Jump to content

[MOTO] Suzuki FX 125: Βελτιώσεις,εμπειρίες κ.α

multidanze
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

οτι και να λετε παιδια ι dragon παντα 8α προτιματε! και για να λεμε την αληθεια.... δεν βγαζει ασχημο ηχο.. ειδικα οταν το fx ειναι φτιαγμενο! τωρα στα παπακια.... εξατμιση level εγω δεν εχω ακουσει ποτε στην ζωη μου. καλυτερη εξατμηση απο την sebring και την protech για το παπι δεν υπαρχει...

μπραβο ρε φιλε . πες τα γιατι με εχει σκασει. +1

• Απαντήσεις 520
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ασε την ομορφια. απο αποδοση αστα. τι ?????? η level ειναι η καλυτερη για glx ? ποιος στο ειπε. για glx c50 supra astrea crypton r δεν υπαρχει καλυτερη απο την protech. και σε μεταλο και σε αποδοση και σε ηχο. γιαυτο αστα. τελος παντον . εδω μηλαμε για fx

Έχεις δοκιμάσει racetech να δεις πως θα πηγαίνει το παπί σου???Πως λες μια άποψη έτσι στην τύχη χώρις να να έχει αποδείξεις για αυτά που λες????

Το ίδιο έκανα και εγώ.Είπα έτσι στην τύχη ότι η level είναι η καλύτερη για παπιά,χωρίς να έχω δοκιμάσει,ούτε να έχω οδηγήσει παπί με level.Και εσύ αμέσως να πεις πως η protech είναι ανώτερη,και φαντάζομαι χωρίς καν να έχει δοκιμάσει level και protech στο ίδιο παπάκι:X

Εννοείτε όλα τα αρνητικά σχόλια που έχουν γίνει για την dragon δεν τα έχεις σχολιάσει:lol:

Youtube΄s Channel:Kamilaririder

check out my bikepics account

http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg

Έχεις δοκιμάσει racetech να δεις πως θα πηγαίνει το παπί σου???Πως λες μια άποψη έτσι στην τύχη χώρις να να έχει αποδείξεις για αυτά που λες????

Το ίδιο έκανα και εγώ.Είπα έτσι στην τύχη ότι η level είναι η καλύτερη για παπιά,χωρίς να έχω δοκιμάσει,ούτε να έχω οδηγήσει παπί με level.Και εσύ αμέσως να πεις πως η protech είναι ανώτερη,και φαντάζομαι χωρίς καν να έχει δοκιμάσει level και protech στο ίδιο παπάκι:X

Εννοείτε όλα τα αρνητικά σχόλια που έχουν γίνει για την dragon δεν τα έχεις σχολιάσει:lol:

αυτο για την level και την protech το εχω δοκιμασει εγω στο lifan που ειχα μου ειχε δωσει ενας φιλος μου μια level(μιας και πειρε crypton r μεταχειρα με εξατμιση κλπ)μεχρι να μαζεψω λεφτα να παρω δικια μου,με την level ενιωθα πως το μηχανακι δεν πηγαινε καλα στα χαμηλα,και δεν ειχα παρατηρησει τρελη διαφορα(η ταχυτητες σπαγανε ανα 20κμ,1η20,2α40,3η60-70....4η πηγαινε μεχρι 90-95...οταν το ζοριζα να παει παραπανω κμ δεν γινοταν τιποτα,μολις εβαλα protech:παρατηρησα καλυτερο ανοιγμα..και οι ταχυτητες σπαγανε πιο γρηγορα κ πιο ευκολα,στην ευθεια το πηγα τελικα 100κμ.....τωρα εχω address μεχρι να μαζεψω λεφτα για yoshimura θα βαλω protech γιατι πιστευω πως οι protech ειναι απο τις καλυτερεσ εξατμισεις(και σε ηχο και σε αποδοση και σε ποιοτητα)αυτο....anyway εδω μιλαμε για fx......:X

Έτσι κι αλλιώς για πλάκα το έγραψα αυτό με την level........για να δω πως θα αντιδράσει ο Σβούρος που θάβει την racetech χωρίς καν να έχει ιδεά για το τι πρόκειται.

http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg

Έτσι κι αλλιώς για πλάκα το έγραψα αυτό με την level........για να δω πως θα αντιδράσει ο Σβούρος που θάβει την racetech χωρίς καν να έχει ιδεά για το τι πρόκειται.

ΕΥΤΥΧΩΣ που εχεις εσυ ιδεα ρε φιλε και τα ξερεις ολα. εχεις δοκιμασει εσυ racetech και dragon σε fx ? ε τοτε μην μηλας. και ρωτα καποιον μηχανικο που φτιαχνει dragster να σου πει για το μπουρι.

ΕΥΤΥΧΩΣ που εχεις εσυ ιδεα ρε φιλε και τα ξερεις ολα. εχεις δοκιμασει εσυ racetech και dragon σε fx ? ε τοτε μην μηλας. και ρωτα καποιον μηχανικο που φτιαχνει dragster να σου πει για το μπουρι.

Εγώ δεν έχω δοκιμάσει,και ούτε έγραψα σε κάποιο ποστ μου ότι η racetech είναι καλύτερη.Απλά μου την σπάει που λες ότι μια εξάτμισι είναι καλή επειδή την φοράς εσύ,χωρίς να έχεις δοκιμάσει κάποια άλλη.:rolleyes:Και λες ότι φτιάχνει εξατμίσεις από το 1980,αυτό δεν μου λεεί κάτι.........άμα αυτός έχει μηχανήματα του 90 και ο άλλος το 05,καλύτερος είναι ο παλιός???Για σκέψου.

Και όσο για τον μηχανικό,ρώτησα ένα και μου είπε ότι το μπουρί πρέπει να είναι μελετημένο στο πάχος και στο μάκρος του σωλήνα:X

Εγώ δεν έχω δοκιμάσει,και ούτε έγραψα σε κάποιο ποστ μου ότι η racetech είναι καλύτερη.Απλά μου την σπάει που λες ότι μια εξάτμισι είναι καλή επειδή την φοράς εσύ,χωρίς να έχεις δοκιμάσει κάποια άλλη.:rolleyes:Και λες ότι φτιάχνει εξατμίσεις από το 1980,αυτό δεν μου λεεί κάτι.........άμα αυτός έχει μηχανήματα του 90 και ο άλλος το 05,καλύτερος είναι ο παλιός???Για σκέψου.

Και όσο για τον μηχανικό,ρώτησα ένα και μου είπε ότι το μπουρί πρέπει να είναι μελετημένο στο πάχος και στο μάκρος του σωλήνα:X

για κοιτα πιο πισω που λες οτι η racetech ειναι πιο καλη και σε αποδοση και σε ηχο και σε ομορφια και πιο φθηνη. τουλαχιστον εχω δοκιμασει τη μια. εσυ που δεν εχεις δοκιμασει καμια απο τις δυο τι μηλας. καταρχην τι μηχανακι εχεις

Εννοεις διατομη του σωληνα.Επισης πολυ σημαντικο ρολο παιζει και η κλιση που θα δωσει κανεις στην εξατμιση για να την γυρισει προς τα πισω.

για κοιτα πιο πισω που λες οτι η racetech ειναι πιο καλη και σε αποδοση και σε ηχο και σε ομορφια και πιο φθηνη. τουλαχιστον εχω δοκιμασει τη μια. εσυ που δεν εχεις δοκιμασει καμια απο τις δυο τι μηλας. καταρχην τι μηχανακι εχεις

2 μηχανακια εχει.:ninja:

OK εδώ έχεις δίκιο,αλλα ξέρω ένα παίδι με και μου λέει πως με την dragon δεν έχει δει μεγάλη διαφορά και κάνει πολύ θόρυβο σε σχέση με την racetech.Η racetech κάνει πιο μπάσο ήχο,και από ότι μου λέει νιώθει πως έχει πιο καλό τράβηγμα σε ολές τις στροφές,δηλαδή δεν αυξήθηκε η τελική απλά το τράβηγμα:O

Εννοείτε αφού δεν το οδηγήσει το μηχανάκι,δεν μπορώ να έχω μια ολοκληρωμένη άποψη:X

Εννοεις διατομη του σωληνα.Επισης πολυ σημαντικο ρολο παιζει και η κλιση που θα δωσει κανεις στην εξατμιση για να την γυρισει προς τα πισω.

2 μηχανακια εχει.:ninja:

Ναι την διατομή εννοώ.Μαζί με το τάουνι 3:p

Ταουνι, FB και τι αλλο?

Το γουρούνι ρε το ξεχνάς???

OK εδώ έχεις δίκιο,αλλα ξέρω ένα παίδι με και μου λέει πως με την dragon δεν έχει δει μεγάλη διαφορά και κάνει πολύ θόρυβο σε σχέση με την racetech.Η racetech κάνει πιο μπάσο ήχο,και από ότι μου λέει νιώθει πως έχει πιο καλό τράβηγμα σε ολές τις στροφές,δηλαδή δεν αυξήθηκε η τελική απλά το τράβηγμα:O

Εννοείτε αφού δεν το οδηγήσει το μηχανάκι,δεν μπορώ να έχω μια ολοκληρωμένη άποψη:X

Ναι την διατομή εννοώ.Μαζί με το τάουνι 3:p

ναι ρε συ. αλλα το οτι εδωσε στο συγκεκριμενο μηχανακι με αυτα τα χιλιοστα παραπανω απο την dragon δεν σημαινει οτι σε ολα θα δωσει παραπανω. ειχα ακουσει μια racetech σε fx 65.5mm . ο ηχος να σου πω την αληθεια δεν μου αρεσε αλλα απο μουρη ειναι κατι διαφορετικο απο τις συνυθησμενες dragon που βαζουν οι περισσοτεροι. τελος παντων δεν αξιζει να τσακονομαστε για κατι που δεν ειμαστε τελειως σιγουροι και οι δυο.

ναι ρε συ. αλλα το οτι εδωσε στο συγκεκριμενο μηχανακι με αυτα τα χιλιοστα παραπανω απο την dragon δεν σημαινει οτι σε ολα θα δωσει παραπανω. ειχα ακουσει μια racetech σε fx 65.5mm . ο ηχος να σου πω την αληθεια δεν μου αρεσε αλλα απο μουρη ειναι κατι διαφορετικο απο τις συνυθησμενες dragon που βαζουν οι περισσοτεροι. τελος παντων δεν αξιζει να τσακονομαστε για κατι που δεν ειμαστε τελειως σιγουροι και οι δυο.

ακριβως μην τσακωνεστε μην μας κλεισουν και το thead χωρις λογο.. :!:

Μα ρε φίλε δεν τσακωνόμαστε,την γνώμη μας λέμε,γι αυτό είναι τα forum.Εσυ πιστεύεις έτσι,εγώ πιστεύω αλλιώς.Εγώ δεν μπορώ να σε πείσω για κάτι με το ζόρι.

Αν σου αρέσει η dragon και είσαι ευχαριστημένος με την απόδοση της,ΟΚ,συνεχίζουμε τις ζωές μας:p

παιδες το εψαξα αρκετα δυστηχως η ευτυχως ο παπαγιαννης τον χριστοφορο τον παταει σε εξατμισεις γιατι απλα ο παπαγιαννης κανει μελετη ο χριστοφορος ειναι πια στο μενιδι στο εργοστασια δεν ασχολειται πια και το λεω γιατι ηξερα και το μαγαζι του και ολα και κατι αλλο η racetech ειναι πιο ακριβη ο καθενας βεβαια κανει οτι θελει

παιδες το εψαξα αρκετα δυστηχως η ευτυχως ο παπαγιαννης τον χριστοφορο τον παταει σε εξατμισεις γιατι απλα ο παπαγιαννης κανει μελετη ο χριστοφορος ειναι πια στο μενιδι στο εργοστασια δεν ασχολειται πια και το λεω γιατι ηξερα και το μαγαζι του και ολα και κατι αλλο η racetech ειναι πιο ακριβη ο καθενας βεβαια κανει οτι θελει

Πόση διαφορά έχουνε????10-20€????:O

το ειπα γιατι πιο πανω σχολιαστηκε οτι ο χριστοφορος ειναι πιο ακριβως απο το παπαγιαννη οσο για τιμη η διαφορα τους ειναι ενα 50αρικο αλλα αφου βαζεις κατι να ειναι καλο

το ειπα γιατι πιο πανω σχολιαστηκε οτι ο χριστοφορος ειναι πιο ακριβως απο το παπαγιαννη οσο για τιμη η διαφορα τους ειναι ενα 50αρικο αλλα αφου βαζεις κατι να ειναι καλο

Ε ναι εννοείται.Πάντως νομίζω η racetech κάνει 210:O

μερικοι λενε οτι η dragon δεν βγαζει ωραιο ηχο.. εγω δεν συμφωνο σε αυτο μια χαρα ηχο βγαζει και μπορει καποιες φορες να ακουτε καποια fx με dragon να βγαζουν ενα περιεργο ηχο σαν ντενεκες αλλα εκει πιστευω οτι ειναι η μαγκια να ξερεις τι συμβαινει... η dragon εχει υαλοβαμβακες μεσα και οταν καουν η εξατμιση βγαζει εναν περιεργο ηχο... ετσι ειχε κανει και εμενα και της εβαλα υαλοβαμβακες απο FMF που ειχαν μεινει στον μαστορα μου και μετα ηταν κομπλε!!! τωρα για την racetech δεν ξερω τι παιζει και κατα ποσο ειναι καλη στο fx και αν ειναι ομορφη... εχει κανεις καμια φοτο απο racetech για fx να δουμε??

καλησπερα...ετυχε και επεσε στα χερια μου ενα fx που βαραει το μοτερ...μου λενε μπορει να ειναι καδενα πιστονι μεχρι και μπιελα...ξερει κανεις καποιον καλο μηχανικο να παω να το κοιταξει?και ποσο θα μου παρει να βγει ενα καλο 65?
Γραμμη δεξια μετα αριστερα, λιγο πανω δεξια, ενα αλφα και μουτζουρα

εχει κανεις καμια φοτο απο racetech για fx να δουμε??

Τσέκαρε απο Χ που είναι πάνω κάτω ίδια

http://www.bikepics.com/pictures/1751308/

http://www.bikepics.com/pictures/1751319/

ρε παιδια ξερει κανεις ποσο κιλα ειναι το fx οταν βγαινει απο την μανα του ? οποιος ξερει ακριβως καλυτερα.

Στεγνο 104 κιλα.Και 5 κιλα ρεζαρβουαρ + 1 κιλο τα λαδια.Καπου στα 110 κιλα ολο μαζι.Πολυ βαρυ ειναι.