orfeas92 Δημ. January 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2009 Παιδία το είχα και εγώ παρόμοιο πρόβλημα όταν είχα ένα unbranded k550i...Μάλιστα όταν σταματόύσε να με ακούει ο άλλος,ή εγώ δεν τον άκουγα(ανάλογα τι πάθαινε κάθε φορά),άν το άφηνα έτσι,μετά απο λίγο,χανόταν το σήμα σταδιακά,γραμμή-γραμμή,και τερμάτιζόταν η κλήση μόνη της.Μετά ερχόταν πάλι το σ'ημα και ξαναμιλούσα...δεν νομίζω να είναι hardware,αλλά όποιος ξέρει επι του θέματος καλό θα ήταν να μας διαφωτίσει! Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silmarien Δημ. January 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2009 Guys, αναρωτιώμουν αν γνωρίζει κανένας αν υπάρχουν θέματα για αυτό το τηλέφωνο, όπως του S500. Δηλαδή να αλλάζουν ανα εποχή/ώρα της ημέρας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N1K0SLB Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Έχω ένα πρόβλημα με το w580 όταν συνδέω ενσύρματο hands-free δεν με ακούν αν δ το έχω πολύ κοντά στο στόμα μου. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Έχω ένα πρόβλημα με το w580 όταν συνδέω ενσύρματο hands-free δεν με ακούν αν δ το έχω πολύ κοντά στο στόμα μου. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίεί; μηπως δεν κανει καλη επαφη το hands-free?? παντως το κινητο δεν νομιζω να φταιει :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
N1K0SLB Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 Δοκίμασα και με άλλο hands-free αλλά το ίδιο πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crewdriver Δημ. February 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2009 ενδιαφερομαι να αλλαξω την προσοψη στο κινητο μου w580...εχω βρει στο ιντερνετ καποια βιντεο αλλα και πληρη σετ προσοψεων...αυτο που δεν καταφερα να βρω ειναι το πως μπορω να αλλαξω και το κομματι που οταν βγαινει το slide φαινεται. οποιος γνωριζει κατι ας μιλησει! ευχαριστω http://img205.imageshack.us/img205/7111/sonyericssonw58001kz6.th.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
userkkk Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 ενδιαφερομαι να αλλαξω την προσοψη στο κινητο μου w580...εχω βρει στο ιντερνετ καποια βιντεο αλλα και πληρη σετ προσοψεων...αυτο που δεν καταφερα να βρω ειναι το πως μπορω να αλλαξω και το κομματι που οταν βγαινει το slide φαινεται. οποιος γνωριζει κατι ας μιλησει! ευχαριστω http://img205.imageshack.us/img205/7111/sonyericssonw58001kz6.th.jpg Φίλε crewdriver εχεις p.m. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myst Δημ. February 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2009 Ασχολήθηκε κανεις με flash menu kai swf themes? αν ναι και μπορει να μου ποει καποιον ευκολο και σιγουρο τροπο θα ηθελα να το δοκιμασω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akishellas Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 καλημερα παιδια προσοψεις που μπορω να βρω .Στα καταστηματα που εχω ψαξει online δεν εχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 καλημερα παιδια προσοψεις που μπορω να βρω .Στα καταστηματα που εχω ψαξει online δεν εχουν. www.Mobile-parts.com.gr :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akishellas Δημ. February 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2009 Ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin_martian Δημ. March 23, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2009 Ξέρει κανείς πώς μπορώ να αλλάξω housing kit στο κινητό μου ? Υπάρχει κάποιος οδηγός στο Ιντερνετ που να με βοηθήσει? Είναι γενικά αξιόπιστα τα housing kits που πωλούν στο ebay? thanx σε όποιον απαντήσει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
userkkk Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Ξέρει κανείς πώς μπορώ να αλλάξω housing kit στο κινητό μου ? Υπάρχει κάποιος οδηγός στο Ιντερνετ που να με βοηθήσει? Είναι γενικά αξιόπιστα τα housing kits που πωλούν στο ebay? thanx σε όποιον απαντήσει! φιλε μου το housing του ebay δεν ειναι και πολυ καλο...κουμπωνει καλα αλλα το υλικο ειναι μαπα....βεβαια αν δεν εχεισ αλλη επιλογη,πχ εσπασες τα πλαστηκα σου...ειναι καλη λυση και φτηνη.παρακατω θα βρεις κατι που θα βοηθησει http://rapidshare.com/files/212841333/W580.pdf.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin_martian Δημ. March 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2009 Μήπως έχεις να προτείνεις άλλο τρόπο να βρω ποιοτικότερο housing? Μου έχουν ραγίσει τα αριθμητικά πλήκτρα και έχει ξεκολλήσει το soft key αποδοχής κλήσεων. Δυστυχώς έχασα την εγγύηση αγοράς του κινητού μου & είμαι αναγκασμένος να τα κάνω μόνος μου! Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
userkkk Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Αρχικα το ραγισμα των πληκτρων νομιζω οτι ηταν απο την αρχη κατασκευαστικο ελλατωμα του ηλεφωνου. Για housing,το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι να βρεις καποιο χαλασμενο τηλ και να παρεις τα κομματια που θες.Ωστοσο παρε και ενα απο το ebay,10 ευρω το πολυ να σου κοστισει.Αυτη που πηρα εγω ηταν ασπρη.τα κουμπια ηταν πολυ καλα.οταν σου ειπα για το υλικο,τι εννοουσα,πως δεν ειναι ποιοτηκο,πχ οταν το φορεσα στο κινητο και το αναψα, πισω απο το πλαστικο φαινονταν τα led να αναβουν(ελπιζω να ειμαι κατανοητος).Αλλα αν εσυ εχεις προβλημα μονο με το πληκτρολογιο,τοτε θα την κανεις την δουλεια σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin_martian Δημ. March 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2009 Σ'ευχαριστω πολύ!Ήσουν κατατοπιστικότατος! Θα το προσπαθήσω μέσω του ebay και αν έχω κάποιο πρόβλημα, 8α ξανα-ποστάρω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimKarvo Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 Αν και το έψαχνα καιρό, νόμιζα πως ήταν "ακατόρθωτο" αλλά ποτέ μου δεν ρώτησα κάποιον.. Μέχρις ότου, εχθές, έγινε το εξής: Άνοιγω (όπως κάνω τους τελευταίους 3 μήνες) το MyPhoneExplorer, για να στείλω μερικά κομμάτια mp3 στο κινητό μου.. Χωρίς να πειράξω κάτι, το κινητό ξαφνικά έπαιρνε τα αρχεία αυτόματα, χωρίς να πρέπει δηλαδή να πατάω το "Αποδοχή".. Πως μπορώ αυτό να το ξανά-κάνω / μονημοποιήσω..? (Τα κινητα που έχω είναι w580i και το w880i) ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. April 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2009 Μάλλον επειδή όταν τα έκανες pair,αν θυμάμαι σε ρωτά για εξουσιοδότηση ή κάτι παρόμοιο κ έχει 2 επιλογές,ερώτηση πάντα και αποδοχή πάντα...Προφανώς επέλεξες το δεύτερο εσύ... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimKarvo Δημ. April 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2009 Έχω επιλέξει το "αποδοχή πάντα" αλλά αυτό με έιχε ρωτήσει, μόνο όταν ήταν να σύνδεση και καλά το κινητό μου σαν modem ή κάτι τέτοιο.. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefi21 Δημ. April 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2009 Παιδιά το ηχείο του κινητού τα έπαιξε (όταν το κοπανάω δουλεύει). Μπορώ κάπως να βγάλω το πλαστικό κάλυμμα που έχει απο πάνω για να το καθαρίσω τουλαχιστον? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas2419 Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 παίδες έχει κανείς σπασμένο w580 για να μου δώσει / πουλήσει την οθόνη; Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 παίδες έχει κανείς σπασμένο w580 για να μου δώσει / πουλήσει την οθόνη; γιατι δεν αγοραζεις μια "ιμιτασιον",γυρω στα 30-40 ευρο να εχει..:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
userkkk Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 παίδες έχει κανείς σπασμένο w580 για να μου δώσει / πουλήσει την οθόνη; για δες εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_23 Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 Καλησπέρα! Ας αναστήσουμε λίγο κ αυτό το θέμα! Έχω αγοράσει το τηλ απο το ebay και δεν έχει Ελληνικό μενού,υπάρχει περίπτωση να του βάλουμε Ελληνικά? Παράθεση s1.bit3fight.gr/c.php?uid=23557 starfinal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 Καλησπέρα! Ας αναστήσουμε λίγο κ αυτό το θέμα! Έχω αγοράσει το τηλ απο το ebay και δεν έχει Ελληνικό μενού,υπάρχει περίπτωση να του βάλουμε Ελληνικά? μονο σε service point :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts