Jump to content

Θα αγοράζατε κλεμμένο κινητό;

Κοινοποίηση

Θα αγοράζατε κλεμμένο κινητό;  

239 members have voted

1. 1. Θα αγοράζατε κλεμμένο κινητό;

• Ναι
      55
    • Όχι
      121
    • Δεν ξέρω, ίσως και να το σκεφτόμουν...
      63

Recommended Posts

• Απαντήσεις 145
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

kala den nomizo na vreis toso megalh diafora sthn timh !! akoma kai kinita pou kai kala ta poulan gia metaxeirismena nmporei na einia klemmena !! ego panta zhtao apodeixh agoras kai kouti !!:) an den uparxoun auta gia mena einai arketa upopto !!

kala den nomizo na vreis toso megalh diafora sthn timh !! akoma kai kinita pou kai kala ta poulan gia metaxeirismena nmporei na einia klemmena !! ego panta zhtao apodeixh agoras kai kouti !!:) an den uparxoun auta gia mena einai arketa upopto !!

πολυ σωστος φιλε μου,εδω στο ηρακλειο εχουν γινει τετοια περιστατικα:mad: κι εγω παντως οταν ειναι να παρω κατι μεταχειρησμενο θελω οπωσδηποτε τα χαρτια και την αποδειξη που συνοδευουν το κινητο ωστε να εχω το κεφαλι μου ησυχο.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

aimilios και kotetsi,

Νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να παρεξηγήστε. Ας ηρεμήσουμε, καλοκαιράκι είναι, ας πάμε για κανά μπανάκι... :up:

Σταματήστε το εδώ, please.

'Οχι, δε θα το άφηνα ανοιχτό... οι τρεις πρώτες κινήσεις θα ήταν να το απενεργοποιήσω, να αντικαταστήσω την κάρτα sim με μία από τις δικές μου και να το ενεργοποιήσω ξανά για να δω κατά πόσον προστατεύεται από κωδικό ή όχι.

Μπράβο μου. Εύγε. Δε χρειάζεται να πεις κάτι άλλο. Λυπάμαι, δε θα καθήσω να ασχοληθώ ποιος έχασε το κινητό του. Σε αυτό συμφωνούν πολλοί μαζί μου, χρήστες του myPhone και μη.

ΥΓ: Και πορτοφόλι να έβρισκα, θα τα κρατούσα τα χρήματα. Είναι πολύ δύσκολοι οι καιροί για καλές πράξεις.

μια απο τα ιδια και εδω.

σιγα μην εβρισκα κατω κανα κινητο που να ναι ακριβο κιολας και να εψαχνα τον ιδιοκτητη.ας προσεχε να μην το εχανε.

κατευθειαν κλεισιμο της συσκευης και μπασιμο μεσα δικης μου καρτας με την μια :shifty:

yπαρχει περιπτωση αν βρεις ενα κινητο(ακριβο η οχι)και βαλεις τη δικη σου καρτα να σε εντοπισουν??

yπαρχει περιπτωση αν βρεις ενα κινητο(ακριβο η οχι)και βαλεις τη δικη σου καρτα να σε εντοπισουν??
Δυστυχώς στην Μπανανία - Ελλαδιστάν, όχι.

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

se allh xora ginetai ?

Αμερικη και Αγγλια δεν αποκλειεται. Στην Αμερικη αν κατεβαζεις ταινιες απο παρανομα site μπορει και να δεις τους μπατσους στην πορτα σου:ninja:

Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were f#*ked

κανένα ν91 η ν93 που ψάχνω παίζει να μου βρεί ο φίλος σου στο 1/3 της τιμής? :p :O

se allh xora ginetai ?
Μόνο (από ότι γνωρίζω) οι «ξενέρωτοι» Βρετανοί είχαν τα κότσια να κάνουν κάτι τέτοιο (δες εδώ - κάτι γράφει για εγκληματίες μέσα :whistle: ).

ΥΓ: Μου άρεσε, το έβαλα και υπογραφή, όχι ότι θα καταφέρω ποτέ τίποτα...

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

• 1 month later...

Μπράβο σε όλους όσους θα αγόραζαν κλεμμένο κινητό εν γνώση τους η θα έβρισκαν χαμμένο και θα το κρατούσαν για την πάρτη τους! Το καλύτερο δε θα ήταν, και αν ο αλλος ειναι χρήστης συμβολαίου να κάνανε και καμια 50αρια τηλέφωνα σε high-cost γραμμες οπου φυσικά και θα μιλούσαν με τις ώρες μέχρι να ακυρωθεί η sim.

Επίσης εύχομαι σε όλους αυτούς να πληρώσουν ένα μηνιάτικο για να αγοράσουν μια νόμιμη συσκευή και να έχουν την ίδια τύχη με αυτόν που έχασε το υποτιθέμενο κινητο που θα αγόραζαν/κρατούσαν. Μάλλον δε σας έχουν κλέψει ποτέ ούτε έχετε χάσει κάτι για να αισθανθείτε πως είναι... Σας το εύχομαι λοιπόν μπας και βάλετε μυαλό. Και η δικαιολογία "θα το κάνει ο επόμενος" είναι άκρως γελοία. Με την ίδια λογική σκότωσε έναν άνθρωπο! Αν δεν το κάνεις εσύ, κάποιος άλλος στον κόσμο θα το κάνει από στιγμή σε στιγμη, δε μπορεί... Με λίγα λόγια αν δεν υπήρχαν νόμοι και δικαστήρια για να σας εξανθρωπίζουν με το στανιό θα ήσασταν απάνθρωπα κτήνη και θα πατούσατε επι πτωμάτων αφού "οι καιροί είναι δύσκολοι". Και πάλι μπράβο σας!

Μπράβο σε όλους όσους θα αγόραζαν κλεμμένο κινητό εν γνώση τους η θα έβρισκαν χαμμένο και θα το κρατούσαν για την πάρτη τους! Το καλύτερο δε θα ήταν, και αν ο αλλος ειναι χρήστης συμβολαίου να κάνανε και καμια 50αρια τηλέφωνα σε high-cost γραμμες οπου φυσικά και θα μιλούσαν με τις ώρες μέχρι να ακυρωθεί η sim.

Επίσης εύχομαι σε όλους αυτούς να πληρώσουν ένα μηνιάτικο για να αγοράσουν μια νόμιμη συσκευή και να έχουν την ίδια τύχη με αυτόν που έχασε το υποτιθέμενο κινητο που θα αγόραζαν/κρατούσαν. Μάλλον δε σας έχουν κλέψει ποτέ ούτε έχετε χάσει κάτι για να αισθανθείτε πως είναι... Σας το εύχομαι λοιπόν μπας και βάλετε μυαλό. Και η δικαιολογία "θα το κάνει ο επόμενος" είναι άκρως γελοία. Με την ίδια λογική σκότωσε έναν άνθρωπο! Αν δεν το κάνεις εσύ, κάποιος άλλος στον κόσμο θα το κάνει από στιγμή σε στιγμη, δε μπορεί... Με λίγα λόγια αν δεν υπήρχαν νόμοι και δικαστήρια για να σας εξανθρωπίζουν με το στανιό θα ήσασταν απάνθρωπα κτήνη και θα πατούσατε επι πτωμάτων αφού "οι καιροί είναι δύσκολοι". Και πάλι μπράβο σας!

σκληρη αλλα ειναι αληθεια... +10000 απο εμενα...

Η μονη εξερεση για μενα ειναι να το βρεις κλειστο και πεταμενο στο δρομο, και αμα δεν εχει σημειωμενο ενα τηλεφωνο που να μπορεις να επικοινωνισεις με τον κατοχο ;)

σκληρη αλλα ειναι αληθεια... +10000 απο εμενα...

Η μονη εξερεση για μενα ειναι να το βρεις κλειστο και πεταμενο στο δρομο, και αμα δεν εχει σημειωμενο ενα τηλεφωνο που να μπορεις να επικοινωνισεις με τον κατοχο ;)

Αυτό είναι πολύ διαφορετικό. Δε σου δίνεται η δυνατότητα να βοηθήσεις και δε φταις εσύ! Εγω το κινητό που έχασα είχε πάνω από 60% μπαταρία, ήταν ξεκλέιδωτο και όλος μου ο κατάλογος ήταν στο κινητό! Θα προτιμούσα να με πάρει κι ας μου ζητούσε λεφτά για να μου το δώσει πίσω. Θα του τα έδινα χίλιες φορές παρά να το κρατήσει για τον εαυτό του!

Είναι «δύσκολοι οι καιροί» και εμείς πρέπει να τους κάνουμε ακόμα δυσκολότερους βλέπεις... :rolleyes:

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Παιδιά, η κλοπή στις μέρες μας είναι γεγονός αναπόφευκτο. Στην οικογένειά μου έχουν κλαπεί 3 φορές κινητά. Πάλι καλά προσωπικά δε μου συνέβει κάτι τέτοιο. Κλέψαν του πατέρα μου το κινητό, όμως, και μέσα είχε όλο το πελατολόγιό του. Αυτός που θα κλέψει/βρει ένα κινητό δεν μπορεί να σκεφτεί ότι ο κάτοχός του το χρησιμοποιεί ως εργαλείο της δουλειάς του; Κι άντε του έκλεψαν το κινητό. Πως να αισθάνθηκε όταν το πρεζόνι του παραβίασε το χώρο της δουλειάς του με τη γνωστή δικαιολογία "Ήρθα να αγοράσω ...", για να εξασφαλίσει την επόμενη δόση του... Η αδερφή μου αγόρασε το W800 με δόσεις και στη βδομάδα πάνω, πριν προλάβει να πληρωσει καν την πρώτη δόση, μπήκε κάποιος στο κατάστημά της και της πήρε ολόκληρη την τσάντα, όπου μέσα βρισκόταν το "ολοκαίνουριο" κινητό της για το οποίο παινευόταν.

Παρ'ολα αυτά, δε θα αγόραζα κλεμμένο κινητό, γιατί απλούστατα δε θα ήθελα να βρεθώ στη θέση του πρώην κατόχου του. Ούτε κλεμμένο εσώρουχο δε θα αγόραζα!!!

"Μην κανεις κάτι σε κάποιον που δε θα ήθελες να σου το κάνει εκείνος."

Think of me long enough to make a memory...

Ούτε κλεμμένο εσώρουχο δε θα αγόραζα!!!"

να σου πω την αληθεια ουτε και εγω, αλλα για λογους υγειηνης κυριως... :p :lol:

xexe!!:) ego polles fores to vradu pou kukloforo perno thn pio fthnh apo tis duo suskeues pou eo kai ahno thn alh spiti !! me lhstepsan ena vradu kai katalava ti shmainei na sou pernoun to kinito ktl !!

Μια κωλόφαρδη φίλη μου, βρήκε στο λεωφορείο ένα Nokia 8800. Προφανώς του είχε πέσει κάποιου από την τσέπη και χαρούμενη το "επομίστηκε"!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Life is too short so enjoy every second of it...you never know where you will be tomorrow.

Δεν έψαξε να βρει σε ποιον ανήκει? Είναι μεγάλης αξίας κινητό, ας κάνει μια προσπάθεια γιατί είναι κρίμα να χεις τέτοιο κινητό και να το χάσεις.

Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/2.0.4062/1316; en; U; ssr))

Μια κωλόφαρδη φίλη μου, βρήκε στο λεωφορείο ένα Nokia 8800. Προφανώς του είχε πέσει κάποιου από την τσέπη και χαρούμενη το "επομίστηκε"!

Δικό μου είναι... Να με πάρει τηλέφωνο να βρεθούμε, να γνωριστούμε και να μου δώσει και πίσω τη συσκευή μου... Χεχεχε...