Jump to content

Ζinedine Zidane - Tο αντίο ενός μεγάλου άσου

haris84
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μιλαμε για τον μεγαλυτερο παιχτη τα τελευταια 30 χρονια.

Δεν μπορει να μιλαμε ετσι για τετοιους παιχτες.

Αυριο θα λεμε που πηγε αυτος ο παιχτης.Δεν υπαρχουν πλεον τετοιοι παιχτες.

Λιγος σεβασμος.

Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι.

• Απαντήσεις 344
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μιλαμε για τον μεγαλυτερο παιχτη τα τελευταια 30 χρονια.

Δεν μπορει να μιλαμε ετσι για τετοιους παιχτες.

Αυριο θα λεμε που πηγε αυτος ο παιχτης.Δεν υπαρχουν πλεον τετοιοι παιχτες.

Λιγος σεβασμος.

Mαραντονα??? σου λεει κατι??? ο σεβασμος εμπνεεται και κερδιζεται με αυτο που εκανε ο Ζιζου σημερα δε νομιζω να αξιζει σεβασμου.

Μαραντονα?Σου λεει κατι το χερι του θεου?
Χα! σου λεει κατι η κεφαλια του Ζιζου??? :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Και δεν θελω να πω οτι δεν ηταν τεραστιος παιχτης,απλα λεω οτι ολοι οι παιχτες εχουν τις κακες τους στιγμες.
Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι.

Mαραντονα??? σου λεει κατι??? ο σεβασμος εμπνεεται και κερδιζεται με αυτο που εκανε ο Ζιζου σημερα δε νομιζω να αξιζει σεβασμου.

Καλα ρε φιλε που θυμασαι εσυ τον Μαραντονα??? Συμφωνα με την ηλικια σου εσυ δεν πρεπει να τον εχεις δει ποτε. Εγω μονο σε ενα παιχνιδι τον θυμαμαι.

αλλα γι αυτους που εχω δει ο Ζινταν ειναι ενασ απο τουσ καλυτερους.

Και δεν θελω να πω οτι δεν ηταν τεραστιος παιχτης,απλα λεω οτι ολοι οι παιχτες εχουν τις κακες τους στιγμες.
Ναι.. μονο που ο Μαραντονα σε εκεινη τη φαση δεν χτυπησε αλλον ποδοσφαιριστη...

@perdikos2000 Ελα ρε φιλαρα(για μιλησω και στο υφος σου...) εγω δε θυμαμαι τον Μαραντονα αλλα μην τα ισοπεδωνουμε ολα λεγοντας οτι ο Ζιζου ειναι ο καλυτερος τα τελευταια 30 χρονια!

Εβαλε γκολ με το χερι.δηλαδη ηταν τιμιο αυτο?

Εβαλε γκολ με το χερι.δηλαδη ηταν τιμιο αυτο?
Χτυπησε τον αντιπαλο εκτος φασης ηταν τιμιο αυτο??

Δεν θα βγαλουμε ακρη ετσι.

Λοιπον ο καλυτερος παιχτης τα τελευταια 20 χρονια και στην ιδια θεση με μαραντονα,πελε,κροιφ,γκαριντσα,μπεκενμπαουερ

Ναι.. μονο που ο Μαραντονα σε εκεινη τη φαση δεν χτυπησε αλλον ποδοσφαιριστη...

@perdikos2000 Ελα ρε φιλαρα(για μιλησω και στο υφος σου...) εγω δε θυμαμαι τον Μαραντονα αλλα μην τα ισοπεδωνουμε ολα λεγοντας οτι ο Ζιζου ειναι ο καλυτερος τα τελευταια 30 χρονια!

Δεν νομιζω οτι ειπα κατι κακο. αν θεωρεις οτι το καλα ρε φιλε κακο ζηταω συγνωμη.

Επομενως εμεισ πρεπει να κρινουμε παιχτες που εχουμε δει. διοτι απο τον Μαραντονα βλεπεις μονο τις καλυτερες στιγμες του και οχι ολα τα ματσ οπως με το ζινταν.

em_seven said:
Χτυπησε τον αντιπαλο εκτος φασης ηταν τιμιο αυτο??

Προσωπικά περιμένω να διαβάσω δηλώσεις του Γάλλου μαέστρου για το συμβάν αυτό,το οποίο σπήλωσε την εξαιρετική του παρουσία στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Edited by DENIOR

Δεν θα βγαλουμε ακρη ετσι.

Λοιπον ο καλυτερος παιχτης τα τελευταια 20 χρονια και στην ιδια θεση με μαραντονα,πελε,κροιφ,γκαριντσα,μπεκενμπαουερ

Πες το πιο απλα, ειναι ενας απο του καλυτερους! συμφωνω :) απλως δε μου αρεσε η αντιδραση του σημερα, τελος._

Κανένα σχόλιο για το χασίσι;;;;

Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS .....

PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W

Αστο το χασις.ο καθενας κανει οτι θελει.

Πρεπει να το τραβηξουμε και αλλο??? σε καμια περιπτωση και δεν ειναι σωστο και οι δυο παικτες ειναι μεγαλοι αλλα κατα τη γνωμη μου ο Ζιζου επραξε λαθος σημερα, να το πω και αλλη μια φορα μηπως???

Όχι δεν κάνει ότι θέλει. Δίνει παραδείγματα.

Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS .....

PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W

Ο Ζιντάν τουλάχιστον δεν κάπνισε χασίσι πρίν από αγώνα Παγκοσμίου Κυπέλλου,όπως έκανε ένας βραχύσωμος Αργεντίνος το 1994...

Προσωπικά περιμένω να διαβάσω δηλώσεις του Γάλλου μαέστρου για το συμβάν αυτό,το οποίο σπήλωσε την εξαιρετική του παρουσία στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Μη ξεχνάμε ότι έπαιζε και με βγαλμένο ώμο.

Νομίζω ότι το χέρι του κρεμόταν... :lol:

Οπως και να εχει ο Zidane ηταν απο τους κορυφαιους ποδοσφαιριστες των τελευταιων ετων.

Μπορω να δικαιολογησω, εν μερει, την πραξη του συνυπολογιζοντας την ενταση και τη σημασια του αγωνα

ΑΛΛΑ....

θεωρω απαραδεκτο να μην εμφανιστει στην απονομη. :mad: :mad:

Οκ, εκανε τη λαλακια και σωστα αποβληθηκε, αλλα το οτι δε δεχεται να φυγει ηττημενος ειναι μεγαλη αλαζωνεια.

Εκει φανηκε το ηθος του, οχι μεσα στο γηπεδο!

Η πδοσφαιρική σαιζόν 2005-2006 έφτασε στο τέλος της και ένας πραγματικά μεγάλος ποδοσφαιριστής παγκόσμιας εμβέλειας,αυθεντικός μπαλαδόρος και από τους λίγους μεγάλους της σύγχρονης εποχής,ο Ζινεντίν Ζιντάν,αποχωρεί από την ενεργό δράση.Εδώ θα μπορέσουμε να εκφράσουμε και ν'ανταλλάξουμε τις απόψεις μας για τον κορυφαίο αυτόν ποδοσφαιριστή καθώς και να προβληματιστούμε για το αν θα ξαναδούμε σύντομα στα γήπεδα κάποιον με το σπουδαίο ταλέντο και το ήθος του...

Ειδικά σήμερα έδειξε πολύ από αυτό. :lol: :p :lol:

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών

Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε τι είπε ο Materazzi,αλλα απο ότι άκουσα ο Zidane είπε στην Γαλλική Τηλεόραση οτι ο Materazzi είπε σε αυτον:"Muslims, dirty.Terrorist"και ανταπέδωσε

-----------------

Εγώ πάντως τον δικαιολογώ τον Zidane..

ορίστε και ένα λινκ απο την κεφαλιά του Z.Z. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/e/ec/Zidane-big.gif

Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε τι είπε ο Materazzi,αλλα απο ότι άκουσα ο Zidane είπε στην Γαλλική Τηλεόραση οτι ο Materazzi είπε σε αυτον:"Muslims, dirty.Terrorist"και ανταπέδωσε

-----------------

Εγώ πάντως τον δικαιολογώ τον Zidane..

ορίστε και ένα λινκ απο την κεφαλιά του Z.Z. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/e/ec/Zidane-big.gif

Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία.

Τέτοιο εγκληματικό χτύπημα δε δικαιολογείται.

Ναι εδώ ο Ματεράτσι δεν ξέρει καλά-καλά να μιλήσει ιταλικά και του τα είπε στα αγγλικά!!!!! Γιατί να θεωρούμε απαραίτητο ότι κάτι του είπε ή ότι τον προκάλεσε ο Ματεράτσι; Πάντα ήταν γνωστός ο βρωμοχαρακτήρας και η αντικοινωνικότητα του Ζιντάν και γι αυτό δεν είναι η πρώτη φορά που μπλέκει σε τέτοια επισόδεια... Ειδικά με τις κουτουλιές έχει παράδοση (βλέπε αγώνα Γιουβέντους - Αμβούργο, 1999). Σίγουρα μετά το τέλος του αγώνα η γυναίκα του θα τον συμβούλευσε σωστά για το τί πρέπει να πει και τι να κάνει. Και κλείνω με την ατάκα του αείμνηστου Ανιέλι για τον Ζιντάν:''Δεν είναι αυτός που φοράει τα παντελόνια σπίτι του, αλλά η γυναίκα του!''

-iPod Nano Chromatic 8 GB Red [product]

-iPhone 3G 16GB black

-MacBook Pro 15,4'', 2.53GHz, 4GB, HDD 500GB, NVIDIA GeForce 9400M+9600M GT 512MB

Ναι εδώ ο Ματεράτσι δεν ξέρει καλά-καλά να μιλήσει ιταλικά και του τα είπε στα αγγλικά!!!!! Γιατί να θεωρούμε απαραίτητο ότι κάτι του είπε ή ότι τον προκάλεσε ο Ματεράτσι; Πάντα ήταν γνωστός ο βρωμοχαρακτήρας και η αντικοινωνικότητα του Ζιντάν και γι αυτό δεν είναι η πρώτη φορά που μπλέκει σε τέτοια επισόδεια... Ειδικά με τις κουτουλιές έχει παράδοση (βλέπε αγώνα Γιουβέντους - Αμβούργο, 1999). Σίγουρα μετά το τέλος του αγώνα η γυναίκα του θα τον συμβούλευσε σωστά για το τί πρέπει να πει και τι να κάνει. Και κλείνω με την ατάκα του αείμνηστου Ανιέλι για τον Ζιντάν:''Δεν είναι αυτός που φοράει τα παντελόνια σπίτι του, αλλά η γυναίκα του!''

Φίλτατε kpartsi, το ότι είσαι Ιταλόφιλος δεν δημαίνει ότι πρέπει να τα ισοπεδώνεις όλα. Φυσικά και κάποια "γαλλικά" αντάλλαξε ο Zidane με τον Materazzi και φτάσανε εκεί που φτάσανε. Δεν είναι τρελός στα καλά του καθουμένου να αρχίσει να τραβάει κουτουλιές στους άλλους. Και μην ξεχνάς ότι ο εκνευρισμός του, ενδεχομένως να προερχόταν από τον τραυματισμό του στον ώμο λίγα λεπτά πριν το συμβάν και γενικότερα από το ξύλο που έτρωγε κατά τα μαρκαρίσματα των Ιταλών (οι οποίοι είναι γνωστοί για το "καθαρό" παιχνίδι τους και τις μαφιόζικες τακτικές τους).

Τώρα, όσον αφορά τα περί "ήθους" που είπαν κάποια παιδιά, προσωπικά θα διαφωνήσω. Πολύ καλά του έκανε του Materazzi εφόσον όμως είχε δεχθεί κάποια φραστική επίθεση (αν και είναι προφανές, νομίζω, ότι αυτό έγινε). Αλλά για να δούμε, έχει και ο Materazzi τα @@ να βγεί να πεί αυτό και αυτό του είπε, ή θα το παίξει Κινέζος?

Εμένα, πάντως, αυτή του η ενέργεια δεν τον μείωσε καθόλου στα μάτια μου σαν ποδοσφαιριστή ή σαν άνθρωπο και δεν προκειται να πάψω να τον θεωρώ τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών.

http://www.smileyhut.com/smileys/blob6.gif

απλά οι ιταλοί (και οι ιταλίδες...) έχουν ΤΟΝ ****.

τίτοτε άλλο. όπως αναφέρθηκε χτες στην τηλεόραση δεν πιστεύω ΚΑΝΕΝΑΣ φίλαθλος εκτός των Ιταλών να χάρηκε πραγματικά.

απόδειξη, ότι οι Γερμανοί στο γήπεδο μέχρι την αποβολή του Ζιζού ήταν φανατικά με τους Ιταλούς (για απλούς λόγους) και αμέσως μετά δεν σταματούσαν να γιουχάρουν τους ιταλούς και ειδικά τον Buffon.

τι περιμένατε από μια ομάδα που οι μισοί (και ο προπονητής) έχουν στήσει πρωταθλήματα και έχουν πάρει βρώμηκα παιγνίδια? και αν θα γίνει τπτ σήμερα? δυσκολεύομαι να το πιστέψω.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)