amorphis Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 review εδώ από Msk: http://www.myphone.gr/devices/preview-279.html Στο google δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για αυτό, προφανώς γιατί είναι πολύ καινούριο. Μόνο μερικές φωτο.. http://www.myphone.gr/gallery/data/3094/thumbs/mg-w580i-1.jpg http://www.myphone.gr/gallery/data/3094/thumbs/mg-w580i-2.jpg http://www.myphone.gr/gallery/data/3094/thumbs/mg-w580i-3.jpg (έβαλα μικρές εικόνες να μην πιάσουν όλη τη σελίδα) Παράθεση "In the morning u know u won't remember a thing.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 Στο google μπορει να μην υπαρχουν πληροφοριες γι'αυτο το κινητο..αλλα υπαρχουν στο επισημο site της Sony ericsson στην Ελλαδα. Επισκοπηση του w580i.:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorphis Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 Aπό σχεδίαση σκίζει πάντως...κοιτάξτε και πως φαίνεται από το πλάι...άμα η τιμή του είναι προσιτή, σίγουρα θα είναι άξιος αντικαταστάτης του w550i μου! :D Το μόνο που με απασχολεί είναι...να το πάρω σε άσπρο ή σε μαύρο; Πολύ καλοί χρωματικού συνδυασμοί και στα 2 χρώματα! :up: http://www.sonyericsson.com/images/spgd/GPD_44782_45_0_4000.pnghttp://www.sonyericsson.com/images/spgd/GPD_44776_45_0_4000.png http://www.sonyericsson.com/images/spgd/GPD_44777_45_0_4000.png Παράθεση "In the morning u know u won't remember a thing.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 καιρο ειχα να δω τοσο ομορφο τηλεφωνο απο τη SE :w00t: απλα πανεμορφο και αν ειχε λιγο πιο καλα χαρακτηριστικα θα ηταν ΚΟΡΥΦΗ :D οσον αφορα το χρωμα...το μαυρο διχως δευτερη σκεψη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 Πολύ όμορφο κινητό! Αν και η τιμούλα του είναι λογική τότε θα πάει πολύ καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeJaVu Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 Ontos polu omorfo kai kaloutsika xarakthristika. Tora gia xroma ego psifizo leuko... arkei na to feroune :p Παράθεση Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi 11T, OnePlus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 Ontos polu omorfo kai kaloutsika xarakthristika. Tora gia xroma ego psifizo leuko... arkei na to feroune :p Η αλήθεια είναι ότι το λευκό χρώμα είναι πάρα πολύ καλό, αλλά και το σκούρο χρώμα δεν θα με πείραζε.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2007 Πραγματικά είναι πανέμορφο.και μόνο που έχει καλή οθόνη κι εννοώ ανάλυση εμένα μου φτάνει.για να το δούμε κι από κοντά. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. March 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2007 Πραγματικά είναι πανέμορφο.και μόνο που έχει καλή οθόνη κι εννοώ ανάλυση εμένα μου φτάνει.για να το δούμε κι από κοντά. Αν ισχυει το Q3 που διαβασα καπου κλαφτα χαραλαμπε...απο σεπτεμβρη και μετα θα σκασει μυτη και μεχρι τοτε πιστευω θα κυκλοφορανε πολυ πιο αξιολογα μοντελα στην αγορα.αν κυκλοφοραγε τωρα ομως θα το χτυπαγα ασυζητητη Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. March 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2007 Live Photos@CTIA 2007: http://www.phonescoop.com/articles/ctia_2007/index.php?p=se http://www.phonearena.com/htmls/CTIA-2007-Live-Report-article-a_1842-p_5.html Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 Αν ισχυει το Q3 που διαβασα καπου κλαφτα χαραλαμπε...απο σεπτεμβρη και μετα θα σκασει μυτη και μεχρι τοτε πιστευω θα κυκλοφορανε πολυ πιο αξιολογα μοντελα στην αγορα.αν κυκλοφοραγε τωρα ομως θα το χτυπαγα ασυζητητη λιγο χλωμα να μας ερθει τοσο αργα,ελπιζω να το δουμε πιο γρηγορα το κινητακι. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. March 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2007 λιγο χλωμα να μας ερθει τοσο αργα,ελπιζω να το δουμε πιο γρηγορα το κινητακι. μακαρι αν και νομιζω οτι αφου λεει οτι το 3ο τεταρτο του ετους εννοει απο σεπτεμβρη και μετα...και αν με ρωτας θεωρω μεγαλη ******* της ΣΕ να το βγαλει τοσο αργα.αυτο με βαζει και σε προβληματισμο οτι δεν θα δουμε κατι ιδιαιτερο στα νεα μοντελα της ΣΟΝΥ με εξαιρεση ισως το ''ΣΟΦΙΑ'' που ακομα ειναι σε επιπεδο κουτσομπολιου και εγω το προσδιοριζω καπου στα τελη του 2007 και αρχες του 2008 Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scandal_dj Δημ. April 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2007 ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΣΑΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ.Ε?:cry: Λοιπον σχετικα με το σπασιμο του κεντρικου πληκτρου του κινητου εφαγα πολλες ωρες προσπαθοντας να πεισω του και καλα ειδικους της se οτι δεν φταιω εγω και οτι σε ολο τον κοσμο ειναι γνωστο το προβλημα μονο στην ελλαδα δεν το ξερατε αυτοι εκει δεν το φτιαχνουν με τιποτα. εβαλα και εγω τους 2 φιλους που εχουν το ιδιο κινητο να παρουν τηλ στην se και γενικα να τους δειξουν οτι υπαρχει προβλημα(ο ενας γνωστος το εχει) μετα απο 2 μερες τους πηρα απο περιεργια να δω αν θα μου ελεγαν οτι παρουσιαστηκε και αλλου το προβλημα. μαντεψτε απαντηση"κυριε εισαστε ο πρωτος που μας λεει για το συγκεκριμενο προβλημα και οχι δεν το καλυπτει η εγγυηση" μετα απο αυτα αντε γεια!!!!1 Παράθεση NOKIA 6300 70€ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. April 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2007 ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΣΑΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ.Ε?:cry: Λοιπον σχετικα με το σπασιμο του κεντρικου πληκτρου του κινητου εφαγα πολλες ωρες προσπαθοντας να πεισω του και καλα ειδικους της se οτι δεν φταιω εγω και οτι σε ολο τον κοσμο ειναι γνωστο το προβλημα μονο στην ελλαδα δεν το ξερατε αυτοι εκει δεν το φτιαχνουν με τιποτα. εβαλα και εγω τους 2 φιλους που εχουν το ιδιο κινητο να παρουν τηλ στην se και γενικα να τους δειξουν οτι υπαρχει προβλημα(ο ενας γνωστος το εχει) μετα απο 2 μερες τους πηρα απο περιεργια να δω αν θα μου ελεγαν οτι παρουσιαστηκε και αλλου το προβλημα. μαντεψτε απαντηση"κυριε εισαστε ο πρωτος που μας λεει για το συγκεκριμενο προβλημα και οχι δεν το καλυπτει η εγγυηση" μετα απο αυτα αντε γεια!!!!1 Υπάρχουν μερικοί υπάλληλοι service της Sony Ericsson που δεν καταλαβαίνουν τίποτα.Νομίζεις ότι θέλουν και αυτοί να έρχονται σε αντιπαράθεση με τον κόσμο.Εντολές εκτελούν και οδηγίες δέχονται από ανώτερα στελέχοι που θέλουν να χρηματίσουν, χωρίς να καλύπτουν σωστά τις εγγυήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΣΑΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ.Ε?:cry: Λοιπον σχετικα με το σπασιμο του κεντρικου πληκτρου του κινητου εφαγα πολλες ωρες προσπαθοντας να πεισω του και καλα ειδικους της se οτι δεν φταιω εγω και οτι σε ολο τον κοσμο ειναι γνωστο το προβλημα μονο στην ελλαδα δεν το ξερατε αυτοι εκει δεν το φτιαχνουν με τιποτα. εβαλα και εγω τους 2 φιλους που εχουν το ιδιο κινητο να παρουν τηλ στην se και γενικα να τους δειξουν οτι υπαρχει προβλημα(ο ενας γνωστος το εχει) μετα απο 2 μερες τους πηρα απο περιεργια να δω αν θα μου ελεγαν οτι παρουσιαστηκε και αλλου το προβλημα. μαντεψτε απαντηση"κυριε εισαστε ο πρωτος που μας λεει για το συγκεκριμενο προβλημα και οχι δεν το καλυπτει η εγγυηση" μετα απο αυτα αντε γεια!!!!1 γιατί δεν πήγατε και οι δύο εκεί?΄με το ίδιο πρόβλημα? η αποδειξη που σου έστειλα? Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΣΑΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑΤΑΚΙ.Ε?:cry: Λοιπον σχετικα με το σπασιμο του κεντρικου πληκτρου του κινητου εφαγα πολλες ωρες προσπαθοντας να πεισω του και καλα ειδικους της se οτι δεν φταιω εγω και οτι σε ολο τον κοσμο ειναι γνωστο το προβλημα μονο στην ελλαδα δεν το ξερατε αυτοι εκει δεν το φτιαχνουν με τιποτα. εβαλα και εγω τους 2 φιλους που εχουν το ιδιο κινητο να παρουν τηλ στην se και γενικα να τους δειξουν οτι υπαρχει προβλημα(ο ενας γνωστος το εχει) μετα απο 2 μερες τους πηρα απο περιεργια να δω αν θα μου ελεγαν οτι παρουσιαστηκε και αλλου το προβλημα. μαντεψτε απαντηση"κυριε εισαστε ο πρωτος που μας λεει για το συγκεκριμενο προβλημα και οχι δεν το καλυπτει η εγγυηση" μετα απο αυτα αντε γεια!!!!1 Φίλε μου,δεν είναι δικό τους το θέμα. Αυτοί πρέπει να καλύψουν εσένα με εγγύηση και αυτούς να τους καλύψει η ίδια η se. Aπό τη στιγμή όμως που η se ξέρουν οτι δεν θα τους καλύψει με εγγύηση, τότε και αυτοί(το σέρβις δηλαδή) δεν καλύπτουν εσένα.Αλλιώς θα έπρεπε να το πληρώσουν από την τσέπη τους, πράγμα που φυσικά δεν θα έκαναν με τίποτα, αφού η se παρέχει την εγγύηση και όχι οι ίδιοι προσωπικά.;) Αν πρέπει να κατηγορήσεις κάποιον αυτός είναι η se και όχι το σέρβις. Η se φταίει και για την εμφάνιση του προβλήματος και για την μη κάλυψή του. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 Φίλε μου,δεν είναι δικό τους το θέμα. Αυτοί πρέπει να καλύψουν εσένα με εγγύηση και αυτούς να τους καλύψει η ίδια η se. Aπό τη στιγμή όμως που η se ξέρουν οτι δεν θα τους καλύψει με εγγύηση, τότε και αυτοί(το σέρβις δηλαδή) δεν καλύπτουν εσένα.Αλλιώς θα έπρεπε να το πληρώσουν από την τσέπη τους, πράγμα που φυσικά δεν θα έκαναν με τίποτα, αφού η se παρέχει την εγγύηση και όχι οι ίδιοι προσωπικά.;) Αν πρέπει να κατηγορήσεις κάποιον αυτός είναι η se και όχι το σέρβις. Η se φταίει και για την εμφάνιση του προβλήματος και για την μη κάλυψή του. δεν είναι οπως το λες. εμένα γιατ΄μου το φτιάξανε? επιδή τους άρεσα? αλλά τους ταχα πρ΄ξει για αλλα θέματα και μολις τουτοπα μουπε ελα να το δω, οκ σε μια ωρα θα το φτιαξουμε λέει. :blink: :) Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 δεν είναι οπως το λες. εμένα γιατ΄μου το φτιάξανε? επιδή τους άρεσα? αλλά τους ταχα πρ΄ξει για αλλα θέματα και μολις τουτοπα μουπε ελα να το δω, οκ σε μια ωρα θα το φτιαξουμε λέει. :blink: :) Σου αλλάξαν όλη τη συσκευή ή μόνο το πολυπλήκτρο? Γιατί αν σου δώσαν άλλη συσκευή(πράγμα που έγινε εξαιτίας άλλων προβλημάτων)δεν είναι το ίδιο πράγμα , όπως καταλαβαίνεις;) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 δεν είναι οπως το λες. εμένα γιατ΄μου το φτιάξανε? επιδή τους άρεσα? αλλά τους ταχα πρ΄ξει για αλλα θέματα και μολις τουτοπα μουπε ελα να το δω, οκ σε μια ωρα θα το φτιαξουμε λέει. :blink: :) Σου αλλάξαν όλη τη συσκευή ή μόνο το πολυπλήκτρο? Γιατί αν σου δώσαν άλλη συσκευή(πράγμα που έγινε εξαιτίας άλλων προβλημάτων)δεν είναι το ίδιο πράγμα , όπως καταλαβαίνεις;) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 Σου αλλάξαν όλη τη συσκευή ή μόνο το πολυπλήκτρο? Γιατί αν σου δώσαν άλλη συσκευή(πράγμα που έγινε εξαιτίας άλλων προβλημάτων)δεν είναι το ίδιο πράγμα , όπως καταλαβαίνεις;) μου άλλαξαν όλο το μπροστινό κοβερ Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 Uparxei periptwsi na vrw to w850 se online shop se aspro xrwma!!! Dn 8elw na einai voda;) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2007 Uparxei periptwsi na vrw to w850 se online shop se aspro xrwma!!! Dn 8elw na einai voda;) :blink: :worry: sony ericsson w850i white :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 Εγω παντως εδω και ενα μηνα παιδευομαι με το TRACK ID το οποιο δεν λεει να δουλεψει με τιποτα. Εχω What's Up και ενεργοποιημενες υπηρεσιες GPRS. Μαλλον δουλευει σε συγκεκιρμενα δικτυα. Μολις παει να συνδεθει μου βγαζει παντα υπηρεσια μη διαθεσιμη :( Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1 Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 Μαλλον δουλευει σε συγκεκιρμενα δικτυα. Λογικά κάτι τέτοιο συμβαίνει.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. April 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2007 Εγω παντως εδω και ενα μηνα παιδευομαι με το TRACK ID το οποιο δεν λεει να δουλεψει με τιποτα. Εχω What's Up και ενεργοποιημενες υπηρεσιες GPRS. Μαλλον δουλευει σε συγκεκιρμενα δικτυα. Μολις παει να συνδεθει μου βγαζει παντα υπηρεσια μη διαθεσιμη :( είχω λογαριασμό απο δύο εταιρίες με την μια σταμάτησε να δουλεύει και όταν έβαλα την άλλη δουλέυει. Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts