Guest Tankwart Δημοσιεύτηκε April 22, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 22, 2006 Ελεος!Ενα που να δουλευει ζηταω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. April 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2006 Ελεος!Ενα που να δουλευει ζηταω...... ... Φίλε και να το ξέρει κάποιος, δεν πρόκειται να στο πει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. April 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2006 Γιατί υπαρχουν τα PM ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. April 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2006 ... Φίλε και να το ξέρει κάποιος, δεν πρόκειται να στο πει. Γεία χαρά... Και γιατί να μην το πεί?;) Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα το κάνει αυτός είναι ο σκοπός εξάλλου...;) "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. April 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2006 Γιατί υπαρχουν τα PM ? Γεία χαρά...:happy: Τι εννοείς?;) "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. April 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2006 Γεία χαρά...:happy: Τι εννοείς?;) PM= Personal Message (Προσωπικό μήνυμα) ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackzipo Δημ. April 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2006 dose moy to e-mail soy h ton msn soy!!!kai tha sto dosw egw:D :!: http://www.dizpins.com/pinventory/images/dlalphabetpics/wdw_vondrake.jpg GREEK TORRENTS-http://www.greek-tracker.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. April 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2006 PM= Personal Message (Προσωπικό μήνυμα) ;) :blink: Πάλι δεν σε καταλαβαίνω...? Να σου εξηγήσουμε δηλαδή για ποιό λόγο υπάρχει στο forum ή για ποιό λόγο τα χρησιμοποιούμε...? "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. April 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2006 To IQ autou tou thread ktypaei kokkino.. Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. April 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2006 Γεία χαρά... Και γιατί να μην το πεί?;) Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει θα το κάνει αυτός είναι ο σκοπός εξάλλου...;) Μακάρι να το ήξερα να του το έλεγα. Εννοείται:) Απλά εγώ έχω πικρή πείρα. Αρκετές φορές ζήτησα κάτι και δεν μου απάντησε κάποιος (ενώ το ήξερε)... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. April 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2006 :blink: Πάλι δεν σε καταλαβαίνω...? Να σου εξηγήσουμε δηλαδή για ποιό λόγο υπάρχει στο forum ή για ποιό λόγο τα χρησιμοποιούμε...? ελεος...προσπαθουσε να εξηγησει οτι μπορει να γινει μεσω πμ αυτο που θελει ο Tankwart! δεν ρωτουσε γιατί υπαρχουν!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. April 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2006 :blink: Πάλι δεν σε καταλαβαίνω...? Να σου εξηγήσουμε δηλαδή για ποιό λόγο υπάρχει στο forum ή για ποιό λόγο τα χρησιμοποιούμε...? Μερικά πράγματα δεν πρέπει να λέγονται δημόσια στο Forum (παράνομα προγράμματα, serials, κλπ) .... γι'αυτό υπάρχουν τα PM! :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. April 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2006 Μακάρι να το ήξερα να του το έλεγα. Εννοείται:) Απλά εγώ έχω πικρή πείρα. Αρκετές φορές ζήτησα κάτι και δεν μου απάντησε κάποιος (ενώ το ήξερε)... Τι να σου πω...Είναι παράλογο όμως...;) Εγώ ως ώρας με όσους έχω συνεργαστεί είναι εντάξει και έχουν ανταποκριθεί....:p "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. April 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2006 Μερικά πράγματα δεν πρέπει να λέγονται δημόσια στο Forum (παράνομα προγράμματα, serials, κλπ) .... γι'αυτό υπάρχουν τα PM! :wacko: Σωστά!!!Απαγορεύονται εδω μέσα αυτά και όπως επίσης να δημοσιεύεις το e-mail για να μην έχεις προβλήματα με spam...;) "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. April 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2006 To IQ autou tou thread ktypaei kokkino.. :ninja: :ninja: :p :p :lol: :lol: :lol: :lol: "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristof Δημ. April 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2006 dose moy to e-mail soy h ton msn soy!!!kai tha sto dosw egw:D :!: file moy mporeis na moy to stileis? to mail moy einai aristof1989@yahoo.gr please help:) btw THNX;) http://i258.photobucket.com/albums/hh274/aristof89/BTW2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. April 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2006 Παιδιά μην παιδεύεστε άδικα. Τρόποι υπάρχουν,π.χ αν χρησιμοποιείτε proxy ή κάνετε disconnect για να αλλάξετε IP. Εγώ πάντως σκέφτομαι σοβαρά να πάρω μια τρίμηνη συνδρομή,δεν είναι και τίποτα σπουδαίο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. April 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2006 Υπάρχει topic για το rapidshare και είναι αυτό: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=107267 http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts