Jump to content

Πρόβλημα με μπλε οθόνη

the_undertaker
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χθες και σημερα μου εβγαλε μπλε οθονη και εκανε επανεκκινηση το pc χωρις να ξερω τον λογο.Συγκεκριμενα η μπλε οθονη εγραφε εκτος απο κατι συμβολα το εξης:simidsco.sys(μπορει να μου ξεφευγει καποιο γραμμα).Και τις δυο φορες κατεβαζα απο το rapidshare.de κατι βιντεακια.Απο τι μπορει να προηλθε???????????

ΥΓ.Ειχα πριν καμποσους μηνες προβλημα με μπλε οθονη,αλλα τοτε οπως διαπιστωθηκε εφταιγε το μοντεμ(ISDN που ειχα συνδεσει με USB,ενω απο τοτε που το ειχα συνδεσει σειριακα ειχε 4 μηνες να μου βγαλει μπλε οθονη μεχρι χθες)

Τι μπορει να φταιει???????

REST IN PEACE

SOME SOULS NEVER REST

THE DEADMAN

THE PHENOM

καλό θα ήταν να μας πεις

εκτος απο το να κατεβάζεις έκανες τίποτα άλλο?΄Τώρα ο υπολογιστής δουλέυει?

Επίσης καλό θα ήταν να μας πεις και τι windows έχεις

Tωρα ο υπολογιστης δουλευει κανονικα.Εκτος απο το να κατεβαζω ημουνα στο Ιντερνετ σε ενα σαιτ-φορουμ.Εχω Windows xp Service Pack 2

REST IN PEACE

SOME SOULS NEVER REST

THE DEADMAN

THE PHENOM

To Google δεν βγάζει τίποτα για το αρχείο που αναφέρεις, οπότε βεβαιώσου ότι το γράφεις σωστά. Σημείωσε το ακριβές μήνυμα, ότι είναι κατανοητό δηλαδή και ψάξε στο Google.

Description: SymIDSCo.sys is located in a subfolder of "C:\Program Files\Common Files". Known file sizes on Windows XP are 200288 bytes (36% of all occurrence), 199408 bytes, 293680 bytes, 188744 bytes, 269424 bytes.

The driver can be started or stopped from Services in the Control Panel or by other programs. The program is not visible. File SymIDSCo.sys is a Verisign signed file. SymIDSCo.sys is certified by a trustworthy company. The service has no detailed description. SymIDSCo.sys is not a Windows system file. Therefore the technical security rating is 6% dangerous, however also read the users reviews.

If SymIDSCo.sys is located in the folder C:\Windows\System32\drivers then the security rating is 0% dangerous. File size is 170208 bytes. The program has no visible window. SymIDSCo.sys is a Verisign signed file. The file is certified by a trustworthy company. The process is not active. The service has no detailed description. File SymIDSCo.sys is not a Windows core file.http://www.file.net/process/symidsco.sys.html

Important: Some malware camouflage themselves as SymIDSCo.sys, particularly if they are located in c:\windows or c:\windows\system32 folder. Thus check the SymIDSCo.sys process on your pc whether it is pest. We recommend Security Task Manager for verifying your computer's security. It is one of the Top Download Picks of 2005 of The Washington Post and PC World.

source:

8α μπορούσες να το βρεις και εσυ με μια πρόχειρη αναζήτηση στο google

Πρόσφατα έφαγα κι εγώ μια φρίκη με μπλε οθόνες. Το πρόβλημα ήταν ο συνδυασμός winxp/sp2 και caspersky (antivirus/firewall).

Επειδή αυτό που αναφέρεις είναι αρχείο της symantec και κάποιες π@π@ριές της M$ έχουν σκίσει το σύστημα σε βαθμό που να προκαλεί ιλίγγους στα περισσότερα firewalls της αγοράς, πες μας αν:

1. χρησιμοποιείς firewall και ποιο

2. έκανες τα τελευταία updates στα windows

3. έχεις ενεργοποιημένο την υπηρεσία εντοπισμού SSDP (service για το Upnp)

Σημείωση: Δεν χάνεις και τίποτα να στείλεις στην M$ την αναφορά σφάλματος, μετά την ανάνηψη του συστήματος. Σημείωση της σημείωσης: εγώ το έκανα καμμιά 10ρια φορές χωρίς αποτέλεσμα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Γράφουμε όσα ζούμε: www.pella24.gr

1.Firewall εβαλα το σαββατο το βραδυ ενω ηδη μου ειχε βγαλει 2 μπλε οθονες .Μετα βεβαια που το εβαλα μου εβγαλε ξανα.Εχω Norton Personal Firewall 2006 και Norton Antivirus 2006.

2.Tα τελευταια updates των windows τα εχω κανει.

3.Δεν ξερω τι ειναι αυτο

Απο οτι καταλαβαινω παω για format.Ελπιζω να λυθει μια και καλη το προβλημα ετσι γιατι και η Norton με εχει πρηξει τον τελευταιο καιρο επειδη μου βγαζει virus definitions error.

REST IN PEACE

SOME SOULS NEVER REST

THE DEADMAN

THE PHENOM

Εμένα πάντως ο laptop που μου εβγαλε μπλε οθόνη ΑΛΛΑ έκανε και reboot μόνος του, είχε χτυπημένο σκληρό!!!! Με έβγαζε σε safe mode, επέλεγα είτε safe mode είτε κανονική λειτουργία, μου έβγαζε μπλε οθόνη και έκανε reboot!

Αποτέλεσμα όπως προείπα ήταν να μου αλλάξουν σκληρό!

Κάνε κανά back up, για να μην την πατήσεις όπως και εγώ που τα έχασα όλα απο το σκληρό και πηγαινέ το να στο κοιτάξουν...

Εμένα πάντως ο laptop που μου εβγαλε μπλε οθόνη ΑΛΛΑ έκανε και reboot μόνος του, είχε χτυπημένο σκληρό!!!! Με έβγαζε σε safe mode, επέλεγα είτε safe mode είτε κανονική λειτουργία, μου έβγαζε μπλε οθόνη και έκανε reboot!

Αποτέλεσμα όπως προείπα ήταν να μου αλλάξουν σκληρό!

Κάνε κανά back up, για να μην την πατήσεις όπως και εγώ που τα έχασα όλα απο το σκληρό και πηγαινέ το να στο κοιτάξουν...

Αν πατήσεις F8 όταν κάνει boot, υπάρχει επιλογή που απενεργοποιεί το αυτόματο reboot, οπότε μπορείς εύκολα να εντοπίσεις το σφάλμα που βγάζει την μπλε οθόνη.

Με το Format θα διορθωθει το προβλημα?????????

Μπορω να κανω κατι αλλο μεχρι να κανω το format ωστε να σταματησει η μπλε οθονη????

Μου εχει σπασει τα νευρα:mad: :(

REST IN PEACE

SOME SOULS NEVER REST

THE DEADMAN

THE PHENOM

Δυστυχως δεν εγινε τιποτα με το Format.

Εκανα Format χθες,ωστοσο η Norton συνεχιζει να μου βγαζει μηνυματα:invalid virus definitions και μου εβγαλε ξανα μπλε οθονη με το γνωστο :Symidsco.sys.

Εχω απογοητευτει πια.δε βρισκω μια λυση.:( :(

REST IN PEACE

SOME SOULS NEVER REST

THE DEADMAN

THE PHENOM

Ο Norton στο δημιουργεί αυτό.

Η παρακάτω λύση είχε επιτυχία σε κάποιους:

1. Download the Windows Installer Cleanup Utility (WICU) from

Microsoft

http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;290301

2. Install and run it. (It puts an icon in the Start Menu)

3. In the Win Installer CleanUp Utility, highlight "Symantec Network Driver Update" and click

Remove button.

4. Close Windows Installer Cleanup Utility and run Live Update.

Symantec Redirector installed successfully