Jump to content

Sony Ericsson W850

airb
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδία το είχα και εγώ παρόμοιο πρόβλημα όταν είχα ένα unbranded k550i...Μάλιστα όταν σταματόύσε να με ακούει ο άλλος,ή εγώ δεν τον άκουγα(ανάλογα τι πάθαινε κάθε φορά),άν το άφηνα έτσι,μετά απο λίγο,χανόταν το σήμα σταδιακά,γραμμή-γραμμή,και τερμάτιζόταν η κλήση μόνη της.Μετά ερχόταν πάλι το σ'ημα και ξαναμιλούσα...δεν νομίζω να είναι hardware,αλλά όποιος ξέρει επι του θέματος καλό θα ήταν να μας διαφωτίσει!

Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V

• Απαντήσεις 3,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Guys, αναρωτιώμουν αν γνωρίζει κανένας αν υπάρχουν θέματα για αυτό το τηλέφωνο, όπως του S500. Δηλαδή να αλλάζουν ανα εποχή/ώρα της ημέρας.

Έχω ένα πρόβλημα με το w580 όταν συνδέω ενσύρματο hands-free δεν με ακούν αν δ το έχω πολύ κοντά στο στόμα μου. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίεί;

Έχω ένα πρόβλημα με το w580 όταν συνδέω ενσύρματο hands-free δεν με ακούν αν δ το έχω πολύ κοντά στο στόμα μου. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίεί;

μηπως δεν κανει καλη επαφη το hands-free??

παντως το κινητο δεν νομιζω να φταιει :cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

ενδιαφερομαι να αλλαξω την προσοψη στο κινητο μου w580...εχω βρει στο ιντερνετ καποια βιντεο αλλα και πληρη σετ προσοψεων...αυτο που δεν καταφερα να βρω ειναι το πως μπορω να αλλαξω και το κομματι που οταν βγαινει το slide φαινεται.

οποιος γνωριζει κατι ας μιλησει!

ευχαριστω

http://img205.imageshack.us/img205/7111/sonyericssonw58001kz6.th.jpg

ενδιαφερομαι να αλλαξω την προσοψη στο κινητο μου w580...εχω βρει στο ιντερνετ καποια βιντεο αλλα και πληρη σετ προσοψεων...αυτο που δεν καταφερα να βρω ειναι το πως μπορω να αλλαξω και το κομματι που οταν βγαινει το slide φαινεται.

οποιος γνωριζει κατι ας μιλησει!

ευχαριστω

http://img205.imageshack.us/img205/7111/sonyericssonw58001kz6.th.jpg

Φίλε crewdriver εχεις p.m.

Ασχολήθηκε κανεις με flash menu kai swf themes?

αν ναι και μπορει να μου ποει καποιον ευκολο και σιγουρο τροπο θα ηθελα να το δοκιμασω:)

καλημερα παιδια προσοψεις που μπορω να βρω .Στα καταστηματα που εχω ψαξει online δεν εχουν.

www.Mobile-parts.com.gr

:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 1 month later...

Ξέρει κανείς πώς μπορώ να αλλάξω housing kit στο κινητό μου ?

Υπάρχει κάποιος οδηγός στο Ιντερνετ που να με βοηθήσει?

Είναι γενικά αξιόπιστα τα housing kits που πωλούν στο ebay?

thanx σε όποιον απαντήσει!

Ξέρει κανείς πώς μπορώ να αλλάξω housing kit στο κινητό μου ?

Υπάρχει κάποιος οδηγός στο Ιντερνετ που να με βοηθήσει?

Είναι γενικά αξιόπιστα τα housing kits που πωλούν στο ebay?

thanx σε όποιον απαντήσει!

φιλε μου το housing του ebay δεν ειναι και πολυ καλο...κουμπωνει καλα αλλα το υλικο ειναι μαπα....βεβαια αν δεν εχεισ αλλη επιλογη,πχ εσπασες τα πλαστηκα σου...ειναι καλη λυση και φτηνη.παρακατω θα βρεις κατι που θα βοηθησει

http://rapidshare.com/files/212841333/W580.pdf.html

Μήπως έχεις να προτείνεις άλλο τρόπο να βρω ποιοτικότερο housing?

Μου έχουν ραγίσει τα αριθμητικά πλήκτρα και έχει ξεκολλήσει το soft key αποδοχής κλήσεων.

Δυστυχώς έχασα την εγγύηση αγοράς του κινητού μου & είμαι αναγκασμένος να τα κάνω μόνος μου!

Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη!

Αρχικα το ραγισμα των πληκτρων νομιζω οτι ηταν απο την αρχη κατασκευαστικο ελλατωμα του ηλεφωνου.

Για housing,το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι να βρεις καποιο χαλασμενο τηλ και να παρεις τα κομματια που θες.Ωστοσο παρε και ενα απο το ebay,10 ευρω το πολυ να σου κοστισει.Αυτη που πηρα εγω ηταν ασπρη.τα κουμπια ηταν πολυ καλα.οταν σου ειπα για το υλικο,τι εννοουσα,πως δεν ειναι ποιοτηκο,πχ οταν το φορεσα στο κινητο και το αναψα, πισω απο το πλαστικο φαινονταν τα led να αναβουν(ελπιζω να ειμαι κατανοητος).Αλλα αν εσυ εχεις προβλημα μονο με το πληκτρολογιο,τοτε θα την κανεις την δουλεια σου.

Σ'ευχαριστω πολύ!Ήσουν κατατοπιστικότατος!

Θα το προσπαθήσω μέσω του ebay και αν έχω κάποιο πρόβλημα, 8α ξανα-ποστάρω!

Αν και το έψαχνα καιρό, νόμιζα πως ήταν "ακατόρθωτο" αλλά ποτέ μου δεν ρώτησα κάποιον..

Μέχρις ότου, εχθές, έγινε το εξής:

Άνοιγω (όπως κάνω τους τελευταίους 3 μήνες) το MyPhoneExplorer, για να στείλω μερικά κομμάτια mp3 στο κινητό μου.. Χωρίς να πειράξω κάτι, το κινητό ξαφνικά έπαιρνε τα αρχεία αυτόματα, χωρίς να πρέπει δηλαδή να πατάω το "Αποδοχή"..

Πως μπορώ αυτό να το ξανά-κάνω / μονημοποιήσω..?

(Τα κινητα που έχω είναι w580i και το w880i)

ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Μάλλον επειδή όταν τα έκανες pair,αν θυμάμαι σε ρωτά για εξουσιοδότηση ή κάτι παρόμοιο κ έχει 2 επιλογές,ερώτηση πάντα και αποδοχή πάντα...Προφανώς επέλεξες το δεύτερο εσύ...

Έχω επιλέξει το "αποδοχή πάντα" αλλά αυτό με έιχε ρωτήσει, μόνο όταν ήταν να σύνδεση και καλά το κινητό μου σαν modem ή κάτι τέτοιο.. :(

• 4 weeks later...

Παιδιά το ηχείο του κινητού τα έπαιξε (όταν το κοπανάω δουλεύει).

Μπορώ κάπως να βγάλω το πλαστικό κάλυμμα που έχει απο πάνω για να το καθαρίσω τουλαχιστον?

παίδες έχει κανείς σπασμένο w580 για να μου δώσει / πουλήσει την οθόνη;

γιατι δεν αγοραζεις μια "ιμιτασιον",γυρω στα 30-40 ευρο να εχει..:cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 3 weeks later...

Καλησπέρα!

Ας αναστήσουμε λίγο κ αυτό το θέμα!

Έχω αγοράσει το τηλ απο το ebay και δεν έχει Ελληνικό μενού,υπάρχει περίπτωση να του βάλουμε Ελληνικά?

s1.bit3fight.gr/c.php?uid=23557

starfinal

Καλησπέρα!

Ας αναστήσουμε λίγο κ αυτό το θέμα!

Έχω αγοράσει το τηλ απο το ebay και δεν έχει Ελληνικό μενού,υπάρχει περίπτωση να του βάλουμε Ελληνικά?

μονο σε service point :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Sony Ericsson W850