botsix Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 και που τα λέμε? εμείς τα λέμε εμείς τα ακούμε.Δυστυχώς δεν εκτιμάται στην πλειονότητα η ειλικρίνεια και η αλήθεια για το ποιοί είμαστε, τι θέλουμε απο το έτερο φύλο και πόσο ντόμπροι είμαστε απέναντι τους.Βλέπω οτι προτιμάται η απόκρυψη των αισθημάτων και των σκέψεων γιατί δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν το γεγονός πως κάποιος προσπαθεί να γίνει ανοιχτό βιβλίο απέναντι τους ώστε να ξέρουν με ποιόν έχουν να κάνουν.Προτιμούν την κυκλοθυμική και κρυφή συμπεριφορά η οποία φυσικά θα καταλήξει σε ψέματα,απλά ή σοβαρά προκειμένου να πιστεύει ο άλλος οτι όλα είναι καλά... Εάν λοιπόν όπως λένε, στις προσωπικές σχέσεις είσαι πρώτα φίλος με το ταίρι σου,γιατί λοιπόν θα πρέπει να υπεκφεύγουμε και να κρυβόμαστε πίσω απο δήθεν καταστάσεις? Δυστηχώς αυτό που λες είναι αλήθεια, η προσωπική μου άποψη είναι οτι ο περισσότερος κόσμος κρύβεται γιατί δεν του αρέσει αυτό που είναι ή νομίζει οτι άν φανεί ποιος πραγματικά είναι θα καταλήξει μόνος. Οπότε Αυτογνωσία is the Key, ή αν προτιμας το "γνωθει σ' αυτόν" (η κάπως έτσι τέλος πάντων:p ) Παράθεση "We all have the ability, our choices make the difference ":baby: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 αυτό το χω και δεν με φοβίζει τίποτε να είμαι ξεκάθαρος απέναντι σε μια γυναίκα πόσο μάλιστα όταν αυτή είναι συνομήλικη μου η ακόμα και μεγαλύτερη.Στην τελική είμαι κύριος,προσφέρω το καλύτερο κομμάτι του εαυτού μου.Εκφράζομαι και δίνω ειλικρίνεια στις πράξεις μου και περιμένω (δεν απαιτώ) να εκτιμηθούν.Εάν δεν μπορούν να τις εκτιμήσουν ή να της κατανοήσουν,αυτές χάνουν έναν άνθρωπο που ξεπερνάει κατά πολύ τις προσδοκίες τους ( η μετριοφροσύνη είναι ένα απο τα 3000 προτερήματα μου :p ) Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
botsix Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 αυτό το χω και δεν με φοβίζει τίποτε να είμαι ξεκάθαρος απέναντι σε μια γυναίκα πόσο μάλιστα όταν αυτή είναι συνομήλικη μου η ακόμα και μεγαλύτερη.Στην τελική είμαι κύριος,προσφέρω το καλύτερο κομμάτι του εαυτού μου.Εκφράζομαι και δίνω ειλικρίνεια στις πράξεις μου και περιμένω (δεν απαιτώ) να εκτιμηθούν.Εάν δεν μπορούν να τις εκτιμήσουν ή να της κατανοήσουν,αυτές χάνουν έναν άνθρωπο που ξεπερνάει κατά πολύ τις προσδοκίες τους ( η μετριοφροσύνη είναι ένα απο τα 3000 προτερήματα μου :p ) Μιλούσα γενικά αλλα Way to go:up: Υποκλίνομαι :respect: Παράθεση "We all have the ability, our choices make the difference ":baby: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savraki Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 όσο υπάρχουν άνρθωποι θα υπάρχει και αγάπη. η αγάπη πάντα βρίσκει τρόπο να ξεφεύγει απ' αυτούς που θέλουν να τη σκοτώσουν ή να την πνίξουν ή οτιδήποτε άλλο. το μόνο πρόβλημα [και αναφέρθηκε παραπάνω] είναι ότι οι περισσότεροι [άντρες+γυναίκες] φοβούνται την απόρριψη και γι'αυτό κρύβονται και προσποιούνται. υπάρχει όμως κάτι καλύτερο απ'το να βρεις την αγάπη αφού πρώτα έχεις γκρεμοτσακιστεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
botsix Δημ. May 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2006 όσο υπάρχουν άνρθωποι θα υπάρχει και αγάπη. η αγάπη πάντα βρίσκει τρόπο να ξεφεύγει απ' αυτούς που θέλουν να τη σκοτώσουν ή να την πνίξουν ή οτιδήποτε άλλο. το μόνο πρόβλημα [και αναφέρθηκε παραπάνω] είναι ότι οι περισσότεροι [άντρες+γυναίκες] φοβούνται την απόρριψη και γι'αυτό κρύβονται και προσποιούνται. υπάρχει όμως κάτι καλύτερο απ'το να βρεις την αγάπη αφού πρώτα έχεις γκρεμοτσακιστεί; Αν δεν πάθεις δε θα μάθεις . . . :lol: Σαν βρέφη δεν ξέρουμε να περπατάμε και πέφτουμε απειρες φορές μέχρι να μάθουμε να στεκόμαστε πρωτα στα πόδια μας, να περπατάμε και τελικά να τρέχουμε . . . Κουράγιο θέληση και πάνω απ' όλα Υπομονη. . . και ο ουρανος θα γήνει πιο γαλανόςςςςςς . . . .. . :lol: Παράθεση "We all have the ability, our choices make the difference ":baby: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. May 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2006 Πρέπει να πάψουμε να δείχνουμε ποιοί πραγματικά είμαστε.Πρόσφατα ήλπιζα πως μια γυναίκα που ενδιαφερόμουν στην ηλικία των 32 θα εκτιμούσε το γεγονός της τυφλής ειλικρίνειας απέναντι της και όχο τα γνωστά κολπάκια του να αδιαφορείς,να τις κάνεις ζήλιες κτλ κτλ.Έκανα λάθος...Σκοπός πλέον των γυναικών είναι να περνάνε καλά τις ώρες και τις ημέρες τους και αν μπορούν να βρούν κάποιο ανδρικό ΑΤΜ,γιατί όχι και να αποφέρει η επένδυση τους.Φυσικά δεν πρέπει να τα ισοπεδώνουμε όλα,υπάρχουν και οι εξαιρέσεις μα είναι πλέον ελάχιστες και μη διαθέσιμες. Στην απόφαση μου να είμαι αυστηρός στις επιλογές μου, θα σου πω μονάχα πως έκανα λάθος.Έχασα χρόνια αναμένοντας την πριγκήπισσα μου και δυστυχώς αυτά δεν αναπληρώνονται.Απέρριψα και καλές και σκάρτες προτάσεις γιατί είχα το πείσμα να πιστεύω σε κάτι ανώτερο.Λάθος μου...Έχασα πολύτιμο χρόνο αξιολόγησης των γυναικών και του τρόπου σκέψης τους ώστε να συμβαδίζει μαζί τους. Προχώρησε,προσπάθησε να είσαι ανοιχτός.Μαθαίνουμε φίλε μου! και που τα λέμε? εμείς τα λέμε εμείς τα ακούμε.Δυστυχώς δεν εκτιμάται στην πλειονότητα η ειλικρίνεια και η αλήθεια για το ποιοί είμαστε, τι θέλουμε απο το έτερο φύλο και πόσο ντόμπροι είμαστε απέναντι τους.Βλέπω οτι προτιμάται η απόκρυψη των αισθημάτων και των σκέψεων γιατί δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν το γεγονός πως κάποιος προσπαθεί να γίνει ανοιχτό βιβλίο απέναντι τους ώστε να ξέρουν με ποιόν έχουν να κάνουν.Προτιμούν την κυκλοθυμική και κρυφή συμπεριφορά η οποία φυσικά θα καταλήξει σε ψέματα,απλά ή σοβαρά προκειμένου να πιστεύει ο άλλος οτι όλα είναι καλά... Εάν λοιπόν όπως λένε, στις προσωπικές σχέσεις είσαι πρώτα φίλος με το ταίρι σου,γιατί λοιπόν θα πρέπει να υπεκφεύγουμε και να κρυβόμαστε πίσω απο δήθεν καταστάσεις? αυτό το χω και δεν με φοβίζει τίποτε να είμαι ξεκάθαρος απέναντι σε μια γυναίκα πόσο μάλιστα όταν αυτή είναι συνομήλικη μου η ακόμα και μεγαλύτερη.Στην τελική είμαι κύριος,προσφέρω το καλύτερο κομμάτι του εαυτού μου.Εκφράζομαι και δίνω ειλικρίνεια στις πράξεις μου και περιμένω (δεν απαιτώ) να εκτιμηθούν.Εάν δεν μπορούν να τις εκτιμήσουν ή να της κατανοήσουν,αυτές χάνουν έναν άνθρωπο που ξεπερνάει κατά πολύ τις προσδοκίες τους Αρκετές φορές στο παρελθόν έχω ταυτιστεί με διάφορα posts στο forum αλλά αυτή την φορά η ταύτιση χτυπάει κόκκινα.. Και το πλέον δυσάρεστο είναι ότι όλα τα παραπάνω τα βιώνω για άλλη μια φορά αυτό το καιρό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. May 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2006 Και εγώ το ίδιο Βασίλη....τους 3 τελευταίους μήνες όσο δεν παίρνει...Την λατρεύω,την έχω θεά στα μάτια μου,ήμουν απόλυτα ανοιχτός και ειλικρινής απέναντι της αλλά αυτό κατάφερε να την ξενερώσει και όπως είπε...είμαι ανώριμος... ενώ η δική της ωριμότητα μου επέτρεπε να την πλησιάζω ζητώντας μου να μην την πιέζω για να γίνει κάτι μεταξύ μας και πως θα έκανε αυτή το βήμα...Ωραίος τρόπος και πάνω απ'ολα << ώριμος >>να έχεις το σκυλάκι δεμένο. Τελικά ξεκαθάρισε η κατάσταση αφού συζητήσαμε πως θέλει να είμαστε φίλοι και αν μη τι άλλο,προσπάθησε να με κάνει να νιώθω πως δεν καταλάβαινα τι εννοούσε... Ειλικρινά λυπάμαι που μια γυναίκα σε αυτή την ηλικία,που υποτίθεται ξέρει τι θέλει και είναι ώριμη( αποδεικνύετε το αντίθετο τελικά) δεν εκτιμά ή τουλάχιστον δεν μπορεί να κατανοήσει την στάση μου και τις επιθυμίες μου απέναντι της. Εγώ φταίω που ανάλωσα τον χρόνο μου.Δεν μετανιώνω όμως.3 χρόνια την επιθυμούσα,κατάφερα να την πλησιάσω και έφτασα οριακά πρίν το καταφέρω.Εάν είχα σύνεση και έπαιζα το παιχνίδι μου ποιό χαλαρός και όπως κάποιοι που πιθανόν δεν έχουν την δική μου άψογη συμπεριφορά,ίσως να είχα επιτύχει. Ενώ λοιπόν οι γυναίκες επιθυμούν όπως εκφράζουν διακαώς,κάποιον σοβαρό,μετρημένο,να συμπαραστέκεται σε κάθε στιγμή,να είναι φίλος με τις φίλες και τους φίλους της,να την ζηλεύει μονάχα όσο πρέπει,να μπορεί να συζητάει απο γυναικολογικά μέχρι τα ποιό ανούσια,να μην την βριζει,να μην σηκώνει χέρι, να έχει τάκτ και τρόπους απο το άνοιγμα της πόρτας αυτοκινήτου μέχρι το κλείσιμο της πόρτας του σπιτιού της,να συμμετέχει απο το μαγείρεμα μέχρι τα ηλεκτρολογικά και το κυριότερο να είναι φίλος μαζί της δίχως να φοβάται να τις πεί οτί σκέφτεται είτε πρέπει είτε όχι χωρίς να σκέφτετε το άν θα κάνει κακό ή καλό αυτό που θα πεί ( έτσι άλλωστε δεν είναι οι φίλοι?) κ.α, τότε πιστεύω ποιό δυνατά απο ποτέ πως ΝΑΙ,δεν έχουν ιδέα τις τους γίνεται και πως αξίζουν χίλια μπράβο στους μάγκες και παλικαράδες που τις παίζουν για πλάκα. Νομίζω πως ήρθε η στιγμή να κατέβω απο το άλογο μου και απο ιππότης και πρίγκηπας, να γίνω χαμίνι και τσόγλανος με την ανάρμοστη συμπεριφορά που τους πρέπει και δείχνουν να την θέλουν... Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savraki Δημ. May 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2006 πολύ δράμα έχει πέσει βρε παιδιά.. γιατί τέτοια απογοήτευση;; αν αλλάζαμε εξαιτία κάποιας δυσκολίας, τότε δε θα είμασταν πλέον ο εαυτός μας.. και είναι το χειρότερο πράγμα να μην αισθάνεσαι καλά με το εαυτό σου.. επιπλέον, οι γενικεύσεις δε βοηθούν καθόλου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. May 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2006 Τώρα είδα το edit..τι να πω έχω μείνει έτσι > :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. May 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2006 porcupine κι εσυ καμμενος εισαι...μην ανησυχεις,ειμαστε πολλοι εδω...:p :lol: Εχει κι ενα καλο η ολη ιστορια.Μαθαινεις απ'τα λαθη σου & γινεσαι "χοντροπετσος" οσο δεν παει αλλο.Κατι που δυστυχως,θεωρειται μεγιστο "προτερημα" στην περιεργη (για να το πω ευγενικα) εποχη που ζουμε...:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freckles Δημ. May 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2006 Νομίζω πως ήρθε η στιγμή να κατέβω απο το άλογο μου και απο ιππότης και πρίγκηπας, να γίνω χαμίνι και τσόγλανος με την ανάρμοστη συμπεριφορά που τους πρέπει και δείχνουν να την θέλουν... Ναι.. και να περάσει από μπροστά σου η ιδανική για σένα και να μην το πάρεις χαμπάρι.. ή να μη σε θέλει εκείνη έτσι που θα έχεις "γίνει".. (no offence intended, γενικά μιλάω). Για μένα, αξίζει να ελπίζουμε πως το ιδανικό για μας θα βρεθεί. Και προσωπικά, καλύτερα να μείνω μόνη αν δε βρεθεί, παρά να κάνω λίγο-πολύ συμβατικές σχέσεις που θα είναι ενάντια στο χαρακτήρα μου. Α, και κάτι άλλο.. το μεγαλύτερο λάθος για μένα είναι ότι μπαίνουμε σε μια σχέση προκατειλημμένοι από αυτό που έχουμε ζήσει στο παρελθόν ή ακούσει από τους γύρω μας. Κάθε σχέση όμως είναι μια καινούρια αρχή, αξίζει να αφήνουμε τα πάντα πίσω μας και να ξεκινάμε με καθαρό μυαλό. Αλλοίμονο αν κουβαλάμε τα απωθημένα μας. Δεν είναι δίκαιο ούτε για τον άλλον ούτε για εμάς τους ίδιους.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timiman Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 porcupine, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Ζω ακριβώς την ίδια κατάσταση. Όσο πιο αληθινός και ειληκρινής είσαι, τόσο πιο "ξενέρωτος" γίνεσαι στα μάτια της... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plati Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 ειληκρινής είσαι, τόσο πιο "ξενέρωτος" γίνεσαι στα μάτια της... Δεν ξέρω αλλά το τελευταίο που είπες σηκώνει πολύ συζήτηση , πάντως όταν λες στον άλλο την αλήθεια την πληρώνεις πολύ ακριβά στο τέλος. και όπως λέει και η παροιμία : Όποιος με θέλει το κακό με κάνει και γελάω και όποιος με θέλει το καλό με κάνει και κλαίω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gletos Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Οι γυναίκες στην σημερον εποχή εχουν χαζέψει και το πέζουν γκομενάρες και κάνουν τις δύσκολες. σκέψου οτι εσυ μπορείς να το ίδιο με αυτές και περισσότερα γιατί αυτές δέν έχουν μιαλό και πάνω απο όλα αισθήματα:worry: :D :) Παράθεση modenas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Μυαλό έχουν και μάλιστα άφθονο.Είναι όμως κουτοπόνηρες και τα φέρνουν εκεί που θέλουν.Ιδίως η γυναίκα που θέλησα,είναι τρομέρα έξυπνη,άλλωστε η εξυπνάδα της ήταν αυτό που με τράβηξε κοντά της σε συνδυασμό πως είναι δύσκολος άνθρωπος.Το τραβάει και μένα ο οργανισμός μου :p Απο κεί και πέρα το θέμα της ειλικρίνειας και του τι κάνω στην ζωή μου κακώς το εξέθεσα τόσο ανοιχτά.Πίστεψα λανθασμένα πως μια γυναίκα σε αυτή την ηλικία δεν θα θέλει να παίζει παιδικά παιχνίδια με το μυαλό της και το μυαλό μου.Πίστευα πως θα μπορεί να κατανοήσει πως είμαι απόλυτα ανοιχτός απέναντι της και πως ότι μπορεί να περάσει απο το χέρι μου θα το κάνω,εξυπακούεται πως οι σκέψεις μου είναι ξεκάθαρες και πως δεν έχω μάτια για άλλη. Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Λοιπόν... Πιστεύω ακράδαντα οτι υπάρχουν άτομα "ρομαντικα" και σοβαρά και στα δύο φύλα, ειδικά μετά τα 25. Απλά πρέπει κάποιος να ψάξει διότι και τα δύο φύλα είναι πλέον καχύποπτα, οπότε η αναζήτηση σοβαρού έτερου ήμισυ δυσκολεύει σε μεγάλο βαθμό. Τα μούτρα τους πλέον τα έχουν φάει και τα δύο φύλα, γι' αυτό και είναι καχύποπτα. Προσωπικά, αν και (πιστευω πως, γιατί κανεις δεν ξέρει τι μέλλει γενέσθαι) έχω βρεί τον άνθρωπο με τον οποίο θα κατασταλάξω, απλά δεν τρέφω ψευδαισθήσεις ότι όλες οι γυναίκες (όπως και όλοι οι άνθρωποι) θέλουν τον ιππότη πάνω στο άσπρο άλογο. Και πράττω αναλόγως. Αλλά, φίλη IRONMAIDEN, "που πας ρε Καραμήτρο"; Ο 24άρης τι μπορεί να επιζητεί από μια σχέση (ο Θεός να την κάνει) με μια 16άρα; Το πιθανότερο είναι οτι η 16αρα θα φάει τα μούτρα της, και θα αρχίσει να συμπεριφέρεται με τόν ίδιο τρόπο, μέχρι το "καμπανάκι" των 30, που θα αρχίσει να ψάχνει για ενα "καλό" παιδί να την παντρευτεί (αν είναι έτσι τα πράγματα σε 15 χρόνια). Γιατί ο άλλος ξέρει τι θέλει και πώς θα το πάρει, ενώ η 16αρα πιθανότατα όχι. Και ξεκινά ο φαύλος κύκλος που ανέφερα παραπάνω με απόψεις όπως αυτές του zapper ή αυτές της κοπέλας με την οποία μιλούσα στο IRC χτες, και μου έλεγε ότι οι άντρες (όχι όλοι) επιλέγουν τις λάθος γυναίκες (αυτές δηλαδή που τους βλέπουν σαν ATMs). Μήπως τελικά τα θέλει ο πισινός μας; :lol: Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
botsix Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Και εγώ το ίδιο Βασίλη.... Νομίζω πως ήρθε η στιγμή να κατέβω απο το άλογο μου και απο ιππότης και πρίγκηπας, να γίνω χαμίνι και τσόγλανος με την ανάρμοστη συμπεριφορά που τους πρέπει και δείχνουν να την θέλουν... Δεν ξέρω πια τι να πω..... ώρες ώρες θα τα πάρω τόσο πολύ με το φύλο που αντιπροσωπεύω και θα . . . πάω για αλλαγή :lol: Ειληκρινά θα το έκανα αν δεν φοβόμουν τις εγχειρήσεις !!!!!!!!!!:p Τελος πάντων για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά αυτό δηλαδή είναι λόγος να αλλάξεις τον εαυτό σου? ή έστω και τη συμπεριφορά σου? και μπορείς να το κάνεις? και γιατί να το κανεις? move on and let go, her loss Παράθεση "We all have the ability, our choices make the difference ":baby: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 γιατί να το κάνω? μα πολύ απλά για να περνάω καλά με όποιο κι άν είναι το κόστος για την ψυχική μου υγεία... Αν μη τι αλλο, δεν μ'αρεσουν τα χύμα πράγματα τόσα χρόνια για τον απλό λόγο πως και ο άλλος έχει αισθήματα όσο ξέκωλο,χύμα ή φλού θέλει να είναι.... Λένε πως με τον σταυρό στο χέρι δεν πάς μπροστά σε κανέναν τομέα.Μάλλον ήρθε η στιγμή να τον αφήσω και να πάρω όπλο αντ'αυτού... Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
botsix Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Λοιπόν... Πιστεύω ακράδαντα οτι υπάρχουν άτομα "ρομαντικα" και σοβαρά και στα δύο φύλα, ειδικά μετά τα 25. Απλά πρέπει κάποιος να ψάξει διότι και τα δύο φύλα είναι πλέον καχύποπτα, οπότε η αναζήτηση σοβαρού έτερου ήμισυ δυσκολεύει σε μεγάλο βαθμό. Τα μούτρα τους πλέον τα έχουν φάει και τα δύο φύλα, γι' αυτό και είναι καχύποπτα. Προσωπικά, αν και (πιστευω πως, γιατί κανεις δεν ξέρει τι μέλλει γενέσθαι) έχω βρεί τον άνθρωπο με τον οποίο θα κατασταλάξω, απλά δεν τρέφω ψευδαισθήσεις ότι όλες οι γυναίκες (όπως και όλοι οι άνθρωποι) θέλουν τον ιππότη πάνω στο άσπρο άλογο. Και πράττω αναλόγως. Αλλά, φίλη IRONMAIDEN, "που πας ρε Καραμήτρο"; Ο 24άρης τι μπορεί να επιζητεί από μια σχέση (ο Θεός να την κάνει) με μια 16άρα; Το πιθανότερο είναι οτι η 16αρα θα φάει τα μούτρα της, και θα αρχίσει να συμπεριφέρεται με τόν ίδιο τρόπο, μέχρι το "καμπανάκι" των 30, που θα αρχίσει να ψάχνει για ενα "καλό" παιδί να την παντρευτεί (αν είναι έτσι τα πράγματα σε 15 χρόνια). Γιατί ο άλλος ξέρει τι θέλει και πώς θα το πάρει, ενώ η 16αρα πιθανότατα όχι. Και ξεκινά ο φαύλος κύκλος που ανέφερα παραπάνω με απόψεις όπως αυτές του zapper ή αυτές της κοπέλας με την οποία μιλούσα στο IRC χτες, και μου έλεγε ότι οι άντρες (όχι όλοι) επιλέγουν τις λάθος γυναίκες (αυτές δηλαδή που τους βλέπουν σαν ATMs). Μήπως τελικά τα θέλει ο πισινός μας; :lol: :cat: Τι ειπε ο ΓΑΤΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: :respect: Παράθεση "We all have the ability, our choices make the difference ":baby: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Συμφωνώ με τη botsix... απλά προσπερνάτε, αδιαφορείτε και να είστε σίγουροι ότι κάποια στιγμή θα βρείτε κάποια / κάποιο που έμαθε και ξέρει να ζει και να αγάπα.... Για τους άλλους ούτε κουβέντα...Δεν αξίζει τον κόπο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
botsix Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 γιατί να το κάνω? μα πολύ απλά για να περνάω καλά με όποιο κι άν είναι το κόστος για την ψυχική μου υγεία... Αν μη τι αλλο, δεν μ'αρεσουν τα χύμα πράγματα τόσα χρόνια για τον απλό λόγο πως και ο άλλος έχει αισθήματα όσο ξέκωλο,χύμα ή φλού θέλει να είναι.... Λένε πως με τον σταυρό στο χέρι δεν πάς μπροστά σε κανέναν τομέα.Μάλλον ήρθε η στιγμή να τον αφήσω και να πάρω όπλο αντ'αυτού... Αν πιστεύεις οτι θα είσαι πιο καλά, please do go ahead... Αν πάλι βρίσκεις οτι οι ασπρες μπλούζες με το ΄φιόγκο στο πίσω μέρος σου πάνε τι να πώ..... στείλε μηνυμα αν χρειαστείς μέσο για σουίτα (στο τρελάδικο) :lol: Αφού ξέρεις απο πρίν και εμμέσως πλυν σαφώς δεννννν μπορείς να πραγματοποιήσεις τις δηλώσεις σου αστο αστο να πάει άστο . . .:whistle: Ανάμεσα στις 3000 αρετές σου βρε παιδάκι μου δέν υπάρχει κάποια να σε βοηθήσει στην συγκεκριμένη περίπτωση?:p Παράθεση "We all have the ability, our choices make the difference ":baby: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Συμφωνώ με τη botsix... απλά προσπερνάτε, αδιαφορείτε και να είστε σίγουροι ότι κάποια στιγμή θα βρείτε κάποια / κάποιο που έμαθε και ξέρει να ζει και να αγάπα.... Για τους άλλους ούτε κουβέντα...Δεν αξίζει τον κόπο... Chris,δεν μπορείς συνέχεια να προσπερνάς.Απο ένα σημείο και μετά αρχίζεις να αναρωτιέσαι αν τελικά κάνεις εσύ κάτι λάθος,κάτι που πρέπει να το αλλάξεις.Προσωπικά πάντως καταλήγω συνέχεια στο να παραμένω ο ίδιος,ευτυχώς ή δυστυχώς καμμία δεν μπορεί να με κάνει να αλλάξω χαρακτήρα,άσχετα αν αυτό μου βγει τελικά σε καλό ή σε κακό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Τι αξιζει τελικα περισσοτερο; Να αλλαξω εγω -ειδικα απο την στιγμη που ειμαι σωστος- εξαιτιας μιας-δυο-δεκα που τελικα ηταν σκαρτες με κινδυνο να χασω ή να ειμαι κι εγω με την σειρα μου σκαρτος σε εκεινη την μια που θα αξιζει, ή να παραμεινω οπως ειμαι; Κι ετσι και παρ' ολα τα "γαμωτο" που ενδεχωμενος μπορει να εχω να εχω πει στο τελος θα βρεθει εκεινη η "μια" που θα ερθει και οχι μονο θα με παει στον εβδομο ουρανο, αλλα θα μου δειξει με τον καλλιτερο τροπο το ποσο "μοναδικος" ειμαι εκτιμωντας οσα εχω να προσφερω; Προσωπικα αυτο κανω...;) Παντως procupine Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xpuser Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Βασίλη, για ποια να αλλάξεις χαρακτήρα? Για αυτή που κοιτά τη τσέπη σου και όχι τη ψυχή σου? Για αυτή που κοιτάει τον εαυτούλη της και όχι το Βασίλη? Για την καμία... Αν σε θέλει και σε αγαπάει, να το κάνει για αυτό που είσαι, αλλιώς υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές.. Καταλαβαίνω πολύ καλά τι μου λες, αλλά προσωπικά δεν αλλάζω για καμιά γυναίκα... 'Αλλωστε όλες μου λένε πόσο τέλειος είμαι!!!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Λοιπόν... Πιστεύω ακράδαντα οτι υπάρχουν άτομα "ρομαντικα" και σοβαρά και στα δύο φύλα, ειδικά μετά τα 25. Απλά πρέπει κάποιος να ψάξει διότι και τα δύο φύλα είναι πλέον καχύποπτα, οπότε η αναζήτηση σοβαρού έτερου ήμισυ δυσκολεύει σε μεγάλο βαθμό. Τα μούτρα τους πλέον τα έχουν φάει και τα δύο φύλα, γι' αυτό και είναι καχύποπτα. Προσωπικά, αν και (πιστευω πως, γιατί κανεις δεν ξέρει τι μέλλει γενέσθαι) έχω βρεί τον άνθρωπο με τον οποίο θα κατασταλάξω, απλά δεν τρέφω ψευδαισθήσεις ότι όλες οι γυναίκες (όπως και όλοι οι άνθρωποι) θέλουν τον ιππότη πάνω στο άσπρο άλογο. Και πράττω αναλόγως. Αλλά, φίλη IRONMAIDEN, "που πας ρε Καραμήτρο"; Ο 24άρης τι μπορεί να επιζητεί από μια σχέση (ο Θεός να την κάνει) με μια 16άρα; Το πιθανότερο είναι οτι η 16αρα θα φάει τα μούτρα της, και θα αρχίσει να συμπεριφέρεται με τόν ίδιο τρόπο, μέχρι το "καμπανάκι" των 30, που θα αρχίσει να ψάχνει για ενα "καλό" παιδί να την παντρευτεί (αν είναι έτσι τα πράγματα σε 15 χρόνια). Γιατί ο άλλος ξέρει τι θέλει και πώς θα το πάρει, ενώ η 16αρα πιθανότατα όχι. Και ξεκινά ο φαύλος κύκλος που ανέφερα παραπάνω με απόψεις όπως αυτές του zapper ή αυτές της κοπέλας με την οποία μιλούσα στο IRC χτες, και μου έλεγε ότι οι άντρες (όχι όλοι) επιλέγουν τις λάθος γυναίκες (αυτές δηλαδή που τους βλέπουν σαν ATMs). Μήπως τελικά τα θέλει ο πισινός μας; :lol: δεν μπορω να καταλαβω πως δεν το βλεπετε αυτο το πραγμα να γινετε... ισως να ειστε εξω απο αυτες τις ηλικιες... ο 24αρης δεν εψαχνε εμενα κ την καθε 16αρα να παντρευτει...μονο αυτο λεω...απο την αλλη με βολευε κ εμενα γιατι δεν μαρεσει να παιζω με παιδακια οπως ειπα κ στο προηγουμενο ποστ.οποτε ειμαστε κ οι 2 οκ... κ πως ξερεις οτι η 16αρα δεν ξερει τι θελει κ δεν το κανει συνειδητοποιημενα αυτο...?κ στο κατω κατω δεν μπορεις να εισαι τοσο απολυτος!εγω αφηνω κ ενα περιθοριο που μπορει καποιες σχεσεις να ειναι ετσι... αν δεν μπορει να υπαρξει κατι σοβαρο σε αυτες τις σχεσεις στην δικια μου ηλικα σε ποιες μπορει?γιατι το να "τα εχω" με ενα παιδι την μια εβδομαδα(απο το σχολειο μου πχ) να τα χαλαω κ την αμεσως επομενη εβδομαδα να τα φτιαχνω με το κολλητο του εμενα δεν μαρεσει κ δεν το επιλεγω! για μενα ειναι γελοιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts