Jump to content

Frasier (NBC)

super_duffy
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν το πιστεύω πως υπάρχουν φανς του Frasier στην Ελλάδα! Την έβλεπα φανατικά, ειδικά όταν ήμουν Αμερική και Αγγλία. Δεν νομίζω να υπήρξε ποτέ καλύτερο spin-off.

Ισόλδη, έχουν βγει σε DVD όλες οι σαιζόν;

http://www.thesimpsons.com/bios/images/bios_family_snowball2.gif

Isolde απότι ξέρω δεν υπάρχει ακόμα complete series set.

αφού ακόμα η 10 δεν βγήκε (Δεκέμβρη)

ενώ η 11η έχει ήδη βγεί! ασε.. είναι λίγο μπερδεμένη η κατάσταση. τους παίδεψαν αρκετά τους φαν στο Αμέρικα.. http://www.tvshowsondvd.com/shows/Frasier/1769

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

Απ'ό,τι είδα λίγο βιαστικά στο amazon, πρέπει να έχουν βγει όλες, εκτός από την 10η (προτελευταία), που όπως είπε και ο Demis θα βγει το Δεκέμβριο.

Θα κάνω υπομονή για ένα complete series set, νομίζω ότι είναι από τις σειρές που αξίζουν τον κόπο. :)

Wendy let me in I wanna be your friend

I wanna guard your dreams and visions

Στην Αμερική είναι όπως τα λέτε αλλά οι εκδόσεις είναι πολύ πρόχειρες (ούτε ένας υπότιτλος, ούτε μισό extra, ούτε λόγος για booklet), οι αγγλικές είναι κάπως καλύτερες -τουλάχιστον έχουν αγγλικούς υπότιτλους- αλλά έχουν βγάλει μόνο μέχρι την 7η. Η σειρά βέβαια είναι συγκλονιστική και αποζημιώνει αλλά άξιζε καλύτερης αντιμετώπισης.

Αφού θα περιμένεις το complete series πακέτο Isolde ελπίζω να είναι πιο ευπρόσωπο.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

Προς το παρόν όσες σειρές έχω βρει στο video club (Βίντεο Λέσχη, νομίζω ότι ξέρεις ποιο λέω marvin), πρέπει να ήταν οι αγγλικές που λες, γιατί έχουν υπότιτλους.

Δεν έχω δει πάντως και τους 11 κύκλους, αλλά έχω ακούσει ότι όλοι είναι στα ίδια επίπεδα περίπου. Μακάρι να ναι έτσι, γιατί με το Friends ας πούμε, δεν ισχύει αυτό.

Προς το παρόν όσες σειρές έχω βρει στο video club (Βίντεο Λέσχη, νομίζω ότι ξέρεις ποιο λέω marvin), πρέπει να ήταν οι αγγλικές που λες, γιατί έχουν υπότιτλους.

Δεν έχω δει πάντως και τους 11 κύκλους, αλλά έχω ακούσει ότι όλοι είναι στα ίδια επίπεδα περίπου. Μακάρι να ναι έτσι, γιατί με το Friends ας πούμε, δεν ισχύει αυτό.

Η ΒίντεοΛέσχη έχει και αμερικάνικα boxsets Frasier, ίσως να τα αντικαθιστούν καθώς βγαίνουν τα αγγλικά. Έχω ελέγξει όλη την περιοχή :lol:

H σειρά κάνει μια κοιλιά γύρω στους κύκλους 6 με 8

μέχρι να βρουν πως θα αντιμετωπίσουν τη σχέση Niles-Daphne

κατά τη γνώμη μου, οι τελευταίοι είναι καταπληκτικοί και πάλι.

Βέβαια, όπως είχε πει και κάποιος που δε θυμάμαι τώρα :p, το ότι το μέρος ΙΙΙ του Νονού είναι πολύ κατώτερο από τα άλλα δύο δε σημαίνει ότι παύει να είναι μια πολύ καλή ταινία.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

Μια φίλη μου που έμενε Αμερική μου έλεγε ότι κάθε απόγευμα που γύριζε από το πανεπιστήμιο έβλεπε στις 7 Seinfeld, στις 7:30 Friends, στις 11 επανάληψη παλιότερο επεισόδιοFriends και στις 11:30 Frasier.

Μου θυμίζει το πρόγραμμα των ελληνικών καναλιών :p

Μια φίλη μου που έμενε Αμερική μου έλεγε ότι κάθε απόγευμα που γύριζε από το πανεπιστήμιο έβλεπε στις 7 Seinfeld, στις 7:30 Friends, στις 11 επανάληψη παλιότερο επεισόδιοFriends και στις 11:30 Frasier.

Μου θυμίζει το πρόγραμμα των ελληνικών καναλιών :p

nai kai egw pou 8a eimai gia ligo edw kolisa me tin tileorasi...

to brady exei taftoxrona se diafora kanalia polles kales seires...

gia na katalaveis sto diastima 9-1 to brady exei

scrubs

filarakia

frazer

magises

superman

married with childeren

futurama

simpsons

family guy

south park

cops (poly gelio oi katadiwkseis stous dromous)

pimp my ride

+discovery, history, national geo ntokymanter kai seires opws mythbusters

kai ena swro alla...

episis kapies meres

lost, prison break, csi, 24.. etc..

pragmatika panta exei kati pou na vlepetai stin tv...

• 1 month later...

Στο τελευταίο επεισόδιο των Simpsons (19x07: Funeral for a Friend) υπάρχει μια πολύ ευχάριστη έκπληξη για τους fans του Frasier. Ο Kelsey Grammer αναλαμβάνει και πάλι το ρόλο του Sideshow Bob, του μισητού εχθρού του Bart Simpson, και αυτή τη φορά γνωρίζουμε τον αδερφό και τον πατέρα του για τους οποίους δάνεισαν τις φωνές τους οι David Hyde Pierce & John Mahoney, δηλαδή οι Niles και Marty Crane αντίστοιχα.

Τα επεισόδια με τον Sideshow Bob προσωπικά τα λατρεύω (ετήσιο highlight των Simpsons μαζί με τα Treehouse of Horror για εμένα) κατά βάση επειδή ο Kelsey Grammer δίνει ρέστα στο ρόλο. Εδώ που τα λέμε ο Sideshow Bob αν εξαιρέσει κανείς τις δολοφονικές τάσεις και την προϋπηρεσία του ως κλόουν φέρνει πάρα πολύ στον Frasier :p

Αυτή τη φορά, μαζί με τους άλλους δύο βετεράνους του Frasier το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά ιδιαίτερο, ειδικά οι διάλογοι με τον αδερφό ήταν λες και ήταν βγαλμένοι από το "Frasier".

Δύο ιδιοφυείς σειρές συνδυάστηκαν εκπληκτικά, δείτε το οπωσδήποτε!

-Candygram.