μεν - parking δε). Γιατί όλοι αφήνουν απέξω το αμάξι τους;

Γιατι βαριουνται να παρουν το ανσασερ και να ανεβουν στο καταστημα.Αμα μπορουσαν θα το εβαζαν και μεσα στο καταστημα.

Μετεωρολογικός σταθμός Αμαρουσίου

http://users.otenet.gr/~oyxbc3/myweather/index.html

Γιατί έτσι έχουν συνηθίσει από τα parking που πληρώνεις. Έχει γίνει συνήθιο πια να υπάρχει parking και όλοι να παρκάρουν έξω από αυτό. :rolleyes:

Ακριβώς...και γιατί δεν υπάρχει εμφανής ταμπέλα που να λέει πως είναι δωρεάν!;)

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."