dBpanos Δημοσιεύτηκε May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 2, 2006 Ολοι μας φοραμε σχεδον καθημερινα τζην παντελονια... Ποια μαρκα επιλεγουμε...? Ειναι απαραιτητο να ειναι γνωστη μαρκα..? Τι τζην φοραμε αυτον τον καιρο...? the official jeans' thread Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaRisC Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 αν εχεις, τα σκας. προσωπικα επιλεγω seven και replay αλλιώς υπάρχει και το LidL...για ορισμενους ζητώ συγνώμη για το 2ο reply απο κάτω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaRisC Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 αν εχεις, τα σκας. προσωπικα επιλεγω seven και replay αλλιώς υπάρχει και το LidL...για ορισμενους Levi's: μου τα φοράνε μεχρι και οι αλβανοί πια... Seven7: ο,τι καλύτερο... για λίγους ομως Diesel: ολα τα 16-χρονα στην Κηφισια αυτα φορανε, εχει γινει πια... Stuff: αρκετα μοντερνα σχεδια, εχω παρει ενα απο το Attica Replay: τα αντρικα ειναι πολυ καλα και σε ωραια γραμμη BSB, Na...φτικα... δεν εχω και ουτε θελω να αγορασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. May 2, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 Αυτο με τα diesel εχει καταντησει..... ελεος... Levi's all time classic.... Seven7 πραγματικα οτι καλυτερο... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Joannita Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 γυαλί μαλλί και πανταλόνι λι :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaRisC Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 όντως παιδια αυτο με τα Lee, πως βγηκε? lol* Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 Τα levis τα φοραγα μεχρι πριν εναμιση χρονο περιπου. Απο τοτε μεχρι και τωρα παιρνω μονο diesel. Η γραμμη τους μου παει πιο πολυ και τα εχω βολευτει. Levi's: μου τα φοράνε μεχρι και οι αλβανοί πια... Diesel: ολα τα 16-χρονα στην Κηφισια αυτα φορανε, εχει γινει πια... Και τι εγινε? Επειδη τα φορανε οι Αλβανοι και τα 16-χρονα, εμεις τι θα κανουμε? Θα βγουμε εξω με τα σωβρακα?:D Ή θα παω να δωσω 200+ ευρω για ενα τζιν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 Levi's φυσικά! Αντε και λίγο Diesel :p Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 ta pio polla pou exo einai armani !! exo kai ena duo levis !! eleos me ta diesel !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thehobbit Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 bsb τα 2 τελευταία μου αλλά έτυχε να μου ταιριάξουν, δεν κοιτώ μάρκα απλά να μου στρώσει καλά έχω πάρει από πολύ φτηνά (30€) έως αρκετά ακριβά κατ' εμε (δε χαλαλίζω παραπάνω για ένα ρούχο! 100€):cool: Παράθεση I love honda jazz!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Crazygirl_ Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 Εγω ειμαι 19χρονο της Κηφισιας και ναι..καλα μαντεψατε..εχω τρελα με τα diesel!! :p :respect: Παράθεση http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris84 Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 Diesel και Lee Παράθεση Q:I've always tried to teach you two things.First,never let them see you bleed. James Bond:And the second? Q:Always have an escape plan,007!http://i.esmas.com/image/0/000/003/563/Pierce_S.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 Το αδυνατο σημειο μου!!!!!Ειμαι παντα με τζιν βραδυνο ντυσιμο σπορ στη δουλεια,φουστες φορεματα,παντελονια,βερμουδες,καπρι ολα τα εχω τζιν σε διαφορα σχεδια... Προτιμω τα Guess Jeans αλλα φοραω και bsb και lee αρκει να μου στρωνει οπως θελω εκει που θελω.... δεν μετραει μονο η μαρκα... Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 κι εγω diesel εχω και moritz και cotton blue γενικα στο jean βλεπω αν μ'αρεσει πρωτα και μετα το αγοραζω. οπως με το diesel,μπηκα μεσα στο μαγαζι δοκιμασα μερικα ,μ'αρεσει το diesel ευχαριστω πολυ,γεια σας τι ωφειλω? 170ευρω κυριε! :heat: :heat: angelina πες μας και για εκεινο to jean με τα strass.... Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 angelina πες μας και για εκεινο to jean με τα strass.... Τι να πω για τα 220 euro που εδωσα???Δε με πειραζει... Εχω δωσει πολλα... οταν μου αρεσει κατι δεν τα υπολογιζω..:) Φορεματακι ελληνα σχεσιαστη jean 350 euro... Φουστα κοντη τζιν με στρας και κορδελες 250 euro... Θες κι αλλα???? Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 δικαιολογουνται τουλαχιστον στην εφορια? :lol: Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 Εγώ ειμαι τρελή με τα τζην απο το Lidl και της λαικής επισης και απο τους κινέζους, δεν τα περιφρονώ καθόλου! Αααα επισης και απο τους φιλιπινέζους στα πανηγύρια! Τρομερή φαν!! Μακάρι να ειχε και ταμπέλα Made by Lidl, να καταλαβαινε ο καθένας τι φοράω!!!! Πως το 'πατε αυτο με το life style τα μηδενικά και τα νουμερα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_maniac Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 Τωρα τελευταια την εχω βρει με τα energie...φοβερη εφαρμογη και ωραια σχεδια:cool: Παράθεση http://img125.imageshack.us/img125/7898/priza0nf.jpg Κατασκευή ιστοσελίδων - Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dBpanos Δημ. May 2, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 δικαιολογουνται τουλαχιστον στην εφορια? :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 δικαιολογουνται τουλαχιστον στην εφορια? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Τα κοβω τιμολογια :lol: :lol: Τι λες βρε Billako παλι???? Garfield μου ισως να ειναι μεγαλο λαθος μου αλλα ειμαι πολυ σπαταλη ειδικα σε ρουχα αξεσουαρ κτλ δινω πολλα λεφτα και περνω μονο επωνυμα εχω κολλημα τι να κανω???Δεν το κανω ομως για επιδειξη πιστεψε με μου τη σπανε οσες και οσοι το κακουν για αυτο και τους κραζω...:X Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 τα περισσοτερα ειναι diesel,και τρελενομαι εννοειτε...(4) πολλα εχω επισης replay(4) τα levis τα τζιν δεν μαρεσουν καθολου τα γυναικεια,παρολαυτα εχω ενα,κ ενα μπυφανακι(τα ανδρικα ειναι οκ) εχω και 2 miss sixty... και 2 esprit... I LOVE JEANS! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 Αντζελίνα φυσικά και δεν εννοούσα εσένα. Αλλά διαβάζω κατι κουλες αποψεις του στυλ, δεν φοράω πια αυτο που μου αρέσει, γιατι το φοράνε οι αλβανοί (οι οποιοι τι ειναι δηλαδή? τρικερατοι εξωγηινοι) ή το αλλο το καταπληκτικο "αν τα εχεις τα σκας, αλλιώς απο το lidl" :wacko: Εννοείται πως αν σου αρεσει κάτι και 300 και 500 ευρώ θα δώσεις. Αλλά σε θέματα ρατσισμου και νεοπλουτισμου, δεν αντέχω βρε Αντζελίνα με τπτ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 Αντζελίνα φυσικά και δεν εννοούσα εσένα. Αλλά διαβάζω κατι κουλες αποψεις του στυλ, δεν φοράω πια αυτο που μου αρέσει, γιατι το φοράνε οι αλβανοί (οι οποιοι τι ειναι δηλαδή? τρικερατοι εξωγηινοι) ή το αλλο το καταπληκτικο "αν τα εχεις τα σκας, αλλιώς απο το lidl" :wacko: Εννοείται πως αν σου αρεσει κάτι και 300 και 500 ευρώ θα δώσεις. Αλλά σε θέματα ρατσισμου και νεοπλουτισμου, δεν αντέχω βρε Αντζελίνα με τπτ!!! Α και γω μαζι σου σ' αυτο ........:) Το σνομπαρισμα και το δηθεν δεν το μπορω....:mad: Εκνευριζομαι και χανω τους καλους μου τροπους... Παράθεση http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 ναι αλλα σκεφτητε οτι και οι αλβανοι φορανε αυτα που τους δωσαμε εμεις(βλ. παλια ρουχα σε ενα thread) ενταξει δεν λεω εχω δει και αλβανους στην "πενα" ελα μωρε ολοι ανθρωποι ειμαστε. και εγω τα σπαταλαω σε κινητα και ρουχα. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. May 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2006 E οχι και απ'το Lidl. Μονο απ'το Carrefour Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts