Jump to content

Sony Ericsson W850

airb
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια θελω να κανω 2 ερωτησουλες: 1ον κανω αυτη την στιγμη αναβαθμιση και εδω και 20 λεπτα εχει κολλησει στο 100% και δεν προχωραει να μου πει βγαλτε το καλωδιο.τι κανω????2ον ξερει κανεις να μου πει ποσο περιπου κοστιζει η μπροστινη η προσοψη για το κινητο?Εχω αποκτησει ενα πολυ μικρο σημαδι και με εκνευριζει:(

• Απαντήσεις 3,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι για i-pod video σου λεω.:music:

α οκ, απλά ήθελα να μάθω περίπου που κυμαίνεται η χωρητικότητα. 30 γκικα και πάνω.

Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat:

Θέλω να μετατρέψω ένα βιντεάκι (πχ ένα επεισόδιο από τα φιλαράκια) σε mp4 που να υποστηρίζει το κινητό. Τι πρόγραμμα να προτιμήσω, καθώς δοκίμασα μερικά και, είτε ήταν πολύ περιορισμένες οι επιλογές μου στο κόψιμο της ταινίας, είτε στις επιλογές της κωδικοποίησης , είτε δεν ήταν ευδιάκριτοι οι υπότιτλοι. Μέχρι τι ανάλυση μπορώ να φτάσω?

:cool:

Κανείς???

Ποιά προγραμματάκια χρησιμοποιείτε εσείς για μετατροπή βίντεο στο κινητό και σε τι ποιότητα?

ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ ΠΑΝΤΑ

ΕΤΣΙ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ

:D

Κανείς???

Ποιά προγραμματάκια χρησιμοποιείτε εσείς για μετατροή βίντεο στο κινητό και σε τι ποιότητα?

το super. με αναλυση 320 χ 240. 30 frames per second 380 bitrate

Prosfata agorasa to w850 vodafone live kai to kinito ipostirizei 4gb

me ena card reader tin gemizeis poli grigora

Mporeite na vrite programmata gia video psp

me merikes rithmiseis stin analisi kai audio/video paizei xwris kolimata

Apo anavathmisi tin vodafone ekdosis paizei tipota?

Exw to 2gether me 2 noumera se mia sim, ama vgalw to vodafone live tha exw provlima?

:p eutixos pou i sony den kleidwnei to bluetooth kai tin metafora arxeiwn gia tin vodafone san ta sharp

Nokia 3210, 6510

Sonyericsson Z1010, W850 , τώρα X8 με 4.1.2 Jeallybean @748Mhz!!!! + 4.4 kitkat Launcher

Sharp 703SH LG Arena

SONY XPERIA M4 AQUA

καλημερα παιδια, δε θελω να σας ζαλισω, λιγο που διαβασα, ειναι πολλοι που δεν ειναι ικανοποιημενοι με το w850.ειμαι μεταξυ w850,k800,w710 ποιο μου προτεινετε?

καλημερα παιδια, δε θελω να σας ζαλισω, λιγο που διαβασα, ειναι πολλοι που δεν ειναι ικανοποιημενοι με το w850.ειμαι μεταξυ w850,k800,w710 ποιο μου προτεινετε?

Αναλογα το τι ζητας φιλε μου.Το καθενα εχει τα δικα του προτερηματα.Πες μας τι ζητας κυριως απο το κινητο σου και τι θες να εχει χωρις να σε νοιαζει ιδιαιτερα και θα σου δωσουμε την λυση:)

Παρε w850i.αυτο το κινητο θα σε καλυψει,ολα τα κινητα εχουν προβληματα και μειονεκτηματα.το w850i εχει τα λιγοτερα απο software.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το εχει παρει κανεις σε λευκο?Εγω το εχω σε μαυρο και λεω να το δωσω για το παρω σε λευκο:p

Το εχει παρει κανεις σε λευκο?Εγω το εχω σε μαυρο και λεω να το δωσω για το παρω σε λευκο:p

Τσαμπα χρηματα θα χασεις...αστο οπως εχει..λεφτα πεταμενα ειναι..καλυτερα πoυλησε'το για νεο κινητο και οχι για ιδιο,γνωμη μου :cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οντως ειναι πολυ ομορφο και ψηφιζω το γκρι σαν χρωμα...Ομως αργει ρε γαμωτο να το βγαλει...Και σε συγκρισει με το w850 πχ δεν υπερτερει καπου αν εξαιρεσεις διαστασεις και εμφανιση...

Αναλογα το τι ζητας φιλε μου.Το καθενα εχει τα δικα του προτερηματα.Πες μας τι ζητας κυριως απο το κινητο σου και τι θες να εχει χωρις να σε νοιαζει ιδιαιτερα και θα σου δωσουμε την λυση:)

ευχαριστω για τισ απαντησεις σας, ξερω τις διαφορες τους, το ενα ειναι καλυτερο σε καμερα το αλλο σε ηχο, απο μενου κ πληκτρα θελω να μου πειτε,οπως κ για κολληματα,να ξαναγυρισω σε se ή να παραμεινω στη nokia??

ευχαριστω για τισ απαντησεις σας, ξερω τις διαφορες τους, το ενα ειναι καλυτερο σε καμερα το αλλο σε ηχο, απο μενου κ πληκτρα θελω να μου πειτε,οπως κ για κολληματα,να ξαναγυρισω σε se ή να παραμεινω στη nokia??

Mε τις τελευταιας αναβαθμισεις και τα 3 εχουν γινει αρκετα σταθερα.Εγω παντως θα ημουν μεταξυ w850 και Κ800 μιας και το w710 εχει αρκετα κατωτερη οθονη απο τα αλλα 2.

Οσον αφορα το μενου τα W αλλαζουν εικονιδια ενω το Κ800 oχι.το μενου ειναι πανω κατω τα ιδια πραγματα.Οσο για τα πληκτρα εγω πιο πολυ ειχα βολευτει το w850 αλλα αυτο ειναι προσωπικη γνωμη:)

Mε τις τελευταιας αναβαθμισεις και τα 3 εχουν γινει αρκετα σταθερα.Εγω παντως θα ημουν μεταξυ w850 και Κ800 μιας και το w710 εχει αρκετα κατωτερη οθονη απο τα αλλα 2.

Οσον αφορα το μενου τα W αλλαζουν εικονιδια ενω το Κ800 oχι.το μενου ειναι πανω κατω τα ιδια πραγματα.Οσο για τα πληκτρα εγω πιο πολυ ειχα βολευτει το w850 αλλα αυτο ειναι προσωπικη γνωμη:)

thanks file,mallon pros to w850 me blepo

Καλησπέρα σε όλους!

Μου έχει γυαλίσει το κινητούλι και σκέφτομαι να το αποκτήσω με την επιδότηση που θα έρθει σε λίγες μέρες. έχω μερικές ερωτήσεις, αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει θα του ήμουν ευγνώμων! :rolleyes:

1) Η διάταξη των γραμμάτων στο πληκτρολόγιο για τα SMS είναι όπως στα ΝΟΚΙΑ - Samsung (ΑΒΓ στο 2, ΔΕΖ στο 3 και τα λοιπά) ή είναι μπερδεμένα όπως στα Motorola? (Γ στο 4, Φ στο 3...)

2) Το Τ9 είναι όπως στο ΝΟΚΙΑ και το Samsung ή σαν το Motorola?

3) Διάβασα στα προηγούμενα πόστ κάποιοι χρήστες είχαν πρόβλημα με το κουμπάκι, τελικά το κάλυψε η εγγύηση, ή όχι? Έχει λυθεί το πρόβλημα στις νέες παρτίδες?

4) Αν το πάρω απο την ΤΙΜ θα έχει μενού ΤΙΜ plus, ή το κανονικό μενού?

5) Υπάρχει τρόπος να προγραμματήσουμε πλήκτρα για συντόμευση? (πχ νεο SMS)

Ευχαριστώ! :up:

CR electronics

Καλησπέρα σε όλους!

Μου έχει γυαλίσει το κινητούλι και σκέφτομαι να το αποκτήσω με την επιδότηση που θα έρθει σε λίγες μέρες. έχω μερικές ερωτήσεις, αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει θα του ήμουν ευγνώμων! :rolleyes:

1) Η διάταξη των γραμμάτων στο πληκτρολόγιο για τα SMS είναι όπως στα ΝΟΚΙΑ - Samsung (ΑΒΓ στο 2, ΔΕΖ στο 3 και τα λοιπά) ή είναι μπερδεμένα όπως στα Motorola? (Γ στο 4, Φ στο 3...)

2) Το Τ9 είναι όπως στο ΝΟΚΙΑ και το Samsung ή σαν το Motorola?

3) Διάβασα στα προηγούμενα πόστ κάποιοι χρήστες είχαν πρόβλημα με το κουμπάκι, τελικά το κάλυψε η εγγύηση, ή όχι? Έχει λυθεί το πρόβλημα στις νέες παρτίδες?

4) Αν το πάρω απο την ΤΙΜ θα έχει μενού ΤΙΜ plus, ή το κανονικό μενού?

5) Υπάρχει τρόπος να προγραμματήσουμε πλήκτρα για συντόμευση? (πχ νεο SMS)

Ευχαριστώ! :up:

1) Η διαταξη πληκτρων ειναι ακριβως οπως στα Νοκια

2) Το Τ9 λειτουργει οπως στα Νοκια

3) Δεν το γνωριζω,δεν μου εχει συμβει εμενα κατι ακομα προσωπικα

4) Νομιζω πως δεν εχει Tim plus menou κατα 95%

5) Ναι τα βελακια προγραμματιζονται:)

@asmodeus

Ευχαριστώ φίλε μου, ήσουν κατατοπιστικότατος!

Μένει να το δουλέψω λίγο απο κάποιον που το έχει (test drive) και σύντομα πιστευω θα είμαι πλέον στην οκογένεια της SE... όχι πως με την οικογένεια της samsmung τοσα χρόνια έχω κάποιο πρόβλημα, απλά για αλλαγή (ελπίζω προς το ακόμη καλύτερο)

CR electronics

Exw to w850 apo tin vodafone

kserei kaneis pws anavathmizeis ta v-life kinita?

Ama vgalw to logismiko v-life xanw tin egkiisi?

Exw to 2gether me 2 arithmous se mia sim tha exw provlima?

auto oti to menou sto original w850 allazei einai poli oraio!!!!!!!!

osoi exoun k800 kai w850 na doun auto to link

http://mysonik.com/modules/mydownloads/viewcat.php?cid=12

To k800 exei kali kamera alla mia camera 7mp me 200 euro einai poli kaliteri

to w850 einai kalo walkman kinito exei kaliteri poiotita kataskeus apo to k800 kai einai ligo mikrotero se megethos sinistw 4gb ms-duo

Nokia 3210, 6510

Sonyericsson Z1010, W850 , τώρα X8 με 4.1.2 Jeallybean @748Mhz!!!! + 4.4 kitkat Launcher

Sharp 703SH LG Arena

SONY XPERIA M4 AQUA

kserei kaneis pws anavathmizeis ta v-life kinita?

Ama vgalw to logismiko v-life xanw tin egkiisi?

Exw to 2gether me 2 arithmous se mia sim tha exw provlima?

auto oti to menou sto original w850 allazei einai poli oraio!!!!!!!!

osoi exoun k800 kai w850 na doun auto to link

http://mysonik.com/modules/mydownloads/viewcat.php?cid=12

to w850 einai kalo walkman kinito exei kaliteri poiotita kataskeus apo to k800 kai einai ligo mikrotero se megethos sinistw 4gb ms-duo

Ακομη δεν το πηρες και θελεις να το αναβαθμισεις :blink:

Aσε που χανεις την εγγυηση αφαιρωντας το "κοκκινο μενοϋ" .δεν αξιζει ο κοπος γιατι τιποτα δεν εχει κλειδωμενο..:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

ti mas sinistas den katalavainw? kai ta sxolia pou les einai atopa

quick question

Πως μπορώ να κρύψω τα εικονίδια στην αναπαραγωγή βίντεο σε οριζόντια προβολή?

Κρύβονται μόνο όταν το βιντεάκι είναι σταματημένο και εμφανίζονται ξανά για να πατήσω αναπαραγωγή.

Τι μπορώ να κάνω????

ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ ΠΑΝΤΑ

Α και κάτι ακόμα.

Αν κάνω αναβάθμιση με το πρόγραμμα που δίνει η sony από το internet, θα χάσω κάποια δεδομένα? Αν ναι, ποιά ακριβώς? Θέλω να είμαι σίγουρος πριν κάνω οτιδήποτε

ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΕ ΠΑΝΤΑ

quick question

Πως μπορώ να κρύψω τα εικονίδια στην αναπαραγωγή βίντεο σε οριζόντια προβολή?

Κρύβονται μόνο όταν το βιντεάκι είναι σταματημένο και εμφανίζονται ξανά για να πατήσω αναπαραγωγή.

Τι μπορώ να κάνω????

Για εξήγα το λίγο αυτό δεν κατάλαβα

ΞΕΡει κανείς αν επηρρεάζετε το κινητό (γενικά όλα ή και συγκεκριμένα είδη κινητών απο το ανοιξε κλείσε? (shut down) . Επισή στον υπολογιστή έτσι άκουσα, κάθε φορά δηλαδή που τον κλείνεις έχει πιο λίγες πιθανοτητες να ξανα ανοίξει

......

ΞΕΡει κανείς αν επηρρεάζετε το κινητό (γενικά όλα ή και συγκεκριμένα είδη κινητών απο το ανοιξε κλείσε? (shut down) . Επισή στον υπολογιστή έτσι άκουσα, κάθε φορά δηλαδή που τον κλείνεις έχει πιο λίγες πιθανοτητες να ξανα ανοίξει

:blink: :worry: :lol: :rotfl: :shock: δε παιζει...

sorry αλλα ηταν αστειο

ΞΕΡει κανείς αν επηρρεάζετε το κινητό (γενικά όλα ή και συγκεκριμένα είδη κινητών απο το ανοιξε κλείσε? (shut down)

Μήπως εννοείς το slide up - slide down? Γιατι εκεί, όντως υπάρχει μια αδυναμία σε όλα τα κινητά αυτού του είδους. Αν δεν εχεις να κάνεις τίποτα άλλο και παιζεις συνέχεια άνοιγε κλείσε την συσκευή, κάποια στιγμή, θα σου κοπεί η καλωδιοταινία που ενώνει το πάνω μέρος με το κάτω...

Αλήθεια, προς τους κατόχους, κάνει θόρυβο κατα την κίνηση πάνω ή κάτω? Δεν εννοώ τρίξιμο, εννοώ ήχο, μουσικούλα, όπως στα samsung αν γνωρίζετε... Επίσης, μπορεί κάποιος πρώην κάτοχος samsung να μου πει αν η αίσθηση στην κύληση είναι ίδια με του D 600 ή της σειράς D *00?

O μηχανισμός είναι ημιαυτόματος, όπως στα samsung που το πας μέχρι την μέση και το τραβάει το υπόλοιπο μόνο του?

CR electronics

• The title was changed to Sony Ericsson W850