giorgio77 Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΧΩ ΕΝΑ Ν72 ΝΟΚΙΑ.ΕΧΩ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟ PC SUITE ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ.ΠΗΡΑ ΣΤΗΝ ΝΟΚΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ.ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΣΕ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΕ ΕΝ ΜΕΡΕΙ.ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ OFFICE ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ WIN XP GR.Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ WIN XP ENGLISH.ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΤΟ PC SUITE ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ. ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ... ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΙΔΕΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ?ΚΑΘΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mi3s Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΧΩ ΕΝΑ Ν72 ΝΟΚΙΑ.ΕΧΩ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟ PC SUITE ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ.ΠΗΡΑ ΣΤΗΝ ΝΟΚΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ.ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΣΕ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΕ ΕΝ ΜΕΡΕΙ.ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ OFFICE ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ WIN XP GR.Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ WIN XP ENGLISH.ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΤΟ PC SUITE ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ. ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ... ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΙΔΕΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ?ΚΑΘΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ υπάρχουν πολλά προβλήματα με αυτό το πρόγραμμα.Πάντως δε πιστεύω να φταίει η αγγλική έκδοση του προγραμματός σου...;) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 και εγώ δεν το νομίζω. Τι service pack έχουν τα 2 μηχανήματα; Υ.Γ Μην γράφεις με κεφαλαία, είναι σαν να φωνάζεις και είναι κουραστικό για τα μάτια (sorry,προλαβαίνω τον moderator...αλλά...) Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moredread Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 ποιες ειναι καλυτερες μνημες οι SANDISK η οι TRANSCENDT υπαρχουν ευγκεκριμενα μοντελα για 1gb οι ειναι stadar για την καθε εταιρια? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. January 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2007 ποιες ειναι καλυτερες μνημες οι SANDISK η οι TRANSCENDT υπαρχουν ευγκεκριμενα μοντελα για 1gb οι ειναι stadar για την καθε εταιρια? Για το πρώτο δεν γνωρίζω. Για το 2ο τι εννοείς όμως; Γιατί αν δεν πάρεις απο τον κυρ Μήτσο της γειτονιάς καμιά noname κάρτα...τότε είσαι μια χαρά. Φυσικά η κάθε εταιρία π.χ Nokia θεωρεί τις δικές τις κάρτες ως "εγκεκριμένες" κάρτες.:worry: εκτός και αν εννοείς αν είναι κάποιες δοκιμασμένες απο την εκάστοτε εταιρία. Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΧΩ ΕΝΑ Ν72 ΝΟΚΙΑ.ΕΧΩ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟ PC SUITE ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ.ΠΗΡΑ ΣΤΗΝ ΝΟΚΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ.ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΣΕ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΨΕ ΕΝ ΜΕΡΕΙ.ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ OFFICE ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ WIN XP GR.Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ WIN XP ENGLISH.ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΤΟ PC SUITE ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ. ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ... ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΙΔΕΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ?ΚΑΘΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ Είναι αρκετά αόριστη η περιγραφή του προβλήματος :( Αν μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος για να σε βοηθήσουμε; ;) Υ.Γ. Κάτω δεξιά (στο tray των windows) σου βγάζει το τηλεφωνάκι; Αν ναι τότε συνοδεύεται από πράσινο κυκλάκι ή από κόκκινο κυκλάκι; (κάπου πήγε το μυαλό μου γι' αυτό ρωτάω) :) EDIT: Παίδες εδώ υπάρχει ένα ερωτηματολόγιο για να κάνουμε όλοι μαζί καλύτερο το PC Suite (NOKIA PC Suite Survey) και πιστεύω ότι είναι χρέος μας να το απαντήσουμε ΟΛΟΙ μήπως εκεί στη NOKIA βάλουν μυαλό και διορθώσουν κάποια πράγματα. EDIT 2: Αν δε σας το εμφανίζει με 2-3 προσπάθειες (είναι ένα δεύτερο banner ακριβώς κάτω από το πρώτο) τότε πηγαίνετε κατ' ευθείαν εδώ. Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 EDIT: Παίδες εδώ υπάρχει ένα ερωτηματολόγιο για να κάνουμε όλοι μαζί καλύτερο το PC Suite (NOKIA PC Suite Survey) και πιστεύω ότι είναι χρέος μας να το απαντήσουμε ΟΛΟΙ μήπως εκεί στη NOKIA βάλουν μυαλό και διορθώσουν κάποια πράγματα. Σαν τι βελτιώσεις δηλαδή πρέπει να τους προτείνουμε; Εγώ απάντησα στις ερωτήσεις, αλλά δεν είχα κάτι που πιθανόν να βελτιώσει το πρόγραμα.;) Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 Σαν τι βελτιώσεις δηλαδή πρέπει να τους προτείνουμε; Εγώ απάντησα στις ερωτήσεις, αλλά δεν είχα κάτι που πιθανόν να βελτιώσει το πρόγραμα.;) Ότι έχει παρατηρήσει ο καθένας. π.χ. εγώ τους έγραψα: 1. Ότι θα προτιμούσα οι νέες εκδόσεις να εγκαθίστανται υπό μορφή update κι όχι με απεγκατάσταση της παλιάς έκδοσης κι έπειτα εγκατάσταση της νέας (πράγμα που είναι χρονοβόρο). και 2. Ότι η σύνδεση μεταξύ τηλεφώνου και pc-suite δεν είναι και τόσο σταθερή και κάποιες φορές "πετάει" το τηλέφωνο. Πράγμα που το έχουν αναφέρει αρκετοί αλλά εκεί είναι μια καλή ευκαιρία να μας ακούσουν αυτοί που πρέπει. EDIT: Φίλε @sv2evs δεν ξέρω αν σε πρόλαβα ή όχι (στην αγορά θήκης) αλλά ρίξε μια ματιά στις φωτό που ανέβασα. Πήρα τελικά την CP-143 και είναι με μια λέξη ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ! (και η τιμή της είναι....μόλις 8 ευρώ από NOKIA SHOP!!!!) Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 και 2. Ότι η σύνδεση μεταξύ τηλεφώνου και pc-suite δεν είναι και τόσο σταθερή και κάποιες φορές "πετάει" το τηλέφωνο. Πράγμα που το έχουν αναφέρει αρκετοί αλλά εκεί είναι μια καλή ευκαιρία να μας ακούσουν αυτοί που πρέπει. Σωστό το 1ο. Το 2ο δεν είναι πρόβλημα του καλωδίου; :confused: Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 Σωστό το 1ο. Το 2ο δεν είναι πρόβλημα του καλωδίου; :confused: Δε νομίζω ρε γμτ!! Μακάρι να ήταν πρόβλημα καλωδίου αλλά... με 2 καλώδια και 2 τηλέφωνα το έχω προσπαθήσει και πάντα τα ίδια.... θέλει κάποιες φορές (όχι πάντα) λίγο παίδεμα από το [διαχείριση συνδέσεων/manage connections] για να "πιάσει" σύνδεση. Ειδικά στο Software Updater μου το κάνει. Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Porfyras Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 Δε νομίζω ρε γμτ!! Μακάρι να ήταν πρόβλημα καλωδίου αλλά... με 2 καλώδια και 2 τηλέφωνα το έχω προσπαθήσει και πάντα τα ίδια.... θέλει κάποιες φορές (όχι πάντα) λίγο παίδεμα από το [διαχείριση συνδέσεων/manage connections] για να "πιάσει" σύνδεση. Ειδικά στο Software Updater μου το κάνει. Καλό θα ήταν να κάνει το PC Suite αυτόματο update (στυλ itunes) αλλά δεν χρειάζεται απεγκατάσταση παλαιότερης έκδοσης για την εγκατάσταση νέας. Απλώς την περνάς απο πάνω (το 'χω κάνει άπειρες φορές χωρίς ποτέ κανένα πρόβλημα) Και για τη μη σωστή επικοινωνία κινητού και PC, 99% φταίει η άθλια pop port η οποία τείνει να καταργηθεί και να αντικατασταθεί απο θύρα usb (βλέπε Ν91, Ν95):) 1 Παράθεση http://porfyras.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2007 Και για τη μη σωστή επικοινωνία κινητού και PC, 99% φταίει η άθλια pop port η οποία τείνει να καταργηθεί και να αντικατασταθεί απο θύρα usb (βλέπε Ν91, Ν95):) Να προσθέσω και το καινούργιο 6290 :up: :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 Καλό θα ήταν να κάνει το PC Suite αυτόματο update (στυλ itunes) αλλά δεν χρειάζεται απεγκατάσταση παλαιότερης έκδοσης για την εγκατάσταση νέας. Απλώς την περνάς απο πάνω (το 'χω κάνει άπειρες φορές χωρίς ποτέ κανένα πρόβλημα) Και για τη μη σωστή επικοινωνία κινητού και PC, 99% φταίει η άθλια pop port η οποία τείνει να καταργηθεί και να αντικατασταθεί απο θύρα usb (βλέπε Ν91, Ν95):) Τι να πω ρε παιδιά... μακάρι να τα κάνουν όλα miniUSB όπως λέτε γιατί δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση! Δηλαδή για να πουλάνε καλώδια το κάνουν αυτό το πράγμα; (ένα miniUSB<->USB έχει 2 ευρώ ενώ τα pop port<->USB της NOKIA έχουν 35!) Υ.Γ.: Πριν από περίπου 5 χρόνια είχα ένα motorola (MPx200) το οποίο είχε θύρα miniUSB!! Πολλά χρόνια μπροστά από την εποχή της η motorola!! Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moredread Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 λεω να παρω την transcend με 40 απο πλαισιο 1gb γιατι εχει lifetime εγγυηση ενω η sandisk οχι!ροταω αν η transcend για 1 Gb RS-mmc εχει κ διαφορες εκδοσεις με διαφορετικες ταχυτητες~ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 λεω να παρω την transcend με 40 απο πλαισιο 1gb γιατι εχει lifetime εγγυηση ενω η sandisk οχι!ροταω αν η transcend για 1 Gb RS-mmc εχει κ διαφορες εκδοσεις με διαφορετικες ταχυτητες~ Ο,τι εκδοσεις και να εχει δεν θα καταλαβεις καμια διαφορα με την ταχυτητα. Με την transcend δεν εχω και καλες σχεσεις και θα σου προτεινα να παρεις kingston ή ATP. :) Kαλυτερα ομως, για καρτες μνημης, ας συνεχισουμε στο αναλογο θεμα.:) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=11769 1 Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moredread Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 τιδωσε κανα Link...για kingston ATP apla uelv na'xoyn lifetime εγγυηση κ να μην παιρναν τα 40 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eatmydust Δημ. January 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2007 τιδωσε κανα Link...για kingston ATP apla uelv na'xoyn lifetime εγγυηση κ να μην παιρναν τα 40 ΨαΞε εδω.. :) http://www.play247.gr/ 1 Παράθεση Siemens C10, Nokia 3210, Sony Ericsson T68i, Nokia 6600 Original Black, Nokia N70 Music Edition, Nokia 6300 Original White, Apple iPhone 3GS White, Apple iPhone 4S, Apple iPhone 4, Nokia 6700 Slide Petrol Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgio77 Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 και εγώ δεν το νομίζω. Τι service pack έχουν τα 2 μηχανήματα; Υ.Γ Μην γράφεις με κεφαλαία, είναι σαν να φωνάζεις και είναι κουραστικό για τα μάτια (sorry,προλαβαίνω τον moderator...αλλά...) σερβις πακ 2 μαλλον.το ενα γιατι το αλλο εχει 2000 προφεσιοναλ πανω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgio77 Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 Είναι αρκετά αόριστη η περιγραφή του προβλήματος :( Αν μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος για να σε βοηθήσουμε; ;) Υ.Γ. Κάτω δεξιά (στο tray των windows) σου βγάζει το τηλεφωνάκι; Αν ναι τότε συνοδεύεται από πράσινο κυκλάκι ή από κόκκινο κυκλάκι; (κάπου πήγε το μυαλό μου γι' αυτό ρωτάω) :) EDIT: Παίδες εδώ υπάρχει ένα ερωτηματολόγιο για να κάνουμε όλοι μαζί καλύτερο το PC Suite (NOKIA PC Suite Survey) και πιστεύω ότι είναι χρέος μας να το απαντήσουμε ΟΛΟΙ μήπως εκεί στη NOKIA βάλουν μυαλό και διορθώσουν κάποια πράγματα. EDIT 2: Αν δε σας το εμφανίζει με 2-3 προσπάθειες (είναι ένα δεύτερο banner ακριβώς κάτω από το πρώτο) τότε πηγαίνετε κατ' ευθείαν εδώ. συνοδευεται απο κοκκινο κυκλακι που σημαινει οτι δεν το αναγνωριζει.το θεμα ειναι οτι σε αλλο υπολογιστη δουλεψε?λετε να φταιει κανενα σερβις πακ?απλα παω να κανω το κοννεκτ και δεν με συνδεει με το τηλεφωνο.δοκιμασα τα παντα.απο νραιβερ για καλωδιο μεχρι και εκδοση αγγλικη για το pc suite 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. January 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2007 συνοδευεται απο κοκκινο κυκλακι που σημαινει οτι δεν το αναγνωριζει.το θεμα ειναι οτι σε αλλο υπολογιστη δουλεψε?λετε να φταιει κανενα σερβις πακ?απλα παω να κανω το κοννεκτ και δεν με συνδεει με το τηλεφωνο.δοκιμασα τα παντα.απο νραιβερ για καλωδιο μεχρι και εκδοση αγγλικη για το pc suite Όταν συνδέσεις το τηλέφωνο με τον υπολογιστή ακούγεται ο χαρακτηριστικός θόρυβος από τα ηχεία; (ο θόρυβος που ακούγεται όταν συνδέουμε οποιαδήποτε συσκευή USB)... Υ.Γ.: Μή μασάς θα το βρούμε έστω και βήμα βήμα :lol: :lol: Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgio77 Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Όταν συνδέσεις το τηλέφωνο με τον υπολογιστή ακούγεται ο χαρακτηριστικός θόρυβος από τα ηχεία; (ο θόρυβος που ακούγεται όταν συνδέουμε οποιαδήποτε συσκευή USB)... Υ.Γ.: Μή μασάς θα το βρούμε έστω και βήμα βήμα :lol: :lol: οταν βαζω το καλωδιο της νοκια που ειναι συνδεμενο στο τηλεφωνο στην θυρα usb ακουγεται ο θορυβος.ανοιγω το pc suite και προχωραω 2 βηματα.το πρωτο βημα λεει γενικα και το αλλο να επιλεξω τροπο συνδεσης.επιλεγω συνδεση με καλωδιο και ξεκινα αυτο αναζητηση.μου βγαζει οτι δεν βρισκει devices .βρηκα ολα τα πιθανα driver του καλωδιου.τα εκανα εγκατασταση.δεν ανταποκρινεται παλι.δοκιμασα bluetooth τιποτα παλι.σε εκεινο το σημειο κολλαει εκνευριστικα.δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο.περιμενω νεα σου βοηθεια:) :) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 φρόντισε στο 2ο σημείο να μην είναι "επιλεγμένα" τίποτα άλλο εκτός απο το καλώδιο. Αλλιώς δεν γίνεται σύνδεση. Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgio77 Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 φρόντισε στο 2ο σημείο να μην είναι "επιλεγμένα" τίποτα άλλο εκτός απο το καλώδιο. Αλλιώς δεν γίνεται σύνδεση. δεν ειναι τιποτα αλλο επιλεγμενο.μονο το καλωδιο εχω επιλεξει 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 ok then. Το είπα γιατί εγώ στην αρχή ήταν "επιλεγμένα" 2-3 μαζί και κολούσε. Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefidis Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 οταν βαζω το καλωδιο της νοκια που ειναι συνδεμενο στο τηλεφωνο στην θυρα usb ακουγεται ο θορυβος.ανοιγω το pc suite και προχωραω 2 βηματα.το πρωτο βημα λεει γενικα και το αλλο να επιλεξω τροπο συνδεσης.επιλεγω συνδεση με καλωδιο και ξεκινα αυτο αναζητηση.μου βγαζει οτι δεν βρισκει devices .βρηκα ολα τα πιθανα driver του καλωδιου.τα εκανα εγκατασταση.δεν ανταποκρινεται παλι.δοκιμασα bluetooth τιποτα παλι.σε εκεινο το σημειο κολλαει εκνευριστικα.δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο.περιμενω νεα σου βοηθεια:) :) 1. Κάνε uninstall τους drivers και το pc suite και αφού κάνεις κι ένα reboot εγκατέστησε ΜΟΝΟ το pc suite! Το pc suite ΔΕΝ χρειάζεται drivers εγκατεστημένους. Οι drivers είναι για να συνδέσεις το τηλέφωνο ΧΩΡΙΣ την ύπαρξη του pc suite. Είμαι σίγουρος οτι κάπου εκεί γίνεται το μπέρδεμα! 2. Αφού γίνουν όλα αυτά, κάνεις κι ένα δεύτερο reboot (έτσι ώστε να εμφανιστεί το εικονίδιο του pc suite στο tray) και μετά το reboot κάνεις τη σύνδεση κανονικά όπως είπες (το σωστό είναι πρώτα στο pc και μετά στο τηλέφωνο - βάσει NOKIA). Αφού γίνει η σύνδεση, ΧΩΡΙΣ να ανοίξεις το pc suite πηγαίνεις στο εικονίδιο του pc suite στο tray και κάνεις δεξί κλίκ. Λογικά τέταρτη επιλογή από κάτω είναι η διαχείριση συνδέσεων (manage connections). Κλικάρεις εκεί και βλέπεις τις πιθανές συνδέσεις. Οτιδήποτε κι άν υπάρχει εκεί τις ΚΑΤΑΡΓΕΙΣ όλες και μετά τσεκάρεις αυτή που σε ενδιαφέρει και... αυτό ήταν (κάνει λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να πρασινίσει το εικονίδιο στο tray) :) Υ.Γ.: Αν δε λειτουργήσει και τώρα (πολύ μικρή πιθανότητα) βλέπουμε :) :) Παράθεση https://www.fragile.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts