Jump to content

Ποιος ή ποια είναι το ίνδαλμά σας;

Th3_Rock_is_here
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπον παιδια γεια σας και παλι!!!!!!!!!:) :) :)

Λοιπον θα ηθελα να μου πειτε ποιος η ποια ειναι το ινδαλμα σας...και γιατι βεβαια!!!!!!αν εχετε και κανενα link με blog δημοσιευστε το!!!

Και κανω την αρχη.....

Λοιπον ινδαλμα μου ειναι ο Βill Gates!!!!!!!!!!ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ

ΑΠΟ τους πλουσιοτερους ανθρωπους του πλανητη!!!!!!!!!!!!!

Το link μου με το blog ειναι under construction....

Περιμενω να σας ακουσω!!!!!:p :p

Ευχαριστω εκ των προτερων

Ινδαλμα δεν εχω, αλλα ο Bill Gates ειναι Ο πλουσιοτερος ανθρωπος του πλανητη!

Δεν θες να μοιασεις σε κανενα???:confused: :confused:

Τωρα που το σκεφτομαι και ο Λασκαρατος καλος μου ακουγεται για ινδαλμα.....

ουτε εγω εχω ινδαλμα,αλλα θαυμαζω τον ρεμο με τον τροπο που τραγουδαει επανω στην σκηνη!

και οταν λεω τον θαυμαζω,το παραδεχομαι γιατι εχει ενα δικο του στυλ να σου περναει το τραγουδι μεσα σου!

Never Give Up:!:

Join friend!

Αααααα το βρηκα! Τον billakosss θαυμαζω :D :lol:

Βασικα νομιζω οτι δεν εχω γιατι εχω περασει την ηλικια που συνηθως εχουν ολοι ενα ινδαλμα.

Αααααα το βρηκα! Τον billakosss θαυμαζω :D :lol:

Βασικα νομιζω οτι δεν εχω γιατι εχω περασει την ηλικια που συνηθως εχουν ολοι ενα ινδαλμα.

κι εγω σε θαυμαζω γιατι προσπαθεις να ανεβασεις μια εταιρια που πουλαει μονο φτηνο sms :lol: :lol:

Join friend!

κι εγω σε θαυμαζω γιατι προσπαθεις να ανεβασεις μια εταιρια που πουλαει μονο φτηνο sms :lol: :lol:

Συγκεκριμενα πουλαει : Φθηνη ομιλια, φθηνο sms, φθηνο mms, 50-70% φθηνοτερες διεθνεις κλησεις και διεθνη sms.

Και πανω απ'ολα πουλαει ΜΟΥΡΗ :happy:

Προσωπικα σε θαυμαζω γιατι θελει πολυ πειθω να πεισεις καποιον να αγορασει τιμ!!

Τα ινδαλματα μου ειναι απλοι,καθημερινοι ανθρωποι & οχι τα γελοια (στις περισσοτερες περιπτωσεις) πρωτυπα που πλασαρουν τα Μμε,οι λεφταδες κλπ.

το ινδαλμα μου ειναιιι....

Hulk Hogan :p(νεος βέβαια)

KI εγω πιστευω πως μετα τον Bill Gates θαυμαζω τον THE ROCK!!!

if you smeeeeeeeeeell what The Rock ,,,is cooking!!!!!!!!

εχει παιξει και σεκ αλες ταινιες....Welcome to the jungle , be cool, SCORPION KING(best!!!!) DOOM , the mummy 2 k.a πολλες........

ουτε εγω εχω ινδαλμα,αλλα θαυμαζω τον ρεμο με τον τροπο που τραγουδαει επανω στην σκηνη!

και οταν λεω τον θαυμαζω,το παραδεχομαι γιατι εχει ενα δικο του στυλ να σου περναει το τραγουδι μεσα σου!

Τωρα σε συμπαθησα τρομερα!ΡΕΜΟΣ RULEZZZZZ :respect:

http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png

EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!!

Δεν εχεις και αδικο....φωναρα ο Ρεμος!!!!!!!:) :) :)

ινδαλμα..? τι ειναι αυτο? υπαρχουν στην σημερινη εποχη? ....καποτε ακουγα 24 ωρες/7μερες Νοτη Σφακιανακη....

πραγματικο ινδαλμα για μενα ειναι ο πατερας μου...που εκανε τα παντα για να με μεγαλωσει με σωστες αρχες και αξιες

IPHONE 4 The Ultimate

Τωρα σε συμπαθησα τρομερα!ΡΕΜΟΣ RULEZZZZZ :respect:

δηλαδη δεν με συμπαθουσες??

:respect:

Join friend!

Ινδαλμα μου ειστε ολοι εσεις οι καθημερινοι ανθρωποι που παρ' ολες τις αντιξοοτητες και δυσκολιες της ζωης, δεν το βαζετε κατω, δεν χανετε το κουραγιο και το χαμογελο σας!:) Κρατατε την αξιοπρεπεια και την ποιοτητα σας ψηλα!;)

Τα υπολοιπα που πλασαρουν τα ΜΜΕ, ειναι προς λαϊκη καταναλωση και καθαρα για λογους κερδοσκοπιας!:mad:

http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg

http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif

My love for you insatiable, not superficial

You 'LL never waLk aLone!

Ινδαλμα μου είναι ο Σκρουτζ Μακ Ντακ! Απο την πρωτη του νεοτητα δουλευε, δουλευε, δουλευε, δε φοβηθηκε τους κοπους, δεν τεμπελιασε ποτέ. Μετά, όταν ανδρώθηκε οικονομικά ανελαβε και τα αχαίρευτα ανήψια του! Τα μεγάλωσε με αρχές (άσχετα αν αυτα ήταν αχάριστα) τόσο τον Ντοναλντ, όσο και τους Χιουι, Λιουι και Ντιουι! Βοήθησε τον λαό της Λιμνούπολης, βοήθησε την επιστημη (μέσω του Κύρου), ενεπνευσε ερωτικά πολλές γυναικες (η Τζένη κόβει τις φλέβες της για χάρη του!). ΑΞΙΟΣ. ΑΞΙΟΣ. ΑΞΙΟΣ!!!

δεν ειναι το ινδαλμα μου, απλα την θαυμαζω γι' αυτα που κατεφερε να αποκτησει, χωρις να εχει σπουδασει, η να εχει κανει κατι το σπουδαιο στην ζωη της.

Paris Hilton, ολοι νομιζουν πως ειναι χαζη αλλα τελικα ειναι και πονηρη και εξυπνη γιατι καταφερε να βγαλει πολλα εκκατομυρια πουλωντας στα μεσα την προσωπικη της ζωη, το βιβλιο της εγινε Best Seller, εχει σειρα απο ρουχα, κοσμηματα, αρωματα, βιβλια, κτλ

πραγματικο ινδαλμα για μενα ειναι ο πατερας μου...που εκανε τα παντα για να με μεγαλωσει με σωστες αρχες και αξιες

Σωστός...+1:)

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

o scarface!!!

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

ινδαλμα..? τι ειναι αυτο? υπαρχουν στην σημερινη εποχη? ....καποτε ακουγα 24 ωρες/7μερες Νοτη Σφακιανακη....

Συμφωνω απολυτα φιλε μου.ολοι αυτοι της show-biz δεν ειναι ινδαλματα,αλλα ψευτο-ειδωλακια...

Q:I've always tried to teach you two things.First,never let them see you bleed.

James Bond:And the second?

Q:Always have an escape plan,007!http://i.esmas.com/image/0/000/003/563/Pierce_S.jpg

δηλαδη δεν με συμπαθουσες??

:respect:

Nαι,αλλα τωρα προσθεσα και το επιρρημα ''τρομερα'' :D

http://img439.imageshack.us/img439/2936/pao0zb.png

EΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!!