Jump to content

Sony Ericsson W850

airb
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είναι ένα από τα ομορφότερα μοντέλα της Sony Ericsson.Έχει μικρό πάχος και μικρό βάρος. Οι δυνατότητές του βέβαια είναι απλώς οι βασικές.Ούτε καν flash δεν ενσωματώνει.

Εκτιμώ πως δε θα κοστίζει περισσότερο από 300 ευρώ.

Εγω το υπολογιζω γυρω στα 400ε.οπως εγραψα και στο thread του S500 θεωρω πως ειναι λαθος ο χρονος πλασαρισματος των 2 αυτων τηλ.στην αγορα καθως θα κυκλοφορουνε ηδη τοτε τα πολυ καλυτερα 6500 και 6555 slide up NOKIA.Μονο αν ειναι φθηνα θα μπορεσουνε να κοντραρουνε τα ΝΟΚΙΑ καθως η τιμη του αναμενομενου 6500 θα φθανει τα 450-500ε περιπου.ειδωμεν....

http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002

Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde

• Απαντήσεις 3,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγω το υπολογιζω γυρω στα 400ε.

πολλα εβαλες! αλλα και τοσα να ειναι...μετα απο 1 μηνα θα πεσει κανα 100ευρο και θα ειναι στην κανονικη τιμη.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

πολλα εβαλες! αλλα και τοσα να ειναι...μετα απο 1 μηνα θα πεσει κανα 100ευρο και θα ειναι στην κανονικη τιμη.:)

ε υπολογιζω βαση της αρχικης τιμης που ειχε σκασει μυτη το 810 που εχω εγω.καπου εκει στα 370ε.ειδωμεν

Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde

400€ δεν είναι πάρα πολλά γι'αυτό το κινητό; Ούτε φλας έχει ούτε autofocus. Γύρω στα 300€ πιστεύω θα είναι μια λογική τιμή.

δυστυχως ομως στις τιμολογιακες πολιτικες των εταιρειων κινητης τηλεφωνιας δεν υπαρχει λογικη....

Evala dipla me to w850 vodafone ta k550 kai k800 unbranded kai eixan pio fotines othones, ego tin eixa sto 100%.

kserei kaneis ti paizei?

Nokia 3210, 6510

Sonyericsson Z1010, W850 , τώρα X8 με 4.1.2 Jeallybean @748Mhz!!!! + 4.4 kitkat Launcher

Sharp 703SH LG Arena

SONY XPERIA M4 AQUA

Ontws, einai gia eksoikonomisi mpatarias

ego omos thelw na einai stin epilogi mou auto.

ginetai na to allaksw?

Nokia 3210, 6510

Sonyericsson Z1010, W850 , τώρα X8 με 4.1.2 Jeallybean @748Mhz!!!! + 4.4 kitkat Launcher

Sharp 703SH LG Arena

SONY XPERIA M4 AQUA

ego omos thelw na einai stin epilogi mou auto.

ginetai na to allaksw?

oxi, den exei tetoia epilogi. isws ama hackareis to kinito, alla oute kai gia kati tetio exw akousei sigoura

Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat:

Καλησπερα σε ολους.

Παρατηρησα οτι μολις εβαλα την καρτα μνημης των 4GB η μπαταρια τελειωνει πιο γρηγορα.

Γιατι ετσι?

Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

Καλησπερα σε ολους.

Παρατηρησα οτι μολις εβαλα την καρτα μνημης των 4GB η μπαταρια τελειωνει πιο γρηγορα.

Γιατι ετσι?

Ετσι είναι, ξανα συζητήθηκε. Μεγαλύτερη κάρτα, μεγαλύτερη κατανάλωση

Ετσι είναι, ξανα συζητήθηκε. Μεγαλύτερη κάρτα, μεγαλύτερη κατανάλωση

Κριμα :(

Ευχαριστω παντως.

Πόσο κρατάει η μπαταρία του κινητού?

Με μετρια χρηση mp3,camera κοντα στις 3 μερες! η αυτονομια δεν ειναι και οτι το καλυτερο σε αυτο το κινητο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

thelw voithia

kserete na mou peite pws kai apo pio site tha kanw update sto logismiko tou kinitou mou;;;;;exw to w850....voithiaaaaaaaaaaaaa

eyxaristwwwwwwwwww

:!:

http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=gr&lc=el&ver=4000&template=ps1_1_3_1_1&zone=ps&lm=ps1_1&pid=10447&fid=21839&esi=true

Με μετρια χρηση mp3,camera κοντα στις 3 μερες! η αυτονομια δεν ειναι και οτι το καλυτερο σε αυτο το κινητο!

τί λες ρε? που το άκουσες αυτό το ανέκδοτο? ΕΛΕΟΣ δηλαδή εδωμέσα, απλά έλεος. τίποτα άλλο

τί λες ρε? που το άκουσες αυτό το ανέκδοτο? ΕΛΕΟΣ δηλαδή εδωμέσα, απλά έλεος. τίποτα άλλο

Γιατι χαλιεσαι..δεν το καταλαβαινω..μην ταραζεσαι...:!:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν ταράζομαι, απλά μου τ δίνει οταν βλέπω να γράφουν ανακρίβειες και ψευτιές. Το κινητό έχει την περισσοτερη αναπαργωγή μουσικής, την περισσότερες ώρες ομιλίας και βιντεοκλήσεις μαζί με το κ800 σε μετρήσεις που έγιναν και πάρακ πολύ καλή αυτονομια.

Δεν ταράζομαι, απλά μου τ δίνει οταν βλέπω να γράφουν ανακρίβειες και ψευτιές. Το κινητό έχει την περισσοτερη αναπαργωγή μουσικής, την περισσότερες ώρες ομιλίας και βιντεοκλήσεις μαζί με το κ800 σε μετρήσεις που έγιναν και πάρακ πολύ καλή αυτονομια.

Θα συμφωνησω μαζι σου.

Σε σχεση με αλλα κινητα 3G εχει τη μεγαλυτερη αυτονομια μπαταριας και τις πιο πολλες ωρες αναπαραγωγης μουσικης.

Οκ! με την προυποθεση να μην μειλας περισσοτερο απο 5 λεπτα κλησης την ημερα.με αυτα τα δεδομενα εχει..μεγαλυτερη αυτονομια!

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδιά,μια φίλη έχει το κινητό σε vodafone.Όταν πάει να γραψει μήνυμα και βάζει ένα προσωπάκι της στέλνεται σαν ΜΜΣ.Ενώ εμένα κανονικά.Γιατί?Και δεν έχει καν την επιλογή ΣΜΣ,ΜΜΣ πριν πάει στο μήνυμα!

Οκ! με την προυποθεση να μην μειλας περισσοτερο απο 5 λεπτα κλησης την ημερα.με αυτα τα δεδομενα εχει..μεγαλυτερη αυτονομια!

Αποδεδειγμένα το w850 παιζει 28 ώρες μουσική.

Έχει καλή αυτονομία αλλά αμά το ξεσκίζεις κρατάει 1-2 μέρες. φόνικος συνδιασμος radio ή media player και java 3d game, ούτε μέρα δεν κράταει.

Άμα χρησιμόποιεις το GSM σήμα κρατάει πεισσότερο, βοηθάει το 3g στην συνηθησμένη χρήση του κινήτου δλδ στις κλήσεις (όχι βίντεο κλήσεις)?

Nokia 3210, 6510

Sharp 703SH LG Arena

SONY XPERIA M4 AQUA

• The title was changed to Sony Ericsson W850