laios23 Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Είναι ένα από τα ομορφότερα μοντέλα της Sony Ericsson.Έχει μικρό πάχος και μικρό βάρος. Οι δυνατότητές του βέβαια είναι απλώς οι βασικές.Ούτε καν flash δεν ενσωματώνει. Εκτιμώ πως δε θα κοστίζει περισσότερο από 300 ευρώ. Εγω το υπολογιζω γυρω στα 400ε.οπως εγραψα και στο thread του S500 θεωρω πως ειναι λαθος ο χρονος πλασαρισματος των 2 αυτων τηλ.στην αγορα καθως θα κυκλοφορουνε ηδη τοτε τα πολυ καλυτερα 6500 και 6555 slide up NOKIA.Μονο αν ειναι φθηνα θα μπορεσουνε να κοντραρουνε τα ΝΟΚΙΑ καθως η τιμη του αναμενομενου 6500 θα φθανει τα 450-500ε περιπου.ειδωμεν.... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Εγω το υπολογιζω γυρω στα 400ε. πολλα εβαλες! αλλα και τοσα να ειναι...μετα απο 1 μηνα θα πεσει κανα 100ευρο και θα ειναι στην κανονικη τιμη.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 πολλα εβαλες! αλλα και τοσα να ειναι...μετα απο 1 μηνα θα πεσει κανα 100ευρο και θα ειναι στην κανονικη τιμη.:) ε υπολογιζω βαση της αρχικης τιμης που ειχε σκασει μυτη το 810 που εχω εγω.καπου εκει στα 370ε.ειδωμεν Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiasabotaz Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 400€ δεν είναι πάρα πολλά γι'αυτό το κινητό; Ούτε φλας έχει ούτε autofocus. Γύρω στα 300€ πιστεύω θα είναι μια λογική τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 400€ δεν είναι πάρα πολλά γι'αυτό το κινητό; Ούτε φλας έχει ούτε autofocus. Γύρω στα 300€ πιστεύω θα είναι μια λογική τιμή. δυστυχως ομως στις τιμολογιακες πολιτικες των εταιρειων κινητης τηλεφωνιας δεν υπαρχει λογικη.... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feanor83 Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 Evala dipla me to w850 vodafone ta k550 kai k800 unbranded kai eixan pio fotines othones, ego tin eixa sto 100%. kserei kaneis ti paizei? Παράθεση Nokia 3210, 6510 Sonyericsson Z1010, W850 , τώρα X8 με 4.1.2 Jeallybean @748Mhz!!!! + 4.4 kitkat Launcher Sharp 703SH LG Arena SONY XPERIA M4 AQUA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 Ontws, einai gia eksoikonomisi mpatarias Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feanor83 Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 Ontws, einai gia eksoikonomisi mpatarias ego omos thelw na einai stin epilogi mou auto. ginetai na to allaksw? Παράθεση Nokia 3210, 6510 Sonyericsson Z1010, W850 , τώρα X8 με 4.1.2 Jeallybean @748Mhz!!!! + 4.4 kitkat Launcher Sharp 703SH LG Arena SONY XPERIA M4 AQUA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. June 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2007 ego omos thelw na einai stin epilogi mou auto. ginetai na to allaksw? oxi, den exei tetoia epilogi. isws ama hackareis to kinito, alla oute kai gia kati tetio exw akousei sigoura Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 Καλησπερα σε ολους. Παρατηρησα οτι μολις εβαλα την καρτα μνημης των 4GB η μπαταρια τελειωνει πιο γρηγορα. Γιατι ετσι? Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 Καλησπερα σε ολους. Παρατηρησα οτι μολις εβαλα την καρτα μνημης των 4GB η μπαταρια τελειωνει πιο γρηγορα. Γιατι ετσι? Ετσι είναι, ξανα συζητήθηκε. Μεγαλύτερη κάρτα, μεγαλύτερη κατανάλωση Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. June 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2007 Ετσι είναι, ξανα συζητήθηκε. Μεγαλύτερη κάρτα, μεγαλύτερη κατανάλωση Κριμα :( Ευχαριστω παντως. Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 Πόσο κρατάει η μπαταρία του κινητού? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 Πόσο κρατάει η μπαταρία του κινητού? Με μετρια χρηση mp3,camera κοντα στις 3 μερες! η αυτονομια δεν ειναι και οτι το καλυτερο σε αυτο το κινητο! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blamis Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 pos mporo na katalanbo an to w850 einai apo tin ellada kai oxi eksoteriko gia na kano anabthmis kai na min xthoun ta ellinika!? Παράθεση Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΚΠΕΜΠΕΙ S.O.S !!! ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
korbatsof Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 thelw voithia kserete na mou peite pws kai apo pio site tha kanw update sto logismiko tou kinitou mou;;;;;exw to w850....voithiaaaaaaaaaaaaa eyxaristwwwwwwwwww :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spykom Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 thelw voithia kserete na mou peite pws kai apo pio site tha kanw update sto logismiko tou kinitou mou;;;;;exw to w850....voithiaaaaaaaaaaaaa eyxaristwwwwwwwwww :!: http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=ps1_1_3_1_1&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10447&fid=21839&esi=true Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 Με μετρια χρηση mp3,camera κοντα στις 3 μερες! η αυτονομια δεν ειναι και οτι το καλυτερο σε αυτο το κινητο! τί λες ρε? που το άκουσες αυτό το ανέκδοτο? ΕΛΕΟΣ δηλαδή εδωμέσα, απλά έλεος. τίποτα άλλο Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 τί λες ρε? που το άκουσες αυτό το ανέκδοτο? ΕΛΕΟΣ δηλαδή εδωμέσα, απλά έλεος. τίποτα άλλο Γιατι χαλιεσαι..δεν το καταλαβαινω..μην ταραζεσαι...:!: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 Δεν ταράζομαι, απλά μου τ δίνει οταν βλέπω να γράφουν ανακρίβειες και ψευτιές. Το κινητό έχει την περισσοτερη αναπαργωγή μουσικής, την περισσότερες ώρες ομιλίας και βιντεοκλήσεις μαζί με το κ800 σε μετρήσεις που έγιναν και πάρακ πολύ καλή αυτονομια. Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 Δεν ταράζομαι, απλά μου τ δίνει οταν βλέπω να γράφουν ανακρίβειες και ψευτιές. Το κινητό έχει την περισσοτερη αναπαργωγή μουσικής, την περισσότερες ώρες ομιλίας και βιντεοκλήσεις μαζί με το κ800 σε μετρήσεις που έγιναν και πάρακ πολύ καλή αυτονομια. Θα συμφωνησω μαζι σου. Σε σχεση με αλλα κινητα 3G εχει τη μεγαλυτερη αυτονομια μπαταριας και τις πιο πολλες ωρες αναπαραγωγης μουσικης. Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis8gr Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 Όταν πατάς "Δημιουργία νέου" και σου βγάζει για MMS τότε πάτα "More" -> "Writing options" -> "National characters" -> "Off" και θα λυθεί το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 Δεν ταράζομαι, απλά μου τ δίνει οταν βλέπω να γράφουν ανακρίβειες και ψευτιές. Το κινητό έχει την περισσοτερη αναπαργωγή μουσικής, την περισσότερες ώρες ομιλίας και βιντεοκλήσεις μαζί με το κ800 σε μετρήσεις που έγιναν και πάρακ πολύ καλή αυτονομια. Οκ! με την προυποθεση να μην μειλας περισσοτερο απο 5 λεπτα κλησης την ημερα.με αυτα τα δεδομενα εχει..μεγαλυτερη αυτονομια! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 παιδιά,μια φίλη έχει το κινητό σε vodafone.Όταν πάει να γραψει μήνυμα και βάζει ένα προσωπάκι της στέλνεται σαν ΜΜΣ.Ενώ εμένα κανονικά.Γιατί?Και δεν έχει καν την επιλογή ΣΜΣ,ΜΜΣ πριν πάει στο μήνυμα! Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feanor83 Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 Οκ! με την προυποθεση να μην μειλας περισσοτερο απο 5 λεπτα κλησης την ημερα.με αυτα τα δεδομενα εχει..μεγαλυτερη αυτονομια! Αποδεδειγμένα το w850 παιζει 28 ώρες μουσική. Έχει καλή αυτονομία αλλά αμά το ξεσκίζεις κρατάει 1-2 μέρες. φόνικος συνδιασμος radio ή media player και java 3d game, ούτε μέρα δεν κράταει. Άμα χρησιμόποιεις το GSM σήμα κρατάει πεισσότερο, βοηθάει το 3g στην συνηθησμένη χρήση του κινήτου δλδ στις κλήσεις (όχι βίντεο κλήσεις)? Παράθεση Nokia 3210, 6510 Sonyericsson Z1010, W850 , τώρα X8 με 4.1.2 Jeallybean @748Mhz!!!! + 4.4 kitkat Launcher Sharp 703SH LG Arena SONY XPERIA M4 AQUA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts