aimilios Δημοσιεύτηκε November 23, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 23, 2003 Δυστυχώς ήρθε η ώρα που χρειάζομαι το service της Acer για το TravelMate 803LMi φορητό μου. Εκεί που έπαιζα με το φορητό κόλλησε, τον έκλεισα και από τότε ανάβει, αλλά ούτε BIOS, ούτε WinXP, ούτε boot από CD, τίποτα! Μήπως ξέρει κανείς που είναι το service της Acer και τίποτα τηλεφωνάκια αν έχετε; Θα πάρω βέβαια αύριο (Δευτέρα) και την COSMODATA που πήρα το φορητό να μου πει, αλλά θα ήθελα και καμία εμπειρία αν είχατε από το service, να ξέρω τι να περιμένω. Σημειωτέον, το notebook είναι εντός εγγύησης... Ευχαριστώ, Αιμίλιος Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. November 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2003 Στο acer-euro.com δεν βρήκα πουθενά τηλέφωνο... είχε για όλες τις άλλες χώρες, εκτός Ελλάδας :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. November 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2003 Για πάρε αυτή την εταιρία, που μου την είπε το email support της Acer: ALMAN HELLAS LTD Ortansias 23 136 77 - Acharnai Athens - Greece Phone Number: +30 210 2409150 Fax Number: +30 210 2409155 Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. November 23, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον gbil Για πάρε αυτή την εταιρία, που μου την είπε το email support της Acer: ALMAN HELLAS LTD Ortansias 23 136 77 - Acharnai Athens - Greece Phone Number: +30 210 2409150 Fax Number: +30 210 2409155 Ευχαριστώ πολύ! Θα δοκιμάσω αύριο. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas-k Δημ. November 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2003 Να κι άλλο ένα τηλέφωνο για εξουσιοδοτημένο service της Acer: MDI Hellas: 2104804500 Και το παραπάνω service που είπε ο φίλος ισχύει.Αυτά τα δύο υπάρχουν στην Ελλάδα μόνο και είναι και τα δύο στην Αθήνα. Και εξουσιοδοτημένα! Πήγαινε και εδώ να δεις: Acer Service & Support Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. November 24, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2003 Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις σας. Δύο ερωτήσεις μόνο: 1. Εξουσιοδοτημένο σημαίνει ότι καλύπτει εγγυήσεις έτσι; 2. Έχει κανείς εμπειρία με κάποιο από τα δύο; Ευχαριστώ. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas-k Δημ. November 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2003 Ναι,καλύπτουν εγγυήσεις αφού είναι εξουσιοδοτημένα. Αλλά δεν τα έχω χρειαστεί ακόμα... και ελπίζω να μην τα χρειαστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. November 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2003 aimilios θα ήθελα να σε ρωτήσω με ποιο τρόπο ενεργοποίησες την εγγύησή σου. Έστειλες κάποιο e-mail, κάποιο γράμμα σε κάποιον ή απλά με την απόδειξη αγοράς; Ρωτάω, γιατί από το κατάστημα που το αγόρασα μου είπανε ότι αρκεί η απόδειξη αγοράς και δεν θέλω να βρεθώ προ εκπλήξεων κάποια στιγμή. Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων! :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. November 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2003 Γιατί δεν κοιτάς στο site του επίσημου αντιπροσώπου; Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. November 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον Sergios Γιατί δεν κοιτάς στο site του επίσημου αντιπροσώπου; H quest μόνο πουλάει δυστυχώς το service ανήκει σε άλλη εταιρία. Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sergios Δημ. November 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον DeathAngel H quest μόνο πουλάει δυστυχώς το service ανήκει σε άλλη εταιρία. Δεν το ήξερα :worry: Ευτυχώς δεν το έχω χρειαστεί ακόμη, κι ελπίζω να μην το χρειαστώ. Τελικά ποιός κάνει service; Η ΜDI που αναφέρθηκε πιο πάνω; Παράθεση Ἢ λέγε τί σιγῆς κρεῖττον, ἢ σιγὴν ἔχε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. November 24, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον zxr aimilios θα ήθελα να σε ρωτήσω με ποιο τρόπο ενεργοποίησες την εγγύησή σου. Έστειλες κάποιο e-mail, κάποιο γράμμα σε κάποιον ή απλά με την απόδειξη αγοράς; Ρωτάω, γιατί από το κατάστημα που το αγόρασα μου είπανε ότι αρκεί η απόδειξη αγοράς και δεν θέλω να βρεθώ προ εκπλήξεων κάποια στιγμή. Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων! :) Λοιπόν, πήρα τηλέφωνο στην ALMAN, όπου απάντησε μια πολύ εξυπηρετική κοπελιά και μου είπε ότι, ναι, έχουν το service για τα notebooks της Acer και καλύπτουν τις εγγυήσεις. Μου είπε ότι μπορώ να το στείλω με μια φωτοτυπία του παραστατικού αγοράς, οπότε η απόδειξη αγοράς νομίζω ότι είναι αρκετή. Θα το πάω αύριο το απόγευμα και θα σας πω εντυπώσεις (μετά από 2 μέρες μου λένε τι έχει και από 'κει και πέρα είδωμεν). Το κακό είναι ότι είναι λίγο μακριά (Μενίδι), αλλά ευτυχώς η δουλειά μου είναι κοντά. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heyhop Δημ. November 24, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον DeathAngel H quest μόνο πουλάει δυστυχώς το service ανήκει σε άλλη εταιρία. τί είναι πάλι τούτο? "η quest μόνο πουλάει"! :eek: όταν έρθει η ώρα της εγγύησης, κάνει την πάπια? όποιος πουλάει αναλαμβάνει και εγγύηση και σερβισ -μόνο που τα τελευταία μπορεί να τα κάνει outsourcing, δηλαδή να τα αναθέσει σε άλλη εταιρία. αυτό όμως δεν αφορά τον καταναλωτή! λογικό πιστεύω :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. November 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2003 Κανονικά έτσι είναι. Το κατάστημα που στο πούλησε πρέπει να το πάρει πίσω και να το στείλει στο service. Αλλά σε αυτή την περίπτωση χάνεις χρόνο από το να το πας μόνος σου στο service. Ένας φίλος τώρα που είμαι Αγγλία έχει πρόβλημα με το δικό του τον Acer και το έστειλε σήμερα στο service με πληρωμένα τα μεταφορικά (με courier) από την Acer. Πιθανόν επειδή είναι με διεθνή εγγύηση, δεν ξέρω αν το κάνουν και στους ντόπιους. Πάντως από ότι έμαθα και η Compaq το είχε κάνει σε ένα άλλο παιδί. Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. November 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον heyhop τί είναι πάλι τούτο? "η quest μόνο πουλάει"! :eek: όταν έρθει η ώρα της εγγύησης, κάνει την πάπια? όποιος πουλάει αναλαμβάνει και εγγύηση και σερβισ -μόνο που τα τελευταία μπορεί να τα κάνει outsourcing, δηλαδή να τα αναθέσει σε άλλη εταιρία. αυτό όμως δεν αφορά τον καταναλωτή! λογικό πιστεύω :confused: Κοίτα η quest έχει πολύ καλό πανελλήνιο δύχτιο διανομής, και η HP και άλλες εταιρίες διανέμουν τα προϊόντα τους μέσω quest αλλά το service το αναλαμβάνουν οι αντιπροσωπίες. Μπορείς να παραδώσεις το μιχανημά σου στο μαγαζί από το οποίο αγόρασες και αυτό θα το προοθήσει εκεί που πρέπει ή μπορείς να βρεις την αντιπροσωπία και να το πας εσύ κατευθίαν για πιο γρήγορη εξυπηρέτιση. Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. November 25, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2003 Update: Το πήγα σήμερα το φορητό. Φαίνονται σχετικά οργανωμένοι και η κοπελιά που το παρέλαβε ήταν εξυπηρετική. Μου είπαν σε δύο - τρείς μέρες θα με πάρουν να μου πουν τι έχει και πόσο θα πάρει να το φτιάξουν. Για να δούμε... Α, το μέρος είναι σε μια βιομηχανική ζώνη στο Μενίδι σε ένα ψιλο-χωματόδρομο, σχετικά εύκολο να το βρεί κανείς. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BaCkOs Δημ. November 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον gbil Ένας φίλος τώρα που είμαι Αγγλία έχει πρόβλημα με το δικό του τον Acer και το έστειλε σήμερα στο service με πληρωμένα τα μεταφορικά (με courier) από την Acer. Πιθανόν επειδή είναι με διεθνή εγγύηση, δεν ξέρω αν το κάνουν και στους ντόπιους. Πάντως από ότι έμαθα και η Compaq το είχε κάνει σε ένα άλλο παιδί. nai auto ginete kai stin ellada alla thelei na pliroseis kati parapano otan agorazeis to laptop Acer Advantage Light Edition - Warranty Extension to 3 years with Pick up and Redelivery Η αίτηση πρέπει να γίνει εντός των 15 πρώτων ημερών της αγοράς του φορητού Η/Υ. ara dinontas 130 euro +fpa (kapou toso kostizei ) exeis auto to pronomio :) kai me 40 euro akomh (170+fpa) exeis kai -> PLUS ****dental damage (dil zimia apo aprosexia diki sou :) ) Παράθεση BaCkOs AE (R) No Rights Reserved Electrical Engineer T.E. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbil Δημ. November 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2003 Όχι δεν είναι το ίδιο πράγμα. Για αυτό λέω ότι αυτό έγινε εδώ στην Αγγλία επειδή η εγγύηση είναι διεθνής, δηλαδή γίνεται μόνο για τους ξένους. Επειδή το πρόγραμμα αυτό υπάρχει και εδώ με παραπάνω χρέωση. Άσε που λόγω της διεθνής εγγύησης είναι υποχρεωμένοι να τον φτιάξουν σε 2 μέρες, αν και από ότι είπαν στον φίλο μου στο τηλ μπορεί να πάρει και 5 εργάσιμες. Όταν τον πάρει πίσω θα σας πω πόσο χρόνο έκανε. Παράθεση Βαρέθηκα με αυτά που ακούω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. December 30, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2003 Τελικά το πήρα από το service το laptop. Αλλάξανε λέει motherboard. Στην αρχή ήταν όλα καλά. Όμως το laptop άρχισε να κολλάει όλο και περισσότερο, μέχρι που κόλλησαν τελείως τα Windows XP. Εντάξει λέω, θα τα φτύσανε τα άτιμα από την αλλαγή του hardware. Οπότε και προχωράω σε recovery από τα CD της Acer. Τζίφος! Δεν ξεκίναγαν τα XP με τίποτα! :( Βάζω στη συνέχεια fresh install από CD των XP για desktop, εντάξει τα γραφικά! :confused: ΟΚ, λέω, ας βάλω και τους «μαμίσιους» driver. Πάλι τζίφος! Κόλλησε ο Διας... Τι από το internet κατέβασα (ίδια version είχαν αλλά όσο ζω ελπίζω), τι τους Catalyst έβαλα (ATI Mobility Radeon 9000 έχει το σύστημα) με κολπάκι, τίποτα! Ακόμα και οι Catalyst κολλάνε... :cry: Το βλέπω πάλι για service το άτιμο... :worry: Καμία παρόμοια εμπειρία κανείς; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sugardad Δημ. December 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2003 SH*T de to eida arketa nwris to thread dokimase prwta MDI h ALMAN Psilo-suck an kai kanei service einai makria (AXARNAI) kai den exei stock apo antalaktika (ta fernei mesw Italias) kai synh8ws argei! Παράθεση ::LiNK RaMoNe ------------------ Hey, Ho! Let's Go! ------------------- :Xhttp://www.eff.org/br/brstrip.gif:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. December 30, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2003 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sugardad (30 Δεκ. 2003 , 14:02) SH*T de to eida arketa nwris to thread dokimase prwta MDI h ALMAN Psilo-suck an kai kanei service einai makria (AXARNAI) kai den exei stock apo antalaktika (ta fernei mesw Italias) kai synh8ws argei! Ευτυχώς ή δυστυχώς δουλεύω κοντά στην ALMAN οπότε βολεύει. Τώρα που έκαναν το πρώτο service αυτοί, είναι λίγο δύσκολο να το πάω στην MDI... Χρειάστηκες και εσύ service ή δούλεψες/δουλεύεις σε κάποια από τις δύο; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sugardad Δημ. December 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2003 nai thn exw zhsei ALMAN kala otan prwtophga ta epeksa lew pou hr8a? :lol: Exw 2 Notebook ena Travelmate k ena Aspire to prwto epwlh8h kai agorazw se ligo kairo to Ferrari Edition Παράθεση ::LiNK RaMoNe ------------------ Hey, Ho! Let's Go! ------------------- :Xhttp://www.eff.org/br/brstrip.gif:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. December 30, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2003 Δεν φαντάζομαι να ήσουν στο service των φορητών ε; Αν ναι, σου λέει τίποτα το πρόβλημά μου; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sugardad Δημ. December 30, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2003 Den doulepsa pote sthn ALMAN oute Sthn MDI omws exw kanei ypey8ynos texnikou tmhmatos se polla magazia, To pio koino pou emfanizoun ta ACER einai -kounhmenh mnhmh- me synepeia to notebook na einai dead oute hxo oute tpt sthn o8onh ka8'ayta an to notebook den paragei hxo otan to anoigeis (beeps) h an de paizei kapoio eidos mousikhs (opws klassikh (den asteieyomai)) otan to anoigeis alla paramenei h o8onh mayrh kai mono ta endeiktika anaboun bgale to trofodotiko bgale thn mpataria ksebidwse to disko bgale to CD-rom bgale k thn mnhmh bale th mpataria anapse ton perimene 5 sec's kleise ton bale thn mnhmh (thn bazeis panw sto slot, thn sprwxneis me liiigo dynamh pros ta mesa plagia, kai thn patas na koumpwsei) k ton anabeis an den anapsei mallon exeis pio xontro problhma k tote phgaine service Παράθεση ::LiNK RaMoNe ------------------ Hey, Ho! Let's Go! ------------------- :Xhttp://www.eff.org/br/brstrip.gif:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. December 30, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2003 ΟΚ, ευχαριστώ. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts