Jump to content

[Επίσημο] Nokia N73 (Pre-Release)

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 578
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ θα το πάρω μάλλον αλλά άμα δεν υποστηρίζει vodafone live 3G είναι για πέταμα

Μη φοβάσαι vodafone live 3G θα υποστηρίζει σίγουρα. :)

den einai panta etsi...polla kinita pou einai 3g den ipostirizoun vflive...dld an egw ebaza sto sharp V903 mia cosmote tha piasei i-mod 3g??? lete na bgei prin ta mesa iouliou i meta???

βασικα δε φταιει το κινητο αλλα η βονταφον που δεν βγαζει τις απαραιτητες ρυθμισεις. επειδη ειναι νοκια ομως και πιθανον να πουλησει, μαλλον θα το υποστηριξει :)

το sharp το πουλαει μονο η βονταφον, οποτε η κοσμοτε δεν ασχολειται καθολου.

Κανένα νέο για το πότε θα κυκλοφορήσει??? θα πάω διακοπές 10 ιουλίου και το θέλω πριν τις διακοπές...:( :(

Κανενα νεο . Μην ρωταμε τα ιδια . Μολις υπαρξει κατι νεοτερο,θα το δεις εδω

γραμμενο . Μαλλον θα πας διακοπες χωρις αυτο παντως .

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Τι σχέση έχει το auto-focus που έχει παραπάνω το Ν73 για να ανέβει τόσο απαράδεκτα το sar .

Το Ν70 το είχα και με ενοχλούσε πολύ όταν μιλούσα λίγο , με αποτέλεσμα να είμαι με hands-free συνέχεια , τώρα με το Ν80 που έχει λιγότερο (0.68 W/kg) τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα.

Πραγματικά έχει απαράδεκτα υψηλό SAR (1.12) όπως συμβαίνει και με αρκετές άλλες παρόμοιες συσκευές τελευταίας γενιάς της Nokia (πχ. N70 = 0.95/0.93, N92 = 0.92, E70 = 0.90/1.01).

Αυτά τα SAR δεν τα έδιναν όσον αφορά τα Nokia ούτε συσκευές της προηγούμενης πενταετίας..

Old programmers never die. They just terminate and stay resident.

Εγώ έγραψα παραπάνω για το βίντεο. Όχι, δεν νομίζω να είναι άσχημο. Από δείγματα που έχω δεί από Ν80 και άλλα εφάμιλα του Ν73 ίσα ίσα είναι πολύ καθαρό και πρέπει να είναι από τα καλύτερα που κυκλοφορούν. Απλώς από τη στιγμή που έβγαλε το 6280 με ανάλυση 640Χ480, περίμενα τουλάχιστον την ίδια ανάλυση από τα κορυφαία μοντέλα της Νόκια και όχι χαμηλότερη. Αλλά από ότι φαίνεται αυτή τη στιγμή το 6280 είναι περίπτωση σ' αυτόν τον τομέα. Το Ν73 έχει ανάλυση 352Χ288. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει μικρότερο "κάδρο" (εικόνα) όταν το βλέπεις στην οθόνη του υπολογιστή. Στο κινητό δεν το συζητάω, η εικόνα θα είναι σχεδόν τέλεια.

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)

Η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε περισσότερα από την φωτο του Ν73 :( , αλλά ας μη βιαστούμε μέχρι να δούμε το τελικό μοντέλο παραγωγής. ;)

παντως..οι φωτο απ οτι παρατηρησα εχουν κατι ασπρες ριγε γραμμες καπως..το ειδατε??

Συνήθως είναι μικροπροβληματάκια που δεν υπάρχουν στο τελικό μοντέλο παραγωγής. Έχει συμβεί και παλιότερα.

Για το άτμισμα: http://vaping.gr

Samsung S5 (no root)

Η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε περισσότερα από την φωτο του Ν73 :( , αλλά ας μη βιαστούμε μέχρι να δούμε το τελικό μοντέλο παραγωγής

συγνωμη ρε παιδια αλλα εγω προσωπικα βλεπω μεγάλη διαφορα απο τις φωτό του Ν80 που είναι και αυτο 3 mp... (λογω carl zeiss λογικα)

για μένα οι φωτο οι συγκεκριμένες μου φαίνονται μια χαρα... (αν εξαιρεσεις τη μια που εχει τις γραμμες..)αν δεν ψαχνεις για την τελειότητα εννοείται.. (την οποία όμως δεν πρόκειται να την βρεις σε κινητό)

LET MY LIFE BE PSYCHEDELIC!!!

http://www.danasoft.com/sig/Letis.jpg

mail me!!!

Έπεσε στα χέρια μου σήμερα ένα Ν71 και έπαιξα λίγο μαζί του.

Η οθόνη του ( η ίδια μ' αυτήν του Ν73),

μεγάλη σε διαστάσεις (επιβλητικές οι 2,4 ίντσες), αλλά η ανάλυση σαφώς κατώτερη απ' αυτήν του Ν90 που χρησιμοποιώ εδώ και καιρό.

Είναι άλλο να το βλέπεις ως αριθμούς 352*416 με 240*320, και άλλο στην πράξη.

Τεράστια η διαφορά στην απεικόνιση.

Ελπίζω η nokia να μας αποζημιώσει με μεγάλους χρόνους αναμονής, αλλιώς η κίνηση αυτή της πλήρους κατάργησης της 352*416 ανάλυσης,

1) θα ορίσει αυτόματα ως συλλεκτικά κομμάτια τα Ν90, Ν80, Ε60, Ε 70

2) Θα φρενάρει τους επίδοξους αγοραστές (σαν και μένα) να πάνε σε κάτι κατώτερο

Υ.Γ. για την κάμερα (μιας και αρχίσατε να την σχολιάζετε) δεν ανησυχώ

Οι Zeiss φακοί προσφέρουν πολύ καλή ποιότητα ;)

Πρώτα βγαίνουν σε άλλες χώρες τησ Ευρώπης και μετά εδώ η ταυτόχρονα?

δεν ειναι στανταρντ, μπορει και νωριτερα εδω οπως με το Ν80.

Μακάρι! Μετά το ατυχές διάλειμμα που έκανα από τα smartphones με το πανέμορφο αλλά απίθανα προβληματικό σε software V3, έχω μείνει με το αξιοπρεπέστατο (αλλά λίγο...) SiemensME75 της δουλειάς....

Sony logo.gif

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...