aggelopas Δημοσιεύτηκε November 23, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 23, 2003 Εχω ενα οπτικο ενσυρματο ποντικι Μicrosoft και το λαμπακι του δεν σβηνει ποτε.Προσπαθησα και μεσω software αλλα και παλι τιποτα.Εχει να σβησει πανω απο 5 μηνες και αναρωτιεμαι ποτε θα καει??? :blink: Παλιοτερα το εβγαζα απο την ps2 για να ''ξεκουραστει'' αλλα δεν το ξαναεκανα.Ακουω..... :( Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csk4023 Δημ. November 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2003 Μπορεί να 'ναι κι άσχετο αυτό που λέω αλλά μια σκέψη που μου περνάει είναι ότι αυτό έχει σχέση με ρύθμιση στο BIOS.... Παράθεση Find me on Facebook (sign in first) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis Δημ. November 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2003 Αν θυμαμαι καλα στο σπιτι ειναι συνεχεια ανοιχτο. Τι σε πειραζει? Παράθεση Αφου ο Αγγλος δεν γραφει : “ Χάου αρ γιου” ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ “ti kaneis” ?;;;;;;;;;;;?;;;;;;;;;;;; ΟΧΙ ΑΛΛΑ GREEKLISH! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. November 23, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2003 Θα το κοιταξω μολις τυχει και κλεισω τον υπολογιστη ;) Να σημειωσω οτι σε εναν φιλο μου που εχει το ιδιο και το συνδεει στην usb θυρα του,σβεινει κανονικα.Παιζει ρολο?? :eek: Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. November 23, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2003 Ρε δεν με πειραζει!! Ωραιο και εφετζιδικο ειναι αλλα καποια στιγμη οπως ολες οι λαμπες δεν πρεπει να καει και αυτο?? Για αυτο το λεω επειδη ετσι μαλλον θα καει γρηγοροτερα και μετα καινουριο ms intelli explorer wireless optical.................................δηλ. λεφτα! Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. November 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2003 νομίζω είναι ανάλογα τη motherboad και συγκεκριμένα αν κρατάει power on το ps/2 ή όχι όταν είναι κλειστός ο υπολογιστής. Δεν σε ενοχλεί καθόλου πάντως. Είναι ledaki και δεν καίγεται. Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. November 23, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2003 Έχει να κάνει με τη motherboard. Στις περισσότερες καινούργιες το ποντίκι σε ps/2 είναι συνέχεια αναμμένο. Μία λύση είναι να το βάλεις στο usb, οπότε σβήνει όταν κλείνεις τον υπολογιστή. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. November 24, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2003 Το κοιταξα αλλα δεν εχει σχετικο setting στη motherboard.Τωρα δεν θελω να το βαλω στη usb γιατι δεν μου περισσευουν...Thanks παντως! Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. April 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2005 Sorry για το "ξέθαμα" αλλά είναι ότι κοντινότερο thread που μπόρεσα να βρω για το πρόβλημά μου.. :confused: So.. πήρα το Σάββατο το wireless intellimouse explorer 2.0 απο το Πλαίσιο στον Πειραιά.Δύο είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζω: 1) Μέσα στο πακέτο είχε το software intelipoint 5.0 και drivers του..2003 :X,με αποτέλεσμα να μην μπορώ να ορίσω στα πλαινά κουμπιά άλλες επιλογές εκτός των κλασσικών.Οκ κατεβάζω τώρα το 5.2 απο την microsoft αλλά το θεωρώ παράξενο να έχει το Πλαίσιο τόσο παλιά παρτίδα.. :worry: 2) Ισως να έχει να κάνει και με το 1ο πρόβλημα..το ποντίκι αν μείνει για διάστημα ακόμα και για 5 δεύτερα ανενεργό είναι σαν να χάνει την σύνδεση με τον πομπό και δεν αποκρίνεται αμέσως!Θέλει κούνημα ή πάτημα ενός κουμπιού που φυσικά δεν γίνεται τίποτα,ούτως ώστε μετά να αρχίσει πάλι να επικοινωνεί.Όπως καταλαβαίνετε είναι άκρως σπαστικό..Τι μπορεί να φταίει για αυτό;Είναι σαν να μπαίνει σε stand by mode..Μπορεί να παίζει ρόλο το ότι ακριβώς απο πάνω έχω λάμπα φθορίου;;Το λέει το manual μέσα ότι μπορεί να παίζει ρόλο αλλά θέλω να βεβαιωθώ ότι είναι αυτός ο λόγος μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. April 12, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2005 Καμμιά βοήθεια κανείς;Πείτε τίποτα γιατί αρχίζω και εκνευρίζομαι για το 2.. και δεν φταίει η λάμπα τελικά :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. April 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2005 Κανονικά δεν θα έπρεπε να το κάνει. Στη θέση σου θα το δοκίμαζα και σε άλλον υπολογιστή και αν έκανε τα ίδια θα το πήγαινα πίσω. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. April 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2005 Sorry για το "ξέθαμα" αλλά είναι ότι κοντινότερο thread που μπόρεσα να βρω για το πρόβλημά μου.. :confused: So.. πήρα το Σάββατο το wireless intellimouse explorer 2.0 απο το Πλαίσιο στον Πειραιά.Δύο είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζω: ... Ίσως απλά να της ξέμειναν τα CD της microsoft με τους παλιούς οδηγούς και να δίνει το 5.2 μόνο σε download... Έχω το ίδιο ποντίκι με τους οδηγούς 5.0 και μπορώ να ρυθμίσω τι θα κάνουν τα πλαϊνά κουμπιά. Από που δοκίμασες και δεν τα κατάφερες? Δες το screenshot www.freewebs.com/l3ft3r1s/mouse.jpg (~90KB) Τέλος, για το πρόβλημα που αναφέρεις δεν το έχω αντιμετοπίσει ποτέ... Γιατί δεν κλείνεις τη λάμπα φθορίου να δοκιμάσεις? :P Αυτο που ήθελα να ρωτήσω εγώ είναι εαν συμβαίνει σε όλα ΑΣΥΡΜΑΤΑ να μένουν ανοιχτά όταν κλείνει το PC. Η είναι ιδιοτροπία του δικού μου μόνο? Δεν νομίζω να χει σχέση με μητρική κλπ που λεγονταν παραπάνω καθώς όλοι γνωρίζουμε πως τα ασύρματα δουλεύουν με μπαταρίες... (μην μου πείτε κάφε φορά που κλείνω τον υπολογιστή να βγάζω τις μπαταρίες... :Ο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybernec Δημ. April 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2005 ....Αυτο που ήθελα να ρωτήσω εγώ είναι εαν συμβαίνει σε όλα ΑΣΥΡΜΑΤΑ να μένουν ανοιχτά όταν κλείνει το PC. Η είναι ιδιοτροπία του δικού μου μόνο? Δεν νομίζω να χει σχέση με μητρική κλπ που λεγονταν παραπάνω καθώς όλοι γνωρίζουμε πως τα ασύρματα δουλεύουν με μπαταρίες... (μην μου πείτε κάφε φορά που κλείνω τον υπολογιστή να βγάζω τις μπαταρίες... :Ο) Και το δικό μου (Trust 30110A) ανοιχτό μένει... Παράθεση http://www.talosteam.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. April 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2005 Ίσως απλά να της ξέμειναν τα CD της microsoft με τους παλιούς οδηγούς και να δίνει το 5.2 μόνο σε download... Έχω το ίδιο ποντίκι με τους οδηγούς 5.0 και μπορώ να ρυθμίσω τι θα κάνουν τα πλαϊνά κουμπιά. Από που δοκίμασες και δεν τα κατάφερες? Δες το screenshot www.freewebs.com/l3ft3r1s/mouse.jpg (~90KB)Απ'οσο θυμάμαι και το δικό μου το 5.0 είχε και μπορούσα να κάνω αυτή τη ρύθμιση. Τέλος, για το πρόβλημα που αναφέρεις δεν το έχω αντιμετοπίσει ποτέ... Γιατί δεν κλείνεις τη λάμπα φθορίου να δοκιμάσεις? :PΈγραψε ότι δεν φταίει η λάμπα τελικά. Αυτο που ήθελα να ρωτήσω εγώ είναι εαν συμβαίνει σε όλα ΑΣΥΡΜΑΤΑ να μένουν ανοιχτά όταν κλείνει το PC. Η είναι ιδιοτροπία του δικού μου μόνο? Δεν νομίζω να χει σχέση με μητρική κλπ που λεγονταν παραπάνω καθώς όλοι γνωρίζουμε πως τα ασύρματα δουλεύουν με μπαταρίες...Nαι, έχει σχέση με την μητρική, θα το δεις αν βάλεις ένα ενσύρματο οπτικό ποντίκι σε ps/2. Το λαμπάκι μένει αναμμένο μόνιμα. Για τα ασύρματα είναι λίγο διαφορετικό όμως, γιατί έτσι κι αλλιώς μένουν συνέχεια αναμμένα. Για να τα σβήσεις θα έπρεπε να υπάρχει κάποιος διακόπτης και όσα έχω δει, δεν έχουν κάτι τέτοιο. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. April 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2005 l3ft3r1s με το software που είχε μέσα στην συσκευασία δεν υπήρχε η δυνατότητα να ορίσω στα πλαινά πλήκτρα Keystroke και Start program..τελικά όπως είπα και πριν κατέβασα απο το site της microsoft το 5.2 και είμαι εντάξει σε αυτό το θέμα. Όσον αφορά τις στιγμιαίες διακοπές στην επικοινωνία,ακόμα δεν έχω βγάλει άκρη.Σίγουρα δεν φταίει η λάμπα πλέον.Κάπου στο support της microsoft το αναφέρει αυτό σαν γεγονός αλλά λύση δεν δίνει.. :confused: Συμπτώματα Μετά από περιόδους αδράνειας, ενδέχεται να παρουσιάζεται καθυστέρηση στην κίνηση του δείκτη, όταν μετακινείτε το ποντίκι. Αιτία Το Wireless IntelliMouse Explorer χρησιμοποιεί συσκευές εξοικονόμησης ενέργειας που εξοικονομούν ενέργεια στη μπαταρία. Μετά από περιόδους αδράνειας, το Wireless IntelliMouse Explorer ενεργοποιεί δυνατότητες εξοικονόμησης ενέργειας που μπορεί να χρειαστούν λίγο χρόνο να απενεργοποιηθούν, όταν μετακινείτε για πρώτη φορά το ποντίκι. Περισσότερες πληροφορίες Οι επαναστατικές τεχνολογίες εξοικονόμησης ενέργειας επιτρέπουν στο Wireless IntelliMouse Explorer να εξοικονομεί ενέργεια για πολλούς μήνες χρήσης. Το Wireless IntelliMouse Explorer χρησιμοποιεί τρεις έξυπνες τεχνολογίες: • Intelligent Touch: Το ποντίκι γνωρίζει πότε είστε εκεί και πότε λείπετε. Μοναδικοί αισθητήρες αναγνωρίζουν το άγγιγμα του χεριού σας και αμέσως ενεργοποιούν την οπτική τεχνολογία. Όταν απομακρύνετε το χέρι σας, το ποντίκι επιστρέφει σε κατάσταση αναμονής, εξοικονομώντας ενέργεια μπαταρίας. Το όφελος είναι ότι, όταν είστε παρόντες, το ποντίκι είναι ενεργοποιημένο. Όταν λείπετε, βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής. • Intelligent Illumination: Το Wireless IntelliMouse Explorer ρίχνει αρκετό φως, για να φωτίσει το ποντίκι σε μια σκοτεινή επιφάνεια και φωτίζει αμυδρά μια ανοιχτόχρωμη επιφάνεια, επιτρέποντας στο ποντίκι να εξοικονομεί ενέργεια μπαταρίας. • Intelligent Surface Detection: Το ποντίκι αναγνωρίζει πότε σηκώνεται από μια επιφάνεια και στη συνέχεια πέφτει σε κατάσταση λειτουργίας χαμηλής ενέργειας, για να εξοικονομήσει ενέργεια μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. May 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2005 Sorry για το "ξέθαμα" αλλά είναι ότι κοντινότερο thread που μπόρεσα να βρω για το πρόβλημά μου.. :confused: So.. πήρα το Σάββατο το wireless intellimouse explorer 2.0 απο το Πλαίσιο στον Πειραιά.Δύο είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζω: 1) Μέσα στο πακέτο είχε το software intelipoint 5.0 και drivers του..2003 :X,με αποτέλεσμα να μην μπορώ να ορίσω στα πλαινά κουμπιά άλλες επιλογές εκτός των κλασσικών.Οκ κατεβάζω τώρα το 5.2 απο την microsoft αλλά το θεωρώ παράξενο να έχει το Πλαίσιο τόσο παλιά παρτίδα.. :worry: 2) Ισως να έχει να κάνει και με το 1ο πρόβλημα..το ποντίκι αν μείνει για διάστημα ακόμα και για 5 δεύτερα ανενεργό είναι σαν να χάνει την σύνδεση με τον πομπό και δεν αποκρίνεται αμέσως!Θέλει κούνημα ή πάτημα ενός κουμπιού που φυσικά δεν γίνεται τίποτα,ούτως ώστε μετά να αρχίσει πάλι να επικοινωνεί.Όπως καταλαβαίνετε είναι άκρως σπαστικό..Τι μπορεί να φταίει για αυτό;Είναι σαν να μπαίνει σε stand by mode..Μπορεί να παίζει ρόλο το ότι ακριβώς απο πάνω έχω λάμπα φθορίου;;Το λέει το manual μέσα ότι μπορεί να παίζει ρόλο αλλά θέλω να βεβαιωθώ ότι είναι αυτός ο λόγος μόνο. Πήρα κι εγώ το συγκεκριμένο, αλλά με προβληματίζει το ροδάκι. Μόνο σε μένα φαίνεται πολύ ευαίσθητο; Δεν κάνει αυτό το χαρακτηριστικο "κρακ" όπως σε όλα τα κοινά ποντίκια, με αποτέλεσμα όταν το χρησιμοποιώ για άλλες δουλειές εκτός από scrolling, να πηδάει κανάλια στο tv-tuner, εικόνες στους image viewers κτλ. Ρυθμίζεται από πουθενά αυτό ή πρέπει να συμβιβαστώ; Δοκίμασα από τις ρυθμίσεις, αλλά δεν είδα διαφορά... Επίσης πως αλλάζουμε τα dpi; Δεν βρίσκω πουθενά την επιλογή στα properties του mouse στο control panel. Oύτε και τα diagnostics που φαίνονται σε αυτή τη φώτο βλέπω... http://www.freewebs.com/l3ft3r1s/mouse.jpg Έχω τους 5.2 drivers Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. May 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2005 Μόνο σε μένα φαίνεται πολύ ευαίσθητο;Όχι, δεν σου φαίνεται. Είναι πολύ ευαίσθητο και δυστυχώς στην σχετική ρύθμιση (Control Panel --> Mouse --> Scrolling --> Vertical Scroll) το έχω βάλει όσο πιο αργό γίνεται και πάλι τα ίδια. Δεν καταλαβαίνω γιατί το άλλαξαν συγκεκριμένα σε αυτό το ποντίκι. Ένα Intellimouse explorer και ένα Intellimouse Optical που είχα παλιότερα, δεν είχαν τέτοιο πρόβλημα. Επίσης όταν γράφω σε κάποια φόρμα ενός browser (όπως π.χ. ένα post στο myphone) ενώ έχω επιλέξει το hide pointer while typing, δεν γίνεται τίποτα. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. May 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2005 Επίσης όταν γράφω σε κάποια φόρμα ενός browser (όπως π.χ. ένα post στο myphone) ενώ έχω επιλέξει το hide pointer while typing, δεν γίνεται τίποτα.Same here. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι αμα εχεις επιλεγμενο το hide while typing όπου και να αφήσει τον Pointer, όταν πληκτρολογείς θα εξαφανίζεται. Αν το απενεργοποιήσεις (το hide) κρυβεται ο δείκτης μόνο όταν είναι μέσα στο ενεργό παράθυρο. Δλδ, για να γινω πιο κατανοητός, αν δεν έχεις maximised τον browser όταν γραφεις post, και το ποντίκι το έχεις εκτός της περιοχής του browser, πχ κάτω στην taskbar ή πίσω στο desktop, τότε δεν εξαφανίζεται ο δεικτης... Κουφό... :w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. May 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2005 Καλά...ασχολείστε με το αν φαίνεται ο κέρσορας όταν γράφουμε..; :X Εδώ έχουμε πιο σοβαρά θέματα που μας απασχολούν με αυτό το έρμο το ποντίκι.. :p Τελικά υπάρχει κανείς που να του δουλεύει τέλεια; :confused: @gkr41 για πήγαινε Ιδιότητες>Υλικό>Ιδιότητες>Ρυθμίσεις για προχωρημένους.. μήπως εκεί είναι το dpi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. May 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2005 Καλά...ασχολείστε με το αν φαίνεται ο κέρσορας όταν γράφουμε..; :X Εδώ έχουμε πιο σοβαρά θέματα που μας απασχολούν με αυτό το έρμο το ποντίκι.. :p Τελικά υπάρχει κανείς που να του δουλεύει τέλεια; :confused: Εγώ εγώ!! :p Δε λεω βεβαια,στην αρχη ηταν τοσο σκληρο το ροδακι στο πατημα, που λογω και χρησης με τον ff ειχε παθει αγκυλωση το μεσαιο μου δαχτυλο σε παρεξηγησιμη κλιση :p , αλλα τον τελευταιο καιρο μαλακωσε και πλεον το χειριζομαι ανετα.κανενα αλλο προβλημα δεν ειχα. Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 @gkr41 για πήγαινε Ιδιότητες>Υλικό>Ιδιότητες>Ρυθμίσεις για προχωρημένους.. μήπως εκεί είναι το dpi? Εκεί πάω, αλλά δεν υπάρχει καν "ρυθμίσεις για προχωρημένους". Μόνο οι 3 κλασσικές καρτέλες υπάρχουν Θα δοκιμάσω να βάλω τον receiver στην PS/2, μήπως γίνει τίποτα. Εγώ εγώ!! :p Δε λεω βεβαια,στην αρχη ηταν τοσο σκληρο το ροδακι στο πατημα, που λογω και χρησης με τον ff ειχε παθει αγκυλωση το μεσαιο μου δαχτυλο σε παρεξηγησιμη κλιση :p , αλλα τον τελευταιο καιρο μαλακωσε και πλεον το χειριζομαι ανετα.κανενα αλλο προβλημα δεν ειχα. Άλλη βλακεία από δω. Τρομάζει να "πιάσει" στο μεσαίο κλικ. Μου βγαίνει η πίστη για να διαβάσω το forum σε tabs κάθε φορά... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 Καλά...ασχολείστε με το αν φαίνεται ο κέρσορας όταν γράφουμε..; :X Ναι, γιατί είναι κάτι που με ενοχλεί και θα ήθελα να δουλεύει.Άλλη βλακεία από δω. Τρομάζει να "πιάσει" στο μεσαίο κλικ. Μου βγαίνει η πίστη για να διαβάσω το forum σε tabs κάθε φορά...Με αυτό το ποντίκι δεν χρησιμοποιώ ποτέ το μεσαίο κλικ. Υπάρχει το Control+Click για να ανοίγουν σε νέο tab τα links που με βολεύει αρκετά. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 pantos gia na kaei i "lampa" tou mouse... stin prokeimeni ton "aplon" optical einai LED... me arketa ekatomiria ores zois... diladi apithano na kaei... oi astoxies ton led afton fenontai apo tin arxi leitourgias tous... afou doulevei... prota tha xalasei to mouse... meta tha to petakseis... tha aposintethei olo... kai to led tha doulevei akomi! :p iparxoun kai ta nea laser mouse... pou kai i diodos laser exei arketa ekatomiria ores zois... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halvas69 Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 Δεν ξέρω αν θα βοηθήσει αυτό που λέω αλλά διαβάστε το. Εχω το Microsoft Standar Wireless Optical Mouse. O "πόντικας μου" όταν τον σηκώνω από το γραφείο μπαίνει σε κατάσταση αναμονής σε λιγότερο από 3 sec Επίσης, βάσει του τι λέει το manual του, οταν κλείνω το PC μου πρωτείνει να το ακουμπώ πάνω στον πομπό. Και δεν πρέπει να έχει άδικο καθώς όταν το κάνω αυτό το ποντίκι παθάινει αφασία και δεν δουλεύει για να εξοικονομεί ενέργεια. Μόλις το ακουμπήσω στο γραφείο και το κουνήσω μετά από 1-2 sec αρχίζει και δουλεύει, ανεξάρτητα από το αν είναι ανοιχτό το PC ή κλειστό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 Καλά, idle δεν κρατάει ποτέ αυτό το ποντίκι; Πήγα να δω μια ταινία full screen στον Media Player και κάθε λίγο έβγαινε η toolbar. Λέω "θα φταίει που το έχω ακουμπήσει στο κρεβάτι και κουνιέται". Το βάζω ανάποδα :p ώστε να μην έχει κάπου να πατήσει το led, το βιολί του αυτό. Το ακουμπάω στην καρέκλα που ήταν δίπλα... τίποτα... Το βάζω πάνω στο γραφείο χωρίς να το ακουμπάω καν (το γραφείο) κι άρχισε πάλι τα ίδια! Κάθε 5-6 secs επικοινωνούσε με το PC και μου χαλούσε το full screen. Τελικά χρειαζεται το on/off διακοπτάκι που είπε κάποιος πριν... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts