angelina_22 Δημ. May 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2006 Απο τα αντρικα ωραια στρωνουν τα trussardi εχω παρει στο καλο μου δωρο και ειναι το αγαπημενο του... Επισης τα energie μου αρεσουν πολυ και σε σχεδια και σε στρωσιμο στους αντρες... Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. May 5, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2006 @angelina_22: Δεν εχω δοκιμασει κανενα απο τις δυο που λες... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. May 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2006 @angelina_22: Δεν εχω δοκιμασει κανενα απο τις δυο που λες... Δοκιμασε και θα με θυμηθεις...:) Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. May 5, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2006 γιατι οχι.... παντως ουτε καν θα μου περνουσε απο το μυαλο να παω να αγορασω τζην energie η trussardi... θα το εχω στα υποψην παντως.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakalisX Δημ. May 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2006 παντως παραμυθιαζομαστε με μαρκες και αμα δειτε ολα ειναι φτιαγμενα σε κατι φιλιππινες,σε κατι κινες σε κατι βιετναμια(με ελαχιστες εξαιρεσεις οπως καποια κομματια της firetrap) Ετσι για πλακα αδειασα ολη την ντουλαπα και με εξαιρεση ενα Jean Paul Gaultier παλιο του πατερα μου ολα τα αλλα ειναι φτιαγμενα σε χωρες του αναπτυσσομενου κοσμου.Δεν λεω οτι ειναι κακο αλλα οταν μπαινεις σε ενα μαγαζι και σκας 700 ευρω οπως το παιδι παραπανω για 5-6 κομματια δε θες να πανε σε λιγους επιτηδειους που εκμεταλλευονται το marketing Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 Δεν θα διαφωνήσω. Ψιλο :offtopic:, αλλά κοίταγα τις προάλλες κάτι μπλούζες Diesel και ήταν όλες made in Taiwan, Vietnam, Laos δεν θυμάμαι ακριβώς. Για μια εταιρεία η οποία θέλει να ανταγωνίζεται τα μεγάλα ονόματα του χώρου και αυτή τη στιγμή είναι ο πλέον προσοδοφόρος ιταλικός οίκος μόδας, αυτό είναι ανεπίτρεπτο. Από τα βασικά πράγματα που κοιτάω όταν αγοράζω κάποιο ρούχο πλέον είναι να είναι made in Europe. Για τα δικά μου jeans προτιμώ D&G, έχουν εξαιρετικά υφάσματα, εκπληκτική (για μένα) γραμμή και το κυριότερο, αρκετά από αυτά δεν έχουν κανένα αναγνωριστικό στοιχείο, άρα δεν παίζει φαινόμενο επίδειξης. Για πιο επίσημα jeans, Ermenegildo Zegna. Jeans αγοράζω επίσης αν βρω καλά κομμάτια Armani, Prada, Moschino. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. May 6, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 Δεν θα διαφωνήσω. Ψιλο :offtopic:, αλλά κοίταγα τις προάλλες κάτι μπλούζες Diesel και ήταν όλες made in Taiwan, Vietnam, Laos δεν θυμάμαι ακριβώς. Για μια εταιρεία η οποία θέλει να ανταγωνίζεται τα μεγάλα ονόματα του χώρου και αυτή τη στιγμή είναι ο πλέον προσοδοφόρος ιταλικός οίκος μόδας, αυτό είναι ανεπίτρεπτο. Από τα βασικά πράγματα που κοιτάω όταν αγοράζω κάποιο ρούχο πλέον είναι να είναι made in Europe. Θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου.... Για τα δικά μου jeans προτιμώ D&G, έχουν εξαιρετικά υφάσματα, εκπληκτική (για μένα) γραμμή και το κυριότερο, αρκετά από αυτά δεν έχουν κανένα αναγνωριστικό στοιχείο, άρα δεν παίζει φαινόμενο επίδειξης. Για πιο επίσημα jeans, Ermenegildo Zegna. Jeans αγοράζω επίσης αν βρω καλά κομμάτια Armani, Prada, Moschino. ..Πολυ καλες και οι επιλογες σου.....:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 Θα συμφωνήσω με τα D&G, τέλεια εφαρμογή και απίστευτη ποιότητα. [εξού και τα 200+ ευρώ] Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter_ Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 Εγώ φοράω Levis' και Lee (ή είναι το ίδιο;:confused: ) Μια χαρά είναι... Και κανένα πρόβλημα δεν έχω αν τα φοράει όλος ο κόσμος, τα 16χρονα στην Κηφισιά (α όχι, αυτά φοράνε Diesel είπαμε:lol: ) ή οποιοσδήποτε... Αν είχα τη δυνατότητα να έδινα 150+βάλε ευρώ για τζιν, θα έπαιρνα κάτι άλλο υποθέτω. Όχι, βέβαια, ότι τα 80-90 ευρώ για τα Levi's είναι λίγα αλλά τέλος πάντων...:rolleyes: Παράθεση http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. May 6, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 @΄trapped: ..παντου καλως ή κακως ισχυει το "ο,τι πληρωσεις παιρνεις..."......... μαλλον σχεδον παντου... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WoW Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 Δεν θα διαφωνήσω. Ψιλο :offtopic:, αλλά κοίταγα τις προάλλες κάτι μπλούζες Diesel και ήταν όλες made in Taiwan, Vietnam, Laos δεν θυμάμαι ακριβώς. Για μια εταιρεία η οποία θέλει να ανταγωνίζεται τα μεγάλα ονόματα του χώρου και αυτή τη στιγμή είναι ο πλέον προσοδοφόρος ιταλικός οίκος μόδας, αυτό είναι ανεπίτρεπτο. Από τα βασικά πράγματα που κοιτάω όταν αγοράζω κάποιο ρούχο πλέον είναι να είναι made in Europe. Για τα δικά μου jeans προτιμώ D&G, έχουν εξαιρετικά υφάσματα, εκπληκτική (για μένα) γραμμή και το κυριότερο, αρκετά από αυτά δεν έχουν κανένα αναγνωριστικό στοιχείο, άρα δεν παίζει φαινόμενο επίδειξης. Για πιο επίσημα jeans, Ermenegildo Zegna. Jeans αγοράζω επίσης αν βρω καλά κομμάτια Armani, Prada, Moschino. Egw ap'oti 3erw oso pio megalo to shma ths D&G toso pio akribo einai to jean..:confused: Kai genika ena kalo rouxo (akribo) fainetai dn xreiazetai na to deixneis me etiketes,stampes klp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 Bρε παιδια ο καθενας φοραει οτι βασταει η τσεπουλα του ουτε κατακριτεο ειναι αλλα ουτε μειονεκτικο αν καποιος δεν φοραει επωνυμο και τελευταιο trend!!! Μη χαρακτηριζουμε τους αλλους συμφωνα με τα δικα μας δεδομενα... Και ειμαι σιγουρη πως το μεγαλυτερο ποσοστο των Ελληνων δεν δινει πανω απο 50 euro για ενα τζιν... αρα οσοι μπορουν να τα αποκτουν να τα χαιρονται αλλα να μην σνομπαρουν τους υπολοιπους... Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pocopoco Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 Apo gyftous oti vro pio ftino! Παράθεση www.Betdays.com Παίζεις Στοίχημα? Ψαγμένα Προγνωστικά Στοιχήματος με σοβαρές αποδόσεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 Egw ap'oti 3erw oso pio megalo to shma ths D&G toso pio akribo einai to jean..:confused: Kai genika ena kalo rouxo (akribo) fainetai dn xreiazetai na to deixneis me etiketes,stampes klp 'Ετσι είναι, αλλά όχι πάντα. Συγκεκριμένα χθες είδα στο Attica ένα πολύ ωραίο jean, χωρίς ιδιαίτερα διακριτικά, αλλά έκανε 350 ευρώ... Το σκέφτομαι για να πω την αλήθεια... Τώρα για τα ακριβά ρούχα η αλήθεια είναι ότι η διαφορά στην ποιότητα είναι αρκετές φορές εμφανής, αλλά σίγουρα - για μένα - περισσότερη σημασία έχει να ξέρω εγώ τι φοράω, από το να το καταλαβαίνει ο άλλος. Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WoW Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 'Ετσι είναι, αλλά όχι πάντα. Συγκεκριμένα χθες είδα στο Attica ένα πολύ ωραίο jean, χωρίς ιδιαίτερα διακριτικά, αλλά έκανε 350 ευρώ... Το σκέφτομαι για να πω την αλήθεια... Τώρα για τα ακριβά ρούχα η αλήθεια είναι ότι η διαφορά στην ποιότητα είναι αρκετές φορές εμφανής, αλλά σίγουρα - για μένα - περισσότερη σημασία έχει να ξέρω εγώ τι φοράω, από το να το καταλαβαίνει ο άλλος. Nai re c veco dn eipa to anti8eto. ;) Bρε παιδια ο καθενας φοραει οτι βασταει η τσεπουλα του ουτε κατακριτεο ειναι αλλα ουτε μειονεκτικο αν καποιος δεν φοραει επωνυμο και τελευταιο trend!!! Μη χαρακτηριζουμε τους αλλους συμφωνα με τα δικα μας δεδομενα... Και ειμαι σιγουρη πως το μεγαλυτερο ποσοστο των Ελληνων δεν δινει πανω απο 50 euro για ενα τζιν... αρα οσοι μπορουν να τα αποκτουν να τα χαιρονται αλλα να μην σνομπαρουν τους υπολοιπους... 1on dn snompara kanenan! Kai 2on analoga bebaia kai pou meneis einai katakriteo na foras ena tzhn me 20 eurw kai oloi oi oloi alloi na forane me 200 k 300 gt polu apla, eidika oi kopeles, exoun problhma an to agori tous dn foraei akriba rouxa,an dn phgainei kolegio klp,klp opote siga mhn xtyphseis kamia :lol: :lol: Kai egw dn pisteuw oti oi perissoteroi ellhnes(neolaia) agorazei tzhn me 50 eurw.. Bebaia kai egw 8a h8ela na mhn ginotan etsi alla mhn kribomaste pisw apo to daktulo mas .... auta .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter_ Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 Kai 2on analoga bebaia kai pou meneis einai katakriteo na foras ena tzhn me 20 eurw kai oloi oi oloi alloi na forane me 200 k 300 gt polu apla, eidika oi kopeles, exoun problhma an to agori tous dn foraei akriba rouxa,an dn phgainei kolegio klp,klp opote siga mhn xtyphseis kamia :lol: :lol: Kai egw dn pisteuw oti oi perissoteroi ellhnes(neolaia) agorazei tzhn me 50 eurw.. Bebaia kai egw 8a h8ela na mhn ginotan etsi alla mhn kribomaste pisw apo to daktulo mas .... Το θέμα είναι να μη διαιωνίζουμε την κατάσταση... Δηλαδή, εσύ για να "χτυπήσεις καμιά" χρειάζεσαι το ρούχο των 200 ευρώ. Ε μέχρι πότε θα αφήνεις αυτή την "καμιά" να σε πιάνει μα**κα και να σε αναγκάζει να τα σκας για ένα one night stand (πώς τα λέω, ε;:lol: ); Δεν είναι ο μόνος τρόπος για να βρεις κοπέλα, πάντως. Εκτός βέβαια και αν οικονομικά είσαι... πασάς, οπότε...;) Φιλικά πάντα, έτσι;;) :happy: Παράθεση http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2006 Nai re c veco dn eipa to anti8eto. ;) Δεν είπα ότι είπες. :p :) Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_13 Δημ. May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 Apo gyftous oti vro pio ftino! :lol: :lol: :lol: :lol: AXAXAXAXAXAXA!!!! Απο που συγκεκριμένα?! Και τι μάρκα?? Biesel ή Dolce & Cabana??? :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 :lol: :lol: :lol: :lol: AXAXAXAXAXAXA!!!! Απο που συγκεκριμένα?! Και τι μάρκα?? Biesel ή Dolce & Cabana??? :lol: :lol: :lol: :lol: Μα τα παγκοσμίου φήμης Golce & Dabbana, Armari, Praba! Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 Egw eimai 16xronos tis Kifisias kai foraw Levi's kyriws kai liga Diesel:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. May 7, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 Το θέμα είναι να μη διαιωνίζουμε την κατάσταση... Δηλαδή, εσύ για να "χτυπήσεις καμιά" χρειάζεσαι το ρούχο των 200 ευρώ. Ε μέχρι πότε θα αφήνεις αυτή την "καμιά" να σε πιάνει μα**κα και να σε αναγκάζει να τα σκας για ένα one night stand (πώς τα λέω, ε;:lol: ); Δεν είναι ο μόνος τρόπος για να βρεις κοπέλα, πάντως. Εκτός βέβαια και αν οικονομικά είσαι... πασάς, οπότε...;) Φιλικά πάντα, έτσι;;) :happy: Για να πιασεις γκομενα φυσικα δεν ειναι απαραιτητο να φορας παντελονι 300 ευρω μπλουζα 130 ευρω κ.ο.κ. ... Εμενα προσωπικα πρωτα κοιταω να μ αρεσει το τζην που θα παρω... Τωρα αν θα κανει 50 100 200 ευρω..... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WoW Δημ. May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 Το θέμα είναι να μη διαιωνίζουμε την κατάσταση... Δηλαδή, εσύ για να "χτυπήσεις καμιά" χρειάζεσαι το ρούχο των 200 ευρώ. Ε μέχρι πότε θα αφήνεις αυτή την "καμιά" να σε πιάνει μα**κα και να σε αναγκάζει να τα σκας για ένα one night stand (πώς τα λέω, ε;:lol: ); Δεν είναι ο μόνος τρόπος για να βρεις κοπέλα, πάντως. Εκτός βέβαια και αν οικονομικά είσαι... πασάς, οπότε...;) Φιλικά πάντα, έτσι;;) :happy: Swsta ! Apoye 8a bgw me salvari kai mplouzaki motorhead kai 8a piasw 10 gkomenes :lol: :lol: Ase pou 8a faw kai porta se gnwsto mas :lol: :lol: Φιλικά πάντα, έτσι;;) :happy: p.s. dn 8elw na anoi3w flame !!!!!!!!!!!!!!!111111111111111oneoneoneone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ifrit Δημ. May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 Εγώ φοράω Diesel γιατί είμαι και ο πρώτος καπιτάλας. Όχι ότι φοράω αποκλειστικά μάρκες ε. :D Απλά έχω 2 diesel και ένα GAP από Αγγλία, και με έχουν βολέψει :) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16 KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dexter_ Δημ. May 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 Εγώ φοράω Diesel γιατί είμαι και ο πρώτος καπιτάλας. Όχι ότι φοράω αποκλειστικά μάρκες ε. :D Απλά έχω 2 diesel και ένα GAP από Αγγλία, και με έχουν βολέψει :) Καπιτάλα... Άκου από Αγγλία... Επαίσχυντε τύπε. Αν ήσουν καπιτάλας θα φορούσες Dolce & Gabbana οπότε μη χαίρεσαι. ΚΑΙ θα τα είχες αγοράσει από Μιλάνα, Παρίσια... Παράθεση http://agfacts.tamu.edu/D11/Extension/animal%20science/Kids/072303_baby_sheep.jpg Άντε πες του ότι ο κόσμος τώρα μπήκε σε κουτάκι, άντε πες του ότι η Dolly δεν είναι προβατάκι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. May 7, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2006 εν τω μεταξυ... εψαχνα εχτες τζην D&G στο mall και δεν εβρισκα πουθενα.... Οι τιμες τους ειναι πανω κατω στα επιπεδα των Seven σωστα...? Απο ποιοτητα υποθετω οτι ειναι καλα ετσι...? Αν μη τι αλλο 200+ ευρω ειναι αυτα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts