kormos Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 Καλησπέρα... Θα ήθελα να κάνω δυο ερώτησεις για το Z530i επειδή σκέφτομαι να το αγοράσω...:rolleyes: Γνωρίζει κάποιος αν υποστηρίζει θέματα και που μπορώ να βρώ καλύμματα?:confused: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2007 Καλησπέρα... Θα ήθελα να κάνω δυο ερώτησεις για το Z530i επειδή σκέφτομαι να το αγοράσω...:rolleyes: Γνωρίζει κάποιος αν υποστηρίζει θέματα και που μπορώ να βρώ καλύμματα?:confused: Θεματα να δουν τα ματια σου!!!!.οπως ολα τα κινητα της SE`υποστηριζουν. καλυματα μπορεις να βρεις σε καταστηματα κινητης τηλεφωνιας,εγω εχω βρει σε germano.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. January 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2007 Θεματα να δουν τα ματια σου!!!!.οπως ολα τα κινητα της SE`υποστηριζουν. καλυματα μπορεις να βρεις σε καταστηματα κινητης τηλεφωνιας,εγω εχω βρει σε germano.:) Ευχαριστώ... Να σαι καλά :rolleyes: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 Ευχαριστώ... Να σαι καλά :rolleyes: παρακαλω πολυ φιλε μου :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user10010 Δημ. March 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2008 Όποιος έχεi λογαριασμό στο TopSony.Com, τον παρακαλώ να μου κατεβάσει τα τελευταία αρχεία Firmware για το Ζ530i, εννοείτε Mediterr. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lene Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 Δεν υπάρχει καθόλου ήχος στο κινητό :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 Δεν υπάρχει καθόλου ήχος στο κινητό :blink: Τι εννοεις ?? δεν υπαρχει ενταση η δεν ακους τον συνομιλητη σου :blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lene Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 Δεν υπήρχε καθόλου ήχος Τελικά ο ήχος επανήλθε όταν άνοιξα και έκλεισα το καπάκι του ηχείου Υπάρχει τρόπος να γράψει σε δανέζικη γλώσσα ? Του πέρασα δανέζικο software αλλά μου κλείδωσε την κάρτα, όποτε ξανάβαλα την Αγγλική που όμως δεν έχει την δανέζικη γραφή μέσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 Δεν υπήρχε καθόλου ήχος Τελικά ο ήχος επανήλθε όταν άνοιξα και έκλεισα το καπάκι του ηχείου Υπάρχει τρόπος να γράψει σε δανέζικη γλώσσα ? Του πέρασα δανέζικο software αλλά μου κλείδωσε την κάρτα, όποτε ξανάβαλα την Αγγλική που όμως δεν έχει την δανέζικη γραφή μέσα Για εγκατασταση αλλων Γλωσσων θα πας σε επισημο service point sony ericsson και με αποδειξη αγορας θα σου περασουν δωρεαν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lene Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 Ευχαριστώ αλλά μάλλον πάει για απόσυρση που να τρέχω τώρα Νόμιζα πως με το αυτόματη αναβάθμιση θα τα κατάφερνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lene Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 Τελικά βρήκαμε την λύση Επιλεγέντας standard ABC έχει Δανέζικη γραφή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. November 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2008 Τελικά βρήκαμε την λύση Επιλεγέντας standard ABC έχει Δανέζικη γραφή Για τα μηνυματα ισως εχει :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. April 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 Έχω ένα z530. Αν αλλάξω sim θα σβηστούν τα sms όπως γίνονταν στα παλιότερα ericsson αν έβαζες άλλη sim; Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. April 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2009 Όχι βέβαια :) Αυτά ανήκουν στο πολύ μακρινό παρελθόν... Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts