Jump to content

Sony Ericsson W850

airb
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πως σας φαινεται το νέο χρωματάκι.

http://www.imageshack.gr/files/lxh1k5jfa5mkjsdgma3r.png

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 3,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν θα έλεγα ότι του πηγαίνει ιδιέτερα :O.. Αλλά από την άλλοι άμα του βάλεις ένα ωραίο theme/wallpaper του Παναθηναϊκού θα γινόταν μούρλια :p:p.

Δεν θα έλεγα ότι του πηγαίνει ιδιέτερα :O.. Αλλά από την άλλοι άμα του βάλεις ένα ωραίο theme/wallpaper του Παναθηναϊκού θα γινόταν μούρλια :p:p.

Εμενα μου αρεσει.το εχω :worry: και απο κοντα.και να φανταστεις οτι ομαδα μου ειναι αλλη

απλα η σειρα walkman επεκτεινεται σε νεες σειρες χρωματων.(πρασινο,κοκκινο,γκρι)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πολυ της μοδας τελευταια τα χρωματα στα κινητα.

Εγω παντως ειχα το ασπρο και προχθες εβαλα την μαυρη προσοψη και ειναι τελειο.

Τωρα αργοτερα βλεπουμε για αλλο χρωμα :p

Εχει η γυναικα μου 1 τετοιο τηλεφ. και θελω να ρωτησω αν υπαρχει η χρυσαφι προσοψη,και ποσο κανει.

Α,πιστευω να αλλαζει..:)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Εχει η γυναικα μου 1 τετοιο τηλεφ. και θελω να ρωτησω αν υπαρχει η χρυσαφι προσοψη,και ποσο κανει.

Α,πιστευω να αλλαζει..:)

Το κινητο δεν βγαινει σε χρυσο.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια καλησπερα,

Εχει πεσει στα χερια μου ενα w580i και ενδιαφερομαι να του κανω καποιες μετατροπες με το ΧΣ++.Διαβαζοντας τα tutorials του προγραμματος καταφερα να ανεβασω στο κινητο καποια flash themes και walkman skins.Το θεμα ειναι οτι θελω να αλλαξω και τους acoustic drivers της συσκευης αλλα τα αρχεια ειναι πολλα (40 με 50) και το προγραμμα δεν με αφηνει να μεταφερω πανω απο ενα αρχειο καθε φορα.Υπαρχει καποιο κολπο η κατι που δεν προσεξα ωστε να μπορεσω να ανεβασω ολα τα αρχεια με τη μια?Φοβαμαι οτι ενα-ενα 50 αρχεια δεν ειναι και πολυ δυσκολο να γινει το λαθος...Ευχαριστω προκαταβολικα.

177ευρώ στο Media mark:).Έχω μερικές απορίες.1. Η μπαταρία μέχρι πόσες ώρες κρατάει;

2.Το ηχείο είναι δυνατό όπως το w300i που είχα;

3. Υποστηρίζει flash themes;

4. Η έκδοση του Walkman είναι η 2.0 ή 3.0;

177ευρώ στο Media mark:).Έχω μερικές απορίες.1. Η μπαταρία μέχρι πόσες ώρες κρατάει;

2.Το ηχείο είναι δυνατό όπως το w300i που είχα;

3. Υποστηρίζει flash themes;

4. Η έκδοση του Walkman είναι η 2.0 ή 3.0;

1 η μπαταρια εμενα μου κραταει περιπου 2 μερες με 3.5 ωρες ομιλια καθε μερα ανοικτο μερα νυχτα. υπ οψιν εχω ενεργο την εξοικονομηση ενεργειας στο bt και την προφυλαξη οθονης και χρησιμοποιω μονο σημα gsm χωρις gprs.

2 το ηχειο εχει ιδια ενταση με το w810

3 υποστηριζει

4 ειναι η εκδοση 2.0.

γενικα ανσκεφτεσαι να το παρεις ειναι πολυ καλο εγω ειμαι κατα ευχαριστημενος εδω και τρεις μηνεσ περιπου μετα απο 2 αντικαταστασεις που μου ειχαν κανει επειδη ηταν απο τις πρωτες παρτιδες τα προηγουμενα.τωρα ειναο ολα οκ

:)

Πιστευω οτι στα 177Ε που το δινουν στο MEDIA mrkt ειναι μια πολυ καλη και τιμια αγορα...;)
http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Πιστευω οτι στα 177Ε που το δινουν στο MEDIA mrkt ειναι μια πολυ καλη και τιμια αγορα...;)

Σε αυτη την τιμη θα το αγοραζα κι εγω :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

ok...diavasa sxedon sxedon oles tis selides....

eimai anamesa se auto to kin k sto w910(red)

fusika auto to 8elw trela logw xrwmatos!! :P

parola auta me ola auta p diavasa dn emeina k polu ikanopoihmenh..

ti proteinete eseis?9se roz uparxei sthn ellada etsi?)

Sevas trA....

Ριξτε μια ματια στο ΙΜΕΙ και τον σειριακο αριθμο!!!

Ρωτηστε τους απο που ειναι η εισαγωγη :X και αν εχουν εγγυηση απο την Ericsson:!:

Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

Ριξτε μια ματια στο ΙΜΕΙ και τον σειριακο αριθμο!!!

Ρωτηστε τους απο που ειναι η εισαγωγη :X και αν εχουν εγγυηση απο την Ericsson:!:

γιατί τι παίζει ?

γιατί τι παίζει ?

Παιζει να ειναι παραεισαγωγης!

Γιατι νομιζετε Γερμανος,Πλαισιο κτλ το εχουν ακομα στην κανονικη τιμη?

Αν ηταν ετσι θα ριχνανε και αυτοι τις τιμες :cool:

Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

Παιζει να ειναι παραεισαγωγης!

Γιατι νομιζετε Γερμανος,Πλαισιο κτλ το εχουν ακομα στην κανονικη τιμη?

Αν ηταν ετσι θα ριχνανε και αυτοι τις τιμες :cool:

και παραεισαγωγή να είναι θα είναι από Ε.Ε. και παίζει εγγύηση κανονικά.

Απλώς είναι λίγο λαμόγια και πρέπει να το ξέρεις γιατί σου λένε ότι να 'ναι.

(έχω προσωπική εμπειρία με ερικσον και mediamartk)

Καλησπερα σας.Εχω το κινητο αυτο εδω και ενα χρονο περιπου και απο την αρχη ειχα προβληματα.Αρχικα μολις το πηρα διαπιστωσα πως οταν εκλεινα κατεβαζα αποτομα το ενα μερος για να κλεισει το κινητο αυτο εσβηνε!Το εδωσα στον Γερμανο μου ειπαν πως και καλα το στειλαν στην Αθηνα(μενω επαρχια) για επισκευη αλλα παλι τα ιδια.Το ξαναδωσα και μετα απο 2 μερες μου δωσαν ενα αλλο και στο χαρτακι μεσα ελεγε πως η παλια χαλασμενη συσκευη αντικατασταθηκε με καινουργια αν και το προβλημα παρεμενε το ιδιο!Πιστευω πως δεν μ δωσαν καινουργιο!Παρουσιαζεται σε καποιον απο σας αυτο το προβλημα?

Αφου ειδα πως δεν γινεται τπτ,εμαθα να ζω με το προβλημα προσεχοντας να μην το κατεβαζω αποτομα....

Εδω και λιγες μερες αρχισαν νεα προβληματα!

α)Ενω το κινητο μου ειναι ενεργοποιημενο και εχω φουλ σημα οταν με περνουν λεει πως ειναι κλειστο

β)Τα μνματα ειδοποιησης κλησεως ερχονται πολυ αργα σε σχεση με την ωρα που εγιναν οι κλησεις

γ)Τα μνματα που στελνω αργουν αδικαιολογητα αν και παντα εχω φουλ σημα να πανε(και αυτο δεν γινεται μονο σε ενα ατομο στο οποιο στελνω μνμ αλλα σ ολους)

δ)Τα μνμ που μ στελνουν αργουν επισης να ρθουν

ε)Οταν παω να κανω κληση,πεφτει η γραμμη χωρις καν να ακουσω κατι στο ακουστικο(το οποιο δουλευει κανονικα,δλδ δεν εχει καποιο προβλημα να πεις πως ειναι χαλασμενο και δεν βγαζει ηχο)

Ξεχασα τπτ?Αν ναι θα κανω edit

Αρχικα πηρα στην Κοσμοτε να δω αν υπαρχει καποιο προβλημα στην γραμμη μου!Σημειοτεον πως στο σπιτι εχω φουλ σημα και σχεδον φουλ΄3g σημα.Μου ειπαν πως δν εχει προβλημα η γραμμη και να κοιταξω την συσκευη.Εκαν ενα onlikne update αλλα @@,δεν υπηρχε καποιο νεοτερο λογισμικο και τα προβλημα εξακολουθουν.

Σκεφτομαι να το παω στον Γερμανο αυριο,αλλα το ..σκεφτομαι γιατι τους εχει φοβηθει το ματι μου τους απατεωνες που συν της αλλης ειναι και καρα-ασχετοι...

Τι μου προτινετε να κανω?

Ειχε κανεις παρομοια προβληματα?

Αν ναι πως τα αντιμετωπισε?

ΥΓ.Φραγκα για νεο κντ δεν παιζουν

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΩ ΣΕ ΒΟΗΘΕΙΑ.

ΝΑ ΣΤΑΙ ΚΑΛΑ!

Το πηγες για αντικατασταση και εχεις την υποψια οτι σου εδωσαν το ιδιο!! :blink:

το ΙΜΕΙ θα σου δωσει την απαντηση.αν οντως εγινε ετσι..πηγαινεις στο καταστημα κανεις φασαρια..και κανεις μια καταγγελια στο ΙΝΚΑ.το παλιο το κουτι το εχεις..η την αποδειξη?? εκει θα δεις το ΙΜΕΙ της παλιας συσκευης.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το ιμει ηταν διαφορετικο αλλα το προβλημα ειναι το ιδιο...

Τεσπα το θεμα ειναι τωρα τι κανω με τα αλλα προβληματα που προεκυψαν!

Το ιμει ηταν διαφορετικο αλλα το προβλημα ειναι το ιδιο...

Τεσπα το θεμα ειναι τωρα τι κανω με τα αλλα προβληματα που προεκυψαν!

Το πας σε Service point της Sony ericsson για καλυτερη τυχη,τους αναφερεις και την ιστοριας σου με εντονο υφος και περιμενεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα,

Γύρισα πριν λίγο από πλαίσιο στουρνάρη, η τιμή για γκρί και άσπρο έπεσε σήμερα στα 209 ευρώ, έχει και κάποια ρόζ αλλα με την παλιά τιμή. Μάλιστα στα 209 ευρώ μου έδωσε και κάτι ηχειάκια. Πολύ καλή προσφορά πιστεύω και όχι παραεισαγωγή.

Καλημέρα σε όλους.

Σκέφτομαι να αγοράσω το τηλέφωνο αυτό, σε ροζ από τον Γερμανό.

Το έχει αγοράσει κανένας σας, πρόσφατα?

Εξακολουθεί να έχει πρόβλημα σπασμένων πλήκτρων? Ή έχουν φτιάξει τις νέες παρτίδες?

Αξίζει να το πάρω ή να ψάξω για κάποιο άλλο?

Ευχαριστώ!!

yakinthi :wink:

Καλημέρα σε όλους.

Σκέφτομαι να αγοράσω το τηλέφωνο αυτό, σε ροζ από τον Γερμανό.

Το έχει αγοράσει κανένας σας, πρόσφατα?

Εξακολουθεί να έχει πρόβλημα σπασμένων πλήκτρων? Ή έχουν φτιάξει τις νέες παρτίδες?

Αξίζει να το πάρω ή να ψάξω για κάποιο άλλο?

Ευχαριστώ!!

μια χαρα ειναι το κινητο.σε νεες παρτιδες το προβλημα των πληκτρων δεν το εχω δει!

για μενα αξιζει να το παρεις γιατι ειναι πολυ ομορφο,εχει καλες λειτουργιες και επισης ειναι και μικρο και ελαφρυ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επίσης από ότι είδα υπάρχει και σε μαύρο η ρόζ στο e-shop, με τιμή στα 232 ευρώ, λίγο τσιμπημένο αλλά για κάποιους που θέλουν τα συγκεκριμένα χρώματα μπορεί να τους ενδιαφέρει. Τέλος δεν το βλέπω στη σελίδα του πλαισίου, από μαγαζιά δεν έχω πάει.

• The title was changed to Sony Ericsson W850